Hirdetés
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- E-book olvasók
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Otthoni időjárás-állomás
- Milyen monitort vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- LG LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
Path of Exile topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
H_András
tag
ha tudsz tolni már T10-et, akkor bőven mehetsz lefelé a bányába ezzel a karival 110-120-130 környékére, kicsit lejjebb is, ott pedig már sokkal több és jobb cucc esik. Ahogy írták előttem is, a currency-n nagyon észrevehető, én főleg fegyveres és orbos helyekre megyek (oldalra végtelen a map, tehát csak idő- és sulfit ráfordítás kérdése). lvl 80-90-nél a currencys helyeken 1 chaos, pár közepes orb, ez-az, lvl 120 körül 3-4 chaos, divine, vaal és mindenből 2x általában, plusz az apró. A karid bőven bírja, menj sztem lejjebb. Szinte csak bányászom jelenleg, csak sulfitért megyek fel mapolni, sztem túlzottan sok minden is esik a fenti világhoz képest, egy ligában nem volt annyim eddig, hogy pl elbajszintsak egy hat linkelésre 900 fusion-t önerőből.. Amit érdemes felszedni még, az a szintén irreálisan erős arányban eső hat socketes szirszar. Vendornál 7 jew ugye, ezek négyesével meg fusiont érnek.. Nekem sincs sok időm játszani, de a bányászástól úgy érzem új távlatok nyíltak. persze én casual vagyok, tudom hogy sokan nem így játszanak hogy örülnek minden kis adag lootnak, meg sokkal lejjebb vannak már, meg ilyeneket fel se vesznek mint én, de ebben a ligában én is pronak érzem magam az előzőekhez képest, remélem végleges kontent lesz a bánya, és nem is nerfelik vissza a droprate-t sem a későbbiekben.
Pl. egy ligában sem esett sose 6 linkes cucc semmi. Itt lvl 125-ön lent három is, igaz "csak" rare, meg kettő korrupt, de úgy örültem hogy csak na. Alig várom hogy mehessek még mélyebbre.
Új hozzászólás Aktív témák
- Sorozatok
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen NAS-t vegyek?
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Linksys WRT54G/GL/GS router
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen légkondit a lakásba?
- E-book olvasók
- További aktív témák...
- ELADÒ: MSI RTX 3060 TI GAMING X
- PS3 Slim 4.92 HEN - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell 27" P2720D IPS panel 2560x1440 2K / QHD Pivot HDMI 1 év gari - 3db elérhető!
- Acer Nitro V 15 // Ryzen 7 7735HS // 16GB DDR5 // 1TB NVMe // RTX4060 8GB GDDR6 // 1.5 év gari
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Fedezd fel az erőt: GIGABYTE B450 AORUS ELITE v2! Kèszletről azonnal vihető!
- T Phone Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS!ASUS B650M R5 7600X 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Be Quiet! Pure Base 500FX ASUS1000W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest