- Milyen RAM-ot vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- E-book olvasók
- RAM topik
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Túlfeszültség ellen védő elosztó
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- DVB-T, DVB-S (2), DVB-C eszközök
-
PROHARDVER!
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
NyMRooD
őstag
válasz NyMRooD #176256 üzenetére
Akkor visszakacsintások sincsenek gondolom vagy legalább is annyira nem fontosak? Azt jól tudom, hogy az időbeli sorrend az 1->2->3? Akkor szerintem pát héten belül megveszem, ahogy lemegy megint 6k-ra. A 2. részt azt xbox 360-on fogom játszani (igaz megvan pc-n is) az elsőt meg steam-en, de azok annyira nem vonzanak, amolyan bakancslistások, hogy majd 1x.
Szerk:
(#176257) Gery9112: Ez neked akart válaszként menni, csak mellé nyomtam, köszi egyébként az infót.
(#176259) penge111 Köszi neked is.
u.i. Egyébként mostanában jelent meg 2 (vagyis a mai naptól már 3) witcher képregény, amelyeknek a játék szolgál alapjául (már mint a a sztori az eltér a játékétól, de a játék univerzumában játszódik - bár az meg ha jól tudom csak időben tér el a könyvétől) és meghozták a kedvem nagyon.
[ Szerkesztve ]
PS5 | Xbox Series S | Switch Oled | X360 | iPhone 13 mini | Gigabyte Z490 Gaming X AX - Intel i5 10400 - CORSAIR 32GB Vengeance DDR4 3200MHz CL16 - Sapphire Radeon 7770 1GB GHZ
Új hozzászólás Aktív témák
- Path of Exile 2
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- E-book olvasók
- Építő/felújító topik
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Windows 11
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- További aktív témák...
- Nintendo Switch OLED 19.0.1. Dual-Boot Cfw + 256GB MicroSD + Atmosphere 1.8.0, 3 hó garival
- Nyugatinál Playstation 5 slim / fat / pro + 2 év garancia + beszámítok
- Sony Playstation 5 Digital + Fortnite Edition (Kiegészítő), Dobozában, 24 Hónap Garanciával
- RETRO Gamestick 128gb + kontroller 2x
- XBOX Series S 512GB, dobozában, 6 hónap teljeskörü garanciával, üzletből eladó!