- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Tesoro Durandal gamer billentyűzetek
- Vezetékes FEJhallgatók
- OLED TV topic
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Azonnali informatikai kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
-
PROHARDVER!
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
dvd24
senior tag
Szevasztok!
A minap egy szaki jóbarátom segítségével újrapasztáztam a PS4 pro-t és aki ért hozzá és már nem garis annak bátran javaslom.
Egyrészt a gyári paszta túl sok volt rajta és már az is kis túlzással porzott mikor takarítottam le róla, másrészt a vramokon és ramokon lévő kis hővezető lapkák sem patentra pontosan voltak a helyükön hanem kicsit elcsúszva.
Van ez a program, ezzel csináltam direkt egy kis előtte-utána mérést is, a Divisionnel konkrétan, mert az volt fent épp ami alatt nagyon hangos volt a gép. Nos, a pasztázás előtt 35-40 dB-t mértem kb egy óra játék után a pasztázás után viszont 25-30 között mozgott csak a mérő.
Szóval aki hangosnak tartja a pro-t, az nyugodtan vágjon bele. Jah és MX-4 lett felapplikálva, nem valami gagyi paszta.
Új hozzászólás Aktív témák
- 128 - Lenovo Legion 5 (16IRX9) - Intel Core i7-14650HX, RTX 4070 (ELKELT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Asus TUF A15 FA507NU - 15.6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 7 7735HS - 8GB - 512GB - RTX 4050 -2.5 év gari
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG CROSSHAIR X670E GENE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol fejhallgatóval garanciával hibátlan működés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest