Hirdetés
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- ASUS ROG Ally
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Az ASUS ROG Astral kártyák tájékoztatnak arról, ha épp megrogynának
- Azonnali fotós kérdések órája
- OLED monitor topic
-
PROHARDVER!
Philips LCD és LED TV-k téma összefoglalója
Új hozzászólás Aktív témák
-
allein
addikt
Szia, szomorúan olvasom a történteket. Nem tudom, hogy a szervíz még mindig ugyanaz-e: Móricz Zsigmond körtér közelében van, nálam is voltak gondok kb. 7 évvel ezelőtt. Másfél hónapig volt annó a TV a szervízben, aztán végül csere utalványt kértem.
Ha nem ragaszkodsz az ambilight-hoz, akkor talán érdemes szétnézni más márkák között is, nem tudom mennyi a keret rá. Nem lebeszélni akarlak a Philips márkáról
Az a gond, hogy az ambilight-ot semmivel nem lehet helyettesíteni olyan szinten, hogy egy 3rd party eszköz ugyanarra legyen képes. Én már túl vagyok a Philips Hue Sync dobozon, most éppen Ambivision PRO-m van ami jobb mert nem hdmi-n csatlakozik, de nem úgy teljesít ahogyan kellene
ez egy kicsit OFF, bocsi.
#25911dino_m - a Dolby Atmos szerintem akkor ér valamit ha mondjuk rá van kötve a TV olyan erősítőre ami tudja kezelni, ellenkező esetben szerintem nem olyan nagy varászlat a TV hangszoróin hallgatni. Én semmi különöset nem veszek észre az LG-n ha Atmos hangsáv van.
Pedig nagyon gondolkodom én is újra egy Philips-en
nem hagy nyugodni az ambilight. Én sokat TV-zem, gyakran játszom, az ambilight csak jól jön. Persze, egy sima led ami rá van ragasztva a TV-re és mondjuk csak fehérrel világít, már ez is sokkal jobb mintha semmi nem lenne.
OLED-et már lehet vásárolni itt az oldalon jó áron, használtan, garival.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- PlayStation 5
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- ASUS ROG Ally
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Mini PC, tiny PC HP ProDesk 600 G2 i5-6500T, Fujitsu Esprimo i5-7500T
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad P15 - i7-10850H I 32GB I 512SSD I FHD I Nvidia 4GB I W11 I Cam I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest