Hirdetés
- Bővíti a Strix Halo kódnevű dizájn képességeit az AMD
- Milyen széket vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Apple MacBook
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen házat vegyek?
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Komolyan ráállt a csúcs-GeForce-ok átalakítására Kína
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Google Chromecast topic
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Path of Exile topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ramos_
tag
válasz
Har_melin #1899 üzenetére
1. persze hogy elnyeli ha használod, ugyanolyan mint bármilyen orb
a 4 fragmentből csak a midnight a nagyon ritka és drága, az kell hogy atzirihez mehess, a másik hármat 1 chaos körül vagy kevesebbér megveheted másoktól2. ha térképek mellé raksz fragmenteket mindegyik 5%-al növeli a quantitit, és természetesen eltűnnek
a dusk, dawn és noon fragmenteket legtöbben erre használják, vagy eladják3.a strongboxokbol kieső mirrored itemek sztem legtöbbször csak poénok bár nem ambushba játszok
kivéve ha esik valami nagyon értékes pl egy 6linkes -
Har_melin
addikt
válasz
lajos001 #1895 üzenetére
Hurrá, akkor még egy (illetve négy, sőt nyolc) gyűjtögetni való
Érik a következő láda bővítés.
Hülye kérdés No.1: ezeket a fragmenteket elnyeli a gép, ha egyszer felhasználom? Vagyis minden karakterhez külön össze kell szedni, ha el akarok jutni velük Atzirihez?
Hülye kérdés No. 2.: A térképekkel ez hogyan működik? Egyszer használatosak vagy újra játszhatók?
Más téma: a mirrored cuccoknak van valami értelmük is vagy csak poén? Megpróbáltam párban eladni őket, de semmi extra fragmentet nem kaptam értük.
-
Nordic
Közösségépítő
A LL nerfelve lett az 1.1.1es patchben. Eddig úgy működött, hogy az ütésekből szerzett leech stackelődött, azaz ha ütöttél 3at ami mondjuk leechelt 300+500+400at akkor összesen 1200at leechelt. Most ez annyiban változott, hogy mindig a legnagyobb számít, a fenti példából nézve az 500. Ez inkább az aoe támadásoknál jó, viszont single targetnél több leech kell mint eddig.
Amiről én beszéltem az más dolog. Ez a különszámolás nem biztos hogy így van, lehet én látom rosszul, de egy darabig nem lesz lehetőségem tesztelni, dolgoznom is kell. Egyelőre viszont gyengébbnek érzem csak a blood rageből kapott 9%ot.
-
scar07
tag
hat lehet van benne vmi mert az elozo ligahoz kepest erezhetoen levann csokkenve a life leech!! es ha igazad van nem csak amiatt, h csokkentettek a life leech gem erteket
hanem amiatt is h kulon szamolja az ertekeket (mar csak arra lnnek kivancsi h ez a kulon szamolas az uj javitassal jott ki vagy eddig is volt csak nem volt feltuno, valamint h akk kulon a blood rage, kulon life leeach gem es kulon a passzivbol
+ itembol adodo leeachet is kulon szamol??
kivancsian varom a kiserleted eredmenyet -
scott_free
senior tag
2 kezes fegyverhez, tankoláshoz milyen buildet és kasztot ajánlotok? olyan kéne, amelyik szólóban is elboldogul végig.
-
Har_melin
addikt
Tegnap találtam egy Vaal Sacrifice darabot, ami majd Atzirihez kell, viszont ennek kapcsán felmerült, hogy ezek teljesen random esnek? Lehet, hogy a végére lesz X db egyformám és csencselni kell, hogy meglegyen a négy különböző, ha el akarok jutni hozzá, vagy ezt valahol nézi a szerver? (Ad abszurdum egyáltalán nem találok többet, hiába nyomom végig 80-90-es szintig - nem mintha ez pillanatnyilag még reális fenyegetés lenne.)
-
Nordic
Közösségépítő
Hasonló tapasztalatba futottam a minap, csak épp life leech-el. Persze ezt még nem kell készpénznek venni, ha lesz időm kicsit jobban letesztelem.
A lényeg az lenne, hogy újrahúztam az idegbeteg melee-met csak most marauderből indultam, nem rangerből. Az egyik lényeges különbség, hogy nincs kirakva a Blooddrinker passzív(2%life leech), csak a blood rage-ből van 9% lifeleech. Ami feltűnt egy két solo map után, hogy ez utóbbi gyengébb. Úgy tűnik, hogy ha van külön passzív lifeleec(vagy itemből), akkor minden sebzésnél külön rollol a 2%-ra illetve külön a 9%-ra, és nem adódik össze 11%-ra. Ez persze nem biztos, hogy így van, de jelenleg csak a Blood Rageből kapott LS-el nem olyan hatékony az élettöltésem, pedig a dps-em egy 1200-al jobb is és RT-s a kari, azaz 100% chance to hit-em van.
-
scar07
tag
válasz
lajos001 #1889 üzenetére
Valojaban ua. a ketto annyi h nem szamolja egybe a ket erteket. szoval jon egy tamadas akk mondjuk van 70% eselyed elkerulni az evansionbol es ha ez nem sikerul meg mindig van 30% eselyed elkerulni a dodge-bol
Azert eleg komoly lenne ha osszeadna mert asszem dodgebol minden passzivot kirakva osszelehet szedni 42%-ot + 30% spell dodge-ot evabol meg osszeszedsz 60%-ot es sebezhetetlen lennel
alapbol csakfizikainsebzest lehet elkerulni spellt nem ( kiveve a +30%-os passzivot)
-
lajos001
aktív tag
Mintha lett volna már szó róla, de nem találom...
Mi valójában az evasion? Elhajlás, kitérés a sebzés elől? És mi a dodge? -
Ramos_
tag
végre egy POE topic ahova írnak emberek yee
-
Har_melin
addikt
válasz
kristof123 #1886 üzenetére
Jogos, de egyelőre még amúgy is csak cruel A1-ben vagyok, szóval nem opció.
Viszont közben rájöttem, hogy nem is akkora gáz - a kommentben írt amulett helyett vettem 1c-ért egy meginord-dal azonos sebzésűt, bőven volt választék. Hosszú távon persze biztosan kelleni fog, mert most a Foxshade ad plusz sebzést, de a védelme már nem sokáig lesz elég. Ezt jobb gyűrűkkel még lehet majd kompenzálni, kicsit emelni is, de ahogy néztem a +phys dmg értékeket, a meginord a két gyűrű + amuleten elérhető max.nak kb. a harmadát-negyedét adja, ami jelentős. Mindegy, most úgy látom, egy darabig meg leszek nélküle is, van még bőven tartalék.
-
Har_melin
addikt
Mondjuk nekem is azért szaladt fel a szemöldököm az árak láttán, mert eddig max. 2-3 chaos értékű cuccokat találtam (még a uniq-ok is, talán az egy Reaper's fejsze kivételével, de azt eszem ágában sincs eladni még egy darabig, nem is néztem az árát), egy 1-2 ex-et érő dologgal úgy voltam, mint a Wágner úr az 500 fonttal - biztos részeg volt az a sztrovacsek...Viszont ha már drop: köszönöm a tippeket a facebreaker-es buildhez, tényleg élvezetes, leszámítva a nagyon kötött cuccot (úgy értem, hogy a +phys dmg igény minden egyebet háttérbe szorít, az amuletem pl. egy vacak, de jelenleg egyedül ezen van sebzés). Viszont mivel a Meignord Belt egészen alacsony szintű, jól gondolom, hogy érdemes inkább normálon próbálni farmolni érte? A unique esélye azt hiszem nehézségi szinttől független, viszont egy (mondjuk) 10-es szintű boss-nál a (megint csak mondjuk) 0,01% unique esély bekövetkezésekor van kb. 20-30 cucc, ami eshet, egy 60-70-es boss-nál pedig a teljes palettából válogat a szerver. Vagy rossz a gondolatmenetem?
-
Nordic
Közösségépítő
válasz
kristof123 #1883 üzenetére
Ez...kb permaBan az egész univerzumból, mivel ezek összértéke kb 45-50ex invasion-on, lehet több is a Kaom miatt!
Ilyenkor amgy csak a saját szerencsétlenségemen tudok csak meglepődni...open béta óta tolom a játékkal(asszem 2013 januárjában volt az OB start). Azóta minden 4 hónapos ligában toltam HC-n legalább 2 hónapot napi 5-6 órát biztos, ahogy a szabadidőm persze engedte. Eddig a legértékesebb dropom egy Lioneyes Glare illetve egy alphas howl volt, mindkettő nemesis-en. Az előbbi 7ex-ért az utóbbi 3-ért ment el(akkor még annyit ért az alphas). Ezen kívül semmi sem esett...és ez megy lassan másfél éve. Ilyenkor azért kedz a pumpa felmenni magamba, mert teljesen értelmetlen sokat farmolni, nekem úgysem esik semmi(pont mint a diabloban)...
-
Alendaar
tag
válasz
Har_melin #1879 üzenetére
Cast on Crit-es buildeket elég jól tápolja, nálam is hiánycikk, de elég brutális nélküle is a karakter:
pl: Barrage Wonder Wanderer -
kristof123
őstag
válasz
Har_melin #1879 üzenetére
Szvsz minden karakter (build) tudja használni ami crit-re épít...
Arra figyelj, hogy minimum ilvl28-nak kell lennie, hogy 4 socket mehessen rá."És még egyszer elnézést, ha valaki már hetek óta gyűjt rá és most a guta üti meg, hogy egy ilyen noobnak esett."
Ettől nem kell tartanod, nem egy méregdrága itemről van szó. (: -
Har_melin
addikt
Hülyének van szerencséje, az Ebony Barracks-on (normál) esett egy Maligaro's Virtuosity. Nekem nem mondot sokat, csak kíváncsiságból néztem meg az árakat a PoE Goods-on...
A kérdésem ezek után az, hogy milyen buildekben keresgéljek, amelyik ezt a legjobban kihasználja? Először a még alig tápolt LA Rangeremnek szántam, de az egy "igénytelen" build, nem felszerelés függő, tehát biztosan van olyan, amelyik miatt ennyire keresik. A magas crit miatt gondolom főleg shadow/duelist vonalról lehet szó. És még egyszer elnézést, ha valaki már hetek óta gyűjt rá és most a guta üti meg, hogy egy ilyen noobnak esett.
-
Andie
őstag
Sziasztok!
Új vagyok a játékban, pár napja tolom, de elég meggyőző!
Találkoztam egy érdekes jelenséggel. Egy ideje, mikor átváltok térképre, a jobb felső sarokban ott van egy felirat, kékkel, az, amelyik a "szörny-dobozok" hint felirata.
mutatom képpel:Ez mitől maradt ott? Hogy lehet eltüntetni?
köszi!
-
antipatikus
újonc
Nem látom közöttük
.
-
scar07
tag
válasz
antipatikus #1868 üzenetére
Hát az elég karcsú
Ha indítasz egy új karaktert akkor elvileg már ott kell lennie a választhatók között. -
antipatikus
újonc
Sikerült megölnöm közben csak mellette kellett maradnom
. bár szerintem a DPS-m gyenge 43-as szinten a legerősebb skillemnek is csak 390-es a DPS-e
. Sciont mikkor tudom választani majd ?
-
Har_melin
addikt
válasz
antipatikus #1865 üzenetére
Az a förtelem Dominus másik formája, ha az elsőt már legyaktad, akkor meg fogsz tudni birkózni vele is. Ebből a szempontból a játék nagyon baráti: amikor feljutsz a tetőre, akkor még az "alsó szinten", a körfolyosón csinálj teleportot. Ha nagyon fogy az életed, usgyi vissza ide, Sarn City-ben összes flaska automatikusan újra tölt, vissza a tetőre, új teleport, és folyt köv. Ha meghalsz, akkor is azonnal vissza. (Mindez persze csak normálon ilyen egyszerű, de az elv később is azonos minden bossnál.) Ha nagyon gyorsan (és kevés sebzés mellett) halsz meg, akkor próbálj egy erősebb íjat keríteni és főleg szerelkezz fel sok portal scroll-lal.
A szívás, hogy most kezdheted elölről a mászást az utolsó waypointtól.
-
antipatikus
újonc
Nos végérvényesen kiderült hogy a rangerem nem életképes azt act3 végénél járhatok kiszabadítottam Sciont megöltem Dominust és előjött valami förtelem ami viszont 3-4 sec alatt megöl nem tudok mit kezdeni vele
-
Heavyrain
őstag
A petek közül az összes csak passzív,és követ,vagy van olyan is ,amelyiknek funkciója is van?
-
Har_melin
addikt
válasz
antipatikus #1861 üzenetére
Néztem ezt a SA-s fát és én nem vagyok vele teljesen kibékülve. Ahogy itt a fórumon is többször előjött, igazából minden build alapfeltétele sok élet (a CI-s karaktereket kivéve). Az eddigi tapasztalataim alapján igaza volt annak a srácnak, aki az egyik videóban azt mondta, hogy ha kicsi a sebzés, akkor rossz a fegyver, a sebzési node-ok maradjanak a végére. Itt az elején nagyon ráment az íjász sebzésre, közben kihagyott 12%-os +life, +12% all resist, 1,5% life leech pontokat, amelyek csak 6-7 node-ra vannak a már az elején felvett Iron Reflex-től.
Nyilván játékstílus kérdése, de én előbb (és ha választanom kell, akkor inkább) szednék fel +életet, mint plusz sebzést, még softcore-on is.
-
antipatikus
újonc
Köszönöm a gyors válaszokat ,de így még jobban megzavarodtam ,nem gondoltam volna hogy a ranger nem csak íjjal lehet jó dps
. Minden esetre kezdhetem elölről a rangert mert 42-es vagyok és elégé félre fejlesztettem én is split arrowra hegyeztem ki a karit de, köszönő viszonyban sincsenek a passzív skilljeim az itt linkelttel
.
-
Har_melin
addikt
RoA-nál nem tudom, hogyan számolódik, de egyrészt a gyors ellenfelek ellen (akik amúgy is azonnal közelharc távon belülre kerülnek) nagyobb sebzést biztosít, vagyis hamarabb végezhetsz velük. Járulékos hatás a későbbiekben a reflect-es pályákon, hogy a képernyő szélén elért sebzéssokkal kisebb, ezért kevesebb jön vissza, nehezebben nyírod ki magad véletlenül.
-
scott_free
senior tag
válasz
antipatikus #1854 üzenetére
nekem ez jött be: maxBo's physical SplitArrow Guide - jó, mert egész normálisan működik speckó gear nélkül is.
-
scar07
tag
Ha már íjász karakternél járunk akkor vki megmondaná,hogy a Point Blank mire jó? Rain of Arrow-t használok.
-
Har_melin
addikt
válasz
antipatikus #1854 üzenetére
-
antipatikus
újonc
Valaki nem tud valami életképes ranger buildet linkelni ? Tegnap kezdtem játszani és nem szeretném elrontani a passív skilleket
.
-
Nordic
Közösségépítő
Ma bemutatta a netem a remek iskolapéldáját annak, hogyan kell 6ex-es gearben meghalni, úgy, hogy a friss két ex-es shield-emet kb 5 percig tudtam használni...köszönöm invitel az este fél hatos ip-cím frissítést... Remekül időzített, pont akkor amikor egy storm heraldos boss meg 2 csapat kék mob közé beugrottam
Adja isten, hogy legyen egyszer itt egy másik szolgáltató, húzok elfele a picsába ezektől...
-
lajos001
aktív tag
válasz
kristof123 #1851 üzenetére
Köszönöm!
-
kristof123
őstag
-
lajos001
aktív tag
Ezen a videón milyen skill van az középső egérgombra állítva? Mivel lehet ilyen rövideket ugrani?
-
juhiimi
aktív tag
Tudtok ajanalni valami kezdo buildot hc-re,aminel nem kell varjak nagyon sokat mire kiesnek a skill gemek?
-
scar07
tag
A tabula rasa-ban lehet cserélgetni a gemeket, vagy amit belerakok azt már nem tudom kivenni belőle?
-
Boglya
senior tag
válasz
Har_melin #1840 üzenetére
Az exile-ok néha tényleg bele tudnak kavarni a dolgokba
.
Én is hatred-et használok, az jól jön. Eleinte úgy éreztem, hogy hiány lesz dex-ből és int-ből, de igazából már a fán is elég sok bejön (nem számolgattam, mert aztán mindig volt elég, de úgy láttam). Nálam az amuletben van kb +40 to all attributes, az máris sokat segít. A csizmánál szerintem ennél a karakternél alap a movement speed, vettem egy titan greaves-t 30ms-el, meg life és resistek vannak benne, ezek a cuccok annyira nem drágák (legalábbis sima softcore-on, mert én ott vagyok).
Ami nálam nehézséget tud okozni az bizonyos tulajdonságok együttese a map-en. Önmagában egy reflect nem gond, de mondjuk ele reflect és min max resist, vagy mondjuk a reflect mellé egy fracture, na ezekkel egyet ütsz - vagyis 3at a multistrike miatt - és meghaltál. Érdemes a dominating blow-t is fejlesztened, ha az ilyen map-eket is végig akarod majd csinálni, de én már megszoktam h 10 perc egy map, és nagyon unom amikor megdominálom a mobokat és várom h szétcsapják egymást
, így inkább scouring-al resetelem a map-et ilyen esetben.
-
scott_free
senior tag
partiban számít az a drop szétosztásánál, hogy mekkora IIR-rel megyek?
eddig valahogy mindig másoknak esett unique... -
lajos001
aktív tag
A Spectral throw sebzése fizikai sebzés?
-
Har_melin
addikt
Tényleg könnyű, most fejeztem be a Chamber of Sins-t, simán lehet vele haladni. (Leszámítva, hogy Fidelitis mellé a szemét szerver berakott egy RoA-s exile-t is - majdnem ott maradtam, mire leesett, hogy két boss van egyszerre.
)
Ami pillanatnyilag gond (lvl 21, éppen felvettem a Resolute Technique-et), az a nagyon Str központú build, kénytelen vagyok részben gyengébb, de +Dex, +Int cuccokat használni, hogy legalább néhány opcióm legyen a felszerelés összeválogatásánál a resistekhez. Aura egyelőre nuku (pedig egy Hatred jó lenne). A másik szívás a mozgás, se leap slam (a FB miatt), se LW (Int lvl). Bánatomban már csináltam egy +20 MS csizmát, de ahhoz kell még három szint. Azt hiszem átmenetileg felveszem a Versatility-t, az a +20 Int és Dex egyelőre megoldás, aztán majd később sztornózom.
-
Boglya
senior tag
válasz
Har_melin #1838 üzenetére
Szerintem tetszeni fog a Facebreaker kari, én is többféle buildet kipróbáltam már 80 körüli szintig, de ez a kedvencem. Jelenleg 86os, infernal blow-al 43k a sebzés.. a bossok se bírják 2-3mp-nél tovább 71es mapeken (feljebb még nem nagyon sikerült tornásznom a mapszintet, kevés esik). Én is blockosat csináltam, 72% block chance mellett már nem vészesek a fizikai sebzések az Abyssus ellenére sem.
-
Har_melin
addikt
válasz
kristof123 #1832 üzenetére
Kösz, én a SB-vel vagyok úgy, mint Nordic a totemekkel - nem az én műfajom, hiába hatékony.
Közben a ládafiában heverő cuccokkal csináltam egy maraudert, most már ráadhattam a FB-t is. Tényleg impozáns a sebzés, pedig csak két gyenge gyűrűm dolgozik alá. Maradtam a másik maraudernél már bevált Infernal Blow-nál, és azt hiszem a két fő irány közül (sok HP + Blood Magic vs. shield és maxblock) inkább a pajzsosat próbálom ki. A Nordic által linkelt tree tetszetős, legalább lesz mire használjam a pajzsokat.
-
Nordic
Közösségépítő
válasz
Alendaar #1831 üzenetére
Játszol egy karakterrel, és nem tudod pontosan merre fejlődtél, vagy merre akarsz menni tovább? Ez azért érdekes...
Mindenesetre elsőként... Vaal Pact csak akkor ajánlott, ha nagyon-nagyon sok Life Leech-ed van. Erre kevés a Life Leech gem. Még én sem merem bevállalni pedig nekem 11% van Blood Rage-el. Túl sok a bukta. Aztán túl sok Evasion van kirakva. És skippelném a Scion Life-kört is...egyszerűen már nem éri meg. Aztán nem árt egy Avoid stun a rangernél(mellett mész el). Végül nincs semmi komolyabb dps buff kirakva. Mappra ki fog fulladni a karakter, mert nem lesz képes elegendő sebzést kitolni, hiába a sok proj dmg. Nem mindegy hogy 8%+ proj dmg, vagy 24%+ phys dmg a 2h fegyverekre.
Kb én így csinálnám(aztán majd megfontolod mit merre hogyan): [link]
-
-
Zyrius
aktív tag
volna néhány kérdésem:
1) reduce mana costs of skill nod csökkenti az aurákat is vagy csak a használható spellek költségét?
2) az increasd buff duration nod növeli az immortal kall phis dmg sebezhetetlenség idejét is?
3) a reduce mana gem-ből a quality verzió nagyobb mértékű csökkentést ad, vagy nincs értelme?köszi!!
-
kristof123
őstag
válasz
Har_melin #1829 üzenetére
Ha olyan karaktert akarsz ami élvezhető az elején csinálj egy searing bond-os buildet, vagy valami hasonlót. De szvsz ezek nem lesznek ütőképesek a végjátékban.
60-as szintig facebreakerrel, bármilyen buildet fel tudsz húzni rövid időn belül (Én is ezt tettem). Emellett 60-as szintre egy pár chaos-ért már felöltöztetheted a karaktered, amit addigra ki is tudsz farmolni. Ezután már tudsz menni mapozni... -
-
Har_melin
addikt
válasz
kristof123 #1827 üzenetére
Nem keverem, tisztában vagyok a különbséggel, de akkor nem 70, hanem 60-as szint fölött kezdődhet a gyűjtögetés arra, hogy élvezhető legyen. Még mindig nem vonzó. Nyilván aki már végigvitte a Merciless szintet és van karaktere, amivel farmoljon, annak más a hozzáállása. (És mielőtt valaki megjegyzi: tudom, hogy az Itemlvl és a karakter lvl nem azonos, de az én játékstílusommal minimum 60-as szinten lennék mire Merc Act2 be jutok. Tudom, vannak ilyen instantleves végigjátszások, 12,3 perc alatt Merc. szintre, egyelőre nem az én stílusom.)
-
Nordic
Közösségépítő
válasz
kristof123 #1827 üzenetére
Egészen pontosan merc a2 fellshrine-ön is már 60-as itemek esnek a bossokból.
-
kristof123
őstag
válasz
Har_melin #1826 üzenetére
Szerintem összekevered a dolgokat! A chaos drop és a recept teljesen más:
"1 darab Chaos Orb-ot lehet kapni egy teljes szett sárga felszerelésért ha az összesnek az itemlevele 60 felett van (+1 Chaos Orb ha mind 20% minőséggel bír, és +1 Chaos Orb ha egyik sincs ID-zve / felfedve)"
Ezt merciless act3-tól kezdve bárhol megteheted, mivel ott már csak 60+-os item-ek esnek. -
Har_melin
addikt
Biztosan össze lehet szedni, de nekem az új liga indulása óta összesen esett 6 chaos, pedig naponta játszom, igaz, legfeljebb 1-2 órát. Nyilván magasabb szinteken több eshet, de én nem szeretem a "majd a 70. szinttől már élvezetes lesz" buildeket. Mindegy, egyelőre elfér, közben én is néztem, hogy nagyon alacsony áron megy el, ennyiért akár reménykedhetek is szerencsében. Ráadásul a roll sem túl jó, még 700% sincs.
-
Nordic
Közösségépítő
válasz
Har_melin #1824 üzenetére
A Merigolds 12-14c. Ezt kb 1-2 nap alatt össze lehet szedni chaos receptből is, az Abyssus olcsóbb(a nagyobb bekapott phys dmg miatt - pont emiatt kell a max block) 8-10c, ez sem összeg. Az a nem mindegy, hogy csak ezzel a 3 cuccal 4-5k dps-t ki lehet hozni...
Ha meg eladod a facebreakert kb kapsz 1-3c-os érte, rolltól függően.
-
Nordic
Közösségépítő
válasz
Har_melin #1820 üzenetére
Az úgy nem igaz, hogy nem kell más cucc, csupán nem kell semmilyen dmg node-ot kirakni a passzív fán(minden dmg-t flat-phys dmg-vel rendelkező itemekből kapsz - gyűrű,amulett, menigords belt, abyssus vagy Bringer of Rain), és így kényelmesen tudsz max-blockra gyúrni.
kb valami ilyesmi: [link]
-
mclord
aktív tag
Valakinek felesleges Orb of Regret 1:1 -be Chaos orb ?
-
Har_melin
addikt
Az első használható (és eddig összesen a második) unique ambush-on, pottyant egy Facebreaker a Lunaris-ban.
Valaki korábban említett egy buildet, amihez ezen kívül nem kell más extra cucc, de nem találom a kommentek között, ki tudna valaki segíteni?
-
Alendaar
tag
Én egy full eva + 2H ST scionnal játszom per pillanat. Tud erre vki vmi jó buildet?
Egyelőre megyek a saját fejem után, de nem ártana, ha vki hozzáértő is hozzászólna!
Merci Ledge-en vagyok vele olyan 52-53. szint környékén, eddig elég facetank a kari (1-2 bosst pl. Dominust kivéve). -
Nordic
Közösségépítő
válasz
Plazmacucci #1815 üzenetére
Hát eddig költöttem is rá rendesen(csak a fegyver volt 2,5ex, de nem tudtam olcsóbban megszerezni
). Meg igazán csak 75 felett mutatta ki a foga fehérjét a build, illetve miután képes lettem Blood Rage-et használni, amihez kell mercilessen a +-os chaos resist.
(#1814) nmy1212: Ja a marauder ideális kezdő buildnek, vagy ha már scion, akkor 2H-Spectral Throw buildek is jók, ha tudsz rendesen helyezkedni. Viszont ha Invasion-on akarsz kezdeni, akkor melee karit csak blockosat csinálj...másképp megesznek majd a zona-bossok, ahogy engem is megettek az első melee-mel
-
-
Nordic
Közösségépítő
válasz
nmy1212 #1811 üzenetére
Én cast on crites buildet nem ajánlanám hc-re...durván gear-igényes build, eleve a 6L Voll"s armor olyan, hogy a gatyád rámegy (8+ex). A lioneyes shield is 2ex.
(#1810) Plazmacucci : Ehhh...hatékony...szal innentől mit érdekel hogy néz ki?
Blood Rage-el 11% life steal-em van mellé 55% block chance, szal egyedül a spelles zonabossoktól kell fosni, meg a titty bitch-től(a 20k armorral rendelkező havert majdnem 1hitelte), mert ezen kívül a physical dmg-be nem tudok belehalni, csak ha elalszom mint Etup a Nemesis ligába.
-
-
nmy1212
tag
Sziasztok!
Kezdtem egy hardcore Sciont, és kellene valami használható build, amivel lehetőleg nem döglök meg annyira könnyen.
Ezt néztem: [link] Sajnos nincs Updatelve 1.1-re.
Valakinek esetleg valami vélemény, tanács?
Köszi!
Üdv!
-
-
Nordic
Közösségépítő
Nagyon döglött a topic...itt egy kis unaloműző, haverom szerint az "úgy üt mint egy pszihopata elmebeteg" melee ranger invasion-os karakterem
-
Nordic
Közösségépítő
Tudtok valami aktív magyar guildről ahol vannak hc-n játszó emberek is?
-
Trotta
csendes tag
Ha már a totem szóba került....Van egy félúton járó dual totemes templarom, melyik ajánlott inkább flame, vagy spark ?
-
Har_melin
addikt
Elkezdtem korábban egy flame totemes templart, de mivel ez a skill majd csak a cruel elején esik (szerencsét nem számolva), egyelőre ice nova + fireball kombóval haladok. Méghozzá nagyon jól. Annyira jól, hogy felmerült bennem, esetleg érdemes lenne megmaradni ennél a felállásnál, de a neten nagyon leszólják az IN-t, hogy csak alacsony szinteken működik, rosszul skálázódik. Van valakinek tapasztalata ezzel? Normálon eddig úgy lehet vele haladni mint kés a vajban, pedig nincs semmilyen extra cuccom hozzá.
-
mclord
aktív tag
válasz
kristof123 #1803 üzenetére
trade chaten nem tudom hogyan kell kiírni mim van , linkes feelinggel
-
scar07
tag
válasz
kristof123 #1800 üzenetére
Koszi a valaszt, en is neztem, h jobb.lenne eladni, de nehezen megy el, mert nagy a kinalat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Milyen légkondit a lakásba?
- Lexus, Toyota topik
- VoLTE/VoWiFi
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Bővíti a Strix Halo kódnevű dizájn képességeit az AMD
- World of Tanks - MMO
- Milyen széket vegyek?
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- Autószimulátor! Leírásokkal, mindenestül, játékkal, kulcsrakészen!
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/ 56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 10G, áfás szla
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest