Hirdetés
-
PROHARDVER!
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
.LnB
titán
válasz
ProEvoFan #236426 üzenetére
Volt egy órám, így kicsit nyomtam vele. Ott kezdődik a dolog, hogy van egy lvl9-es karim. Csak azt nem tudom, hogy honnan. Arra emlékszem, hogy játszottam a játékkal már. De arra nem, hogy a kari, hogy lett 9-es..
Aztán valami nagy sztori küldetésem volt. Meg kellett torolni egy vegyi támadást. Mondta a másik ügynök csaj, hogy kill them all. Oké, csak olyan baromi hosszú volt a küldetés, hogy el kellett mennem itthonról. És nem tudtam befejezni. De elkapott a "régi feeling". Az, hogy állandóan feküdtünk, "kerestük a 20-ast". Ha nem lenne 200+ órám az első részben, azt mondanám, hogy nehéz játék. És az is ha az ember nem figyel oda. :) De valahogy nem hiányzik ez nekem most..
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- sziku69: Szólánc.
- Gyilkosságban és öncsonkításban akart segíteni a ChatGPT
- Szétveri a kritikus gondolkodás képességét a ChatGPT
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Milyen légkondit a lakásba?
- Fujifilm X
- További aktív témák...
- ÁRON ALULI PS5 JÁTÉKOK ELADÓK
- Komplett Gamer Csomag Eladó Xbox Series X + 144Hz-es MSI monitor + Razer perifériák
- Új, bontatlan dobozos PS5 Death Stranding 2 Collector's Edition játék
- Új, bontatlan dobozos XBOX Fire Vapor Limited Controller 2 év Microsoft garanciával
- Új, bontatlan dobozos PS5 Death Stranding 2 Limited DualSense Controller 2 év Sony garanciával
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i7-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 5320 - i5-1145G7 I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro