Hirdetés
-
PROHARDVER!
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Steve1207
veterán
válasz
kerobi
üzenetére
Mi ennyire rossz benne, hogy fórumokon mindenki ezt mondja? Demót néztem, nem változott sokat, kb hasonló, mint az előző részek, ami teljesen jó egy mászkálós játékhoz. Én pl összeszedek mindent benne, nem csak az alap történetet pörgetem végig, a simát is most vittem végig a nyáron (közben eszembe jutott, hogy nem is másodjára, hanem harmadjára, így megvolt pc-360-ps4 vonalon már közel maxolva mindenhol. Rise is bejött, de azt csak ps-en játszottam végig.
Amúgy lehet velem van a baj, de a Square Enix nálam nagyon eltalál valamit a játékaiban, én a leggagyibbakat is imádom, amiket csinálnak. Lehet, hogy nem kell vért izzadni azért egy-egy dologgal, de pont ezért szórakoztatóak.(#231906) ProEvoFan: jaja, azt láttam, annyi nekem már túlzás lenne, de tényleg nem rosszak. Lehet pont amiatt lett kedvem ilyenekhez is amúgy.
(#231907) erahurka
Bezzeg alzán a kuponos kapákkal mindenki meg van elégedve azóta is, ez meg... 
Új hozzászólás Aktív témák
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Mától Huawei okosórákkal is lehet érintésmentesen fizetni
- BestBuy topik
- Casco és kötelező gépjármű felelősségbiztosítás
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- iPhone-t használók OFF topikja
- Filmgyűjtés
- Akciókamerák
- alza vélemények - tapasztalatok
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! VALVE Steam Deck LCD 512GB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG XBOX Ally X 24GB/1TB kézikonzol garanciával, hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch OLED 64GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol extra kontrollerrel garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extra játákok garanciával hibátlan működés
- MacBook Pro 14" M4 16 GB RAM, 512GB SSD, Silver - 27% ÁFA (0436AB)
- Samsung Galaxy S23 256,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Samsung 870 QVO 8TB Sata 2.5 SSD
- HP ProDesk 600 G2,G3 Mini és 600 G2 MT , félkonfig, bővítési opció, mini PC/NAS/HTPC alap
- 27% PNY GeForce RTX 5070 EPIC-X RGB OC 12GB GDDR7 192bit (VCG507012TFXXPB1-O) Videokártya
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Bezzeg alzán a kuponos kapákkal mindenki meg van elégedve azóta is, ez meg... 
Kendek