Hirdetés
- Házimozi haladó szinten
- Bluetooth hangszórók
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- TCL LCD és LED TV-k
- Google Chromecast topic
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Hisense LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Apple MacBook
-
PROHARDVER!
Path of Exile topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nordic
Közösségépítő
-
Zyrius
aktív tag
WTB Multistrike Gem.
Sajnos az in game trade chat-en olyan dolgokat látok, amiknek a felét nem értem és high lvl cumó.
Hiába írogattam, hogy mit vennék le se tojtak
1 Chaos Orbom van azt fel is ajánlom annak, aki hajlandó megdobni a fenti kővel
Illetve ha van valakinek Cast on dmg taken gem (vagy valami ilyesemi) azt is szívesen látnám.
Lvl44 normal maraudon Sy_Rius
köszike ! -
scar07
tag
A mapozásnál partyban mit jelent az SA és a PA? mi a különbség?
-
Nordic
Közösségépítő
válasz
lajos001 #1088 üzenetére
1,5 hónap kb. 3 karaktere hullott el eddig nemesisen asszem, mondjuk mind olyan 85 körül. 85-ig meg fel lehet vinni 1 hét alatt, mert utána lassul be kegyetlenül. Van egy oldal ahol ki lehet számolni, hogy hanyas szinten mennyi XP-t kapsz x-szintű területeken. 85-től a 74-es mapokon csak a mobokból kapott xp 25%-át kapod meg. 85-től 75 alatti mapon nem nagyon tudsz már fejlődni. Az oldal címére nem emlékszem, de megpróbálom majd megkeresni.
-
Nordic
Közösségépítő
78-as a map, Palace asszem. Hidd el, eltemetsz 4-5 hc karit, aztán már le se szarod a halált, kezded húzni az újat. Az elmúlt 4 karakterhalálomat egy vállrándítással nyugtáztam. Az első 2-3 az persze fájt, de azóta kb leszarom.
csaabz :Max 6 főős lehet egy party. Az hogy jó játék-e, azt neked kell eldönteni, miután kipróbáltad. Ha a Diablo 2 tetszett ez is tetszeni fog.
-
csaabz
őstag
Tső Mindenki!
Most hagytam abba a World of Tanks-t 3 év után.
Jó ez az Exile? Co-opban lehet tolni? Ha igen, hányan összesen?
-
Nordic
Közösségépítő
-
lajos001
aktív tag
Mi az az onslaught?
-
lajos001
aktív tag
Nem szándékoztam nagyképű kijelentést tenni, bár lehet félreérthető volt. 3000 sebzés egy marával hamar összejön és, ha van elég reg. és leech, akkor nem is olyan feltűnő, mint egy varázslónál.
Sajnos a marám sem halhatatlan....viszont örülök, hogy sikerült egy elég jó karaktert összehoznom (a segítségeddel) amivel már egy ideje nem feküdtem ki. Igaz eddig csak 73-as mapokig jutottam.
Persze egyes bossok (mint pl. a kovács méregfelhője) okoz fejfájást. Jah, és már kérdezni akartam, hogy a Promenade mapon (ezen haltam utoljára) a boss körül mi a f@ne sebez néha akkorát, hogy lekapja a 3/4 hp-mat? A boss nem jelent gondot, többször is levertem már.
Próbáltam egyedül bemenni, de akkor nem találkoztam halál közeli állapottal. -
HZoli87
veterán
Köszi az infókat. Akkor egy darabig nekem nem lesz ilyenem, nem játszok annyit, hogy ennyi alapanyagot kifarmoljak.
-
0Li
senior tag
-
Nordic
Közösségépítő
válasz
HZoli87 #1064 üzenetére
Gyorstalpaló: Ez teljesen random. Az biztos, hogy megvan adva, hogy hanyas itemleveltől lehet 5S/5L illetve 6S/6L. Az biztos, hogy ha egy item 6S-es akkor lehet 6L is. Viszont amit nem árt elfelejteni, ez is random. Havernak 1 fusingból sikerült a 6L. Nekem az aktuális karakterem armorja 5xxdb jeweller után lett 6S és kb 180db fusing utál sikerült az 5L. Az az egy biztos, hogy 5L-elés esetén is mindig 6S-es cuccal próbálkozz, mert arra nagyobb eséllyel dob 5L-et, mint az 5S-es cuccokra.
-
HZoli87
veterán
Létezik olyan, hogy egy itemben nem lehet összekötni az 5 lyukat? Eddig 15 orb os fusing-ot használtam el körülbelül eredmény nélkül. Esetleg van gyorstalpaló hozzá, hogy hogyan lehet kivitelezni? Köszi.
-
Alendaar
tag
Domination League a közeljövőben véget ér?
Mit jelent ez, átkerülnek a karakterek Standard-be? -
scar07
tag
Én is vennék CWDT -t dominationban de az elöbb azt írták h 4-5 chaos az ára. Igaz ez???
Meg egy kis sikerélmény: MEGTALÁLTAM AZ ELSŐ EXALTED -em -
Alendaar
tag
Gemet "visszaszintezni" nem lehet? (Nem vendoros lvl20-ból lvl1 q20-ra gondolok.)
-
had423
aktív tag
Hát most kezdtem a játékot nem szívesen kezdeném előröl, hátha még meg lehet menteni. Van 71 hátra pontom +4 refundom.
Jelenleg itt tartok. Egy kicsit keszekusza, de te merre haladnál tovább? Vagy melyik buildre próbáljam átalakítani?
A fireballokról nem szívesen mondanék le, de totemet én is használok. -
Alendaar
tag
Cast when Damage Taken gemhez mit és hogyan kapcsolnátok/szinteznétek? Néztem vhol egy táblázatot erről, de elfelejtettem a linket.
Van vkinek eladó? -
had423
aktív tag
A neten ezt a fire-witch buildet találtam, bár lehet nem randomra kellett volna választani, mert már 40-50 skillpontot beleraktam, és még eléggé kevés vagyok...
Nincs elég manaregem ha fireballal spamomolok, vettem rá a greater multiple projectiles gemet. Meg szerintem resistemnek is többkéne hogy legyen. Amíg csak firestormot használok, meg flame totemet addig egész jól megvagyok, csak annál nagyobb sebzés kéne.
-
Nordic
Közösségépítő
válasz
lajos001 #1047 üzenetére
Általában akik MF karit csinálnak, azok használják a culling strike-ot(ez ugye azt adja, hogy ha egy mobnak 10% vagy az alatti hp mennyisége van akkor a következő támadásba instant belehal, meg akkor is, ha nem kap elég sebzést), mert partyban így biztos, hogy az ő támadásától hal meg a mob, így az ő MF értéke fog számítani.
-
lajos001
aktív tag
Mi a kapcsolat a culling és az MF között? Légyszi' valaki magyarázza már el.
-
scar07
tag
Erről a buildről mi a véleményetek? [link] Mennyire életképes ez? Elég jól összerakottnak néz ki. Vagy felejtsem el a CI-t és inkább életre gyúrjak?
-
lajos001
aktív tag
Tudtok arról valamit, hogy változott volna mostanában a tapasztalati pont rendszer?
Mióta a marával játszom, azóta a gemjeim lassabban fejlődnek a karakterem viszont gyorsabban. A duálos varázslómmal már 83-as szinten elérték a gemek a lvl. 20-at. A marám gemjei 85-re sem fogják elérni, viszont a gyorsabbnak tűnik a fejlődés. -
Alendaar
tag
Tudna vki minden kasztra pár jobb buildet ajánlani/linkelni?
Csak hogy legyen viszonyítási alapom.A shadow build szerintem elég jó (desync-t leszámítva
), merci City of Sarn-ig semmi gondom nem volt vele, itt meg szerintem a low resistek miatt van szopóálarc (+amíg Iron Reflex nem lesz meg, addig a range támadásokkal nagyon kell vigyáznom, mert off screen is kapom a nyilakat pl.
).
-
Alendaar
tag
válasz
sirdond #1038 üzenetére
Ez a build: Dual Strike Shadow... hozzácsapva az Iron Reflex-et meg némi Life-ot.
-
válasz
Plazmacucci #1036 üzenetére
slower projectiles gemet érdemes használni? ad annyi plusz sebzést?
-
Alendaar
tag
65-66-os szintre mekkora resisteket "illik" összehozni és hogyan?
-
Ha esetleg valaki tudna kicsit húzni standard ligában, azt megköszönném
-
sirdond
őstag
Helló!
Én is "nemrég" kezdtem, jelenleg egy lvl56os maraudert nyúzok. Ha valakinek lenne kedve együtt mf-elni, vagy bármi más, írjon nyugodtan. IGN: Ghainebur
Illetve keresnék Faster attacks gemet, ha van valakinek. lehetőleg lvl1-est, mert elég low a dexterity-m.
-
Alendaar
tag
Milyen IGN?
-
mclord
aktív tag
Nekem Firestorm kellene
, de baromi sok gemsem van és ha kell valakinek valami érte nyugodtan írjon ha van át is adom
-
Alendaar
tag
Nekem vmi olyan geart kell összeszednem, ami jelentősen felviszi a resistjeimet, mert ahol elemental sebzés van, brutálisan gyorsan elhullok.
-
-
0Li
senior tag
válasz
Plazmacucci #1020 üzenetére
Yay, A városban nem lehet kidobni. Trade-hez pedig egy instance-ban kell lennünk és partyban.
In-game keressetek ha valami megtetszett. "zEEbra" -
-
-
Alendaar
tag
Tegnap CoS-ban xp farm: kb. fél óra alatt 2 uniq esett.
Egyik egy kesztyű: [Doedre's Tenure]
A másik egy 2H fejsze: [Wideswing]
Meg 3 66-os map. -
had423
aktív tag
Hali,
Nemrég kezdtem el jàtszani, egy witchet csináltam. A blood - fire build nagyon megtetszett a videòkon. Jò az?
Csak mert még most akarok elkezdeni jòl épìtkezni. -
Nordic
Közösségépítő
válasz
Plazmacucci #1012 üzenetére
Azoknak semmi értelme...+cold gem levelt csak fegyók adnak, azokból is csak sceptre-k és wandok. Ebből adódóan ott max csak 3linket tudsz összehozni, amivel bukod az 5L-et, mivel csak akkor kapod emg a + szontet, ha abban van a cold gemed. %l-el meg egy olyan fegyóval ami ad cast speed-et meg magas spell dmg-t sokkal jobban jársz.
-
-
Nordic
Közösségépítő
válasz
Plazmacucci #1010 üzenetére
Itt nincs immune...csak resistes mobok, amik ellen vannak penetration(cold, fire, lightling) gemek
-
-
Nordic
Közösségépítő
válasz
Plazmacucci #1008 üzenetére
Ebből azt gondolom azt hiszed azért törnek szét a megfagyasztott ellenfelek, mert jégre tűzet lősz... ha így van, elárulom hogy itt nincs ilyen. Ha széttörnek a fagyasztáskor a mobok azok vagy azért történnek, mert critelsz, vagy irtó nagy overdmg-t tolsz(sokszorosát sebzed a mob hp-jának).
-
-
lajos001
aktív tag
válasz
Plazmacucci #1006 üzenetére
Szerintem inkább szakosodj.
-
Érdemes egyszerre több féle elemental sebzésre gyúrni? Vagy itt is szakosodni kell villámra/tűzre stb?
-
0Li
senior tag
Anno a Flicker karimmal konkrétan nem mentem "nagyon nyílt" mapokra pont emiatt. Az a kari volt a desyncheaven
De még így is az a no1 fun build nálam. Kár hogy eladtam a cuccait, megjött hozzá a kedvem.
A fire trap-ba meg nagyon kellemesen csalódtam. Azt hittem elfogy belőle a szufla lvl60 után, ha jönnek a mapok stb, de elképesztő hogy mennyire effektív. Fehér group 1 trap, kék group 1 shock nova + 1 fireNéha vissza kell menni megnézni a lootot, vagy körbejárni mert offscreen is halnak a mobok.
-
Nordic
Közösségépítő
Oké, csak amikor kb minden 3. ütésed desyncel az már nem olyan egyszerű jelenség. Nekem ilyen a melee splash. Az átlag desyncet már csuklóból felismerem, tudom mikre kell figyelni, milyen ún. előjelei vannak, reflexből megy is az oos. Viszont ennek is van egy 15 sec-es cooldownja szerver oldalról, ami miatt számomra a melee spalsh egy használhatatlan skill. Túl sok számítást végez a játék annál a supportnál, így számomra kb játszhatatlan minden melee kaszt, ami nem ground slam-es. Ez az egy ami az eleje óta febasz, mert konkrétan nem tudok rendes melee karit csinálni.
-
0Li
senior tag
Egy RF buildet ki kellene még próbálnom még mert egyelőre úgy néz ki trapper-el fogok indulni a kövi ligában
De a fenének sincs kedve felhuzni egy olyan karit aminek "csak" hp-s nodejai vannak kirakva: DDesyncröl meg annyit, hogy bármivel játszom mindenhol jelen van. Trap-el is, Melee-vel is, még Dtotem-el is.
Új hozzászólás Aktív témák
- A YouTube-ot is betiltják a gyereknél az ausztrálok
- Battlefield 6
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Ubiquiti hálózati eszközök
- BestBuy topik
- Fűnyíró topik
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Házimozi haladó szinten
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- EAFC 25
- További aktív témák...
- Eladó egy XMG P406 laptop
- Lenovo Legion 5 Ryzen 5 5600H RTX 3060 16GB 1,5TB SSD
- AKCIÓ! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900 XTX 24GB be quiet! SB 802 1000W
- AMD Ryzen 5 5500 - Új, 3 év garancia - Eladó!
- AKCIÓ! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- Gamer Notebook! Acer Nitro 5! Csere-Beszámítás! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 500GB SSD!
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával