- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- LG LCD és LED TV-k
- Apple notebookok
- Projektor topic
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- OLED TV topic
-
PROHARDVER!
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
nemorino
tag
válasz penge111 #267771 üzenetére
Én a Kingdom Come Deliverance-szel vagyok most így. Novemberben kezdtem el, de eléggé szokni kell a játék küldetési rendszerét. Ha nem ugrasz azonnal, az npc-k elkezdik a küldetést, akár sikertelen is lehet. Emiatt rohanok a főküldetésekkel, nem tudom mivel lehet várni, mivel nem, így mellékküldetést nem is csináltam, szintekkel vagyok alatta az ajánlottnak, pedig most kellene rajtaütni a haramiákon, ami a leírások szerint a játék legnehezebb harci kihívása. De nem is tudok harcolni, nem tudok íjjal lőni, nem mertem elmenni gyakorolni. Szeretem a történelmet és a valósághű játékokat, de itt egy picit átestek a ló túloldalára a készítők, szerintem a második végigjátszás fogja az igazi élményt adni.
A RDR2-t én is megvettem, pedig nem szeretem a westernt, egyszerűen kíváncsi vagyok a történetre. Régóta vágyok egy olyan játékra, ami a sztorijával annyira beszippant mint a Witcher 3 öt éve. Egyelőre nem mertem belekezdeni, még pókerezni sem tudok"Le style est l'homme même." Georges-Louis Leclerc de Buffon
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Bitcoin, Tesla: az egeken a befektetők reményei, Musk a Trump-kormányba kerül
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- E-roller topik
- BestBuy ruhás topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Telekom mobilszolgáltatások
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- További aktív témák...
- PlayStation 5 / PlayStation 4 Fat/Slim/Pro HDMI IC / csatlakozó szerviz, garanciával, üzletből!
- Nintendo Switch OLED + 128 GB SDcard + Zelda TotK kontroller és tok
- Playstation 5 // firmware 5.00 // Umtx jailbreak // CFI-1116A // 3x volt be kapcsolva.
- XBOX Series X / S HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- PlayStation 4/Slim/Pro konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül!!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest