Legfrissebb anyagok
- Az AI átformálja a Peugeot modelljeit is
- Ráműthető a Linux PlayStation 5-re, de csak egy boot erejéig
- Mindenféle környezeti behatásnak ellenállnak az ASUS új TUF tápjai
- A kínai felsővezetés blokkolhatta Mark Zuckerberg óriási AI üzletét
- Papírnehezékként használható csúcs-GeForce-ot árul egy francia viszonteladó
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
szalai9510
csendes tag
Szép napot/estét.
Elnézést ha rossz helyre írok.
lyan problémával fordulok ide, hogy van egy memóriakártyám amit még tavaly levédtem a telefonomon. Közben vettem egy másikat és most megint kellene a levédett kártya, csak egy másik telefonba... A gond az, hogy nem tudom a kódot.
Olvastam, hogy ha gépen leformázom akkor elvileg eltűnik a jelszó is, de nem így történt. Mit tudnék még tenni?
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- SATA, IDE (PATA) és SAS 3,5 HDD BAZÁR
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 990 Pro Heatsink NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 4TB WD RED WD40EFAX HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- 04/30 FRISSÍTVE! - 4TB HDD 100/100 - Több darab!
Üzleti előfizetők hirdetései
- TAVASZI AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Nvidia Quadro és AMD FirePro kártyák - számla, 6 hó gar.
- LG UltraWide 34WQ75C-B IPS Monitor! 3440x1440 / 60Hz / sRGB 99% / Type-C
- KIÁRUSÍTÁS - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 Dock (akár 2x4K felbontás)
- Gamer PC-Számítógép! Felsőkategória! R7 9800X3D / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 2TB SSD / Noctua !
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
lyan problémával fordulok ide, hogy van egy memóriakártyám amit még tavaly levédtem a telefonomon. Közben vettem egy másikat és most megint kellene a levédett kártya, csak egy másik telefonba... A gond az, hogy nem tudom a kódot.
Olvastam, hogy ha gépen leformázom akkor elvileg eltűnik a jelszó is, de nem így történt. Mit tudnék még tenni?