Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Bővíti a Strix Halo kódnevű dizájn képességeit az AMD
- Milyen széket vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Apple MacBook
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen házat vegyek?
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Komolyan ráállt a csúcs-GeForce-ok átalakítására Kína
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Path of Exile topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
tocsek18
senior tag
16.00körül lelövik a szervereket, és kaidják a 1.0 passiv treet
-
-
juhiimi
aktív tag
Unique itemek amugy mennyire valtozatosak?Dropjuk milyen mondjuk a d3-hoz kepest?
-
Nordic
Közösségépítő
AM ha valaki szeretne felvehet BotemTitch nevű karakteren keresztül...HC-s vagyok, szal Nemesis legaue biztos induló is egyben
-
Nordic
Közösségépítő
válasz
tocsek18 #293 üzenetére
Végre rendes life buff....nem csak +2hp, hanem egyes passzívok visszakapnak +2%-ot...ideje volt...és már majdnem a végére értem
Kár, hogy nem került ki az új passzív fa...így nehéz buildet összerakni
Amúgy teljesen elégedett vagyok a patch-el...Nagyon jól csinálják a dolgokat
-
tocsek18
senior tag
tuti lesznek már a játék részei
oylan jót röhögök fóromon a postokon
Path of Nerfs -
Nordic
Közösségépítő
Exile bossok lesznek az új ligákba???
Vagy ezek csak sima Standard illetve HC-be kerültek át az Anarchy-ból?
-
Nordic
Közösségépítő
válasz
tocsek18 #290 üzenetére
"Players now cannot spend or reserve their last point of life with Blood Magic." végre....
Hagy sírjanak...pont abból lett elegem a D3-nál, hogy minden balance baltával faragott volt. Itt látni a kezdetektől, hogy ésszel csinálják. Nekem ez bőven elég. Amúgy sem volt soha egy ilyen értékes unique cuccom, szal én pont lesz@rom
-
tocsek18
senior tag
ninják már nincsennek mivel beállítod party modbe perma droppot és ami neked esik sárga uniq azt az életbe nem tudják felszedni
-
Nordic
Közösségépítő
Az aktív skillek pont a support gemekkel lesznek vltozatosak. A multiról nem tudok nyilatkozni(legalábbis a pvp-ről), de a cucclopások megszűntek. Party esetén a leader 3 opciót lőhet be. Free for all(itt minden lehet mindenkié - lehet ninja-zni), Permanent(itt mindenkinek vévreszólóan esnek a cuccok, lejárati idő nélkül ,kivéve a scrollok meg a fehérek, viszont ha fehér és 5-6linkes az már névreszólóan esik - sztem ez a neked való), valamint van a klaszsikus, ahol névreszólóan esik, de 3 sec után bárki felveheti. Ezzel szerintem mindenki megtalálja a neki való opciót.
-
Foxmulder89
senior tag
Én már alig várom, hogy kipróbálhassam az 1.0-át
elég sok új tartalmat ad a játéknak, de ezután is viszonylag gyors ütemben fognak érkezni egymás után a tapaszok, új skill gemekkel, cuccokkal, bugfix stb.
Skill tree is változik, főleg, de nem csak az új kaszt miatt. A fejlesztőcsapat is majdnem duplázódott és még nőni fog, ez jó jel -
juhiimi
aktív tag
En is tervezem,hogy ujra nekilatok a startkor,bar hamar beleuntam open beta kezdete utan,sztem a diablo 2-re nem sok mindenben hasonlit,ez a skill tree nekem nem igazan jon be es nem feltetlenul azert mert bonyolult,kar volt csak passzivokat bele tenni es aktiv skillbol meg nagyon keves van,de meg adok neki egy eselyt.
Multi resze milyen lett am mostanra?Most is tele van ninjakkal ? -
Nordic
Közösségépítő
válasz
Foxmulder89 #278 üzenetére
#IfWinActive, Path of Exile
{
F2::
SendInput, 1122345
SendInput, {Esc}
MouseClick, Left, 965, 483,,Fast
returnXButton1::
SendInput {Enter}/oos{Enter}
Return^0::
SendInput, {Enter}/itemlevel{Enter}
return
}Nekem ez van bent...
F2 - instant kilépés úgy hogy előtte végignyomja az összes potit, és logoutol, nem exit-el, mert a logout gyorsabb. Ez akkor hasznos ha már azt látod hogy hc-n esélyed sincs életben maradni.^0 (Ctrl+0 vagy shift+0...nem emlékszem melyiket jelenti a ^)- felveszem az itemet egérrel lenyomom a bill kombinációt és egyből mutatja chaten az itemlevelt.
XButton1(vagy Xbutton2)...ez az egerem két oldalsó gombja. Ha desyncbe futok katt, és újraszinkronizál ahogy kell.
Fontos hogy az instant kilépésnél bemért a kattintás helyét(a számokra gondolok), az csak akkor fog működni. Ez nekem 1920*1200-ra van belőve(a játék felbontása számít természetesen).
Az első sor meg azért kell, hogy win alatt ne foglalkozzon a bindelt parancsokkal(bár ez néha műkszik néha nem).
-
Nordic
Közösségépítő
válasz
Foxmulder89 #276 üzenetére
Hivatalos fórumon kérdezted? Esetleg a supportos skacokat?
A desynkre meg jó megoldás az autohotkey és bebindelni rá a /oos -t. Azóta nekem sincs bajom a desynccel, amióta használom.
-
Foxmulder89
senior tag
Nekem nagyon tetszik, hogy kihivás a játék, főleg hardcoren. Eddig softcoren játszottam, de örülök, hogy váltottam
Néha a desync elég zavaró tud lenni, bár még nem haltam meg miatta. A másik, hogy sokszor kilép, főleg act3-ba pálya betöltéskor, decoded no audio data hibával (X-Fi miatt, 99%)...eddig nem találtam rá megoldást, remélem ezeket gyorsan javitják.
-
Nordic
Közösségépítő
“Everything you wanted from Diablo 3 - and more”
PC Gamer Magazine Oct 2013“The Hidden Gem of the Year”
MMORPG.com“Path of Exile is the Diablo II sequel you've always wanted”
GamesRadarAm kb azért halott, mert nem sokan ismerik Magyarországon. Most én is szüneteltettem 1 hónapig(sok volt az Onslaughtos karim bukása), de az októberi release-re jövök vissza
.
-
tocsek18
senior tag
mégis lesz full skill reset 1.0 miatt
[link] -
tocsek18
senior tag
nem lesz több wipe megmondták
kár arra epellálni, kezd újra a karit 1-3nap alatt megvan 70+
nah meg 3hét múlva jön az 1.0 -
Foxmulder89
senior tag
Kár, hogy halott ez a topik, pedig jó játék ez
jó lenne, ha felújitanák a pvp részét, hogy két nagy csapat gyakhassa egymást, esetleg valami célja is legyen..egy pár új skill gem is jöhetne, megint.
Egy teljes talent reset sem ártana, mindig kitaláltam valami jobbat (amig még játszottam) az előzőnél, de sosem volt elég regret orbom -
bigobert
tag
Olvastam a kereskedéssel kapcsolatos hozzászólásokat, és eszembe juttatták,hogy van a játékban chat ablak
...csak már rég kikapcsoltam, hogy ne zavarjon. Én hülye meg várom, hogy drop-ból legyen skill-em
-
tocsek18
senior tag
én tolom még, vagyis visszatértem
valaki jönne mapozni sc-re? esetleg lehet valahova csatlakozni?
aki akar felvehet ingame: kockiasbajusz -
jpeetr
aktív tag
nagyon kihalt itt a fórum
senki nem játszik már PoE-vel?
én most kezdtem el, de egyedül kicsit unalmas.
20as Shadow karim van most, szívesen csatlakoznék valakihez -
wiggen123
senior tag
válasz
frenkdrebin #265 üzenetére
Érdemes egyet felhúzni magasabb szintre. Ott már könnyen tudsz olcsó low lvl cuccot szerezni. Ma vettem egy brutál lvl 27 macet 4 chaos-ért. Ezzel 35-40-ig vígan elleszek. Figyelni kell a trade csatit is. Én vettem alchemy orbot már 10 alteration-ért.
-
John D'oh
aktív tag
válasz
frenkdrebin #265 üzenetére
igazából ebben a játékban senkinek sincs legendary-je
-
frenkdrebin
csendes tag
Nincs valakinek lowlevel legendary ami nem kell neki de egy kis karakternek jó lenne (olyan aminek nincs értéke). Diabloban szoktam osztogatni de itt még elég csirkék a karaktereim. Egy sum. witch és egy ranged shadow ami alakulni fog.
-
Nordic
Közösségépítő
Egy kisebb társasággal indulunk az egy hónapos versenyen, stream is lesz...
-
frenkdrebin
csendes tag
válasz
Foxmulder89 #262 üzenetére
Akkor kipróbálom. Valahogy sehogy nem sikerül egy elsődleges támadó skillt találnom. Mindenhol at olvasom hogy ice spear de csak egy fireball sikerült idáig
Kösz a választ.
-
defede
tag
Szevasztok. Skill-eket csak találni lehet vagy lehet venni is? D3 után még kicsit zavaros de nagyon tetszik.
-
John D'oh
aktív tag
válasz
adamkaa777 #256 üzenetére
Minden probléma nélkül 99%--ban egyedül nyomtam 83-as szintig, aztán más karaktereket kezdtem húzni, mert meguntam
-
Nordic
Közösségépítő
válasz
adamkaa777 #256 üzenetére
Ez olyan hiba, ami kb majdnem minden játékban megvan, ami fejlődésre épül.
-
adamkaa777
senior tag
A játék nagy hibája hogy nagyobb szinten nem lehet fejlődni ha nincs fős fix csapatod....
-
Nordic
Közösségépítő
válasz
adamkaa777 #254 üzenetére
73, mapozás közben...Folyamatos vurnelability átok volt a mapon, és kaptam 3 undead roa-charge-ot kb 3 yard távolságról(a kotsog necro mellettem támasztotta fel őket). a potikat nem volt esélyem elsütni...
na ott megfogadtam, semmi olyan mapra nem megyek, ami undead-es(mármint, hogy az a map tulajdonsága, hogy csak azok vannak rajta).
-
Nordic
Közösségépítő
Ez már megbocsáss, de hülyeség. Minden kék, illetve fehér közös. Ezen felül a gemek, currency-k, sárgák már nem közösek. Annyi változott, hogy az 0.10.4-es patch óta nem írja a te cuccod fölé a karaktered nevét, de a metódus maradt ami volt. azaz egy darabig csak te veheted fel(2-3sec), aztán már bárki. Amúgy a ninja-k ellen a legjobb, ha haverokkal tolod. Nálunk is van, hogy felvesszük a másét, de ha nekem nem jó, de a másiknak igen akkor odaadjuk.
Viper26: gondolom mindenki tolja ezerrel, én legalábbis mindenképp. Továbbra sem tudok mappozni visszatérni(amióta megfeküdt a templarom), de már 3 nap alatt eljutottam 3db lvl45 feletti karakterhez, meg egy lvl30-ashoz.
-
Viper26
nagyúr
Mi ez a nagy csend itt?
-
Viper26
nagyúr
Másnál sem lehet belépni?
Win / Linux alatt egyaránt problémák vannak... -
Nordic
Közösségépítő
Először akkor látjátok egymást, amikor beértek a városba. De mivel több realm lehetséges egyszerre ,sokszor előfordul az, hogy ha menet közben csatlakoztok egymáshoz akkor is előfordulhat ilyen. Ilyenkor leegyszerűbb ctrl gombot nyomva belépni a városba. Ekkor egy ablakba felsorolja a kliens az aktuális élő realm-eket. Megkeresed a karakterét, hogy melyik realm-ben van, és oda lépsz be.
Buildekhez meg ajánlani tudom ezt az oldalt(neves steamelők csinálják): Exilepro
Pontokat lehet visszavonni amúgy, csak Regret Orb kell hozzá, ami respect pontot ad.
-
akela91
addikt
Köszi.
Ez mellett döntöttem
Vélemény? -
_stick_
őstag
Barátnőmmel akartunk coopban nyomni.
Viccet félre téve itt találsz pár build-ot, de azt tanácsálom, hogy rágd át magad a fán. Milyen skill-t, hol találsz, merre akarsz fejleszteni, stb... Én 14-es szinten vagyok pár napja kezdtem, de többet nézegettem böngészőből a fát, mint játszottam. Viszont van határozott elképzelésem.
Magas fizetséggel lehet undo-zni a pontokat, de kapsz küldetésért is refound-ot. Jól meg kell gondolni, hogy hova teszel, merre indulsz.Party-val még nem foglalkoztam, arra nem tudok mit mondani.
-
akela91
addikt
Üdv. Barátnőmmel akartunk coopban nyomni. Felvettük egymást barátnak, mindketten a tök első pályán, mikor kikászálódsz a vízből. Nyomtam egy invite party-t rá, majd elfogadta, ki is írta, hogy együtt vagyunk, de nem látjuk egymást egyszerűen? MI a megoldás?
Illetve kérhetnék egy jól működő witch buildet? Nekem nagyon káosz ez a skill fa, gondolom nem lehet visszavonni a pontokat késöbb.
-
Viper26
nagyúr
Úgy néz ki ma én is kipróbálom a játékot, jelenleg GW2 a fő vonal, meglátjuk ez mennyire fog tetszeni...az eddigi leírások, videók alapján ígéretesnek tűnik.
-
Nordic
Közösségépítő
Tol itt valaki hc-t?
-
Hiftu
senior tag
Elméletem:
Nincs HP-d: az összes critical nagy eséllyel be fog ütni.
Szarrá leszel stunolva/égetve/shockolva.
Ha szerencséd van, akkor a summonjaid megmentenek.
Purity-t (ez az aura ad resistet) nem fogsz tudni használni, mert nincs str-ed.Sok tárgy kell majd +HP illetve +str-el.
Ha közben már nekikezdtél, akkor írd le a tapasztalataidat.
-
tocsek18
senior tag
én is jönnék, lvl75 ranger, nekem is van 8mapom
délelőtt, kora délután elértek játékban zsakbamacska néven -
John D'oh
aktív tag
Softcore-on keresek csapatot lvl75 feletti tagokkal map runokhoz.
Elég egyenlőre a public játékok tolvaj szokásaiból
-
quaddamage08
tag
hY ! Nos én nemrég kezdtem egy Pyromancer boszit és valami hihetetlenül OP . 52. szintűként simán haladok soloba Merciless fokozatba ( egyenlőre ) . . . ha nem gond akkor belinkelej neked egy buildet .
:::::: ASDASDASD ::::::
Amit mindenképp elmondanék, hogy a mihamarabb jutsz el a HP nodeok felé - annál könnyebb dolgod lesz !
Igazából itt érdemes csak a védelemre meg talán még valamire gyúrni - a többit majd az itemekből megoldod -
bozont
veterán
Erről a (tervezett) fire/summoner build-ről mi a véleményetek? És mit változtatnátok rajta? Én sem áldoztam sok a pontot a védelemre. Mondjuk én két aurát tervezek eddig használni Clarity, meg ha találok azt ami elemental resit ad, most nem jut eszembe a neve.
-
Nordic
Közösségépítő
válasz
MasterDeeJay #229 üzenetére
Csak amikor majd kapsz egy desyncet és a semmitől(azaz csak melléd néznek) összefekszel, akkor meg majd lesel, hogy mi a f*sz van, legrosszabb esetben magas 70+ szinten. Nekem is sokszor van vészhelyzet, pedig van 6 aurám(ebből 4 védekező), több mint 3600 HP-m(jó tudom ez sem kiemelkedő- de több mint amit egy summoner összeszedhet), minden resist fullon, sőt még a chaost is le tudtam szorítani -19%-ra. szal nem szaba elhanyagolni a védelmet, mert mindent a minionok sem oldanak meg(főleg egy double bossos mapon, ahol eleve nincs sok zombialapanyag, a csonti meg gyorsan elhullik).
-
válasz
quaddamage08 #228 üzenetére
Amíg nem ütnek meg addig nincs is semmi gond. Minionokból meg gyakorlatilag örök van és egészen erősek még bossok ellen is.
-
quaddamage08
tag
válasz
MasterDeeJay #227 üzenetére
Ezzel a buildel csak az a gond, hogy egy deka védelmed nincs . . . túl sok pontot áldozták a lényeidre - míg magadra szinte egyet se - próbáld valahogy kiegyensúlyozni őket
-
válasz
quaddamage08 #225 üzenetére
Jelenleg ez van most, nagyon nem tudok semerre sem mozogni. [link]
-
lapuli
tag
válasz
quaddamage08 #223 üzenetére
Na én vagyok hülye a R.A.W ban nem tudok állítani a képen
-
quaddamage08
tag
válasz
MasterDeeJay #224 üzenetére
Nos én :: EZT :: ajánlanám egy solos necrónak
-
válasz
quaddamage08 #222 üzenetére
Dual totem fele mennék el de messze van a skillfába. Amúgy 60-as szintű vagyok, megvan minden minionos skill és a két átkot egyszerre használás fele mentem el. Raktam még az útba eső HP-ra +30 DEX és STR-re cuccok miatt valamint chaos resistre.
A necromatic aegist használtam de visszavontam mert inkább nekem adjon bónuszt.
Nem egy OP karakter sztem a necro, az a baj hogy pár ütés egy erősebb mobtól és meghaltam. (800HP és 1800Shield kevés)
A minionok viszont durvát tudnak robbanni bossolásnál, zombik hústornyok, skelik meg özönlenek a totemből. Átokból vegyesen használok sokfélét amilyen az ellenfél. Wand és shield mind csak 3 linkes, sisak cipő és kesztyű 4 linkes teljesen tele van. Chest az gáz 5 slot de 2+3link ez az amin javítanom kellene. Zombira spiritre és skellire health, rare drop, és damage van berakva. -
quaddamage08
tag
válasz
MasterDeeJay #220 üzenetére
Mindenekelőtt el kell döntened, hogy milyen summoner leszel ! Sokaknál látom például a Dual Totemes megoldást vagy a sima Castereset is, mindkét módszer elég hatékony tud lenni . Persze számít a jó gear is, de talán a skillek még fontosabbak . Ha casternecro leszel akkor mindenképp olyan varázslatot keress ami könnyedén immobilizálja az ellenséget ( átkoknál Temporal Chains míg támadó spelleknél leginkább a frostot tudom ajánlani ), így a kisebb sereget addig szétverheti őket .
Artic Breathet meg már én sem merem használni mert valaki előbb - utóbb belehal a laggba . . .
Hányas szintű vagy ?
-
lapuli
tag
Hol tudok ebben felbontást állítani, vagy legalább fullscreent, illetve csak nekem tűnik kicsit uncsinak :-)
-
Teljesen summoner witch buildre milyen elsődleges támadó spellt ajánlatok?
Passzív skillnekből nem specializálódtam semmilyen támadó spellekre.
Korábban artic breath-et használtam, greater multiple és fork-al de senki nem mert partizni velem mert lagoltatom őket és meghalnak körülöttem a lagtól. Tény hogy 20+ summon meg ez az artic izé zabálja az fpst. Most átálltam firestormra, nagyobb aoe gemmel, egyenlőre jó de nem tudom mi az ideális.
Aurát használok ami kb 300 shield-et ad, illetve egy tempest shield nevűt ami blokkot meg visszasebzést ha megütnek.
Egyáltalán érdemes-e foglalkoznom támadó varázslatokkal vagy inkább valami aurát keressek a summonoknak? -
dinostaRR
tag
valaki most verseny?
-
dinostaRR
tag
Hát elöszőr arra gondoltam, hogy lehet h használsz valami spell-t vagy olyan flaskád van ami életből vesz el és manát ad.
-
mody123
tag
Sziasztok!
Hogy lehetek öngyilkos ebben a játékban? Egy csomószor ezt irta amikor meghaltam has commited suicide.....
eléggé idegesítő. Miért van ez? Hogy tudom kikerülni hogy ne legyen ez?? -
dinostaRR
tag
Indulnak hamarosan a versenyek! Esetleg ha valakit érdekel akkor ezen az oldalon lehet csapatokat szervezni, illetve levan fordítva a versenyről a hír ( akinek esetleg nehéz az angol )!
-
John D'oh
aktív tag
válasz
adamkaa777 #212 üzenetére
Főleg 66-68 mapokat találtam eddig, de a nagyok persze 70+ mapokat nyomnak.
-
John D'oh
aktív tag
Softcore map runokra valaki akar csatlakozni ?
-
adamkaa777
senior tag
Ma egy újabb halálközeli élménnyel lettem gazdagabb , Frenzy brutust kötelező skipelni 87 hp-n menekültem ki
-
quaddamage08
tag
Tudnék valahova / valakihez csatlakozni a 73 - as boszimmal ?
-
Nordic
Közösségépítő
válasz
quaddamage08 #206 üzenetére
Nem feltétlen...van olyan boszi ismerősöm, aki nagyon is elvan anélkül. De tény, hogy nem hülyeség kiváltani, elég csak a poison immunitásra gondolni(ami ugyebár chaos dmg-nek minősül). Mercilessen elég halálos tud lenni.
-
quaddamage08
tag
válasz
adamkaa777 #204 üzenetére
Szerintem HP nem nagyon mivel előbb utóbb ki kell vennie a Chaos Inoculation - t
-
mody123
tag
válasz
adamkaa777 #204 üzenetére
Köszi akkor jól csináltam eddig
-
mody123
tag
Sziasztok!
Bocsi ha hülyeséget kérdezek mert nem rég kezdtem el ezt a játékot
a witch-nek mi kell ? Úgy értem hogy int. azt tudom de dex vagy strengh nem kell azt hiszem
Szóval csak int. kell neki? -
adamkaa777
senior tag
Huh majdnem meghalt a karim be de -syncel 6 db chaosos magic monster közé mapon.. ilyen gyors apm-en még nem volt elnyomtam mind az 5 potit és leave
-
bozont
veterán
Indítottam egy maraudert is, már ki akartam próbálni egy ideje. De a kérdésem, hogy a bandit questeknél mi lenne a megfelelő választás neki? Ezt is default league-ben indítottam.
Én is ezt a 2h mace+life regen/leech vonalat követem.Amúgy mennyivel könnyebb (az elején legalább is) játszani vele, mint a witch-csel. Úgy összecsuktam egyedül Merveil-t hogy csak lestem.
Jó, igaz, ezzel már van több mint 500HP-m és a cold resistem is 50% körül volt mire odaértem.
A witch-el is az a legnagyobb bajom, hogy elemetal sebzéssel engem is meg a minionokat is lazán összetudnak csukni (sajnos utólag jobb lett volna a 8% resist, mint a +1sp). A főbossoknál ezért is kell csapatban mennem mindig, mondjuk Vaal-t sikerült levernem egyedül, ott csak egyszer haltam, azt is figyelmetlenségből.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G7 - i7-10GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest