Hirdetés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
BUÉK!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Exian
addikt
Én említettem a nálunk lévő lehetőséget, de aztán nem érdeklődött az illető. De remélem nem én siklottam el felette
Szóval nálunk vannak táncoktatók, velük lehetne / érdemes lenne beszélni.
-
endib
tag
Lesz egy eladó HP Vectra VL420 DT
-P4B MX lap
-P4 1.5GHz
-1GB SD ram (512,256,256 133MHz)
-20GB hdd
-Radeon 9550 128MB (dvi, vga)
-valamilyen cd olvasó, de adok mellé egy lg dvd írót
-és egy crt monitor, IBM ha jól emlékszemtökéletesen működik
súlya: 1 tonna
ár: megegyezés szerint -
rnrn
aktív tag
Egy rövid táncoktatást szeretett volna korábban itt v.ki. Összejött?
Hasonló az igény, bár én szívesebben vennék hosszabb, tanfolyam szerű rendszeres oktatást.
Köszi a tippeket! -
nesa
veterán
Skoda oktavia meg mindig elado.
Ezzel vagy jobb felszereltseggel ezen kivul ebben az evjaratban csak 2db van osszesen meg 13.
-
-
-
-
-
plaszy
őstag
Sziasztok!
Van itt esetleg valaki, akinek lenne kölcsönbe egy olyan eszköze, amivel egy adott helyen/környezetben lehet mérni a műszaki eszközök által kibocsátott sugárzást?
Lassan kezdek aggódni, hogy kábé 1,5 négyzetméteres helyen, ide vannak sűrítve körém az egész recepciós kütyük. (UV fényes pénzvizsgáló, bankkártyaleolvasó terminál, monitor, PC, telefon - telefonközponttal, 2 modem, WI-FI Router egymáson, Multifunkciós nyomtató/fax/szkenner, Riasztó egység, tűzjelző egység, szünetmentes táp, 3 hosszabbító, elosztó)
Azért kíváncsi lennék mennyire lehet ez a környezet egészséges -
Exian
addikt
válasz
newwave0507 #69181 üzenetére
-
nesa
veterán
válasz
newwave0507 #69179 üzenetére
Linde nem arul?
-
newwave0507
aktív tag
Sziasztok!
Segitséget szeretnék tőletek kérni! Barátnőmmel szoktunk lufit árúlni, egyéb mást rendezvényeken. Eddig a munkahelyemről kértük kölcsön a hélium palackot, de már nincsen rá lehetőség. Igy vásárolni szeretnénk egyet, nagyon hálásak lennénk ha valaki tudna segiteni, hogy hol tudnánk venni egy hélium palackot. Kicsi, nagy, bármilyen jó lehet. Nagyon fontos lenne, mert kezdődik a szezon, és nem tudunk sehonnét sem szerezni!
Előre is köszönöm!
PMben, vagy telefonon is elértek!
-
Exian
addikt
Keresek olyan topiklakót, lakókat, akik szeretik-ismerik a Goa, Psytrance, Deep Trrance, Progresszív Trance és egyéb ilyen "űrös" hangvételű, hangulatú zenéket.
Aki ide sorolja magát, légyszi dobjon egy privátot. Ott közlöm majd, hogy miért kellene nekem 1-2 ilyen ember.
-
Exian
addikt
Mi is csináljuk melóhelyemen (pontosabban két fiatal hölgyike, GYERE HOZZÁJUK!
), nem kell fénykép, ők fotóznak és rögtön készül a kártya.
Nálunk 8.00-16.00 között tudod megcsináltatni. Ha netán ide jönnél (bár asszem már nem itt laksz?!), előtte esetleg csörögj rám, mert van, hogy bazihosszú sor van. Tudok segíteni jó időben érkezni.
M_AND_Ms: nekem is mindig ez volt az érzésem, hogy soha sincs senki abban a boltban. Nem csoda, hogy megszűnt. Előtte a Match is csak szenvedett és kínlódott évekig.
Én a tulaj helyében kiadnám sport célra, jó nagy, tágas csarnok, nagyon sokan keresnek (edzők) normális termeket. Tudom, mert mi is adunk ki torna, balett és egyéb termeket és mindig "veszekedés" van a jó helyekért és időpontokért. Ha lenne pénzem, én ilyesmibe fektetnék be... Bár az is igaz, hogy fillérekért lehet csak kiadni, valószínűleg a Plázában horror áron mérik a négyzetmétereket. Mi 2300 Ft / óra áron adjuk a ~60m2-es tornatermeket, nem hiszem, hogy ez ott életképes.
-
M_AND_Ms
veterán
Teljesen rossz helyen van/volt az az üzlet. Autóval is körülményes, kacskarongós oda menni a Megyeri útról, a környékbelieknek is gyalog messze van, a zebrát használva még messzebb. Aki amúgy mégis a Plázában jár, annak is kieső, félreeső helyen van.
Én még nem láttam ott, egyszerre ötnél több vásárlót, azok is csak a mozira tankoltak be két zacskó csipszel, meg egy kólával. -
Szilofon
aktív tag
Van valakinél olcsón eladó Orion léghűtő/párásító?
-
rnrn
aktív tag
TÜKE kártya kiváltásához vinni kell fényképet, vagy pedig a helyszínen fotóznak?
Köszi! -
UHHH
őstag
Sziasztok!
Mi történt a pláza cba-val? Ritkán járok arra (elvittem moziba barinőt szilveszterkor) és totál üres volt, csak egy biztonsági vigyázott a maradék piákra meg a pár vásárlóra. -
-
-
#TOTTI
őstag
válasz
s7evcsenko #69164 üzenetére
SSD-t bele és nem lesz gond, ez a Celeron a második generációs i procikból lett butítva, alap feladatokra elég kell, hogy legyen.
-
air
nagyúr
válasz
s7evcsenko #69158 üzenetére
"El akarom adni az autóm, ki szeretném deríteni, hogy van-e valami baja (tudomásom szerint nincs), ezért beviszem egy szervizbe, hogy ugyan már nézzék meg legyenek olyan kedvesek, mert valami nem stimmel a kocsival (ezt kamuzom), majd 3 óra keresgélés után közlik, hogy nem találnak semmit, én meg szépen megköszönöm illedelmesen, és elköszönök, hisz miért fizetnék, nem találtak semmit?? Ugye, hogy nem?"
Szerintem ezzel most nagyon mellélőttél. Az említett esetben egyáltalán nem erről volt szó.
Nem értem miért fordítottad ki. -
Érdeklődnék, hogy az alábbi laptopban van-e lehetőség emberi áron procit cserélni, amivel meghatványozható a sebessége?
"Toshiba Satellite C855-12T" -
M_AND_Ms
veterán
Na, akkor ontopic.
Van egy bontatlan 8-as csomag Panasonic Eneloop 2100mAh (Tropical) akksim.
Hogy miért adom el? Mert anyira beváltak, hogy egyszerűen nincs szükség csereakksikra.
Ár 6000 Ft. -
M_AND_Ms
veterán
válasz
Amit leírtál esetet az, ha van is, nem jellemző. Az viszont, hogy valós problémval mennek oda, az mindennapi. Ráadásul itt kimondottan egyértelmű volt, hogy van hiba.
Amúgy, még az ügyvéd is ingyen hallgatja meg a problémádat és bármíly furcsa ingyen ad tanácsot.
Nem jártak el ügyfélbarát módon ebben a szervizben. Ez a véleményem. -
Vertigo18
addikt
válasz
Én annyit kértem, hogy javítsák meg.
Megjavították? Nem...
-
dunc
nagyúr
válasz
Vertigo18 #69157 üzenetére
Ez semmi esetre se korrekt! Napokba elvittem az autóm egy szerelőhöz, (tudtam mi a baja, de nem tudtam merre van a fűtőmotor erőlét ellenállás) ).
Nekiállt megnézni mi lehet a hiba, a szerelő se találta meg, kb 1 órát dolgozott, rajt, de mivel nem csinált semmit, nem is kért pénz, de, sőt ajánlott egy másik szerelőt aki jobban képbe volt, felderítette a pontos hibát, de alkatrész híján nem tudta megcsinálni. És mivel csinált is valamit fizettem kemény 1500ft! Ez korrekt mert csinált valamit! (amúgy megrendeltem az alkatrész, és mivel tudtam mi hol van, köszönhetően a 2. szerelőnek megcsináltam én magam)
Röviden ennyi, de nagy műhelyek egy lehúzós szemétládák, minimális kivétellel......(#69160) Vertigo18 sőt lehet hozzá se nyúltak, és röhögnek a markukba, ingyen pénz...........
-
válasz
M_AND_Ms #69152 üzenetére
Miről? Ki van írva az óradíj?
Komolyan elvárás egy szerelőnél, hogy ha nem találja meg a hibát, akkor ne kérjen pénzt?
Közelítsük meg fordítva.
El akarom adni az autóm, ki szeretném deríteni, hogy van-e valami baja (tudomásom szerint nincs), ezért beviszem egy szervizbe, hogy ugyan már nézzék meg legyenek olyan kedvesek, mert valami nem stimmel a kocsival (ezt kamuzom), majd 3 óra keresgélés után közlik, hogy nem találnak semmit, én meg szépen megköszönöm illedelmesen, és elköszönök, hisz miért fizetnék, nem találtak semmit?? Ugye, hogy nem?Itt is pont ez történt, mint nálad a fogorvosnál, közölték, hogy komplikáció lépett fel, innentől kezdve bontani kell a kocsit, bent kellen hagyni több napra, azzal a különbséggel, hogy itt a TB nem fizeti az alapszolgáltatást.
Vertigo18:
Így azért egy kicsit máshogy hangzik a történet, ettől függetlenül dolgoztak az autóval, az már más kérdés, hogy horror az óradíjuk.
Ha gondolod privátban adok egy számot, hétfőn csörgesd meg, lehet, hogy tud rajtad segíteni.
Nem biztos, de ha komputeres a gond, akkor van rá esély.dunc:
Ezt egy kis maszek azért tudja megcsinálni, mert szeretné, ha visszamennél hozzá máskor is, a nagyok meg örülnek, hogy 1x lehúzhattak. -
Vertigo18
addikt
Akkor még egyszer... Kb. másfél hete odamentünk és valami műhelyfőnök "végignézte", majd annyit mondott, hogy ma vigyük vissza, mert nem lehet nagy baja, pár óra és kész.
Ma visszavittük, elmondta a nejem, hogy mi a hiba, majd 4-5 órát otthagyta. Visszament és annyit mondtak neki, hogy nem tudják, mitől van ez a hiba, csak annyit látnak, hogy létezik, TÉNYLEG ez a hiba és "nem lehet nagy baj", valszeg valami kábel-probléma, hagyjuk ott 2 napig, vagy vihetjük, 13k!
Lerövidítve: odavittem időre, hogy "X" a hiba, aztán 5 óra múlva 13ezerért azt mondták, hogy nem tudják mitől, de tényleg "X" hibája van a kocsinak. Nem lett megjavítva, nem mondtak megoldást...
-
air
nagyúr
Pontosan.
Ha 4-5 órányi meló után megmondják, hogy ez a baja, és ennyibe fog kerülni a javítás, akkor jogos a díj, de így semmi esetre sem. Ezt hívják diagnosztikának.
Ha csak turkálnak benne, de nincs eredmény, az dilettantizmus, ezért pénzt kérni pedig, talán már jogi fogalom is lehet. -
válasz
s7evcsenko #69151 üzenetére
Korrekt esetben, ha annyit se derítenek ki, hogy kb. mi baja, nem szokás kérni semmit. Értem én, hogy rezsióradíj, de nekem nem lenne ehhez pofám, illetve pl. a szerelőmnek sincs
-
M_AND_Ms
veterán
válasz
s7evcsenko #69151 üzenetére
Előtte egyértelműen tájékoztatni kell(ett volna) a megrendelőt a számokról, időkről, stb.
Nekem pl a fogorvos foghúzáskor a komplikáció jelentezésekor is megállt és elmondta, hogy innentől szájsebészeti díjak is lesznek, de elmehetek a klinikára ott a tb keretében ingyen is befejezik a műveletet.
Így egyértelmű helyzetben, de félig szétnyúzott pofával voltam. Maradtam ott, és derűsen folytattuk a kalapálást és vésést. ;-) -
válasz
M_AND_Ms #69150 üzenetére
Azért ez nem ennyire fehér.
Ha te pl odamész, hogy valami van a kocsival, de fogalmad sincs mi, mire ők radugjak gépre és 3 ora meló után nem találnak semmit, az az ő hibájuk?
Azt a 3 órát nyeljek be?
En minden ilyesmi előtt megkerdezem hogy mire szamitsak...
5k maszeknál is csak az ha radugja gepre, és akkor még nem is csinált semmit az autóval. -
M_AND_Ms
veterán
Pontosan!
Bemegyek a pékhez, kérek egy kenyeret.
Dagaszt, gyúr, süt, majd a végén kiadja a kenyeret. Tessék 300 Ft.
vagy
Dagaszt, gyúr, süt, majd a végén nem ad semmit, akkor nincs pénz.
Nem azt kértem, hogy dagasszon, gyúrjon és süssön, hanem hogy adjon kenyeret, azért fizetek.A fenti esetben se azt kérték a szerviztől, hogy diagnosztikázzon három órát, hanem, hogy mondja meg a hibát. Diagnosztikázott, csak érdemben választ nem adott. Ezért nincs pénz.
-
Vertigo18
addikt
Bejegyeztetek egy ilyen Rt-t, az tuti!
A fő profil az lesz, hogy ha behozol egy hibás terméket és megjelölöd előre a hibajelenséget, akkor 5 óra "mélyreható vizsgálat", illetve "Diagnosztikai munka" után számlát adok 13k-ról, a számlán pedig megjelölöm az általad előre bejelentett hibát...
-
-
Vertigo18
addikt
Már hogyne lenne számla? "Diagnosztikai munka" Bruttó 12.522 Ft...
Ennyi...
Sajnos nem tudok bemenni, dolgoznom kell, hogy ki tudjam fizetni az ilyen f@cságokat...
-
air
nagyúr
-
Vertigo18
addikt
Ők "is"? Miért, EZEK is jók voltak?
Egyébként nekem nem az a gondom, hogy mennyi idő, hanem, hogy elvállal egy munkát, nem végzi el, és pénzt kér érte. Tulajdonképpen kapott egy kocsit, amiben nem működött valami, majd 4-5 óra múlva, 13k-ért megállapította, hogy "jééé, az tényleg nem működik!"...
-
-
-
#TOTTI
őstag
-
Vertigo18
addikt
Ezt nem tudom magamban tartani.
Ma a nejem bevitte szeretett Citroenünket a Siklósi út 11. alatt lévő Fix Autóház Kft-be. A hiba az volt, hogy nem működik valami a fedélzeti számítógépben, így nem tudom előhozni a kijelzőre a menüt, sem a kormányon, vagy a rádión található gombokkal vezérelni semmit sem, mert nem reagál rá a cumó.
Nos, 4 órát várt a 36 hetes terhes nejem arra, hogy elmondják neki, hogy a rádió jó, nem tudják mi a baj, szét kellene szedni teljesen, két-három napot ott kellene hagyni. Mindezt 13k-ért!
Tehát 13ezerért megmondták, hogy nem tudják hol a hiba...
Azért ettől többet vártam, hamár előre elvállalták előzetes megtekintés után és időpontra lett odavíve...
-
rnrn
aktív tag
Gyógyteát kértem. Csipkebogyót vagy kamillát. Erre elment és odahozta az asztalhoz a teljes filteres kínálatot. Ajánlotta a gyömbért, amit jobb híján elfogadtam. Magyarul volt egy kis szeánsz a választás körül, amire rá egy percre jött oda, hogy mit is kértem?
Igen is, próbáltam rávezetni, de NEM EMLÉKEZETT VISSZA!
Hát így történt...
Egyébként szavaiddal teljes mértékben egyet tudok érteni... -
Silencer83
addikt
nem ide.
-
rnrn
aktív tag
válasz
yerico #69114 üzenetére
Bellagio: gyönyörű volt a tálalás, meg is dicsértük a szakácsot. Az adagok megfelelőek (átlagos) voltak, sikerült jól laknunk. Az ételek ízvilága ugyancsak jó volt, így elégedettek lehettünk.
A felszolgálás volt gáz, mert egy fiatal srác szaladgált fel-alá folyamatosan és látszott, hogy rengeteg a dolga. Gyömbér teát kértem, de aztán visszajött megkérdezni, hogy ne haragudjak, de elfelejtette, mit is szeretnék inni. Próbáltam rávezetni, de nem sikerült, így elárultam.
Egy tízesből még úgy is kijöttünk, hogy a szokásos szervizdíjon felül még egy Karl (Mecseknádasd) sör is belefért (üveggel 1140 HUF)... -
Bandus99
őstag
Valakinek van esetleg Players Klub kartyaja?
-
M_AND_Ms
veterán
Ez mind igaz, de azért az nem mentesít senkit sem a saját hibái alól, mert sokkal nagyobb hibákat követ el.
Pl. azért te nem köphetsz a padlóra, mert más odarókázik. Te nem pofozhatod meg a szomszédot, mert más lelövi a sajátját.
És az a legnagyobb baj, hogy sokan ezen gondolatmenet kapcsán teljes nyugalomban szarnak a szabályokra. (Most ne nyissunk vitát, az adott szabály jogosságáról, helyességéről) -
Silenzio
addikt
Heil Caesar!
Geforce GTX 950 WF OC Giannihoz garis (ld. hirdetésem) eladó Pécsen a hétvégén 42000 petákért. Holnap reggelig lehet lefoglalni priviben.
-
Bandus99
őstag
Ha mar kozlekedes en tegnap dobbentem le, a 25 emeletes miatt epitett elkerulo elott szepen lassan gurulok a Szliven fele. Szemebol erkezo busz elindul a megallobol es mint egy csurhe jonnek felem oldalorol az emberek a megallobol. Vagy 15 ember szepen szetszorodva, ahogy sikerult leszalni a buszrol.
Elottem is mentek at ezert megaltam, aki pedig epp a kocsival egyvonalba erkezett, meg integetett, hogy induljak mar mert igy neki ki kell kerulni a kocsimat...Hat elferne oda egy alapos rendcsinalas.
Annyi a szerencse, hogy eppen utana kezdodik a 30as tabla, szoval valoszinuleg nem fognak ott szaguldozni az autosok es elcsapdosni a kaszkadoroket. -
nbl2
senior tag
válasz
M_AND_Ms #69121 üzenetére
Akik áthajtanak a piros lámpánál, elég sok ilyen van itt pécsen, akik úgy hajtanak át a gyalogosátkelőn, hogy a gyalogost ezzel próbálja megfélemlíteni, nehogy lelépjen, akik a megengedett sebesség helyett majdnem kétszer olyan gyorsan mennek, és még sorolnatnám, azért ezeket kiszürhetnék, ha már ahogy említetted közlekedési rendőr a neve.
De igazoltatáskor is csak a suzukisokat , meg a kisautósokat állítják meg, akinek három vagy négybetüs autója van az azt csinál amit akar, nem beszélve, hogy azokon az autókon mind rossz az index kapcsoló. -
yerico
senior tag
Tenkes Csárda tulaja nagyon adott az alapanyagok minőségére, cserébe nem olcsó. Mostanában nem ettem ott. Érdekelnének a vélemények.
Szerk: Nézem a Korhely legutolsó értékeléseit a tripadvisoron, kivétel nélkül mindenki lehúzza, hogy lassú, hidegek az ételek, és egy része ehetetlen.
-
rnrn
aktív tag
válasz
yerico #69114 üzenetére
Tettyében múlt héten voltunk, nem volt rossz, sőt. Csak... Párom kért halászlevet. Mondta a pincér, hogy nincs. Aztán mellettünk leültek, kértek halászlevet. Kaptak. Szóval "kapják be" kategória...
A Bellagio tetszik, köszi. Eddig a Korhellyel voltam leginkább megelégedve, kifogástalan ételek, kedves felszolgálás, tetszetős környezet. Járjuk sorban az éttermeket, 10 eFt-ból eddig még mindig kijöttem. Jövő hétre a Tenkes Csárdát néztem, ott a kulináris élvezetek oltárán azért áldozni kell majd...
De egy szép nőért, mindent... Ugye, ffi társaim?!
-
yerico
senior tag
A kocsi fóliázásának szabályai változtak 1-2 éve. A kocsim első oldalablakai is fóliázottak, ami 2013-ban bőven átment a műszaki vizsgán, van róla tanúsítvány, hogy a felrakáskor megfelelt a magyar szabályoknak. Tavaly márciusban viszont már le akarták szedetni, merthogy a műszakin úgy vizsgálnak, hogy félig leeresztett ablakkal kell a kocsit fényképezni, és nem lehet eltérés a fényáteresztésben az üveg és a sima levegőréteg között.
Szóval ha valakinek beleköt a rendőr a kocsiján a fóliázásba, nem feltétlen jó dolog azonanl lehülyézni, és megkérni, hogy jelentsen fel, mert nem fogom elismerni a szabálysértést. -
rnrn
aktív tag
A mennyiség nem fontos, inkább a minőség.
Pécsi éttermek, ismét. Ajánljatok lszi... ;-)
Köszi! -
Ajándékok
aktív tag
MSI N260GTX Twin Frozr OC eladó 12k
-
RZozo
aktív tag
HP nx6325 laptop alkatrészként Pécsett eladó
Ár: 4.000Ft
HDD nincs benne,billentyű, kijelző épnek látszik, akksi, DVD író, kétmagos proci, alaplap benne van, tápja és kábele nincs meg, kipróbálni nem tudtam. Garanciát nem tudok rá vállalni, aki lát benne fantáziát, annak a fenti áron tudom adni.
Pécs kertvárosban megtekinthető, érdeklődőknek küldök további képeket.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Battlefield 6
- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
- Építő/felújító topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Milyen routert?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- Acer Predator Triton 17X Intel Core i9 13900HX/RTX 4090/64GB RAM/4TB SSD remek áron IGAZI RITKASÁG!
- LOGITECH G PRO X 2 LIGHTSPEED VEZETÉK NÉLKÜLI FEKETE HEADSET
- 0 perces RYZEN laptop eredeti Win10-zel! GARANCIA + SZÁMLA (a Te nevedre)! LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR!
- CORSAIR TC100 RELAXED SZÜRKE/FEKETE SZÖVET GAMER SZÉK
- Corsair Dominator DDR5 32GB 6000mHz
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" WQHD HDR I Cam I W11 I Gari!
- Eladó karcmentes Apple iPhone 11 128GB / 12 hó jótállással
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T440P - i5-4GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Gari!
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest