Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Nálam Windows 7 Home Premium van, és egy 16 gigás Maxell pendrive. Ez volt az a pen, amit a korábban említett segédprogrammal kellett javítani, mert teljesen döglött volt. Érdekes jelenség, mert most, hogy rádugtam, felajánlja az NTFS-t is, de amikor helyreraktam a Chkflsh programmal, utána rögtön nem ajánlotta fel, csak a FAT 32-t, és az ExFat-ot. Ezért hoztam létre rajta az Easeus PM-mel NTFS partíciót, és formáztam meg vele. S csak azután jelent meg az NTFS, mint lehetőség a Windows-ban. Azelőtt nem lehetett NTFS-re formázni, még Win7 alól sem, csak azóta, amióta Easeus-szal megrángattam. Ha jól emlékszem, amikor a Pendrive-ot megvettem, újonnan FAT32-re volt formázva.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Nintendo Switch 2
- Elden Ring
- Az Apple állítólag tovább halasztja a Gemini segítette Siri bevezetését
- Horgász topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Viccrovat
- Kiszivárgott a Pixel 10a specifikációja
- Gaming notebook topik
- További aktív témák...
- Corsair MP600 CORE XT 2TB M.2 Gen4 SSD 5000-4400MB/s
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 980 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Silicon Power A55 2TB SATA3, 2"5 - Új - Eladó!
- Eladó egy hűtőbordás, Corsair Force MP600, NVMe Gen4 500GB-os SSD!
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 990 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- FRISS ÁRU!!! Dell Latitude Precision Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, 3-11. gen.
- HP ProDesk 600 G5 i5-9500 16GB 512GB 1 év garancia
- Elektronikai csomag (usb hub, display, hdmi kábelek, riser-ek)
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad L14 Gen 1 notebook - i5 10210U 16GB DDR4 512GB SSD Intel UHD GraphicsW11
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest