Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- OLED TV topic
- Azonnali fotós kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- Fujifilm X
- Milyen egeret válasszak?
- Komolyan ráállt a csúcs-GeForce-ok átalakítására Kína
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Notebook / laptop alkatrészek cseréje (processzor, RAM, HDD)
- Apple MacBook
Mobilarena témák
IT café témák
Hirdetés
!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Path of Exile topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Har_melin
addikt
Akartam venni egy Glorious Vanity jewelt. Megörültem, hogy már 25-30c-ért kapható. Szerencsére sikerült gyorsan árban el is adnom, mert a nagy keystone kivételével a többi módosítója teljesen brick volt.
Ezek után nekiálltam a PoB-ban végigszálazni az opciókat - mit mondjak, ritka nagy szopás. Három normál keystonet érint a hatóköre, ebből nekem kettőre kellett volna két különböző módosító. több, mint egy órát elvett az életemből, de most végre van egy 29 elemes listám. "Meglepő módon" az, ami jó lenne, az szerencsés esetben 1, jellemzően 2 div.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst mw1g3mg/a - 3 év gari - MAGYAR
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD+ 2TB HDD
- AKCIÓ! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
- MacBook Pro 14" M3 Pro 18GB RAM 512GB MAGYAR BILL 1 év garancia
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest