Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
-
PROHARDVER!
Philips LCD és LED TV-k téma összefoglalója
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gijon
senior tag
válasz Carol30 #12861 üzenetére
Mivel általános tapasztalatok alapján elég lassú a szerviz, ezért megpróbálnám: + tápellátást adni a külső HDD-nek (ha van rá mód pl. y usb kábellel csatlakozik) lehet, hogy nem kap megfelelő áramerősséget. 3 usb csati van a tv-n,..én végigpróbálnám mindegyiket. "Szaggat a kép" Ha külső HDD-ről megy a film, akkor tuti nem tudja rendesen meghajtani. (Bátyámnál ugyanez a szitu volt samu tv-n, de ez vinyófüggő volt nála.) Ha tv adás, akkor az nagy gáz..és szerviz. Media-ba 60 napos elállás van, ha neten rendelted és beleférsz az időbe, akkor meggondolandó. Gariba is oda vinném, mert jobban lehet csapkodni az asztalt, ha késedelembe esik a javítás.
-
dualcore
őstag
válasz Carol30 #12861 üzenetére
Ha már lejárt a türelmi idő (3 nap) akkor már hiába viszed vissza, ilyenkor már csak a szerviz segít.
Szerk.
Ez a szemüveg a legtöbb gyártóéval kompatibilis, cserélhető elem van benne, 1 elem kb 150 óra mozizást kibír. Én is ilyet vettem Sony-hoz. Bár nem tud dual módot.
Az aktív 3D szemüveg, 3 módon működik. Infrás, Bluetoth, vagy rádiós. Az elsőt már szinte nem is használják, a második a leg elterjedtebb, a rádióst főleg a felső kategóriában használatos ( persze vannak kivételek)
[ Szerkesztve ]
-
Gijon
senior tag
válasz Carol30 #12848 üzenetére
A vibrálás még ok., nappali környezetben főleg, (pont ez miatt váltottam passzívra) ..de akár egy monitorra, vagy fényt kibocsájtó "tárgyra" is. De a homály+ a kikapcsolás nem van jól . Cseréld először ki a szemcsit PTA529, v. PTA509-re. Ha a hiba továbbra is fent áll, akkor a tv a ludas,...bár ezt kétlem.
-
Gijon
senior tag
válasz Carol30 #12846 üzenetére
Szerintem nem komp. a tv-vel. Nincs a kompatibilitási listán Lehet, hogy tévedek...., asszem PTA509/00-t kellett volna venned.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest