- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
-
PROHARDVER!
BUÉK!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Az egy kondenzátor. De magától nem döglik az ilyesmi (pláne nem gyakori, hogy egy 220-as körben levő szűrőkondi miatt megálljon a táp), szóval egy bármilyen TV vagy egyéb szervizbe dobd be - ilyen kapcsolóüzeműt a legtöbb helyen rutinból tudnak javítani. Persze ha lehet tudni, hogy csak azt kell cserélni, akkor elektronikai boltokban, ebay-en, HEStore-ban kapsz.
-
Exian
addikt
Polipropilén film kondenzátor?
Cseréje könnyű, ha nincs másnak baja a tápban.
-
nesa
veterán
Harkány? Zelenák Károly 72/480 050 , megbeszéled, lemész, megvárod, mindenki boldog.
#94187) blaca83
Én láttam, instabil
és eddig 10 böl 9x vizes lett aki használni akarta, a vége majdnem mindig az lett gyónó pózba kapartak ki a partra, betonjárdát vegyél, az stabil.
Decemberbe voltam Orfűn ott a csaj ügyes volt, kicsit billegve de evezett egy karikát, valami családi fogadás lehetett mert a parton szurkolt az egész család mikor esik bele.
Amúgy tetszik az ötlet lehet nekem is kéne venni a családnak, vidám nyaram lenne
-
Vertigo18
addikt
Nincs sajnos semmi konkrét, ami nyilvánosságra tartozna. Viszont egy anyuka elég jól összefoglalta a Fb-on, kb. 8-9 folyamatban lévő ügye lehet az elmúlt 6 hónapból.
Az azért derekas, eléggé emberes.
Nekem apa volt fura, próbálta kicsit áldozatnak beállítani a fiát, pedig neki aztán IGAZÁN tudnia kellett volna, hogy milyen a fia. Ha másból nem, a rendőrségi idézésekből. Értem én többszörös apaként, hogy védeni kell a gyerekemet, de akkor inkább nem nyilatkozom, hanem kussolok... -
Exian
addikt
Én eléggé testközelben vagyok, mivel itt dolgozom a nevkóban. Vannak sokszor fura alakok (de mondjuk máshol is), viszont ilyen szinten csak most találkoztunk csak mi is ezzel a dologgal. Furcsa gyerekek, meg főleg "gyerekek" előfordulnak/fordultak mindig is. De én ilyen konkrét verésről, verekedésekről nem hallottam, vagy legalábbis én személy szerint nem láttam ilyesmit.
Én főleg azt a tanárt sajnálom, aki az egyik főszereplőjévé vált a sztorinak a takarító mellett. Általános iskolai tanárom volt, nagyon normális, jó pedagógus szerintem. Mondjuk ő nem vert senkit, de egy megrángatás is már ugye manapság a híroldalak első helyére tud kerülni. Az biztos, hogy nem ok nélkül pattant ki a dolog. Azt azért hozzáteszem, mi is folyamatosan küldjük el az ajtóink mellett a zeg-zugos részekről a cigiző, szemetelő diákokat, akik tojnak magasra mindenre és mindenkire, és lazán visszapofáznak. Szerencsére nekem birka türelmem van.
-
Exian
addikt
Dobd fel valami licites oldalra, pár ezerért nekem elvitték a lejátszót meg a lemezeket.
De ha jótékonykodni akarsz, akkor elviheted pl. a MosolyManó Egyesülethez, vagy pl. a Baptista boltba is beadhatod.
Amúgy tőlem épp 1-2 hete még műsoros gyári magnókazettákat is megvett valaki 1000 Ft-ért
-
Exian
addikt
Hát ez nagyon komoly. A sima rendszámkeresőt sok-sok éve ismertem és használtam, de ez nekem is új
Milyen durva, hogy még a műszaki vizsgán készült fotókat is meg lehet nézni.
Most látom csak a saját kocsimról, hogy az előző tulaj 4-szer is kivonatta ideiglenes a forgalomból. Mondjuk mondta is, hogy második autó volt és hogy többször le volt állítva hónapokra.
Az meg milyen jó már, hogy a 2011-es vizsgán készült fotó szerint 254e km volt benne, én meg 2015-ben 215e-vel vettem
És a képeken egyértelműen látszik, hogy komplett óra panel csere volt, nem visszapörgetés. Más az óra kialakítása (ez is nyílt titok volt, a tulaj, akitől vettem, azzal kezdte, hogy NEM annyi van a kocsiban, mint amennyit az óra mutat. Ez le volt tisztázva. Ismerőstől vettem)
-
Exian
addikt
"Időpontot kell kérni.
De lehet még aznapra is kapsz."Simán. Ebben a percben beszéltem velük, 9:30-ra már tudtak volna időt adni
De nekem csak délután lesz jó.
10.000 Ft kereken, töltés-tisztítás együtt.
Én amúgy még sosem töltettem klímát, előző autómban nem volt jó a klíma kompresszor, így sosem tudtuk használni, töltve sem volt, azelőtti autómban meg nem volt egyáltalán klíma, azelőtti csodás Trabimban úgyszintén nem volt
A mostaniban meg 4 évvel ezelőtt volt utoljára töltve még az előző tulajnál, eddig bírta. Ez szerintem elég jó egy 20 éves autótól.
-
Nem a légkulcs, vagy nem légkulcs számít, hanem hogy milyen nyomatékra húzzák. A légkulcson állítható (már a normálisabbakon). Sok esetben az adott autóra is meg van adva, hogy mennyire kell lehúzni. A túlhúzástól nagyobb baj is lehet.
A Mecsek gyorsszervizben Uránban pl. szintén légkulcsoznak, és ott nincs ennyire megtépve.
Mondjuk ott a légkulcs után ráhúznak még egyet nyomatékkulccsal, és nem is azonnal kattan le. -
Exian
addikt
Apám éppen tegnap kísérelt meg egy ilyen műveletet, telefonra való üvegfóliának a sarkait akarta lecsiszolni, mert nagyobb volt az is (érthetetlen, mert elvileg adott típusra való...), eredmény: szanaszéjjel törött az első pillanatban.
Egyébként a T pontokban lehet kapni, de elég borsos az ára ott (~2500 Ft). Netről 990-ért rendelt apám.
-
M_AND_Ms
veterán
Ez mind igaz, de azért az nem mentesít senkit sem a saját hibái alól, mert sokkal nagyobb hibákat követ el.
Pl. azért te nem köphetsz a padlóra, mert más odarókázik. Te nem pofozhatod meg a szomszédot, mert más lelövi a sajátját.
És az a legnagyobb baj, hogy sokan ezen gondolatmenet kapcsán teljes nyugalomban szarnak a szabályokra. (Most ne nyissunk vitát, az adott szabály jogosságáról, helyességéről) -
Bandus99
őstag
Ha mar kozlekedes en tegnap dobbentem le, a 25 emeletes miatt epitett elkerulo elott szepen lassan gurulok a Szliven fele. Szemebol erkezo busz elindul a megallobol es mint egy csurhe jonnek felem oldalorol az emberek a megallobol. Vagy 15 ember szepen szetszorodva, ahogy sikerult leszalni a buszrol.
Elottem is mentek at ezert megaltam, aki pedig epp a kocsival egyvonalba erkezett, meg integetett, hogy induljak mar mert igy neki ki kell kerulni a kocsimat...Hat elferne oda egy alapos rendcsinalas.
Annyi a szerencse, hogy eppen utana kezdodik a 30as tabla, szoval valoszinuleg nem fognak ott szaguldozni az autosok es elcsapdosni a kaszkadoroket. -
-
Bandus99
őstag
-
ugyeletes
tag
kicsit lemaradtam az autos temaban: ezust regi focusom volt, azt is surun neztek levegonek,
most AVALON szinu fiestam van, gondolom azt hiszik, hogy 1.25-os a motor benne,
az 1.6 120 loero nem igazan latszik a kulsejen. odapillantanak aztan, na ez a FoFi meg a lidlibe az oregasszonnyal biztos, kimegyek ele. -
-
rnrn
aktív tag
Nem ismerem őket, de vettem egyszer -- s utoljára -- ilyesmi helyen úgy mobilt, hogy bár független volt, de látszott rajta, hogy szolgáltatónál lett vásárolva és ki lett függetlenítve. Ezt persze az eladásánál nem mondták, csak mikor elkezdtük használni, a menüben ott vigyorgott a T-s logó...
Ebben az a buli, hogy -- gondolom én -- előfizuval hozzájut az ember olcsón mobilhoz, kiütik, aztán a független piaci ára alatt valahol kicsivel eladják.Én inkább szolgáltatótóhoz kötődően adtam túl rajta, papírostul, relatíve olcsón... Ez esetben nincs vitaalap sem.
-
-
-
krizmo_
addikt
-
Exian
addikt
-
Exian
addikt
Erste SzuperNulla:
"Ha bankszámlájára havonta legalább 150 000 Ft jövedelem jóváírás érkezik, az alábbi kedvezményekben részesül:"
Azért ennek nem biztos, hogy mindenki megfelel
Én speciel messze nem. Sajnos. Az a kérdés, hogy ha nincs ekkora jóváírás, akkor vajon mennyi a havidíja? Lehet, hogy máris annyi, hogy nem éri meg.
Igaz, hogy a többi kedvezmény jóváírás limit nélkül is megvan. Elvileg.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Milyen videókártyát?
- TCL LCD és LED TV-k
- Reklámblokkolók topikja
- OTP Bank topic
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Google Pixel topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Motorola Edge 50 Ultra - Nordic Wood - Használt, karcmentes
- AKCIÓ! HP ZBook Firefly 14 G9 üzleti notebook- i7 1255U 32GB RAM 512GB SSD nVidia T550 4GB Win11
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1TB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged