Hirdetés
-
PROHARDVER!
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
sxxorp
őstag
Értsd meg, hogy nem érted, mert érzelmileg kötődsz. Igen ez tényleg sok, de tudatos vásárlásom nem jelenti, hogy forrásom kevesebb van rá mint neked. Ha befejezed a sokadik ostoba, és téves összefoglalásod fogalmazgatását, akár haladhatunk is tovább.
vg: A problémám
1) az ostoba árukapcsolás: ha én nem vagyok annyira bezsongva, ráfüggve egy adott platformra, hogy teljesen természetesnek vegyem, hogy jó magas áron egy elfogadható, de azért nem feltétlenül csúcsélményt kapok (az elég ritka, és sajnos sokszor utólag derülk ki), akkor már pénzem sincs rá
2) Mondjuk a dosbox-os extrémen régi lehet, de kiisebb volt az örömöd, az élvezeted? Nem te voltál ott, aki élvezetet érez, a játék, és az ár nem tényező az élvezetben? Ha most elkezdem a Death Stranding-et féláron (esély nincs rá, annyi más van), fele akkor az élvezetem? Akkor miért költsek rá, ha az élvezet az elsődleges? Megvan így is! Az időeltolással sakkozhatsz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Calibre, az elektronikus könyvtár
- OLED TV topic
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Házimozi haladó szinten
- Mikrotik routerek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- Google Pixel topik
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Eladó egyedi építésű Marvel-Xmen Avangers Arcade Játékgép, Zenegép és virtual flipper egyben
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally Z1 Extreme 512GB SSD játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- FIFA 23 - PS4/PS5 - több db
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol extra kontrollerrel dokkolóval
- Steam Deck OLED 1TB + dokkoló
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest