Hirdetés
- Papírnehezékként használható csúcs-GeForce-ot árul egy francia viszonteladó
- RISC-V alapokon nyugvó egykártyás gép(ek) a Banana Pi konyhájából
- Úttörő újításokat hozhat a shader modell 6.10
- Szélvészként hasít a Kingston nem gyenge kapacitású SSD-je
- Analóg-mechanikus hibrid billentyűzetekkel újít a Logitech
Új hozzászólás Aktív témák
-
FlashR
tag
Helló Uraim!
Kiváncsi vagyok, tud-e nekem valaki válaszolni arra a kérdésemre, hogy miért van a következő hibajelenség:
Adott egy Kingston G4 USB 3.0 8GB-os pendrive, amiből Win7 boot disk-et csináltam. Amikor abba a fázisban van a telepítő, (ami erről a pendrive-ról fut) hogy particiót kell létrehozni, az istenért sem csinál a "rendszer számára fenntartott" 100MB-ot és ezzel a telepítés is kudarcba fullad. Bezzeg ugyanez a Win7 ISO egy 8GB-os microSD-n egy kártyaolvasóban meg simán megcsinálja.
Mi a franc lehet ez? Hozzáteszem, nem USB3.0 portot használtam az USB3 pendrive-nak, szóval nem az a gond.Ötletek? Ha valaki megmondja, vagy esetleg megoldást tud arra, hogy tudjam használni ezt a nyamvadt Kingston USB3 pendrive-ot telepítésre, tuti királycsászár

Új hozzászólás Aktív témák
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Házimozi belépő szinten
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- OTP Bank topic
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Autós topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Samsung Galaxy Tab A8 / 32GB /Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- (TÖBB DARAB, KÉSZLETEN) Intel Core i7-4790 4-Core 3.6GHz - LGA1150
- 27% - HEIGAOLA MiniPC - / 10.1" Érintőképernyő! Intel J4125 / 8GB RAM /128GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest