Hirdetés
- Ilyen egy komoly célszerszám
- Nosztalgikus húrokat pendít meg a Qwertykeys legújabb, szürreális ajánlata
- Az AMD X870 platform meghódítására tör a Sapphire alaplapos divíziója
- Ha a koreaiakon múlik, még évekig ingünk-gatyánk rámehet a memóriákra
- Ilyen blokkot sem láttunk még készre szerelt vízhűtésnél
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen videókártyát?
- OLED TV topic
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- TCL LCD és LED TV-k
- Amazon Kindle
Új hozzászólás Aktív témák
-
CSorBA
őstag
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
Nem! Dehogy. Akkor félreérthető volt

Szerintem van benne ráció. Nagyon sokan szidják a joomlát, de véleményem szerint igen kikupálódott, én is jópár oldalt csináltam már vele, ráadásul a 2.5ös már elég korrekt. Ott már különvált a joomla rendszer és a fejlesztői api. Véleményem szerint akár abból is meglehetne élni, ha ráállna valaki erre az apira és kész. Hogy miért? A rendszer ingyenes. Rengeteg jó sablon van hozzá, ami pár ezerért meg lehet kapni. És ha tudsz hozzá komolyabb modulokat írni, akkor elég gyorsan össze lehet hozni egy igényes oldalt is.
szerk.: Természetesen meg van a maga hátránya a teljesen saját kóddal szemben. De nem akarok érvelésekbe, ellenérvelésekbe belemenni. Nyilván mindenki fel tudja mérni.
szerk2.: Nem akarok belemenni most önreklámba, de pl ez így konkrétan 3-4 óra volt összesen: http://www.helenakozmetika.hu/
Új hozzászólás Aktív témák
- Wacom Cintiq DTK-2260 digitális rajztábla
- Eredeti Lenovo 90W szögleges laptop táp + kerek átalakító egyben eladó
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 3500X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 8GB GameMax STORM Black EVGA 600W
- LG 35WN75C-B - 35" Ívelt VA - 3440x1440 - 100Hz 5ms - USB Type-C 60W - AMD FreeSync - HDR 10
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi