Hirdetés
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- A YouTube-ot is betiltják a gyereknél az ausztrálok
- Gyilkosságban és öncsonkításban akart segíteni a ChatGPT
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- RAM topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Házimozi belépő szinten
- Milyen digitális videókamerát?
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen videókártyát?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
pomk
őstag
Tegnap megérkezett az Új típusú PS4 Gold Wireless Headset fejhallgatóm a Game.co.uk-ról rendelve. Múlt hétfőn rendeltem, ahhoz képest hogy UK-ból küldték egész jó idő lett a kézbesítés.
Kipróbálni még nem volt időm a PSel, csak mobilról zenét hallgattam vele, vezetéken keresztül.Maga a fejhallgató az anyagminőségre egy kicsivel elmarad a Cloud I.-től, de szerintem aki nem napi 8 órában játszik, teljesen élhető és szerethető. Főleg ha azt veszem figyelembe, hogy megszűnik a kábelrengegeteg és az elakadás, ki-be dugás, szakadás miatti problémák, stb. Cserébe lehet töltögetni az akksit. Akksi időre ~3 - 3,5 órát írnak, ezt a párosítást, hangprofilokat, BT adatátvitelt és a mikrofont még nem volt lehetőségem tesztelni.
Végre a pánt is robusztusabb kialakítású és NAGYON hajlékony, szinte csomót lehet rá kötni.
Műbőr borítást és párnázást kapott.
Minden beállítás elérhető a bal oldali fülpárna szélén elhelyezett gombok segítségével:
- Off / 1-es hangzásmód (alap) / 2-es hangzásmód (extra bass + hang profilok)
- VSS 7.1
- Mute
- Volume - / +
- Sound / chat
- stb.A párnák műbőrből készültek, és egész kényelmesek, fél órát volt rajtam ami azért nem mérvadó, de egész kényelmesnek éreztem. Ami számomra meglepő volt, hogy a fülpárnák belsejében a hangszórók meg vannak döntve a függőleges tengely mentén. Gondolom a jobb hallhatóság és a fülek irányának követése érdekében. A jobb és baloldali hangszóró a korábbi modellhez képest egy sínen csúsztathatóak fel és le az optimális beállítás elérése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
- Yettel topik
- Elite: Dangerous
- Viccrovat
- Futás, futópályák
- Automata kávégépek
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Shakes&Fidget Online Szerepjáték
- Autós topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G4 - i5-7GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W10 I Garancia!
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i3-6GEN I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!