Hirdetés
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- A YouTube-ot is betiltják a gyereknél az ausztrálok
- Gyilkosságban és öncsonkításban akart segíteni a ChatGPT
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Milyen széket vegyek?
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lackooo84
nagyúr
válasz
redhunter #233699 üzenetére
Sok vezetéknélküli füles van, de a PS4 saját BT-ával egy se megy csak a gold, meg a platinum, azok meg inkább no komment...
Szerintem aki jó vezetéknélküli hangzást akar az az Astro A20-nál kezdi. Vannak TB fülesek olcsóbban, csak azoknak az anyagminősége elég meh... törnek mint a ropi.
-
saelin
veterán
válasz
sp8787 #233697 üzenetére
Ha ugyan azt hozza mint az első, akkor nem lesz vele baj. Nagyon gondolkozom a day one vételen. Szorítom a pénztárcám is, mert azért tisztes backlogom van és azzal sem ártana haladni. Gyakorlatilag How long to beat alapján haladok a gyorsabban kivégezhetőekkel a hosszabb játékok felé. Szép project az idei évre.
-
sp8787
addikt
válasz
hombre[EU] #233695 üzenetére
7/10
-
Peace
nagyúr
Eddig egy 5.1-es DAC alakította át a hangot optikairól analógra, hogy megszólaljon a 18 éves Genius hangrendszerem. Vért izzadtunk, de sikerült beállítani, hogy működjön az 5.1. Tegnap beüzemeltem az új Logitech Z906-os rendszert. DTS dekódolást tud. Belelestem PS menüben a hanghoz és (szerintem) automatikusan beállította magát, hogy DTS (priorizált ?). Ez így teljesen rendben van, ugye? Mármint, hogy a DTS a preferált neki. Máshoz nem kell nyúlnom? Pókember szépen szólt.
-
sp8787
addikt
válasz
sp8787 #233689 üzenetére
Hands on: Nioh 2 Review - trustedreviews
Nioh 2's most promising evolutions are thanks to fan feedback - gamesradar
Team Ninja Confirms How Long Nioh 2 Is - gamespot
'Nioh 2' killed me 14 times in 90 minutes - engadget
Preview: ‘Nioh 2’ balances difficulty and fun on a knifepointlint - mercurynews
Nioh 2 Final Preview: The Boss Battle That Almost Broke Me - ign
-
30z.Samu
félisten
-
GEIL
addikt
válasz
Wesder #233682 üzenetére
PS4-en is 28-60 fps között ugrál Fortnite STW-ben.....de átlag inkább 30-34 fps....éppen játszogatható. Vbucks farmolás miatt kezdtem el, de maga a játék nem rossz tényleg.....nagyon összetett és sokmindenre kell figyelni ( survivorok, hősök, védők, csapatok összeállítása..fegyverek kraftolása.....sokféle nyersanyag...fegyverek fejlesztése, csapdák....képességek..mit mikor fejlessz és hogyan kombináld rengeteget befolyásol a haladásodban......nem csak a fő küldetés útvonal a lényeg, mert ha az "inventory" rész nincs rendben, akkor csak ketyegsz 60 %-on....pedig a nálad levő cuccokből ütősebb is lehet az összeállítás.... szóval nem hinném hogy ezt teljesen átlátja egy 10 éves gyerek....felnőtt fejjel is bőven lehet gondolkozni mellette.
Fortnite BR-t tavaly április óta nyomom fiam miatt....azóta mindegyik battle pass megvolt kimaxolva...minden skin és cucc kiszedve stb......1998 óta quake3-at játszom ( UT és CS mellett persze)....hát mit mondjak.....kb 1500 órám van a játékban cakk pakk....de az elején nagyon nem éreztem....idegesitő a találati rendszer.....de rá kell érezni.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
Carlos Padre #233684 üzenetére
-
Carlos Padre
veterán
Mostanában nem volt hír a PS Now-ba bekerült újabb játékokról vagy csak nekem maradtak ki?
-
Carlos Padre
veterán
A Mass Effect: Andromeda verhetetlen áron van most ha valaki még nem zsákolta be.
-
Omateee
tag
Köszi az infót, R6 ment is a kosárba.
Anno Year 2 végéig fix csapattal nagyon jó élményt adott PC-n, csak azóta mindenkinek kicsit "kikopott" a gaming az életéből, maradt a single player vagy casual multi konzolon.Az viszont nem teljesen világos, hogy a Year 1 operátorok ezzel a kiadással egyből unlockolva lesznek, vagy ugyanúgy venni kell őket ingame creditért?
-
saelin
veterán
Hmm, annyira megtetszett a Fortnite hogy vettem egy Battle pass-t. Ahogy nézem az ebből jövő vbucks-ok fedezni fogják a következőt. Nem is rossz.
-
RangerFox
veterán
válasz
nylontacsko #233675 üzenetére
Tudsz több kártyát megadni egy fiókhoz, és vásárláskor megkérdezi, hogy melyikről szeretnél fizetni. Azt nem tudom, hogy egy előfizetés melyik kártyáról fogja levonni a pénzt, arról se tudok, hogy ezt be lehet-e állítani.
-
RangerFox
veterán
válasz
nylontacsko #233672 üzenetére
Igen, bocsi, Digidroidnak ment az előző...
-
wolf13
őstag
válasz
nylontacsko #233672 üzenetére
Szerintem droidnak válaszolt.
-
RangerFox
veterán
válasz
nylontacsko #233670 üzenetére
A második felére a válasz igen, töltheted azzal a kontrollert.
-
nylontacsko
senior tag
Ha addok az account-omhoz még egy bankkártyát, akkor kiválasztható, hogy melyik legyen az elsődleges, illetve, hogy melyikről mit fizetek?
Köszi a választ előre is -
hombre[EU]
veterán
-
freeknight
őstag
Lement a 4. befejezés is a Resident Evil 2-nek. Isteni játék volt, most már tűkön ülve várom a 3. részt is.
Kéne addig is valami játék, Hitmán 2-vel szemezgettem. PS Plusszal csak 5600 ft az alap verzió. Ez tartalmazza az összes pályát? -
Deck
titán
Játék közben néha arrébb ugrik a kép mintha a jobb analógot mozgatnám, pedig nem. Vagy magától neki áll kicsit forogni.. 2 hónapos kontroller. Gari vagy szedjem szét? Tapasztalt már valaki ilyet?
Szerencsére van másik kontrollerem addig is..
-
30z.Samu
félisten
Tegnap valaki írta, hogy a Sims 4-ben ótvar az irányítás konzolon, én most kíváncsiságból játszottam vele egy kicsit. Elsőre tényleg fura, de őszintén szólva rosszabbra számítottam, kicsit szokni kell, de amúgy nem vészes szerintem.
-
.LnB
titán
válasz
markknight #233651 üzenetére
"Van 1-2 COD god ismerősöm ..... Persze ilyenkor a játék a szar"
Nézd el nekik, a serdülőkor ilyen.Azért én nem láttam 2-300 óra tanuló időt egy BR-ben sem. Fortnite-ba a 3. meccsemen 2. lettem. Az is volt az utolsó játékom. "jó én ezt (is) kipörgettem, ennyi elég is volt"- gondoltam
-
markknight
veterán
Főleg ha új vagy a BR-ekben. Rettentően hosszú a tanulás míg eljutsz egy átlagos szintre, és rengeteg tényezőn múlik a siker, nem úgy mint mondjuk COD-ba vagy Overwatchba (igaz, itt értékesebb is 1-1- win) Gyorsan kell lootolni, mozogni, ismerni a pályát, ismerni a fegyók szórását, milyen hopupot, milyen optikát teszel rá, figyelni a kört, hogy ne third partyzzanak be, pingelni, jó utvonalat választani, jó legendet megtalálni, harc közben visszavonulni, healelni stb. Van 1-2 COD god ismerősöm, de az Apexet azért engették el mert nem tudnak ennyi mindenre figyelni és unják, hogy az emberek úgy nyelik a golyókat mint a szivacs. Persze ilyenkor a játék a szar, nem adja meg a lövést, blabla. Ez van, szerintem minimum 2-300 óra mire az emberben összeállnak a dolgok. A randomok pedig különösképpen balfékek ebben a játékban, körülbelül a meccsek 70%-a kuka, kidobott idő. Nem jönnek, lootolnak, bénák, kilépnek stb stb.
-
.LnB
titán
válasz
Lackooo84 #233649 üzenetére
Ez már ki lett dumálva, Master Chief épp indul permetezni a szőlősbe. Azért néz ki így.
-
penge111
addikt
válasz
penge111 #233641 üzenetére
Khm, melóhelyen nem tudom meghallgatni. 4:20-tól, nézzétek, milyen szépséges játékfejlesztők vannak, ha az...
-
penge111
addikt
Emlékeztek még régebben beszélgettük, hogy milyen kár, hogy nincs Heroes of Might and Magic játék PS-re. Én akkor hoztam fel, hogy van még hasonló kaliberű játék: King's Bounty és a Disciples sorozat, természetesen ezek sem léteznek konzolra. De van egy jó hírem a King's Bounty 2 készülget és konzolokra is tiszteletét teszi, jupiiii!!! Számora az első rész és kiegésztítői még a Heroes sorozatot is felülmúlták anno
-
.LnB
titán
válasz
Rage47 #233638 üzenetére
Igen, a közösség olyan, amilyen. Bár ha valakinek van lehetősége csapattal játszani, és ne adj isten magasabb szinten rankedezni, azért ott és úgy, más a helyzet.
Egyedül, én nem tartom annyira durvának. Mondjuk toleráns vagyok a hülyékkel már. De ettől függetlenül se látom annyira gyászosnak a helyzetet. Jól elvagyok vele, és ha annyira gáz lenne, akkor nem játszanék én se.
A baj a nehéz, hosszadalmas tanulási szakasz. És ha az alatt még bele is futsz hülyékbe, az elveheti a kedved. Ez így teljesen érthető. Kitartás kell hozzá. Vagy társak, ha valaki annyira érzékeny az ilyesmire.A Siege is olyan, hogy látod a versenyeken, hogy milyen eszméletlen jó játék ha valaki magas szinten űzi.. Aztán a valóság kicsit más.
-
Bad Pritt
félisten
Amúgy én is most tettem vissza az Apexet közel egy év után, mert kellett valami multi a Plants vs Zombies helyett és ez elég költséghatékony (ergo ingyé van
) .
Mikor megjelent tavaly kipróbáltam, estem, keltem, nem tetszett annyira, viszont most meglepően jól megy, érdekel is a fejlődés, úgyhogy meglátjuk, meddig tart ki a lelkesedés. -
Bad Pritt
félisten
válasz
sp8787 #233595 üzenetére
Teljesen más. Destiny-ben olyan jó a gunplay, hogy egy átlagos játékos, aki játszott már kommersz fps-sel, rögtön elkalapálhat mindenkit pvp-ben.
A Siege-et 2 nyílt hétvége alatt (ami persze nevetséges idő) se sikerült megszoknom, annyival nehezebb az egész játékot átlátni. Destiny-hez elég volt fél nap. -
.LnB
titán
válasz
markknight #233631 üzenetére
Akkor, hogy nyertetek? Nekik 0 killjük volt. Feladta az ellenfél?
szerk.: Ja értem. -
.LnB
titán
válasz
markknight #233629 üzenetére
Az miért van, hogy ők 17 percet éltek túl, te meg 14-et?
-
malystryx
senior tag
válasz
saelin #233599 üzenetére
Pedig nem rossz ám a For Honor, én igaz nem PS-en játszom, de hidd el van még elég játékos, főleg most hogy jön a Battlepass. Nem tudom milyen módban indítod a játékot, de a dominion-ra van a legnagyobb esély, illetve a siege ha jól tudom a játékmód nevét. Bár az elég hosszú időre, főleg ha a többiek nem tudják mit kell csinálni. 15-20 perc is lehet, cserébe a jutalom sokkal jobb.
-
ha már multiplayer a téma, akkor az Apexet ajánlanám
lehet egyedül is, mert jól megoldották a mikrofon nélküli kommunikációt, és muszáj összejátszani, különben halott a csapatsztem nagyrészt normális emberek játsszák (persze akadnak 8 évesek is
)
-
Frod
addikt
The Evil Within 2
Teljesen vakon mentem neki a folytatásnak, előzetesen annyi infóm volt róla, hogy már nem az első rész rendezője dirigálja, és hogy van valami 'open-world' benne.
Na most az indítás után leesett az állam. Egyrészt kapott egy új motort a játék, ami már nem úgy néz ki, mintha előző gen-ről maradt volna ránk, valamint több sztorimesélést és háttérinfót hallunk az első negyedórában, mint az első részben összesen - és ez végig így is marad.
A játékmenet már nem a klasszikus survival-horrorokat idézi, inkább lett egy TLoU-copy, kevésbé morbid és zavaros, sokkal letisztultabb, történet és karakterorientált, sokkal "nyugatibb". Ezt egyszerre lehet beírni pro és kontra oldalra is, attól függően kinek mi a zsánere, nekem nagyon tetszett ez az irány!
A sztori maga közvetlen folytatás, és ugyan megáll a maga lábán az előző nélkül is, de véleményem szerint erősen kell az első része hozzá.
Ami a korábban említett open-world részt illeti a játékban 2-3 chapter során egy nyitottabb szekcióra dob minket a történet, itt lehet mellékküldetéseket is csinálni (összesen 4 db van) melyek collectible-mazochistáknak elengedhetetlennek, valamint az egyik npc sorsáról tudunk meg többet - de egyébként elhagyhatóak.
Mivel megint került be egy 'Classic' fokozat (nightmare nehézség + no upgrade + összesen 7 mentés), és egy hozzá kapcsolódó trófea, így a platina megint elmaradt ennek híján.
NewGame+ van, viszont Chapter Select ezúttal már nincs, így a gyűjtögetni valókat érdemes egy run alatt összeszedni.Az elmúlt időszak egyik legkellemesebb meglepetése volt számomra az EW-sorozat!
(harmadik részt kár várni sajnos, pocsékok lettek az eladásai) -
kisÁdi
aktív tag
válasz
aram01 #233593 üzenetére
Nyílván minél közelebbről nézed, annál előnyösebb a magasabb felbontás és pixelszám. De szerintem a 8K TV még nagyon messze van, hogy megérje. Egy szép nagy 4K OLED TV kiszolgálna még évekig. 8K tartalmakra átállni is elég macera lesz, mint most a 4K-ra. Bár egy most szalagra felvett IMAX filmet megnéznék majd 6-7-8 év múlva 8K-ra renderelve
-
.LnB
titán
válasz
Madwe #233611 üzenetére
Igen, ez a játék moba beütése miatt van. Folyamatosan formálódik, változik a meta. Ez a velejárója ennek a stílusnak. De pont ezért nem fásul be soha a játékmenet.
Csak mondjuk nekem 11 év CS után már kicsit "kopottas" az a játékmenet. Itt meg folyamatosan friss minden. A mapokat is rework-ölik, ami teljesen szokatlan ebben a stílusban, de tök jól nyúlnak hozzájuk.
Szóval amit írsz, az lehet kritika is, de sokak számára meg pont nagy pozitívumot is jelenthet.
Ui: Úgy tudom, hogy közben a CS-be is van már valami operátoros cucc. Nem tudom pontosan, hogy mi az, és milyen. De versenyeken még mindig a régi mechanika van.
-
Madwe
nagyúr
Nekem egyébként az a bajom az S6al, h nem elég hosszú távon tervezni, de "karban" is kell tartani a skilljeidet. Persze valamennyire visszajön a tudás, de kell idő míg visszarázódik az ember, ha minimálisan is komolyan akarja venni. Az, h pár hónapig gyakran kihagyok, utána pár hétig tolom, nem valid, pedig manapság max ilyenre lenne időm. Komolytalanul meg mi értelme
? Régen cs 1.6 és go pörgött évekig folyamat, aztán a HOTS, úgy van értelme, néha igen néha nem, na úgy nicns sok...
(#233609) aram01 Disney+ Amazon Prime Apple Tv+ és Netflix is 4k HDRben ad kb minden saját gyártásút... Hbo le van maradva a Goval, de talán majd a MAx-al átállnak ők is... Vagy a rendes tévéadásra gondolsz? A felskálázásnak semmi értelme - több adatod nem lesz a képhez... Egyedül azért kell, h a nem natív felbontást natívvá alakítsák, s ne nézzen ki rosszabbul, mintha natívan néznéd 4kban. Max minimális javulás érhető el, de az meg nem valós, oda kitalált adatból, hanem szerkesztettből, ami meg, meh...
-
.LnB
titán
Azért egy kollektív tapsot megérdemelnek ezek a Fifa UT játékosok: [link]
-
.LnB
titán
válasz
oriic #233604 üzenetére
"Lion scan amugy akkor volt legjobb amikor mozdulatlan ellenfelet is mutatta."
Na akkor hagytam abba Pc-n. És akkor még pick/ban se volt ha jól emlékszem. Az nevetséges volt. Ha teljesen mozdulatlan maradtál akkor nem mutatott. De a legapróbb mozgásra mutatta a teljes körvonaladat.
(#233605) saelin
Nem próbállak, de én is egyedül tolom.
Bár ezzel vagy hosszú távon tervezel, vagy hagyod. -
saelin
veterán
Ne próbálj már meg ennyire meggyőzni!
Sajna én csak egyedül tolnám amúgy is. Úgy meg a legtöbb multis játék nem túl szórakoztató hosszú távon. Amik nekem bejöttek és rendszeresen játszom is velük:
- Overwatch, ami azért már kezd kifulladni, mert kb semmi content nem jön hozzá.
- Star Wars Battlefront 2. Itt a capital supremacy ami pörög. Néha ismerőssel.
- OH, és néha Fortnite megint csak egy ismerőssel. -
oriic
HÁZIGAZDA
Mondjuk akkor ugy hogy ebben a jatekban mast jelent a rohanas mint a tobbi FPS-ben.
A 3 pottyos karakterekkel sem fog az ember ugy futni mint egy BF-ben,COD-ban, vagy akar Destinyben.
Lion scan amugy akkor volt legjobb amikor mozdulatlan ellenfelet is mutatta. Kar h nerfeltek. -
Madwe
nagyúr
válasz
sp8787 #233595 üzenetére
Ez egy taktikai csapat orientált fps míg a destiny egy mmo szerű looter shooter, semmi közük egymáshoz. Még ha van pvp része a destinynek, akkor sem.
(#233600) Peace Én 1.5mről nézek 55"t és teljesen jó. Moziban is jár a szemed
Persze aki egész nap mónika showt néz rajta, vagy kompetív játszik, annak zavaró lehet egy idő után, napi pár órára egyáltalán nem zavaró.
-
.LnB
titán
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Filmgyűjtés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Garmin Venu Sq 2 - alaptudás a négyzeten
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen processzort vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A520 AORUS R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" WQHD HDR I Cam I W11 I Gari!
- HP 14 Elitebook 1040 G9 FHD+ IPS i5-1245U 10mag 16GB 512GB 5G Modem Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Gamer Notebook! Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU! 17,3Col! I7 9750H / GTX 1660Ti / 16GB DDR4
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!