Hirdetés
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- A YouTube-ot is betiltják a gyereknél az ausztrálok
- Gyilkosságban és öncsonkításban akart segíteni a ChatGPT
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- RAM topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Házimozi belépő szinten
- Milyen digitális videókamerát?
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen videókártyát?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
pomk
őstag
válasz
Lackooo84 #150873 üzenetére
Nekem új Gold van. Hangzás? Hááát...sok összehasonlítási alapom nincs, de az elődje egy Hyper Cloud I ami azért hangzásban sokkal jobb volt, ellenben vezetékes és ha jól tudom kiemelkedő is a kategóriájában.
Ezen kívül a20 ha jól néztem ~45.000, míg az új Gold ~26.000 Ft. Nekem, aki hetente pár alkalommal játszik 1-2-3 órát, tökéletesen megfelel a Gold is és azért spóroltam 20.000 Ft-ot is.
Általánosságban a Gold szerintem az árkategóriában egy egész jó vétel. Ezzel természetesen lehet vitatkozni, de amire nekem kell azokat az elvárásokat teljesíti azzal a békával, hogy a hangzás elmarad a számomra eddig ismert (egyetlen) fejhallgatótól, viszont vezeték nélküli és még viselni is kényelmes.De én ilyen árkategóriában kerestem vezeték nélküli fejhallgatót. Az én elvárásaimnak megfelel, de ezt mindenki döntse el magában hogy neki mire kell, mennyit szán rá, mennyire vájt fülű, mennyit használja, stb.?
Új hozzászólás Aktív témák
- Yettel topik
- Elite: Dangerous
- Viccrovat
- Futás, futópályák
- Automata kávégépek
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Shakes&Fidget Online Szerepjáték
- Autós topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I9 13900K / RTX 4080 / 32GB / 1TB SSD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G1 - i5-10GEN I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!