- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Arrow Lake az asztalon: Core Ultra 9 285K
- Mini-ITX
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen processzort vegyek?
-
PROHARDVER!
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sefter
veterán
Utak!
Most 5990 a Diablo 3 minden MM-ban...
Nem tudja valaki ps3-ról át tudom húzni a karaktereimet[ Szerkesztve ]
Psn ID: sefter_hun
-
Amadako
tag
Ha gyakori nálunk az áramszünet, mit tudnátok ajánlani?
-
A`rpi
addikt
válasz Amadako #85052 üzenetére
Szünetmentes tápegységet érdemes beszerezni. Itt tudsz érdeklődni:
Fórumok » Hűtés, házak, tápok, modding » Szünetmentes tápegységek (UPS) -
no01ricsi
tag
-
Rathrol
aktív tag
Figyelem a következő képtartalmak
+18 éven aluliaknak NEM AJÁNLOTT!
[link] -
addikt
-
Becksman
őstag
Hogy lehet az alvó mód helyére rakni a kikapcsolást? (egyszer alvóba tettem a gépet és ha hosszan nyomom a karon a PS logót akkor az az alapértelmezett..)
Samsung A54 5G 8+256GB
-
toompa
őstag
Üdv!
Meg tudja valaki mondani,mekkora feszültséget ad le a PS4 usb-n?
Köszi! -
törölt tag
-
Jessus81
tag
válasz Adam_Shepard #85070 üzenetére
tegnap este toltam vele pár percet, de többet töltött mint játszottam volna....
PSN: Thorpapa
-
addikt
Xo topicba valaki irta hogy az osztrak penny ben (lol?) volt uc4 boundle 249 euroert ez tenyleg igaz lehet el valaki ott ? Akkor inkabb ott veszem meg.
-
gubisadam
aktív tag
Sziasztok,
A store-os [witcher3 + expansion pack] tartalmaz magyar feliratot? Nem írja a listában.
-= Suzuki SX4 S-cross 1.4T 6aut - i5-13500 / MSI PRO B760 / GW 2060S =-=-
-
MODERÁTOR
MInecraft Story Mode milyen, elsősorban 7-10 éves fiúknak játszani, apukának idegrendszerrel bírni a fordítást?
És mi a különbség a Season Pass és a SP Deluxe között?[ Szerkesztve ]
Eladó játékaim, ha van éppen...(LEGO, Switch, PS4): https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/koncsik/index.html
-
MODERÁTOR
válasz koncsik #85078 üzenetére
Oké Add-on (ep 1-5) és Bundle (1-5 és 6-8 Adventure Pass) . BOCS, kitalálhattam volna.
Bundle-ben van az alapjáték is, ugye?
Ha van vélemény a játékról köszönöm előre is...[ Szerkesztve ]
Eladó játékaim, ha van éppen...(LEGO, Switch, PS4): https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/koncsik/index.html
-
marilllyo
veterán
Kevés játék veszi igénybe ennyire a kezet mint a Doom. Nyomtam 2 órát és szinte görcsben állnak az ujjaim. Le kellett tennem annyira megfájdult. Talán a dc-nél éreztem legutóbb ugyanezt.
PSN: Rio__HUN | Tumblr: rio-hun.tumblr.com
-
sutyesz96
őstag
GTA V-be miért nem akarja megadni a Three Man Army trofeat? Mértem stopperrel, és már 10 percnél jártam (3at kell a trófeához) és nekem ráadásul már 4es körözésem volt, egyszer sem léptem ki a zsaruk rangeéből, és így se adta meg...
No matter what, you keep finding something to fight for.
-
bozont
veterán
Üdv
Ez a PS4 Megapack kapható még valahol (csak megbízható helyről)? Vagy lemaradtam róla? Sajnos csak most jutottam oda, hogy megvan rá a keret és ez nagyon jó vétel lenne számomra. Több webshopot is néztem, de már nincs egyiknél sem.mod.: Ha nem sok a szállítás külföldi rendelés is szóba jöhet akár.
[ Szerkesztve ]
-
marilllyo
veterán
válasz Pöttön #85081 üzenetére
Hát...az biztos. Bár szerintem azt már nem a kontrollereseknek találták ki.
(#85085) Nescafé : Utolsó pálya a bossfight előtt.
Egyébként a Doom-mal kapcsolatban eszembe jutott pár gondolat. Azért jó ez a játék mert játszol. Nem az unlock-ért vagy az xp-ért. Nem leszel 10 kill után sargent mastersargentmaster. Faék egyszerűségű de pont a lényeg van benne. Az, hogy játssz vele...de nem is akárhogyan...mert, ha n00b vagy bizony nem mész tovább.
Egyébként valahol bátorság kellett, hogy egy kiadó bevállalja ezt 2016-ban. Mert manapság XP-meg unlock meg hasonlók nélkül már nehéz eladni egy játékot és szerintem ha nem az ID és nem a DOOM lenne akkor annyira nem kavarja fel vizet.
[ Szerkesztve ]
PSN: Rio__HUN | Tumblr: rio-hun.tumblr.com
-
james001
veterán
Fúú Store-on jóféle új akciók vannak El lehet b*szni rendesen a pénzt most az biztos Majd fizukor tuti bezsákolok pár gammát,pl. a TWD Michonne-t
https://psnprofiles.com/kazama001
-
Sirandrish
legenda
Azta..Thrine trilogy 3K alatt...ideje eldurrantani a free plust
Kérdés..The Walking Dead: Michonne ...ez tartalmaz mindent vagy hogy van ez?Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
james001
veterán
válasz Sirandrish #85090 üzenetére
Igen elvileg tartalmaz minden epizódot. Csak 3 van benne amúgy,nem a szokásos 5.
-
Sirandrish
legenda
-
james001
veterán
válasz Sirandrish #85092 üzenetére
Esztet írom én is,baromi jó áron van most egy csomó minden,de PS3-ra is!
(#85093) Da Shep: Mármint hogy a PS4-es pályákat játszhatod PC-n/Xbox-on? Nem tudom,de gugli a barátod Vagy oric megmondja,ő mindent tud
-
oriic
HÁZIGAZDA
3 hét lesz a Titanfall 2 és a BF1 megjelenése között. Szóval vagy november közepén jön, vagy október elején.
"Speaking at the 2016 Bank of America Merrill Lynch 2016 Global Technology Conference, EA Chief Financial Officer Blake Jorgensen revealed that Titanfall 2 is planned to launch "roughly three weeks from Battlefield 1." The latter game has a release date of October 21st, which suggests that Titanfall 2 will launch in mid-November, or possibly earlier in October.
Source: DualShockers"
Live-Die-Respawn
-
Pöttön
őstag
válasz Adam_Shepard #85093 üzenetére
Igen!
A PC-n készült pályákat tudod konzolon is tolni, illetve fordítva, ellenben tudtommal a pc-s és konzolos játékosok itt sincsenek össze engedve.A sport a legjobb kikapcsolódás...
-
vik1382
csendes tag
Üdv mindenkinek. Segítséget szeretnék kérni. egy hete vettem Ps 4 konzolt és a DiRT rally. Karier módban játszotam pár napot majd mentem multyba kb. 1 óra játék és jött is a CE 34878-0 hiba kód nem tudtam mindent róla elolvastam sok forumot és hozzászólást. Majd elkezdtem Inicializálni a gépet minden lejőtt róla újra elkeztem név , ps live stb... a gép leszedte 3.50 frisítést a játék pedig 1.01 frisitést. mentésem volt a felhőben letőltötem folytatam a játékot. 3 óra és újra jőtt a hiba kód. vissza vittem a gépet és a játékot a boltban ki is cserélték a játékot minden probléma nélkül és azt mondták valoszinű a játék okoza. kb 1 óra és újra jött a probléma. kicseréltetem a konzolt az is ment simán mert egy hetes volt. végig csináltam mindent telepítés stb. Játék indit 1 óra és újra hiba kód.
Tehát: 8 nap alatt 2 db konzol és 2 Db Dirt rally és semmi változás hiba kód téren.
és csak multyba van ez a probléma. karier sima úgy nincs hiba kód.
Ha valaki szenvedet már ilyen CE 34878-0 kód miat és valahogy sikerült megjavítani az ossza meg velem hogy is csinálta.Köszönőm szépen előre is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Debian GNU/Linux
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Milyen légkondit a lakásba?
- Arrow Lake az asztalon: Core Ultra 9 285K
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mini-ITX