- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Home server / házi szerver építése
- Melyik tápegységet vegyem?
- Androidos fejegységek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Milyen videókártyát?
-
PROHARDVER!
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sztalker762
tag
válasz haddent #27517 üzenetére
Ha nem lenne kompetitív, akkor nem lenne belőle e-sport. Az oké, hogy a CS:GO az, de az nincs PS4-re.
Most, hogy a BFH csúszik jövőre, ősszel nem lesz ellenfele a CoD-nak. És nem elfogult vagyok, mert a Battlefield szériát ugyanúgy szeretem. Így, hogy az csúszik, elképzelhető, hogy azt is megveszem. Béta alapján bejött, de a BF4 tényleg nagyon késik, hiába javítgatták.
Miután nem lesz kötelező az Exo, minden fan boldog lehet. Amúgy azoknak sincs igazuk, akik szerint hülyeség kiadni évente új részt. Egy év alatt totál megunható, és amúgy is 3 évig fejlesztenek egy részt mostantól. Részemről mindig hozza a minőséget a pörgős játékmenetével.
De erről ennyit. Csak el akartam mondani a véleményem, és remélem lesz egy hasonló közösség, mint 360-on.
Új hozzászólás Aktív témák
- XBox Series S 512GB játék konzol /makulátlan/dobozában/2025.06.05-ig Garanciával/Beszámítás.
- Bezámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával hibátlan működéssel
- Bezámítás! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 Pro 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Ps3 Játékok