Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Gaming notebook topik
- Milyen notebookot vegyek?
- Ma fejezi be karrierjét a Windows 7
- Apple asztali gépek
- Fujifilm X
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- AMD Ryzen 7 / 5 / 3 1***(X) "Summit Ridge" (AM4)
- Steam Deck
- Milyen TV-t vegyek?
-
PROHARDVER!
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
consono
nagyúr
válasz #42308056 #243098 üzenetére
Igazad van, aztán mégis TV-be kerül Amúgy az első Last of Us-ban nem a sztori a nagy szám, én legalább is nem azért szeretem, hanem a karakterek és a karakterek kapcsolatának ábrázolása miatt. Léteznek, ott vannak abban a settingben, fejlődnek, sírnak, örülnek.
Most játszom a Days Gone-nal, ott ez nincs meg. Nagyon hasonló a setting, még alap helyzet is, de a DG "csak" egy akciójáték, legalább is eddig. Nem rossz, de nem ugyan azon a pályán mozog.
Én megnéztem a leak-eket, aztán le is töröltem a videókat gyorsan. Nekem azok alapján csak az jött le, hogy ezzel a játékkal én játszani akarok. Minél hamarabb. Nem hogy csökkent volna a vásárlási kedvem, inkább még nőtt is.Born too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox 360 játékok,akár 1000ft-tól(részletek a leírásban)
- Ps5 fat lemezes,gari 2025-03-21 ELADVA,értékelésre vár
- XBOX ONE X 1TB, makulátlan szép állapotban, 6 hó teljeskörű és 1 év SW garanciával Bp-i üzletből!!
- Nintendo Switch 19.0.1. Dual-Boot Cfw + 128GB MicroSD + Atmosphere 1.8.0, 3 hó garival
- PS4 Games - Fiók kisöprés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest