- Milyen monitort vegyek?
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Autós kamerák
- Milyen TV-t vegyek?
- OLED TV topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- 80% vs. 100% – Tönkreteszed az aksit, ha mindig feltöltöd? – Tech Percek #6
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen alaplapot vegyek?
-
PROHARDVER!
Philips LCD és LED TV-k téma összefoglalója
Új hozzászólás Aktív témák
-
TIT
veterán
A mediába nem érdemes gariztatni mert megnő az idő 1 héttel kb.
60 napon belül meg simán visszaveszik. -
válasz
OtrodonTIME #12864 üzenetére
Beállítások/ És lapoz míg a legvégére nem érsz (ablak ugrás) majd, Tv Demó / Demó megjelenítés/ Időkorlát/ Kikapcsolása.
-
Gijon
senior tag
válasz
Tv-beáll.menü=>Általános beállítások=> Tartózlodási hely=> Otthon Valószínű, hogy bolti beállításokon hagyták.
-
dualcore
őstag
válasz
Ez a bemutató mód (demo). A pontos elérését nem tudom a menüben, de ilyet keress Demo mód.
-
OtrodonTIME
csendes tag
Sziasztok!
Most vettünk itthonra egy Philips 40PFH5300 Smart TV-t, de van egy olyan funkció bekapcsolva rajta, amit sehogy se tudunk kikapcsolni és elég zavaró...
A lényeg, hogy a bal alsó sarokban folyamatosan megy egy promo sáv, ahol a TV a saját magát promózza, mint pl.: 200 Hz, meg Smart TV, meg PixelPlusHD és stb. Ha csatornát váltunk és nem nyúlunk hozzá akkor hozza elő és a elég zavaró ha az ember arra is koncentrálna ami a kép bal alsó részén történik (egy képet azért dobok a szöveg mellé, ha nem tudtam volna jól leírni). A súgóban nem találtuk, hogy hogyan lehetne kikapcsolni, szóval ha valaki tudna segíteni, az nem lenne rosszhttp://prohardver.hu/dl/upc/2016-01/23/508202_e5nrjxrkn7tiupzf_20160123_114841_2.jpg
-
Gijon
senior tag
válasz
Carol30 #12861 üzenetére
Mivel általános tapasztalatok alapján elég lassú a szerviz, ezért megpróbálnám: + tápellátást adni a külső HDD-nek (ha van rá mód pl. y usb kábellel csatlakozik) lehet, hogy nem kap megfelelő áramerősséget. 3 usb csati van a tv-n,..én végigpróbálnám mindegyiket. "Szaggat a kép" Ha külső HDD-ről megy a film, akkor tuti nem tudja rendesen meghajtani. (Bátyámnál ugyanez a szitu volt samu tv-n, de ez vinyófüggő volt nála.) Ha tv adás, akkor az nagy gáz..és szerviz. Media-ba 60 napos elállás van, ha neten rendelted és beleférsz az időbe, akkor meggondolandó. Gariba is oda vinném, mert jobban lehet csapkodni az asztalt, ha késedelembe esik a javítás.
-
dualcore
őstag
válasz
Carol30 #12861 üzenetére
Ha már lejárt a türelmi idő (3 nap) akkor már hiába viszed vissza, ilyenkor már csak a szerviz segít.
Szerk.
Ez a szemüveg a legtöbb gyártóéval kompatibilis, cserélhető elem van benne, 1 elem kb 150 óra mozizást kibír. Én is ilyet vettem Sony-hoz. Bár nem tud dual módot.
Az aktív 3D szemüveg, 3 módon működik. Infrás, Bluetoth, vagy rádiós. Az elsőt már szinte nem is használják, a második a leg elterjedtebb, a rádióst főleg a felső kategóriában használatos ( persze vannak kivételek)
-
Carol30
csendes újonc
Üdv!
A Tvm PFH6550/88 kb amiota szoftvert frissitett azota gondok vannak. Sokszor szaggat a kép. Külsö vinyot valamikor nem olvassa be nem jatsza le a filmeket, ilyenkor lefagy ujraindit. Mit tegyek? Vigyem vissza a Media Marktbe vagy rögötön a szervizt hivjam? Már vagy 4x ujrahangoltam a tv-ét és nem birok usbröl szoftvert frissiteni azt irj ahogy a legfrissebb van rajta. -
Carol30
csendes újonc
Köszönöm szépen a segítséget. Az a baj hogy vaterán rendeltem de beviszem a szervízbe nézzék meg hogy a szemüveg tápellátása rossz-e. A másik 2 tipusu szemüveget sehol sem lehet kapni, hogy legalább kipróbáljam. Egyik áruház láncnál sem.
-
Gijon
senior tag
válasz
Carol30 #12848 üzenetére
A vibrálás még ok., nappali környezetben főleg, (pont ez miatt váltottam passzívra) ..de akár egy monitorra, vagy fényt kibocsájtó "tárgyra" is. De a homály+ a kikapcsolás nem van jól
. Cseréld először ki a szemcsit PTA529, v. PTA509-re. Ha a hiba továbbra is fent áll, akkor a tv a ludas,...bár ezt kétlem.
-
Carol30
csendes újonc
Igen láttam a szemüveg listáján hogy nincs rajta a tv tipus száma.
De a tv leírásába szerepel a Pta 517 szemüveg. Ha a szemüveg hálózaton van akkor világit a zöld jel.
Közbe elindítom a 3d filmet a tv-én. kiírja hogy 3d aktiv jel van ekkor a szemüveg besötétül vibrál de nagyon homályos lesz benne a kép.Szinte a fejem megfájdul. Ahogy leveszem a töltésről a szemüveget rögtön kivilágosodik és kikapcsol. -
Gijon
senior tag
válasz
Carol30 #12846 üzenetére
Szerintem nem komp. a tv-vel. Nincs a kompatibilitási listán Lehet, hogy tévedek...., asszem PTA509/00-t kellett volna venned.
-
Carol30
csendes újonc
Üdv mindenkinek!
1 hónapja vásároltam egy 40PFH6550/88 tv-t. 3d filmeket szeretnék rajta nézni külső winyorol. Az a baj hogy rendeltem hozza elvileg kompatibilis szemüveget PTA 517 . nem sikerül nézni vele. A szemüveg csak hálózatról világit ahogy leveszem töltésről megszűnik a világitás és semmit nem csinál. Valaki tudna segíteni?
Előre is köszönöm. -
TIT
veterán
válasz
access_denied #12840 üzenetére
Nem látom a 3d-t(nem jön ki)de újabban már mélység sincs,mintha 2d-t néznék,pedig 3d-re vált.
Lehet valamelyik szoftver elcseszte,de az durva lenne.
Az a baj,hogy már a moziban se látom,pedig 3 éve láttam. -
ftc
nagyúr
válasz
access_denied #12838 üzenetére
Irj rám privátot....
-
TIT
veterán
válasz
access_denied #12838 üzenetére
Téged legalább nem ráztak le azzal,hogy bd lejátszót vegyél és kösd rá arra.
Nekem se jó a 3D-6509. -
access_denied
senior tag
xxPUS7150 3D hiba
Hibajelenség: 3D tartalomnál (SBS,TAB) egyes részek duplán jelennek meg, pl kissé távolabbi fa, vagy közelebbi arc (vízszintes eltolódás). Érdekes, hogy inkább a kép széle felé jelentkezik ez az effekt. Animációs filmeknél nem jellemző, privátban tudok konkrét filmeket küldeni (vagy egyeztetni), perc:mp mutatókat, ahol látszódik ez a hiba.
Bejelentés után szervíztől kijöttek, tesztelték, detektálták a hibát és utólag rendeltek panelt, amit az otthonomban cseréltek volna ki. Ez még szimpatikus is lett volna, de tegnap felhívtak a szervízből, hogy ez nem biztos, hogy megoldja a problémát. Több 7150 is érkezett be hozzájuk ezzel a jelenséggel.
Fejlettebb országokban (Ausztria, Németország) xxPUK7150-ről, .... országokban, mint nálunk is xxPUS7150-ről beszélünk. Nem tudom mi a különbség, a szervízes úriember, aki rendkívül szívélyes és segítőkész volt a PUK szoftverét próbálja ki ezen a tévén, illetve a központ felé jelezték a megszaporodott hibákat.
A szervízben paneleket, vezérlőket cseréltek, egyelőre nem hozott eredményt.
Segítséget szeretnék kérni olyanoktól, akiknek 49PUS7150-e van. Aki úgy gondolja, hogy a 3D megjelenítésével nincs problémája és tudna egy kis időt áldozni arra, hogy kiderítsük, mi lehet a különbség a készülékek között az kérem keressen meg privátban, vagy itt.
Érdekes lehet a szoftver verziója, de egy 3D film adott képkockájának lefotózása (értelemszerűen szemüveg nélkül) is sokatmondó lehet.
Minden ötlet, javaslat segíthet. Köszönettel.
-
Sonja
nagyúr
Megjött a Netflix a Philips tévékre
"Külön plusz pont jár a cégnek azért, mert nem csak a friss, androidos termékvonalra lehet ezt letölteni, hanem a korábbi, egyedi Linuxot használó sorozatra is, a 2012-es évjárattól kezdve."
-
Ukraan
aktív tag
Üdv!
32PFH4100-asommal kapcsolatos kérdésem van. Digi-vel használjuk a TV-t, a hangolás eléggé nyögvenyelősen sikerült, de összejött, hála Yan_ korábbi hsz-ének. A csatornalista viszont teljesen kaotikus lett így.
Most az összes, beállított csatornát szeretném valahogy törölni, anélkül, hogy a készülék egyéb beállításai elvesszenek. Ennek mi a módja, hogyan tehetem ezt meg, ha lehet ilyet egyáltalán?
Illetve a másik: Xbox 360 van rákötve a TV-re, HDMI1-en. Itt a játék üzemmód van kiválasztva. Ha a Source gombbal a Kábel TV-re visszakapcsolok, az üzemmód választási lehetőség nem elérhető: Ilyenkor automatikusan TV-re állítja vissza magát?
Köszönöm! -
Agyzuzo
addikt
Sziasztok,
Átolvastam a fórumot, de sajnos nem találtam infót arra vonatkozóan, ami az én elképzelésem...
Egy Philips 43PUS7150/12 TV megvásárlásán gondolkozom, viszont én kifejezetten PC-re kötve szeretném használni fő és játékos képernyőként egy 970-es kártyával (később jönne a helyére egy 980Ti). Értelem szerűen HDMI 2.0-án kapná a jelet.Van esetleg más aki így használja? Érdekelne, hogy megy-e rendesen 4:4:4 chroma módban és hogy mik vele a tapasztalatok monitorként, mekkora az input lag? Nyilván nem pro gamingre kell, de azért a 60-as input lag már flipperezni nem valami baráti.
Illetve érdekelne hogy a FullHD-s felbontást mennyire szépen skálázza a TV, játékok alatt milyen az AmbiLight, illetve a 3D támogatás.
És a hangszórót le lehet-e szedni róla...
-
korikmate
tag
SZiasztok!
Erről mi a TV-ről mi a véleményetek? Philipsből annyira nem vagyok sajnos otthon, de főleg negatívumok érdekelnének róla, ha tudtok ilyet. http://www.philips.hu/c-p/47PFH6309_88/6000-series-full-hd-led-tv-2-oldalas-ambilight-es-smart-tv-rendszerrel
-
alex71995
csendes tag
Sziasztok!
Lenne egy olyan problémám, hogy UPC-nél az EPG abszolut nem működik. Ez mitől lehet? Jelerösség/jelminőség 100%, adás is szép. Tehát nem ez a probléma forrása. Olvastam olyat is, hogy a TV újratelepítésekor a régió beállításánál kell valami más országra állítani. Ez igaz? Megpróbáljam, szerintetek lesz változás? -
hayabusa4
csendes tag
Volt egy 7150-es 4k-s tv-m amit visszavittem mert nem tetszett pár dolog benne.Legjobban a világos háttér előtt mozgó sötét alak /pl.ember feje/ körüli elmosódás zavart.Azóta sem sikerült másik tv- t választanom az összes 4k-son megfigyelhető ez a hiba.Akinek van ilyen felbontásu készüléke nem zavarja,vagy lehet valamilyen beállítással javítani rajta úgy hogy kép is normális maradjon?Most már úgy vagyok vele csak full hd lesz.
-
Régebben több is volt ,de valahogy azok az oldalak már nem léteznek. Mostanában egy jópár szak portál szűnt meg ami a Tv -vel foglalkozott. Főleg orosz,angol oldalakra gondolok elsősorban. Én arra tudok gondolni hogy nincs már egy jó ideje nagy horderejű változások az iparnak és le is lassult a tv ágazata. Megközelítőleg 2013 óta. Inkább most a mobilok és a kisebb okos kütyük vannak az élvonalban.
-
rol33
aktív tag
válasz
Luck Dragon #12822 üzenetére
Ne viccelj semmi baj, sőt nagyon köszi hogy kerestél nekem infót róla.
Érdekes a neten keresgélve alig lehet találni érdemi infót erről a tv-ről, holott szerintem egész jó kis készülék ez
-
-
ciryl65
csendes tag
válasz
emmett88 #12812 üzenetére
A gyári beállítások visszaállítása az csak a te általad beállított paramétereket törli ki, és hozza alapba.
Ez nem egyenlő azzal, amit kellene csinálnod.
Ha van a Tv-d menüjében, akkor ezt próbáld meg:
- Beállítások
- Általános beállítások
- Tv újrahangolása
- OK-ézd le
Ha ez sem segít, akkor szervíz. -
emmett88
újonc
Sziasztok!
1 éves 42pfl5609/88 -as tv-m van, aminél több probléma is megjelent, szeretném a tapasztaltabbak segítségét kérni, előre leszögezném csak átlagfelhasználó vagyok
1: az usb portok nem igazán működnek megfelelően, ami alatt azt értem hogyha pendrive-ot, vagy külső vinyót dugok rájuk mondjuk filmnézés céljából, akkor ahogy kiválasztom (csak rámegyek, de nem indítom el) a filmet az usb menüben és elkezdi beolvasni, rögtön kidob a menüből, ergo lehetetlen elindítani a filmet. Gondoltam hátha segít egy szoftverfrissítés megpróbálom. De...
2: nem tudok a tv-n szoftvert frissíteni (lehet én vagyok szerencsétlen,de tegnap este is ráment 2 órám). Pendrive (Fat32-es) üres, letöltöttem a philips honlapról amit kell, ahogy a nagykönyvben meg van írva, videót is néztem róla, hogy kellene működnie, de rádugom a tv-re és semmi. Bejön az usb menü, az upg fájlt nem is látja, nem hogy elindul a frissítés. Kikerültem ezt azzal, hogy rámentem a Helyi frissítés menüpontra (valahol) és ott látta az upg fájlt a tv-t, gondoltam nyert ügyem van, leokéztam, tv válasza: Érvénytelen. Rádugtam a net kábelt (a smart funkciót amúgy nem használom), csatlakozás hálózathoz: tv válasza nem találja az útválasztót, dugjam be.... Ez nem tudom mit jelent, korábban ha rádugtam a netet, minden ment ahogy kell. Jött volna a Wifi-re kapcsolódás, de.....
3:: a tv nem kapcsolódik vezeték nélküli hálózathoz, nem is él ez az opció, gyakorlatilag ugye vezetékeshez sem
Mikor megvettem emlékszem, hogy be tudtam írni a wifi jelszót , tehát élt a vez. nélküli hálózat lehetősége, most azonban teljesen szürke...Találkozott valaki hasonlóval, mit tehetnék?
Előre is köszi a segítséget!
Em.
-
rol33
aktív tag
válasz
Luck Dragon #12810 üzenetére
55PFS7509
-
-
rol33
aktív tag
sziasztok, tudtok olyan oldalt, fórumot ahol infókat találhatnék a tv-m kép kalibrációjához?
-
attilav2
őstag
Sziasztok
Kinéztem egy olcsó 80 centis FHD A+ os tévét:
32PFT5300
Sokan szidják a philipset, főleg az androidos modelleket, ez nem az, ettől még lehet vele gond? Gyakori a pixelhiba? -
-
oszy
veterán
válasz
Plazmacucci #12803 üzenetére
Küldd hozzám
Kirpbóálom!
-
lorinser
senior tag
válasz
Plazmacucci #12803 üzenetére
Pedig itt semmi ilyesmiről nincs szó. Szerintem valami félreértés lesz. Egyébként 40" méretben látnál különbséget a 720 és az 1080 között? Szerintem nem.
-
-
oszy
veterán
válasz
Plazmacucci #12798 üzenetére
Én beszéltem velük.Ha jól értettem azt mondta, hogy usb-ről nem megy az 1080p. De mivel szép a kép ezért nem érzékelhető a különbség.
Lehet megvetted "előlem" a tv-t az e-magon
Így várok még, mert ott 5000-rel olcsóbb volt, mint máshol
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! MSI B450M R5 4500 32GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple Watch S9 45mm Cellular acél GOLD okosóra garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest