Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • lazioforever

    tag

    válasz Demizson92 #137781 üzenetére

    Ez elég összetett dolog szerintem.

    Én akkor vennék csak Pro-t, ha ki is tudnám használni az általa nyújtott előnyöket. Az, hogy hosszú távon jobb megoldás... szerintem nem így van. Nagyon sok olyan játék jelent meg eddig is PS4-re, amivel egy átlag játékos (napi 1-2 óra játék, szóval nem hardcore időráfordítás) nagyon, nagyon hosszú ideig el lesz. És a most megjelenő játékok is tökéletesen futnak rajta, a grafikában van eltérés. Ez se olyan eget rengető dolog, ha jobban belelendülsz a játékba, fel se tűnik szinte. :)
    Összehasonlítási alapom a következő: nekem egy Slim 500Gb-os masinám van, haveromnak pedig Pro-ja. Általában Uncharted 4, Witcher 3, és természetesen a PES 2018 a közös játék tárgya az elmúlt időben. Persze próbáltam már nála Battlefield 4-et, és Gran Turismo Sport-ot. Grafikai minőségbeli plusz van a Pro javára, de a játékélményt ez nem növeli. Legalábbis számomra nem ad pluszt játék közben.

    Bundle kérdés: ezt csak te tudod eldönteni. Biztos meg van már az a játék, vagy játékok, ami miatt PS4-et veszel. (pl. néztél neten gameplay videókat, hogy na, ez nekem is kelleni fog) Vagy legalább a stílus, ami közel áll hozzád. Sport, akció, kaland, horror, rpg, autós stb.
    Ha találsz olyat, amihez jó áron adnak egy előbb utóbb behúzandó játékot, egyértelműen azt kell választani.
    Én speciel vettem egy alap gépet, mindenféle plusz cucc nélkül, és árgus szemekkel figyelem, éppen mi van leakciózva, és hol. Anno ez nekem az 500Gb-os Slim, Witcher 3 GOTY, PES 2018, Uncharted 4 négyes beszerzése volt, és egész jó áron sikerült ezt kihozni. Ezekkel pedig az én heti játékidőmet figyelembe véve (ami heti szinten 10, max 12 órát jelent) nagyon sokáig el leszek. (fél évig biztos) És már sorakoznak a listámon a jobbnál jobb címek. :D
    Komolyan mondom, 1-2 évre előre be tudnám táblázni magamat már most, hogy mit akarok végigjátszani mindenképp. És a játékok csak jönnek, jönnek, jelennek meg, nem tudom, mi lesz... konzoljáték apokalipszis. :DD
    Remélem nem csak én vagyok így ezzel. :Y

Új hozzászólás Aktív témák