- Androidos tablet topic
- TCL LCD és LED TV-k
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Három oldalról üveggel határolt minitorony huppant le az Antec tervezőasztaláról
- Milyen monitort vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Xiaomi Pad 5 - hatásos érkezés
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen TV-t vegyek?
-
PROHARDVER!
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tasunkó
senior tag
válasz Dinomano #281788 üzenetére
A XII nemrég játszottam ki és igen, nagyon repetitív, a felétől már csak kötelességből fejeztem be. Az erősebb ellenfelek vagy bossok jók voltak, de rengeteget kellett közben aprítani. Nálam is kb. 3 óra után annyi lett a XIII, mert a XII-nél megfogadtam, hogy mégegy ilyen darálásba nem kezdek,csak egy gombot kellett nyomkodni, viszont 2 lépésenként megakasztott, de lehet akkor még nekifutok egyszer.
Kérek egy számot a jútútú. Európai macskakilátókő Nugáton a helyzet változatlan
Új hozzászólás Aktív témák
- Playstation 5 // firmware 5.00 // Umtx jailbreak // CFI-1116A // 3x volt be kapcsolva.
- XBOX Series/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol 2db kontroller és játék garanciával hibátlan
- XBOX Series S/X/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- XBOX ONE S/X HDMI IC csere aznapi elkészüléssel, 3 hó garanciával, üzletben!
- Diablo 4 gyűjtői kiadásból led világítású gyertya eladó/Foxpost/Mpl az árban
- PS5 lemezes játékok eladó
- Új, bontatlan dobozos, japán kiadású Canyne Malzeno Palamute Amiibo figura (Monster Hunter Series)
- Új, bontatlan dobozos, japán kiadású Razewing Ratha Amiibo figura (Monster Hunter Series)
- Playstation 5 Slim + ADATA XPG S70 BLADE 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest