Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • .LnB

    titán

    válasz psycroptic #217327 üzenetére

    Nem kettőt játszat veled, hanem a baseballban ez alapszabály. Ha támadtok akkor üt a csapat. Ha a másik csapat üt/támad, akkor meg védekezel, akkor játszol SS poszton. Hogy jobban megértsd, nézd meg Maka 2. videóját: [link]. De ott a DH poszt is, azt a 3. videóban magyarázza el: [link] bár annyira ez nem fontos.

    De szól, csak nem figyeltél. (Egyébként Maka is megemlíti: [link]) Ha már a második bázisnál vagy, akkor ha elnézel egyenesen a 3. bázisra, akkor ott egy edző, aki jelzi, hogy állj meg. Vagyis inkább, ha nem köröz a karjával, hogy tovább, akkor ne nagyon fuss. Persze ez attól is függ, hogy milyen gyors a játékosod. Nekem 40-es speed-van és talán már cap-elve is van. Azzal nem kell futkosni. Viszont te SS-ként, gyorsnak kell lenned elvileg.

    De egyébként meg tudod nézni, hogy hol a labda, L2+R2-t (80%, hogy nem az L1+R1. :D, de lehet, hogy rosszul emlékszem. Az tuti, hogy egyszerre kell a kettőt lenyomni/meghúzni) kell egyszerre meghúzni, olyankor vált a kamera. De fontos, hogy ilyenkor a játékosod megáll!!
    Ha megnézed a videókat, akkor megismerkedsz a sacrifice fly fogalmával, olyan helyzetekben ez nagyon fontos, hogy mikor induljál, miután a védő elkapta a labdát.

    [ Szerkesztve ]

    „A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”

Új hozzászólás Aktív témák