Hirdetés
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- A YouTube-ot is betiltják a gyereknél az ausztrálok
- Gyilkosságban és öncsonkításban akart segíteni a ChatGPT
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Milyen széket vegyek?
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezetékes FEJhallgatók
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
gamegod
senior tag
még jó hogy a Bioshockot már régebben megvettem 3k-ért leárazásban. Sims nem mozgat, VR-om nincs.
kár érte, kiváló ügynök volt
-
markknight
veterán
Három ps plus game érkezik! Bioshock rulez!
-
gamegod
senior tag
Bioshock collection + Sims 4 + Firewall Zero Hour
ps plus -
sxxorp
őstag
Bioshock: The Collection + The Sims 4 -> PS Plus 2020 február
oh, van egy 3. is, mondjuk VR, így kevésbé számít: Firewall Zero Hour
A Bioshock-széria (is) totálisan kimaradt nekem, pedig nagyon jónak tűnt anno. -
30z.Samu
félisten
-
Bogyi007
veterán
Olyan fórumtársat keresnék akinek PUS6500 szériás (esetleg konkrétan 50PUS6504-es) Philips UHD tévéje van és konzolon is használja. Törekednék a legjobb beállításokra és nem tudom hogy a Játék / HDR játék módnál létezik-e jobb alternatíva vagy esetleg van saját kalibrálás utáni setup hozzá?
-
gamegod
senior tag
ps plus lehetne mondjuk a Dying Light
-
RangerFox
veterán
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
Digidroid
aktív tag
Sziasztok!
Ezt a PlayStation®Plus: 14 Day Trial-t most teljesen megszüntették?
Már egyszer evvel kapcsolatban itt érdeklődtem, de számomra azóta sem oldódott meg a probléma.
Csak hozzá tudom adni a kívánságlistámhoz:
persze az 50%-os 1 hónapos igényelhető (igaz a 14 nap itt ingyenes:
Illetve itt meg sem jelenik a listán:
Én csinálok valamit rosszul, vagy most mi van
Hogy tudnék ehhez a 14 Day Free Trial-hoz hozzájutni?
Mindenképp ki szeretném használni ezt a lehetőséget mielőtt aktiválnám az éves előfizetésem.
Gép még nem lett beüzemelve, plus még nem volt aktiválva, bankkártya hozzá volt rendelve, a wallet-en is volt pénz (de már elkötöttem)
de semmi, segítségeteket előre is köszönöm.
Ui: Én is vén fejjel vágok bele a konzolozásba, de egyenlőre várom a rotring radírokat, na meg persze a babzsák fotelt..
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
Feherfy #232963 üzenetére
Nem skinek, plusz karakterek:
Shang Tsung, Nightwolf, Terminator T-800, Sindel, The Joker and Spawn
Spawn hiányzik még, ma jött Joker, a többi már benne van. Nyilván mindenkinekinek magának kell eldöntenie-e, hogy akarja-e ezeket vagy sem. Maga a játék továbbra is a verekedős játékok etalonja kb.
(#232966) TXT
Ezt passzolom sajnos.
-
F-ECT$
titán
válasz
oriic #232962 üzenetére
Régebben nagy mortalos voltam (még játéktermekben az 1-2, aztán konzolon a 3 és pc-n a 4), de mostanában kimaradt a sorozat. Gondolkozta az XL-en, de valamiért nem akarják 4-5k alá beárazni, pedig már jó régi.
Ennek fényében a 11 Premiumért nem is sok ez a 10.5k, viszont eléggé lehúzzák a Metacriticen (3.3 pont!), gondolom a mikró tranzakciók miatt is. Egyébként milyen a játék? -
oriic
HÁZIGAZDA
Ha valaki még nem vette meg és gondolkodott rajta:
-
Bogyi007
veterán
válasz
markknight #232909 üzenetére
Ilyen képgyűjteményem nekem a Dead or Alive Extreme 2-ből van a gépbe "szúrt" pendriveon...
Hát sikerült anno néhány olyan beállítást csinálni ami végett párom nem dicsérné meg a fotós munkámat, pedig ő is nagy anime és mangafan...
-
hombre[EU]
veterán
válasz
#42308056 #232948 üzenetére
Nem az új collision system miatt lett nehezebb (mert az, szándékosan). Régen sem az volt a hatékony módszer,hogy a cipōd orrával landoltál minden egyes platformon
Valójában gyorsabb lett a játék, van súlya crashnek amit leránt a gravitáció blabla nehezebb pontosan ugrani,mert gyorsabban zuhansz. Szerintem ezzel nin s gond,hogy új kihívásokat raktak a játékba, nem ragelni kell hanem pontosabban játszani -
.LnB
titán
-
.LnB
titán
válasz
hombre[EU] #232935 üzenetére
Jó, jó poén volt, értettem.
De tényleg nem folytattam már nagyon rég. És nem is tervezem. Jan 12 óta: [link] -
S e t h
nagyúr
válasz
markknight #232905 üzenetére
Én elmentem és a ps android appból töltöm le telóra, onnan osztom tovább.
Gondolom nagyon komoly kihívás ez a Sonynak, biztos nem tudnak róla. -
.LnB
titán
válasz
hombre[EU] #232930 üzenetére
Áhh, nem játszok vele.
-
marquuard
veterán
Sziasztok. Ha újonnan veszek egy Witcher 3 GOTY editiont, abban benne lesz a térkép+soundtrack+projekt redes köszönőlevél?
Erre vadászok most, de nem tudták megmondani helyben.
-
gamegod
senior tag
Watch Dogs simán benne lehet a pakliban.
én egy KillZone-nak is örülnék.. Ha Assassin's akkor sztem Syndicate lesz psplusban.
-
GEIL
addikt
sziasztok !
Cserélt már itt valaki "online ID-t" / nevet ?
Ha igen akkor volt-e valami gond bármilyen játéknál hogy kavarodás volt és pl nem tudta folytatni az eddig elmentett játékait stb stb ?
-
hombre[EU]
veterán
válasz
markknight #232909 üzenetére
Igen, de ez a 15 évvel ezelōtti fb szint
azon még én is fent voltam
-
markknight
veterán
válasz
hombre[EU] #232906 üzenetére
Igazából most is van egy ilyen 20 sor kódból álló szörnyeteg: [link]
A Microsoftos megoldás nekem nagyon tetszett, mai napig elérem online a screenshotjaim, szal meríthetnének onnan ide és jó lenne.(#232908) wesder: Manuálisan fel tudom a videót youtube-ra vagy twitterre, de miért tenném ezt állandóan automatikusan? A képekkel ugyanez a helyzet, akkor van szívás ha több képet akarnál feltölteni. Ja, meg a képeket fel lehet erre a felső feedre tölteni, de nem akarnám, hogy mások is lássák pl a cickós animecsaj screenshotjaim érted..
-
Wesder
titán
válasz
Minden videó meg kép a gépen tàrolódik és ennyi? PSN-re sem tudod fellőni, se sehova?
-
sxxorp
őstag
válasz
#42308056 #232897 üzenetére
A végigjátszás után láttam a Speed Run küldetéseket, de nekem nagyon nem illik ehhez a típusú kalandjátékhoz. Tehát nem kiegészítő kalandot kapsz, hanem csak ismétlést. Szerintem hamar fel is húzna, ha időre kellene menni, sok ellenfél teljesen ad hoc módon reagált akár a headshot-ra is, volt, amelyik ahogy kell 1 után kifeküdt, volt amelyik 3 tiszta találat közben is csak tántorgott, majd visszabújt megpihenni a fedezék mögé
De ennyiért remek kipróbálási lehetőség.
Remélem gyenge lesz a 2 februári játék, mert akkor az Uncharted2-3 alapból Speed Run lesz -
hombre[EU]
veterán
válasz
Már íryam a ps5 topikba is,hogy kell egy playstation-facebook (playbook). Facebook feature-ök PS platformhoz. Szinkronizálva konzol-desktop-mobil
-
markknight
veterán
Engem az szomorít el, hogy 2020-ban a lementett screenshotokat és videókat még mindig nem tölti fel automatikusan sehova, pendrive-ozni kell ha le akarok menteni 20 darab képernyőfotót vagy üzenetbe floodolni egyik haverom. Simán tartalmazhatná a ps plus ezt is.
-
Woodslave
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Garmin Venu Sq 2 - alaptudás a négyzeten
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Milyen processzort vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600 / RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Gamer Notebook! Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU! 17,3Col! I7 9750H / GTX 1660Ti / 16GB DDR4
- JBL Charge 6 és Xtreme 3/4 akciós áron eladó!
- Bomba ár! Dell Latitude E6530 - i5-3GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Garancia!