Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Exian

    őstag

    válasz domesz #54469 üzenetére

    Én is jártam már így. Konkrétan Dombóvárra postáztam egy komplett gépet, 10e Ft körüli pénzért, nálam még működő állapotban. A vevőnél már el sem indult egyáltalán.

    Én voltam a hibás, tesztet még csak "munkapadon" gyors összedugott állapotban csináltam. Miután összeraktam a gépet a házban, már nem teszteltem, így is el voltam késve, gyors postáznom kellett. Viszont már összerakáskor kicsit furcsa volt a CPU hűtő felhelyezése, éreztem, hogy valami nem oké, nem úgy ment rá, ahogy szokott, de ennyi, nem foglalkoztam vele. Aztán utólag kiderült, hogy a CPU-t frankón lesarkaztam, ugyanis elfelejtettem rárakni a CPU-ra a lesarkazásvédőt, ugyanis ez még az a fajta CPU volt, ami igen hajlamos volt a saroktörésre. Egy Athlon akármi proci volt. Tuti, hogy nem a vevő bohóckodott vele és nem ő szúrta el, mert 1-2 árulkodó jel volt, hogy nem volt megbontva a gép. Akkoriban még matricáztam meg a csavarokat jelöltem is néha, hogy megbontás esetén legyen valami nyoma.

    Úgyhogy ezt a dolgot buktam, pedig először magabiztosan vállaltam a garanciát, úgy, hogy lementem autóval a helyszínre, mivel vállalta a vevő, hogy ha még is működik a gép, akkor kifizeti az "életrekeltését". Sajnos ez nem sikerült ott helyben, úgyhogy buktam a benzinköltséget, meg az odaküldéskori postaköltséget.

    Simán mondhattam volna, hogy "bocs, nem vállaltam garanciát, ez a gép még működött nálam, csinálj vele, amit akarsz". De nem, sokkal fontosabb volt, hogy ezen eset után még jópárszor üzleteltünk, épp azért, mert tudta, hogy nálam nincs zsákbamacska, és utána nem is volt soha semmi probléma többet egyik alkatrésszel-géppel sem.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák