Hirdetés
-
PROHARDVER!
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Steve1207
veterán
válasz
kerobi
üzenetére
Mi ennyire rossz benne, hogy fórumokon mindenki ezt mondja? Demót néztem, nem változott sokat, kb hasonló, mint az előző részek, ami teljesen jó egy mászkálós játékhoz. Én pl összeszedek mindent benne, nem csak az alap történetet pörgetem végig, a simát is most vittem végig a nyáron (közben eszembe jutott, hogy nem is másodjára, hanem harmadjára, így megvolt pc-360-ps4 vonalon már közel maxolva mindenhol. Rise is bejött, de azt csak ps-en játszottam végig.
Amúgy lehet velem van a baj, de a Square Enix nálam nagyon eltalál valamit a játékaiban, én a leggagyibbakat is imádom, amiket csinálnak. Lehet, hogy nem kell vért izzadni azért egy-egy dologgal, de pont ezért szórakoztatóak.(#231906) ProEvoFan: jaja, azt láttam, annyi nekem már túlzás lenne, de tényleg nem rosszak. Lehet pont amiatt lett kedvem ilyenekhez is amúgy.
(#231907) erahurka
Bezzeg alzán a kuponos kapákkal mindenki meg van elégedve azóta is, ez meg... 
Új hozzászólás Aktív témák
- Ps5 Slim digital hibátlan full dobozos!
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Slim Disc Edition ( Lemezes Slim PS5 Konzol.)
- Race Wheel Pro 2 kormány Alza garanciával!
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB digital garanciával hibátlan működéssel
- PlayStation Portal , garanciás , üvegfólia + ajándék Venom tok
- Vállalom FRP Lock os telefonok javítását ingyen kiszálással és akár helyszíni javittással
- Lenovo T495 Ryzen 5 pro 3500U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, újszerű állapot, számla, garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4031
- BESZÁMÍTÁS! ASRock A520M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Rampage SHIVA Cooler Master 600W
- AKCIÓ! Lenovo Legion Go 512GB SSD kézikonzol garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Bezzeg alzán a kuponos kapákkal mindenki meg van elégedve azóta is, ez meg... 
Kendek