Hirdetés
- OLED TV topic
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Locsolkodás helyett hardverekre feni a fogát az ünnepi nyúl
- Melyik tápegységet vegyem?
- TCL LCD és LED TV-k
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Vezetékes FEJhallgatók
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
-
PROHARDVER!
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
penge111
addikt
Ha minden igaz a héten meglesz a HZD platina, pár dolog kell még
Nekem nagyon bejött a játék, látom azért a hiányosságait, de mégis imádom. A története teljesen rendben van, de azért számomra messze áll egy komolyabb rpg/jrpg történetéről. De még így is nagyon kellemes a sztori, engem a világ szipkázott be nagyon. Szépen fel van építve, változatos és gyönyörű. Nem tudom az open world játékokat egy idő után meg szoktam unni, de valamiért a HZD nem enged... Ami nagyon tetszik, hogy számtalan módon végezhetsz a robotdinókkal. Azért vannak számomra is hibák bőven pl: nem igazán jönnek át az érzelmek a gumiszerű npc arcmimika miatt, nálam pron van textúra pop-up, melléküldik közül kevés ami érdekes, a fegyókban több "szintet" elviseltem volna. Egy Witchertől történetileg nagyon messze áll, de nem is egy kaptafa a kettő. De a világ megvalósítása, kidolgozottsága nagyon jó.
Más: Nemrég szereztem meg a játék secret páncélját, elégedetten csettintettem, mert az egyik legszebb páncél számomra amivel valaha találkoztam játékban, és nem kicsit hasznos is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Ps5 Slim új DIGITAL edt. 2027.04.07. gyártói jótállás
- XBOX Series S/X/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- PS3 FAT CFW - Telepített játékokkal, 2 kontrollerel
- Csere-Beszámítás! Lemezes Playstation 5 Slim , Ajándék letőlthető játékkal!
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Intel Core i7 4790K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- 106 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 (ELKELT)
- Csere-Beszámítás! Samsung Galaxy S24 Ultra 5G! 12+256GB Szürke
- iKing.Hu - Apple Retina Macbook Pro 16 - 2019 - Használt, megkímélt
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest