Hirdetés
- Programajánló: közeleg az idei Bacsis-tuning Retró Számítógép kiállítás
- Computex 2025: az Akko klaviatúráira nem mondható, hogy unalmasak
- Computex 2025: szinte mindenre gondol a Team Group
- ATX 3.1-es tápokkal gyarapodott az MSI MAG termékcsaládja
- Még mindig nem döntött az ASML High-NA gépeiről a TSMC
-
PROHARDVER!
Philips LCD és LED TV-k téma összefoglalója
Új hozzászólás Aktív témák
-
ferikek
aktív tag
Sziasztok,
nemsokára veszek egy Philips TV-t (40PFH6510). A jelenlegi albérletemben nincsen sem net, sem tv, sem telefon bekötve.
Milyen eszköz szükséges ahhoz, hogy a digitális földfelszíni sugárzás ingyenes csatornáit (és később a fizetőseket) tudjam a TV-vel 'fogni'?Köszi a válaszokat előre is!
üdv.
ferikek
-
TIT
veterán
válasz
ogremanusz #12896 üzenetére
Digital Motion valami.
-
ogremanusz
csendes tag
Sziasztok!
Még egy kérdésem volna: a szappanopera hatást melyik paraméter állításával lehet csökkenteni/eltüntetni?
Köszi, J.
-
TIT
veterán
Én se szívtam vele,de a jelek szerint az stb.-vel is lehet és a képminőség se ua.
-
csabi63
senior tag
UPC kábelen is alig van DD 5.1. A filmcsatornák azok. (HBO HD+Filmbox HD) Azon kívül az Animal Planet HD, a Discovery Showcase HD, Nat Geo HD, és alkalmanként a királyi tévék + AXN HD. Nagyjából ennyi, a közel százból. A többi AC3 sztereó és mpeg1 L2 sztereó. Monó szerencsére már nincs.
-
ogremanusz
csendes tag
Köszi mindenkinek a tippeket!
Kèp megoldòdott upc halozati frekvencia, halozati azonosito pontos megadasaval.
Hang meg mindig uvolt, a leirtak nem mukodnek. Kerek a javaslat szerint ugyfelsz. segìtsèget.
Dropbox halozati kabellel elindult, ugyan mkv es avi fajlra lefagyott..
Udv j. -
TIT
veterán
Vagy használj mediacard-ot.
Diginél a hd adás csak stereo és nem 5.1,pedig azt hírdetik a hd-re. -
dualcore
őstag
válasz
ogremanusz #12881 üzenetére
Ha HDMI-vel van bekötve, nem lenne szabad ilyen nagy eltéréseknek lennie.
Állítsd be ezek szerint: HANG: Digitális hangkimenet: SZTEREO (ne többcsatornás)
KÉP: Arány:16:9
Méret: Automatikus
Felbontás: 1080p
A felbontásban ne zavarjon meg az 1080p, az csak a menüre érvényes, a csatorna milyensége ettől független.
Így valamelyest normalizálja a különbségeket, de lesz csatorna ami hangosabb a többinél így is. -
törölt tag
válasz
( Az azonos hangerőre hozás bekapcsolt állapotban van.)
Ha nem működnek a funkciók, akkor csak a szerviz segíthet rajta, vagy esetleg egy szoftverfrissítés. -
azigazimoris
aktív tag
válasz
Hangerő kérdésben hívd fel a UPC-t.
Valami olyasmit kell csinálni, hogy a boxon beállítod hd adásnál a normál hangerőt aztán átrakod a box távirányítóját olyan módba, hogy a tv hangerejét szabályozza és jó lesz.
De frankón elmesélik ha hívod őket, nekem leegalábbis jó lett minimál eltéréssel. + az egyenlő hangerő szabályozás nálam is be van lőve full határértéken.Amúgy az a gond, hogy az sd adásoknál sima stereo hang van, a hd csatornákon pedig dolby digital.
-
lorinser
senior tag
válasz
Szia!
- Milyen kábellal van a TV és az STB összekötve?
- Ez sajnos így van, de erről inkább a szolgáltató tehet szerintem, mert mennyiből tartana egy szintre hozni a hengerőket? Próbáld meg kikapcsolni az azonos hangerőre hozást.
- Dropbox-ra nincs ötletem. -
ogremanusz
csendes tag
Sziasztok!
Ha van ötlet, kérlek segítsetek. 2 napja van egy Philips 55PFK 7509/12 Tv-nk.
1. UPC mediabox összeköttetéssel, élvezhetetlen adásképet produkál. Elmosódások, homályok, életlen kontúrok. Gyanítom beállítási gond lehet, van "optimalizált" beállítási sor erre?
2. A HD adások hangereje sokszorosa a normál adásokénak, élvezhetetlen egy átkapcsolás után. ( Az azonos hangerőre hozás bekapcsolt állapotban van.)
3. Dropbox fiókba lehetetlen belépni, ha eljut a belépésig, eldobja a wifit és újra kell "telepíteni".Nagyon köszönöm előre is!
János
-
-
attilav2
őstag
Sziasztok
A 32PFH5500 Edge Led-es? A 32PFT5300 is az? Az van melléjük írva hogy "slim" illetve A+ osak, ezek az Edge led re jellemző tulajdonságok szerintem. Olvastam hogy míg a Direct led-nél kb 1500 led van a panel mögött, és többet fogyaszt, valamint jobban hajlamos a felhősödésre, addig az Edge nek kb 400 led is elég és energiatakarékosabb,valamint a felhősödésre is kevéssé hajlamos. Szinte mindenki szidja a Philipset itt a PH!-n, de ha A+ os és slim a tévéik nagyrésze, akkor olyan rossz nem lehet, vagy igen?
Mely szériák Edge Led-esek? -
Lovi24
senior tag
Sziasztok!
Van egy 42PFL7656H/12 tv-m,amivel eddig nagyrészt iptv-t használtam. Nemrég váltottam digikábelre. Iptv miatt eddig nem is néztem,miként megy a műsorok felvétele. Most a diginél beleütköztem pár problémába.
Raktam a tv-hez egy külső vinyót,gondoltam jó lesz majd felvételre.
Először egyáltalán nem tudtam vele csinálni semmit. Csináltam rajta egy resetet,majd újrahangoltam (felvétel már ok).
Próbálkoztam először Finnországgal,meg is talált szépen minden csatornát. Problémám a műsorújsággal akadt.
Sok csatornát nem tud beazonosítani,ha én megpróbálom nem talál magyar lokalizációs csatornát.
Gondoltam,ok,beállítom freki szerint magyarra. Áthangoltam,de így meg hiába állítom át,hogy a hálózatról állítsa be a műsorfüzetet,olyan mintha csak a műsorsugárzóról látná. Tehát nincs felvétel meg egyebek. Csak a sima műsorújságot látja.
Így visszaállítottam Finnországra. Van hálótzatról műsorújság,megy a felvétel,de sok csatornát nem ismer (hiába frissítem be)
Mit kellene (lehetne) beállítanom,hogy felismerje a tv a csatornákat a műsorújságban és tudjam rendesen használni? -
cyanID
tag
Tud valaki esetleg megbízható beszerzési forrást 48 colos 8109-hez még?
Vagy van most hasonlóan szép és megbízható készülék a philipsnél?
260 körül szánnék rá.
Régi keresgélő vagyok, de jó panellel, ilyen árban talán csak néhány sony van (50-55") ... meg talán ez ...
-
Atyman
csendes tag
válasz
Luck Dragon #12874 üzenetére
Hat sajnos mar ez a TV mar nincs forgalomba. De koszi a segitseget.
-
-
Atyman
csendes tag
válasz
Luck Dragon #12872 üzenetére
Szia!
Köszönöm a választ!
És 3D nélkül, akár 40" DLNA-val. Egyáltalán a Philipsnek jó a DLNA rendszere? -
válasz
Atyman #12871 üzenetére
Szia Atyman
Nos MKV támogatást tartalmazó DLNA felvértezett készülék ami a 3D- is azt mondanám hogy oké, és mind ezt FHD megjelenítésben 43" belepréselve 200E-ért., egyszerűen nincs a Philipsnél.Talán a legtöbb követelményednek megfelelően a 40PFH6550 tudnám mondani abban van 3D- és MKV kezelés, de nincs DLNA. Ezt a készüléken országos szinten 170E árban mocorog.
-
Atyman
csendes tag
Sziasztok!
Éppen TV vásárlás előtt állok és segítséget szeretnék kérni a tapasztalatotok alapján. 3 márka érdekel: Sony, Samsung, Philips. max 43" és 200ezerig.
1. Legfontosabb, hogy a Synology NASomról, könnyen le tudjam játszani a 1080p mkv filmeket felirattal (leginkább külső felirat) és hangsáv váltással. Nyilván tudjak benne tekerni is és DLNA lenne legegyszerűbb. Az 5 éves TVm könnyen veszi ezt az akadályt, de mostaniknál látom hogy ez nem olyan egyértelmű.
2. 3D jobban érdekel mint a 4k, mert ekkora méretben szerintem nem jün ki 4k és nincs rá tartalom.JátékotA Philipes TVknél azt hallottam, hogy NASról nem tud küldő feliratot lejátszani és az Androidról letöltött media lejátszok csak 720p-be megy. Ez mennyire igaz?
Köszönöm a segítségeteket.
-
TIT
veterán
A mediába nem érdemes gariztatni mert megnő az idő 1 héttel kb.
60 napon belül meg simán visszaveszik. -
válasz
OtrodonTIME #12864 üzenetére
Beállítások/ És lapoz míg a legvégére nem érsz (ablak ugrás) majd, Tv Demó / Demó megjelenítés/ Időkorlát/ Kikapcsolása.
-
Gijon
senior tag
válasz
Tv-beáll.menü=>Általános beállítások=> Tartózlodási hely=> Otthon Valószínű, hogy bolti beállításokon hagyták.
-
dualcore
őstag
válasz
Ez a bemutató mód (demo). A pontos elérését nem tudom a menüben, de ilyet keress Demo mód.
-
OtrodonTIME
csendes tag
Sziasztok!
Most vettünk itthonra egy Philips 40PFH5300 Smart TV-t, de van egy olyan funkció bekapcsolva rajta, amit sehogy se tudunk kikapcsolni és elég zavaró...
A lényeg, hogy a bal alsó sarokban folyamatosan megy egy promo sáv, ahol a TV a saját magát promózza, mint pl.: 200 Hz, meg Smart TV, meg PixelPlusHD és stb. Ha csatornát váltunk és nem nyúlunk hozzá akkor hozza elő és a elég zavaró ha az ember arra is koncentrálna ami a kép bal alsó részén történik (egy képet azért dobok a szöveg mellé, ha nem tudtam volna jól leírni). A súgóban nem találtuk, hogy hogyan lehetne kikapcsolni, szóval ha valaki tudna segíteni, az nem lenne rosszhttp://prohardver.hu/dl/upc/2016-01/23/508202_e5nrjxrkn7tiupzf_20160123_114841_2.jpg
-
Gijon
senior tag
válasz
Carol30 #12861 üzenetére
Mivel általános tapasztalatok alapján elég lassú a szerviz, ezért megpróbálnám: + tápellátást adni a külső HDD-nek (ha van rá mód pl. y usb kábellel csatlakozik) lehet, hogy nem kap megfelelő áramerősséget. 3 usb csati van a tv-n,..én végigpróbálnám mindegyiket. "Szaggat a kép" Ha külső HDD-ről megy a film, akkor tuti nem tudja rendesen meghajtani. (Bátyámnál ugyanez a szitu volt samu tv-n, de ez vinyófüggő volt nála.) Ha tv adás, akkor az nagy gáz..és szerviz. Media-ba 60 napos elállás van, ha neten rendelted és beleférsz az időbe, akkor meggondolandó. Gariba is oda vinném, mert jobban lehet csapkodni az asztalt, ha késedelembe esik a javítás.
-
dualcore
őstag
válasz
Carol30 #12861 üzenetére
Ha már lejárt a türelmi idő (3 nap) akkor már hiába viszed vissza, ilyenkor már csak a szerviz segít.
Szerk.
Ez a szemüveg a legtöbb gyártóéval kompatibilis, cserélhető elem van benne, 1 elem kb 150 óra mozizást kibír. Én is ilyet vettem Sony-hoz. Bár nem tud dual módot.
Az aktív 3D szemüveg, 3 módon működik. Infrás, Bluetoth, vagy rádiós. Az elsőt már szinte nem is használják, a második a leg elterjedtebb, a rádióst főleg a felső kategóriában használatos ( persze vannak kivételek)
-
Carol30
csendes újonc
Üdv!
A Tvm PFH6550/88 kb amiota szoftvert frissitett azota gondok vannak. Sokszor szaggat a kép. Külsö vinyot valamikor nem olvassa be nem jatsza le a filmeket, ilyenkor lefagy ujraindit. Mit tegyek? Vigyem vissza a Media Marktbe vagy rögötön a szervizt hivjam? Már vagy 4x ujrahangoltam a tv-ét és nem birok usbröl szoftvert frissiteni azt irj ahogy a legfrissebb van rajta. -
Carol30
csendes újonc
Köszönöm szépen a segítséget. Az a baj hogy vaterán rendeltem de beviszem a szervízbe nézzék meg hogy a szemüveg tápellátása rossz-e. A másik 2 tipusu szemüveget sehol sem lehet kapni, hogy legalább kipróbáljam. Egyik áruház láncnál sem.
-
Gijon
senior tag
válasz
Carol30 #12848 üzenetére
A vibrálás még ok., nappali környezetben főleg, (pont ez miatt váltottam passzívra) ..de akár egy monitorra, vagy fényt kibocsájtó "tárgyra" is. De a homály+ a kikapcsolás nem van jól
. Cseréld először ki a szemcsit PTA529, v. PTA509-re. Ha a hiba továbbra is fent áll, akkor a tv a ludas,...bár ezt kétlem.
-
Carol30
csendes újonc
Igen láttam a szemüveg listáján hogy nincs rajta a tv tipus száma.
De a tv leírásába szerepel a Pta 517 szemüveg. Ha a szemüveg hálózaton van akkor világit a zöld jel.
Közbe elindítom a 3d filmet a tv-én. kiírja hogy 3d aktiv jel van ekkor a szemüveg besötétül vibrál de nagyon homályos lesz benne a kép.Szinte a fejem megfájdul. Ahogy leveszem a töltésről a szemüveget rögtön kivilágosodik és kikapcsol. -
Gijon
senior tag
válasz
Carol30 #12846 üzenetére
Szerintem nem komp. a tv-vel. Nincs a kompatibilitási listán Lehet, hogy tévedek...., asszem PTA509/00-t kellett volna venned.
-
Carol30
csendes újonc
Üdv mindenkinek!
1 hónapja vásároltam egy 40PFH6550/88 tv-t. 3d filmeket szeretnék rajta nézni külső winyorol. Az a baj hogy rendeltem hozza elvileg kompatibilis szemüveget PTA 517 . nem sikerül nézni vele. A szemüveg csak hálózatról világit ahogy leveszem töltésről megszűnik a világitás és semmit nem csinál. Valaki tudna segíteni?
Előre is köszönöm. -
TIT
veterán
válasz
access_denied #12840 üzenetére
Nem látom a 3d-t(nem jön ki)de újabban már mélység sincs,mintha 2d-t néznék,pedig 3d-re vált.
Lehet valamelyik szoftver elcseszte,de az durva lenne.
Az a baj,hogy már a moziban se látom,pedig 3 éve láttam. -
ftc
nagyúr
válasz
access_denied #12838 üzenetére
Irj rám privátot....
-
TIT
veterán
válasz
access_denied #12838 üzenetére
Téged legalább nem ráztak le azzal,hogy bd lejátszót vegyél és kösd rá arra.
Nekem se jó a 3D-6509. -
access_denied
senior tag
xxPUS7150 3D hiba
Hibajelenség: 3D tartalomnál (SBS,TAB) egyes részek duplán jelennek meg, pl kissé távolabbi fa, vagy közelebbi arc (vízszintes eltolódás). Érdekes, hogy inkább a kép széle felé jelentkezik ez az effekt. Animációs filmeknél nem jellemző, privátban tudok konkrét filmeket küldeni (vagy egyeztetni), perc:mp mutatókat, ahol látszódik ez a hiba.
Bejelentés után szervíztől kijöttek, tesztelték, detektálták a hibát és utólag rendeltek panelt, amit az otthonomban cseréltek volna ki. Ez még szimpatikus is lett volna, de tegnap felhívtak a szervízből, hogy ez nem biztos, hogy megoldja a problémát. Több 7150 is érkezett be hozzájuk ezzel a jelenséggel.
Fejlettebb országokban (Ausztria, Németország) xxPUK7150-ről, .... országokban, mint nálunk is xxPUS7150-ről beszélünk. Nem tudom mi a különbség, a szervízes úriember, aki rendkívül szívélyes és segítőkész volt a PUK szoftverét próbálja ki ezen a tévén, illetve a központ felé jelezték a megszaporodott hibákat.
A szervízben paneleket, vezérlőket cseréltek, egyelőre nem hozott eredményt.
Segítséget szeretnék kérni olyanoktól, akiknek 49PUS7150-e van. Aki úgy gondolja, hogy a 3D megjelenítésével nincs problémája és tudna egy kis időt áldozni arra, hogy kiderítsük, mi lehet a különbség a készülékek között az kérem keressen meg privátban, vagy itt.
Érdekes lehet a szoftver verziója, de egy 3D film adott képkockájának lefotózása (értelemszerűen szemüveg nélkül) is sokatmondó lehet.
Minden ötlet, javaslat segíthet. Köszönettel.
-
Sonja
nagyúr
Megjött a Netflix a Philips tévékre
"Külön plusz pont jár a cégnek azért, mert nem csak a friss, androidos termékvonalra lehet ezt letölteni, hanem a korábbi, egyedi Linuxot használó sorozatra is, a 2012-es évjárattól kezdve."
-
Ukraan
aktív tag
Üdv!
32PFH4100-asommal kapcsolatos kérdésem van. Digi-vel használjuk a TV-t, a hangolás eléggé nyögvenyelősen sikerült, de összejött, hála Yan_ korábbi hsz-ének. A csatornalista viszont teljesen kaotikus lett így.
Most az összes, beállított csatornát szeretném valahogy törölni, anélkül, hogy a készülék egyéb beállításai elvesszenek. Ennek mi a módja, hogyan tehetem ezt meg, ha lehet ilyet egyáltalán?
Illetve a másik: Xbox 360 van rákötve a TV-re, HDMI1-en. Itt a játék üzemmód van kiválasztva. Ha a Source gombbal a Kábel TV-re visszakapcsolok, az üzemmód választási lehetőség nem elérhető: Ilyenkor automatikusan TV-re állítja vissza magát?
Köszönöm! -
Agyzuzo
addikt
Sziasztok,
Átolvastam a fórumot, de sajnos nem találtam infót arra vonatkozóan, ami az én elképzelésem...
Egy Philips 43PUS7150/12 TV megvásárlásán gondolkozom, viszont én kifejezetten PC-re kötve szeretném használni fő és játékos képernyőként egy 970-es kártyával (később jönne a helyére egy 980Ti). Értelem szerűen HDMI 2.0-án kapná a jelet.Van esetleg más aki így használja? Érdekelne, hogy megy-e rendesen 4:4:4 chroma módban és hogy mik vele a tapasztalatok monitorként, mekkora az input lag? Nyilván nem pro gamingre kell, de azért a 60-as input lag már flipperezni nem valami baráti.
Illetve érdekelne hogy a FullHD-s felbontást mennyire szépen skálázza a TV, játékok alatt milyen az AmbiLight, illetve a 3D támogatás.
És a hangszórót le lehet-e szedni róla...
-
korikmate
tag
SZiasztok!
Erről mi a TV-ről mi a véleményetek? Philipsből annyira nem vagyok sajnos otthon, de főleg negatívumok érdekelnének róla, ha tudtok ilyet. http://www.philips.hu/c-p/47PFH6309_88/6000-series-full-hd-led-tv-2-oldalas-ambilight-es-smart-tv-rendszerrel
-
alex71995
csendes tag
Sziasztok!
Lenne egy olyan problémám, hogy UPC-nél az EPG abszolut nem működik. Ez mitől lehet? Jelerösség/jelminőség 100%, adás is szép. Tehát nem ez a probléma forrása. Olvastam olyat is, hogy a TV újratelepítésekor a régió beállításánál kell valami más országra állítani. Ez igaz? Megpróbáljam, szerintetek lesz változás? -
hayabusa4
csendes tag
Volt egy 7150-es 4k-s tv-m amit visszavittem mert nem tetszett pár dolog benne.Legjobban a világos háttér előtt mozgó sötét alak /pl.ember feje/ körüli elmosódás zavart.Azóta sem sikerült másik tv- t választanom az összes 4k-son megfigyelhető ez a hiba.Akinek van ilyen felbontásu készüléke nem zavarja,vagy lehet valamilyen beállítással javítani rajta úgy hogy kép is normális maradjon?Most már úgy vagyok vele csak full hd lesz.
-
Régebben több is volt ,de valahogy azok az oldalak már nem léteznek. Mostanában egy jópár szak portál szűnt meg ami a Tv -vel foglalkozott. Főleg orosz,angol oldalakra gondolok elsősorban. Én arra tudok gondolni hogy nincs már egy jó ideje nagy horderejű változások az iparnak és le is lassult a tv ágazata. Megközelítőleg 2013 óta. Inkább most a mobilok és a kisebb okos kütyük vannak az élvonalban.
-
rol33
aktív tag
válasz
Luck Dragon #12822 üzenetére
Ne viccelj semmi baj, sőt nagyon köszi hogy kerestél nekem infót róla.
Érdekes a neten keresgélve alig lehet találni érdemi infót erről a tv-ről, holott szerintem egész jó kis készülék ez
-
-
ciryl65
csendes tag
válasz
emmett88 #12812 üzenetére
A gyári beállítások visszaállítása az csak a te általad beállított paramétereket törli ki, és hozza alapba.
Ez nem egyenlő azzal, amit kellene csinálnod.
Ha van a Tv-d menüjében, akkor ezt próbáld meg:
- Beállítások
- Általános beállítások
- Tv újrahangolása
- OK-ézd le
Ha ez sem segít, akkor szervíz. -
emmett88
újonc
Sziasztok!
1 éves 42pfl5609/88 -as tv-m van, aminél több probléma is megjelent, szeretném a tapasztaltabbak segítségét kérni, előre leszögezném csak átlagfelhasználó vagyok
1: az usb portok nem igazán működnek megfelelően, ami alatt azt értem hogyha pendrive-ot, vagy külső vinyót dugok rájuk mondjuk filmnézés céljából, akkor ahogy kiválasztom (csak rámegyek, de nem indítom el) a filmet az usb menüben és elkezdi beolvasni, rögtön kidob a menüből, ergo lehetetlen elindítani a filmet. Gondoltam hátha segít egy szoftverfrissítés megpróbálom. De...
2: nem tudok a tv-n szoftvert frissíteni (lehet én vagyok szerencsétlen,de tegnap este is ráment 2 órám). Pendrive (Fat32-es) üres, letöltöttem a philips honlapról amit kell, ahogy a nagykönyvben meg van írva, videót is néztem róla, hogy kellene működnie, de rádugom a tv-re és semmi. Bejön az usb menü, az upg fájlt nem is látja, nem hogy elindul a frissítés. Kikerültem ezt azzal, hogy rámentem a Helyi frissítés menüpontra (valahol) és ott látta az upg fájlt a tv-t, gondoltam nyert ügyem van, leokéztam, tv válasza: Érvénytelen. Rádugtam a net kábelt (a smart funkciót amúgy nem használom), csatlakozás hálózathoz: tv válasza nem találja az útválasztót, dugjam be.... Ez nem tudom mit jelent, korábban ha rádugtam a netet, minden ment ahogy kell. Jött volna a Wifi-re kapcsolódás, de.....
3:: a tv nem kapcsolódik vezeték nélküli hálózathoz, nem is él ez az opció, gyakorlatilag ugye vezetékeshez sem
Mikor megvettem emlékszem, hogy be tudtam írni a wifi jelszót , tehát élt a vez. nélküli hálózat lehetősége, most azonban teljesen szürke...Találkozott valaki hasonlóval, mit tehetnék?
Előre is köszi a segítséget!
Em.
-
rol33
aktív tag
válasz
Luck Dragon #12810 üzenetére
55PFS7509
-
-
rol33
aktív tag
sziasztok, tudtok olyan oldalt, fórumot ahol infókat találhatnék a tv-m kép kalibrációjához?
-
attilav2
őstag
Sziasztok
Kinéztem egy olcsó 80 centis FHD A+ os tévét:
32PFT5300
Sokan szidják a philipset, főleg az androidos modelleket, ez nem az, ettől még lehet vele gond? Gyakori a pixelhiba? -
-
oszy
veterán
válasz
Plazmacucci #12803 üzenetére
Küldd hozzám
Kirpbóálom!
-
lorinser
senior tag
válasz
Plazmacucci #12803 üzenetére
Pedig itt semmi ilyesmiről nincs szó. Szerintem valami félreértés lesz. Egyébként 40" méretben látnál különbséget a 720 és az 1080 között? Szerintem nem.
-
-
oszy
veterán
válasz
Plazmacucci #12798 üzenetére
Én beszéltem velük.Ha jól értettem azt mondta, hogy usb-ről nem megy az 1080p. De mivel szép a kép ezért nem érzékelhető a különbség.
Lehet megvetted "előlem" a tv-t az e-magon
Így várok még, mert ott 5000-rel olcsóbb volt, mint máshol
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Black Használt, újszerű állapotban
- Dell Precision Workstation ultrabook 5560, 5550, i7, 10-11. gen. Nvidia 4k Touch, gar
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- AKCIÓ! Lenovo Thinkcentre M920S Brand számítógép - i5 9500 8GB RAM 512GB SSD 630 IGP Win 10
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest