Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
És mi ezzel a filozófiával a probléma? Úgy tűnt, mintha ezt negatív dolognak akarnád beállítani.
(#8744) Speeedfire : "4. Adjuk el pofátlanul drágán (a sz*rt)."
Ezt a hozzáállást megint nem értem. Miért kellene, hogy szar legyen?
Attól még, mert valaki ingyenes CMS-sel dolgozik, vesz hozzá egy igényes sablont, mert mondjuk nincs pénze külső, brutális pénzekért dolgozó dizájnerre, vagy csak simán talált egyet, ami neki megfelel, és aztán még módosítgatja az oldalt ízlésének és az igényeknek megfelelően, nem értem, miért kellene, hogy szar legyen egy weboldal!
Azt meg el kell fogadni, hogy ami jól néz ki, megfelel az igényeidnek, azt általában igenis meg kell fizetni.Tudod, mi a nevetséges? Amikor hozzánk bejött az irodába egyszer egy csávó, hogy ő 35 ezer Ft-ért (!!!) komplett ingatlanközvetítő portált akar összetett keresővel, admin-felülettel, képfeltöltési lehetőséggel, stb.
Azt hittem, eldobom az agyam...
Új hozzászólás Aktív témák
- Tesla topik
- Horgász topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Milyen légkondit a lakásba?
- Arany-fekete színben is elérhető a profi dínó
- Mini PC
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Futás, futópályák
- Call of Duty: Black Ops 6
- További aktív témák...
- Sony WH 1000XM3 fejhallgató eladó
- Apple IPhone 16 Pro max 256GB kártya független még 2év gari újszerű állapot.
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple IPhone 14 pro max 128GB kártya-független 100%-os akksival.
- Lenovo LOQ 15IRH8 i5-12450H RTX 4050 6GB 16 GB DDR5 512 GB SSD FHD 144 Hz 100%-os akksi
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB RAMPAGE Shiva Cooler Master 750W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Apple iPhone 14 pro 128GB,Újszerű,Dobozával, 12 hónap garanciával
- Clevo 1060 6GB Mxm 3.1 laptop videó kártya ingyen házhoz szálitással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest