- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
-
PROHARDVER!
Path of Exile topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Finyak
csendes tag
válasz
Nordic #12593 üzenetére
Ha van benne, akkor az mindig ertekelheto annak, aki szereti, akarmennyire unbalanced, megjelent, nem jelent meg(Lost Ark nem jelent meg, de en probaltam egy rovid ideig, haver vasarolt egy koreai beta accot amit kesobb probara atadott, az elegge odaer!), elfogulktsag nelkul legalabb 50 cimet leirhattam volna. Na de kicsit tultoltuk a temat, az allaspontomat ugy is csak az ertheti, aki pvp orientalt, lapozzunk..
Viszont szeretnek majd egy csomot kerdezni, la_cc altal megadott discordra valaki majd egy megbeszelt idoben feltudna jonni egy feloras "eligazitasra" ?
Nem akarok itt oldalakon keresztul kerdezgetni, sajna az angolom a legnagyobb tulzassal sem mondhato kozepszerunek sem, tenyleg csak felszinesen tudok par dolgot kiszedni az angol guidbol, pedig arra szamitottam, hogy majd sikerul, de aztan idegen dolgokba botlottam es elakadtam
Par, szamomra lenyeges dologrol farasztanek csak le valakit, aztan utana ha belejovok akkor megy majd minden, csak egy idegen vilagban nehez a kezdet. -
Har_melin
addikt
A hétvégére érkezik az Xbox patch is.
-
Har_melin
addikt
Tarke felrakott egy videót, ami nem tudom mennyire hiteles (az információi biztosan első kézből valók, de még változhatnak) a Saboteur, Elementalist, Champion és Deadeye változásokról.
-
Har_melin
addikt
A power charge szálon nagyon felbuffolták az Unstable Infusion pontot. Eddig 10% esély volt PC-ra, ha nem volt crit, most 10% esély van critből és 20% non-crit strikeból. 50% crit chance esetén ez annyit jelent, hogy 20 hitből eddig egy PC-ra volt esélyünk, most meg háromra és megint csak a hosszabb bossfightoknál segít fenntartani a PC-okat.
-
Har_melin
addikt
Development manifesto három ascendancy változással:
Most csak egy gyors linkre van időm, ráadásul a háromból csak az elsővel játszottam eddig, szóval vélemény majd később.
Az első pillantásra látszik, hogy
- a bleed-re alapuló bónuszokat átváltották maim-re
- Assassinate-et és az Ambush-t összevonták egy fő pontba és Opportunistic néven csináltak egy másik önálló, kétpontos szálat, ezzel sokkal több build variáció lehetséges.
- Az Opportunistic főleg a frontend crit buildeket szolgálja és durva bosskiller lehet: 100% increased dmg-et ad ha csak egyetlen ellenfél van és ami a fő, solo ellenfélnél az ő crit strikjai nem okoznak extra sebzést! -
simondr
senior tag
rosszul értelmezitek a kérdést szerintem
A Path of exile-ban díjnyertes hiperszuper megakirály a PVP.
Aki nem így gondolja az nem tudja mi a jó...
-
Finyak
csendes tag
Diablo 3, Van Helsing, Lost Ark, Lineage Project, igy hirtelen. Persze utobbi meg lathataron sincsen, de attol meg tartalmazza
Ezek ugye "hagyomanyos" hack and slas gamek, de van tengernyi mas ami nem fix kameranezetes, es azokban is amiket ismerek mindben van. Oszinten szolva el sem tudonam kepzelni, hogy kihagyjak manapsag mint end game contentet, hiszen jo nagy reteg a pvp miatt jatsza. De mind1 nem ragadok le ennel a temanal, ha bejon a pvp akkor jo, ha nem akkor kis pve kovetkezik, most ugy sincsen sokminden amivel jatszani tudnek, es ez meg tetszik
-
-
Finyak
csendes tag
A jobb hack 'n slashekben mindben van jo kis pvp tudomasom szerint
De majd latom, itt milyen. Ha hasznalhatatlan, akkor pvezek kicsit, nem a vilag vege, bar nem a szivem csucske a pure pve...Jodarabig ugy is elleszek a gearelodessel meg a skillrendszerrel, egyenlore azt sem tudom merre vagyok arcal, utoljara ezt a stilust meg diablo 2ben toltam amikor kijott, az nem tegnap volt..
Majd atolvasgatom a guidokat aztan majd lesz valami, csak egyenlore tul sok az info, a skillek meg a gear kicsit osszetettnek tunik igy elsore, egyenlore emesztem az olvasottakat meg a videokat
-
Finyak
csendes tag
Huha, az nem jo. PvPt szeretem pedig jobban, es mivel ugy tudom ennek a jateknak eleg nagy a jatekosbazisa, gondoltam nem lesz problema arenaban enemyt talani. Na majd meglatom akkor. Koszi az infokat. Discordot majd mentem, aztan neha azert ranezek ki merre ..
-
la_cc
addikt
válasz
Finyak #12585 üzenetére
Kb. 900 órám van ebben és, amit le tudok szögezni, hogy ebben a játékban nincs "könnyű", csak "könnyebb". Amennyiben tudsz angolul, én a hivatalos fórumot javasolnám Classes / Builds alatt. Itt van egy csomó "beginner-friendly" build, ahol meglehetősen részletesen le vannak írva a dolgok.
Az, hogy mit indítasz rajtad áll, az első pár karid (vagy season-od), úgyis
szargagyi lesz, de majd belejössz, ahogy folyamatosan rájössz a dolgokra. Ez sajnos egy ilyen game, nem adja könnyen magát.PVP nem igen van, csak érintőlegesen, de hátha valaki meg tud cáfolni innen.
-
Finyak
csendes tag
Koszi majd felnezek akkor, amikor lesznek, aztan akkor csapathatjuk majd egyutt
Igy eloljaroban csak ket kerdesem lenne. Milyen kari az, ami jo tapos, konnyu vele haladni szintezeshez, es pvpben is jo? Elso karinak valami konnyebbet szeretnek, nem akarok kiegni az elejen... Masodszor meg ehhez a classhoz van-e valami kezdo build? Skillek stb... Mert neten nem nagyon tudok eligazodni a sok info kozt mi mire jo, mit nezzek egyaltalan.
-
Finyak
csendes tag
Szevasztok. Volna tarsasag, lehetoleg discordal, akikhez hozza lehetne csapodni? Kezdo vagyok, 1 napja zuzom.
-
hairne
csendes tag
válasz
Plazmacucci #12578 üzenetére
Legnagyobb gond az ilyen bosszokkal és, hogy ebbe az irányba mennek el, a málé karaktereknek kedveznek. Amik kibírják az ütéseket. De a ranger kariknak nagyon nehéz az ilyen bossz, sehol egy oszlop vagy egy kis hely, hogy tudj szaladgálni... Korábban rangerrel játszottam, de nagyon meguntam azt, hogy "na már megint miért fekszik a kari..." Pl ennél a bossznál épp van egy kis hely.
-
la_cc
addikt
válasz
Plazmacucci #12578 üzenetére
Van ott hely azért.
Kb. olyannak tűnik a bossfight, mint a pók ellen.
-
-
Har_melin
addikt
válasz
Har_melin #12576 üzenetére
Az A10-hez bejelentett új questhez tartozó boss fight.
A ligáról és a módosított ascendency osztályokról állítólag pár nap múlva lesz info.
-
Har_melin
addikt
"It's worth noting the skill doesn't benefit from Unarmed bonuses or effects that benefit weapons."
Akkor Facebreaker - Shield Throw kombó nem lesz, de még így is erősnek tűnik.
-
Patrick
addikt
válasz
Plazmacucci #12574 üzenetére
Igen, de senki nem veszi meg, én sem fogom annyiért, biztos, hogy lehet alkudni, na meg az még elég messze van, mire összejön. Első a +1 átkot adó Daresso amulet.
Az csak 100 ex körül van.
-
-
Patrick
addikt
válasz
Plazmacucci #12572 üzenetére
Mivel a liga már uncsi, így igen, fejlesztem az ottani karit a következő liga kezdetéig...
-
-
Patrick
addikt
Már csak egy 1000-es Kaoms Heart kell és egy Daresso amulet, ami +1 átkot ad és kész is a buildem.
-
Mirman
őstag
válasz
Patrick #12565 üzenetére
Van értelme nagyon is sok.
Számoljunk . Tegyük fel hogy neked csak phys sebzésed van mondjuk 100 dmg értékben és 100% bleed cahnced van (amit nem túl nehéz összehozni) és 8-szor tudsz cyclone-al ütni másodpercenként. Az egyszerűség kedvéért ne vegyük figyelembe a dmg over time pontokat a skillfán.
Vegyünk egy olyan esetet hogy megütöd az ellent 8szor , majd békén hagyod.
Crimson dance nélkül :Egyszerre 1 bleed lehet aktív (mindig az éppen legnagyobb ütésből eredő) A teljes kapott sebzés álló ellenfél esetén 870 dmg (8,7%extra sebzés bleedből) , mozgó esetén 940 dmg (17,5% extra sebzés bleedből).
Crimson dance-el :Egyszerre 8 bleed lehet aktív . A teljes kapott sebzés álló/mozgó ellenfél ellen : 1080 dmg (35% extra sebzés bleedből)
-
Patrick
addikt
A Crimson Dance-nek mi értelme van a skillfán?
Ha a mobok mozognak, akkor nincs extra damage, + 50 %-al kevesebb damage, amikor bleedingel a mob, akkor mi értelme?
Az aztiri axe-on van 25 esély a bleedingre, okés, + bloodletting a skillfán, szép és jó, de a crimson dance az pont ellenkezőleg hat nem?
A srác a buildben kirakta, én a végére tartogatom... ha van értelme... ha nicns akkor inkább rámegyek a Rampart-ra a skillfán.
Nem értem.
A buildem:
-
macskajaj22
csendes tag
Üdv
Minek után kijött a hír, hogy a caster berzerkereknek leáldozott az új ligától kezdődően ( legalábbis a fő ok, az alap leech már attack leech lesz csak) rerolloltam abysson a poet pen karakterem.
Ez lett belőle:
https://pastebin.com/ikXxnfLk
Dual wield bloodseeker dual strike. Meg is lett az eredménye, életem első halál nélküli shaper killje.
Persze aki farmolja shapert annak nem nagy dolog, de nekem most sikerült először portalozás nélkül kinyírniezzel meg is van a 157/157 atlas.
-
Remiel
őstag
válasz
BoneDragon #12560 üzenetére
add el és vásárolj be olyanból, ami nem lesz már többet, az előbb utóbb sokat ér, már ha valaki érdeklődik a standard árak után
-
macskajaj22
csendes tag
válasz
BoneDragon #12560 üzenetére
Grat
volt vagy 10 set wretched-em de persze egyikből se lett semmi értékes
-
BoneDragon
veterán
válasz
0karmacoma0 #12557 üzenetére
Igen abból
Már csak az a kérdés, eladjam vagy menjen majd standardra...
-
Har_melin
addikt
válasz
BoneDragon #12556 üzenetére
grat, az szép!
Más: nem tudja valaki, hogy a t15-ös shaper orbot, melyik map dobja most? vagy teljesen random?
-
Patrick
addikt
válasz
Az szép, grat, MÁKOS
-
0karmacoma0
senior tag
válasz
Grat! Uber Atzirin kívül a HH a célkitűzésem a következő ligára. The Wretchedből jött?
-
Har_melin
addikt
válasz
0karmacoma0 #12552 üzenetére
crap barrier -
crab barrier lesz az, bár gyanítom, hogy rajta ragad majd név.
-
macskajaj22
csendes tag
válasz
Nordic #12544 üzenetére
Na igen, némi finomhangolás ráférne erre a rage dologra, mondjuk megfelezni, 0,1% / rage legyen a degen, az még mindig csak 5, vagy 10% ha mindkét nodeot kirakod, így viszont lehet akár 20% is amit mondjuk szívás lehet olyan bossfightnál ahol épp immunis a boss és nincsenek addok akiket lehetne ütni. Persze el lehet érni 20% körüli life regent watchers eye vitality és társaival, de akkor olyan mennyiségű dmg nodeot hagysz el a fáról, hogy értelmét veszti ami buffot ad a rage, mert kb ugyan ott lennél mintha nem használnád egyáltalán. Vagy legalább phys alapú sebződés lenne mint a blood rage, és akkor azt mondom lehet használni end chargeot meg flat phys reductiont, de így hogy csak life loss, nem sok értelmét látom :/
-
-
0karmacoma0
senior tag
Ez bennem is felmerült, de szerintem ennek a ligának az lehet a legnagyobb előnye hogy baromira rétegelt. Mikor 50 órát wikiztem, guideot olvastam meg videóztam miközben elszenvedtem magam Kitavaig baromira jól jött volna olyasmi, hogy garantált 4 link páncéldarab, vagy egy-két fehér socket, flaska, superior movement skill gem meg ilyenek. Nyilván ezek a játékosok 80%át nem fogják minimálisan se érdekelni. Ha challangehez kell szintezés közben megcsináljuk, aztán elfelejtjük, talán liga elején még segít is a haladásban.
Remélhetőleg a komoly endgamehez tartozó dolgokhoz(irányított korrupció, a rákoshoz hasonló egyedi setek, imprint) olyan szörnyek kellenek amik nem halnak bele az első aoe effektünkbe, így simán mehet rájuk a háló, és befogjuk őket. Bízom annyira GGGben, hogy ha problémás lesz a dolog akkor lesz valami (akár konfigurálható)jelzés hogy xy rare monster is near vagy valami.
A vidikből úgy tűnt, hogy az ilyen alap kis dolgokhoz csak ilyen mancs jelzések meg hasonlók kellettek(gondolom fehér random ellenfelek), míg a komoly cuccokhoz színes összetevők. Ebből gondolom, hogy ezek komolyabb ellenfelek lesznek. Kis szerencsével ezek hozzá lesznek adva a mapokhoz, így az is profitálhat a +packsizeból, aki szokás szerint csak speedfarmolni és trade-elni akar a liga során.
-
Har_melin
addikt
válasz
Remiel #12548 üzenetére
ja, csak az naponta egyszer, addig amíg fel nem szintezed a mastert elmegy. Fő játékelemként én garantáltan nem fogok ilyen karival kínlódni.
Arról nem beszélve, hogy Vorici küldetéseinél a boss a legerősebb a pályán - itt viszont csont nélkül belefuthatsz olyan helyzetbe, amikor "félig levetkőzve" beleszaladsz egy másik, akár még erősebb rare packba és akkor szopás a köbön.
-
-
Har_melin
addikt
újabb jogos felvetés (ezúttal Tarke videójából).
- mi lesz a közvetlenül nem irányítható buildekkel (gyakorlatilag az összes summoner, totem, stb.), ahol nem tudod megakadályozni, hogy lecsapják a befogni kívánt monsztát? Kevesebb játékost érint, de hasonló a helyzet a support buildekkel is.- maga a befogás is elég idegesítő lehet, ha nem egy full hp-s map bossról van szó, hanem csak egy rare-ről egy pack közepén. ki se nyírni, de nem is az értéktelen kísérőket befogni, ez akár baromi idegesítő is lehet, a megvalósítától függően. Főleg, hogy a trailer videóban is volt olyan jelenet, ahol a befogott monszta kiszabadult a hálóból, kezdheted újra.
-
Har_melin
addikt
válasz
Nordic #12544 üzenetére
várom a többi asc lapot, remélem nem várnak velük a patch notes-ig. Még 17 kategória van és (ha szokás szerint három nappal előbb jön ki a notes) 11 nap, elkezdhetnék adagolni őket.
A berserker rage degenje szerintem elszúrt dolog, túl sok a bónuszokhoz képest. Ha azt veszem, hogy az lenne a cél, hogy minél magasabban tartsa az ember a rage pontokat (kb úgy, ahogy anno a rampage-nél), akkor ez 10%-hoz közelítő degent jelent. Túl sok.
-
Nordic
Közösségépítő
válasz
Plazmacucci #12537 üzenetére
Nem egyértelmű, shield charge-al is működött a Facebreaker. Nekem is ez jutott eszembe először amúgy, amint megláttam a skillt. A Berserker ascendancy change viszont nem jön be, a rage degen kb tökön szúrja az egészet, pedig a mechanika illene a classhoz.
-
tocsek18
senior tag
-
Har_melin
addikt
azt néztem viszont, hogy eléggé elindult a játék a különböző charge jellegű buffok irányába. A berserkernél a rage, a unigue páncél szetten a crab shield, a unique elder staffon a siphoning charge, az új unique tegezen a void charge és ez csak amiről eddig tudni lehet.
-
Har_melin
addikt
válasz
Plazmacucci #12537 üzenetére
miért lenne? a pajzs az pajzs, eddig is lehetett használni facebreakerrel.
-
-
Har_melin
addikt
most nézem Mathil videóját és a Shield Throw-nál felvetett egy teljesen valid ötletet: Facebraker shield throw? A pajzs nem fegyver... ha egy 1500-as defense-ű pajzs 200-300-as phys dmg-re jön rá a FB szorzója, az kegyetlen lesz... Ráadásul a skill AS módosítója "more", vagyis az összes egyéb módosítóból összeszedett AS-t szorozza fel 1,2-vel.
-
0karmacoma0
senior tag
válasz
Har_melin #12534 üzenetére
Most szúrtam ki, hogy a craftolásnál le kell ölni a kombót, amit összeraksz. Eddig azt hittem ugyan olyan spammelős craftolás lesz mint a többi, de itt összezár a 2-4 befogott állattal akinek kellenek a hozzávalói, és egyszerre meg kell velük küzdeni. Asszem most nem leszek hülye és valami tankosabb karakterrel kezdem a ligát. A rákpáncél úgy is tetszik.
-
Har_melin
addikt
válasz
0karmacoma0 #12533 üzenetére
köszi!
Ahogy egyre több crafting opcióról kerül fel kép, úgy válik vonzóbbá a liga
Marha nagy kérdés lesz persze, hogy az egyes beastek mennyire nehezen lesznek befoghatók, számít-e majd a szintjük a craftolásnál, stb., de pl. a flask mirroring elég tisztes pénzforrás lehet (egy darabig) Dying Sun meg Sin's Rebirth flaskáknál. (nem ír ritkasági korlátot). A mapnél dettó, endless grind shaped vault rulez...
-
0karmacoma0
senior tag
válasz
Har_melin #12532 üzenetére
Itt alulról a harmadik. Ebben a cikkben van néhány dolog részletesebben kifejtve.
Create an imprint of a magical item. Tetszik mert nem olyan mint az Eternal orb, hogy meg lehet vele csinálni a tökéletes itemet, cserébe kivesz egy nagy gamblingfaktort a craftolásból.
-
Har_melin
addikt
válasz
0karmacoma0 #12530 üzenetére
ezt az eternal orbos hivatkozást már máshol is láttam, de nem találom a forrást, vagy a cuccot, amire hivatkozik, tudnál egy linket adni hozzá? (nem tudom, másnál hogy volt, de nálam pl. a bejelentési oldalon a plusz információk, mint az új gemek, új unique cuccok vagy éppen a shaper orb először egyáltaán nem jelentek meg, csak most reggel töltődtek be a lap megnyitásakor.)
-
Har_melin
addikt
A Shield Throw gem elég OP-nek tűnik első olvasásra. Igaz, nincs rajta pierce, viszont chain lehet. A 2-3 phys dmg per 15 armor vagy eva pedig elég durva - 1500-2000-es pajzsaim már most is vannak, akkor ez 200-500 phys dmg-et ad? Úgy, hogy közben megmarad a plusz defense, a shield charge-os fortify opció, stb? A 8 projectile pedig szerintem nagyon brutál map cleart adhat. Húzós még akkor is, ha a GMP a shardok számát növeli, nem a pajzsra hat.
-
0karmacoma0
senior tag
válasz
Har_melin #12528 üzenetére
A Pain Reaver is átváltott Attack damage leechre, ami tovább szűkítheti a lehetőségeket. Erős a gyanúm, hogy próbálják szűkebb mederbe terelni a classokat, ami nem biztos, hogy jót tesz a játéknak hosszútávon.
A craftolásnál eddig a blue item eternal orb tetszik a legjobban. Ha sikerül rollolni két T1-et, akkor is megérheti ha drága lesz a craft.
-
Har_melin
addikt
viszont RF-hez a chieftain lehet, hogy még durvább lesz az automatikus regennel. Most 7 EC esetén (minden egyébtől függetlenül) lesz 4,9% life regen, plusz 1% a Ramakoból és ha leraksz egy flame totemet, akkor annak az 1% sebzése is life leech. (Azt nem tudom, hogy ebben az esetben az RF sebzéséből jön-e leech, ha azt veszem, hogy a reflect nem érinti, akkor elvileg a leech sem.)
-
Har_melin
addikt
válasz
VWendigo #12527 üzenetére
Az abyss erősen visszafogva de az alapjáték része marad (ritkább felbukkanás, kevesebb loot, abyss depth csak mapokon, nerfelt Lightpoacher, stb.)
a ligáról: nagyon sok függ attól, milyen craftolási lehetőségek lesznek a blood altaron keresztül. ha érdemben könnyítik az életet, akkor egye fene. Pl. az, hogy "at least 4 linked socket" az jelenthet 5L vagy 6L cuccot is, jobb unique vagy rare cuccokat lehet, hogy így érdemesebb lesz megpróbálni linkelni, mint orbokkal.
A fehér socket (ha nem cseszi el a meglévő linkeket) szintén erős lehet offcolor 6L cuccoknál.Egyébként a gyűjtögetés nem vonz.
Az ascendancynél a chiefhez továbbra sem tudok hozzászólni, nem játszottam még. A berserkernél viszont az RF berserkert most tényleg kinyírták - további extra 5-10% life degent már annyi macerával lehet csak ellensúlyozni, ami nem éri meg. Ráadásul a degen kivédhetetlen, mert a rage pontokat automatikusan kapod, ha felveszed ezt az ascendancyt.
-
VWendigo
tag
válasz
Har_melin #12526 üzenetére
Nekem az eddigiek alapján tetszik a liga ötlet. A sima hentelős plussz részelet nem szeretem.
Az abyss gondolom core lész majd mappokon, vagy rosszul gondolom?
Visszakaptuk a 30$ -os pakkokat is... de egyébként, valami jóféle mage setet miért nem tudnak csinálni már? Mind warrior típus. -
Sárpac
nagyúr
Wander totálisan kinyírva! Kinetic blast és a barrage is kb felére nerfelve!
-
Har_melin
addikt
-
0karmacoma0
senior tag
Remélem lesz valami megszakítás a "hálózás" előtt, mert anno Mayhemben ED-vel kb egy Vorici questet se tudtam megcsinálni,m és az összes többi hőssel is eljön az a pont amikor A Vorici napit movement skillel meg sima attackal szenveded össze. Ha ezt megoldják, akkor szerintem ötletes liga. Nem az előző kettőhöz hasonló fuss mapokat, öld le a +szörnyeket, szedd fel a cuccot, menj tovább liga, hanem lesz valami amit a megszokott dolgokon kívül is lehet csinálni.
-
Har_melin
addikt
"a quiver called the Voidfletcher, which fired void arrows on top of the arrows you are already shooting."
új high end unique
-
Har_melin
addikt
- a beast gyűjtögetés azt hiszem elég gyorsan uncsi lesz, várhatóan lesz 1-2 használható craft belőle, a többit negligálni fogják.
- a fated cuccok bővítése jó, nagyon sok volt a trash unique, így remélhetőleg lesz néhány használható
- új questek az A10-ben
- a három új gemről nincsenek még részletek, pedig reméltem.
- és a legfontosabb - két ascendancy táblát hoztak csak nyilvánosságra, a Chieftaint és a Berserkert, várom a többit. Chiefet nem játszottam, a Berserekernél a rage pontok újdonság, a gyakorlatban ez meglátjuk, hogy működik. Első közelítésben nálam minden olyan módosítás, ami a garantált fix bónusz helyett valamilyen "feltöltéshez" kapcsolódik nerfnek minősül, de majd meglátjuk.
szerk: a Rite of Ruin eddigi, csak kill esetén elérhető stun immunitását (ami pont a bossoknál nem igazán volt használható) most leváltotta egy "feltölthető" immunitás, viszont cserébe jön egy 5%-os HP degen. Háát, nekem nem tetszik.
szerk: ja, és lesz über elder, hogy az endgameben is legyen kihívás. Várom, hogy ott lesz-e valami új drop.
-
la_cc
addikt
válasz
tocsek18 #12511 üzenetére
Jézus... Zoo-tycoon?
A GGG-s srácok kezdenek kifogyni az ötletekből.
-
tocsek18
senior tag
-
BoneDragon
veterán
https://www.pathofexile.com/bestiary
Szerk.: bah, megelőztek.
-
tocsek18
senior tag
monster hunrer poe edition
-
la_cc
addikt
válasz
0karmacoma0 #12509 üzenetére
Elalvás előtt bobross-t ajánlom a creative szekcióból.
-
0karmacoma0
senior tag
Személy szerint én soha nem éltem ezt a chatbe írogatós, aktív steamnézést. Elalváshoz szoktam nézni valamit, meg rádió formában használom játék alá. Így nézve meg nagyon fasza a POE streamer állomány. Kifejezetten utálom az ilyen vinnyogó, ordibáló mémmestereket, de itt nincs is ilyen. Talán Ziz és Cute akik beleeshetnének ebbe a kategóriába, de ők is totálisan tolerálható intelligens arcok. Nincsenek ilyen Amaz, Chu8, Sing-sing féle "szórakoztatófigurák", akiknél még tippleni se tudnál milyen az eredeti személyiségük, cserébe 2 percenként találnak valamit ami miatt lehet visongani.. A legtöbb POE stream nyugis, lassú, és van pár jó humorú érdekes figura, akiktől rengeteg hasznos információt lehet felcsipegetni menet közben. Nyilván ez nem az a fajta játék, ahol valaki olyan dolgokat csinál amire te soha nem lennél képes, viszont bőven van benne olyan dolog, ami 1k óra játék után is új információkén csap arcon.
-
la_cc
addikt
válasz
Gothmog #12501 üzenetére
Valszeg én is offolom a kövi ligát, magamhoz képest így is meglepően sok időt toltam bele az abyss-ba.
Április Pillars 2, jaja.
Pillars 1 végén járok és azt a kurva adra sárkányt csak nem tom megölni hard fokozaton... T_T
On: Szerintem elég unalmas poe stream-et nézni, nem csodálom, hogy eltűnnek a stream-erek leginkább a nézők hiánya miatt gondolom. Párszor belenéztem 1-1-be, főleg azt a majom zöld hajút néztem, valami eszméletlen érthetetlen angolt tolt a gyerek.
ZiggyD-t viszont követem, az szimpatikus arc.
-
0karmacoma0
senior tag
válasz
Har_melin #12505 üzenetére
Nekem is van egy "árazni" nevű mega stashtabom(vagy minek hívják) és egész liga alatt egyszer volt lelki erőm kiüríteni. Van pár affix/base amit megtanultam és gyorsan beárazom azokat a cuccokat, de pl 8 tabem van tele high level shaper/elder itemmel és tényleg totál esélytelen a trade oldalakon rendesen beárazni melyik statkombó ér valamit. Csak a base-eket figyelem. Biztos, hogy én is kidobáltam pár exet.
-
BoneDragon
veterán
válasz
Har_melin #12505 üzenetére
Trade részével egyetértek. Eleinte én is nézegettem mi mennyit ér, de aki nem űberpro a játékban az hamar megunja. Én csináltam 20c tabokat azt bedobáltam mindent... Van amit vittek, van ami liga eleje óta ott van. Az is lehet, hogy több exás cuccokat adtam el 20c-ért, de nem nagyon érdekel.
-
Har_melin
addikt
válasz
0karmacoma0 #12504 üzenetére
nekem a bekerült új cuccok inkább frusztrálók voltak, mint érdekesek. Úgy értem az ember azért lootol (ha nem SSF-ben megy), hogy találjon olyan cuccokat, amit eladhat és utána abból meg tudja venni azt, ami neki kell.
Elvben erre most még több lehetőség volt, mint korábban, de nálam(!!!) pont a visszájára sült el. A trade platformok egyáltalán nem követték a változást, akár elder/shaper cuccról volt szó, akár abyss jewelről manuálisan, soronként kell berakosgatni a modokat. Ráadásul az affixek mennyisége egyszerűen lehetetlenné tette azt, hogy valaki, aki nem folyamatosan kereskedik legalább át tudja látni, hogy mi a kurrens, mi nem. Megnéztem, 1H kardnál pl. a 35 eredeti affixhoz jött 28 shaper/elder mod. Az abyss jeweleknek fajtánként kb. 90 affixuk van.
Ezzel a számomra egyszerűen idegesítővé vált a trade, annyi idő ment el arra, hogy megnézzem, ami esett, az ér-e valamit. Így aztán most ott áll vagy öt tabnyi cucc, ami lehet, hogy húsz exát ér, lehet hogy három chaost, mert egyszerűen nincs energiám arra, hogy az árazásukkal töltsem az időt, amit játékra szánnék. Nem általánosítok, nem mondom azt, hogy fúj, milyen szar lett, de nekem ez a rendszer nagyon nem jött be.
A shaper/elder területek random váltakozását már írtam korábban, megint egy olyan rész, amin inkább bosszankodtam, mint élveztem.
-
0karmacoma0
senior tag
válasz
Har_melin #12502 üzenetére
ZiggyD depressziós azért tart szünetet, míg Tarke is most kezdett szedni valami antidepresszánst ami miatt le van szedálva. Úgy tudom ők ezért nem nagyon raknak fel új tartalmakat. A másik kettőt nem ismerem. Amúgy az biztos, hogy a 3.1 totálisan kétoldalú dolog volt. Mind a war, mind az abyss a bekerült itemek miatt volt érdekes, de mind a kettő mechanikája iszonyú szar. remélem ezeken is dolgoznak majd, ha már beépültek a core játékba.
-
tibee77
őstag
Ziggyd-nel mäs a helyzet, ö valami olyasmit irt, hogy az utobbi idöben sok volt a poe, plusz magäneleti gondok is igy räment a dolog az egeszsegere azert abbahagyja bizonytalan ideig.
-
Har_melin
addikt
válasz
0karmacoma0 #12500 üzenetére
ZiggyD egy jó hónapja nem rakott fel új tartalmat, Pohx is elvétve jelentkezik, YoJi dettó, Tarke alig-alig. Jószerivel Mathil az egyetlen, aki kb. kéthetente végigvisz egy új buildet, amit utána meg is oszt. A sima gameplay videókat, meg az elmélkedéseket nem számítom, azok nem ötletadók.
-
Gothmog
senior tag
válasz
Har_melin #12494 üzenetére
Jól hangzik a beharangozó, de én tutira kihagyom a következő ligát, meg vszg. az utána következőt is. Az utóbbi fél évben főleg a PoE forgott nálam, már abban a - sajnos - relatíve szűkös időtartamban, amit játékra tudok fordítani, s eközben meg csak gyűltek a fiókjaimban az egyéb játékok (pl. Tyranny, Divinity 2, Grim Dawn kiegészítő, vagy most jön majd a Pillars of Eternity 2).
Úgyhogy nálam most szünet, és nekiállok szép lassan a pótlásoknak.Mondjuk nem tudom, hogy a Grim Dawn kiegészítővel mi lesz, mert bármennyire is tetszett anno a GM, azért a PoE olyan magasra tette a lécet, hogy ha már ilyen diabloid loot-farm játékkal ülök le játszani legközelebb, akkor automatikusan a PoE felé mozdul az egérmutató
Arról nem is beszélve, hogy még sok száz óra játék után is igen amatőr vagyok a játékban, mert szeretek mindent magamnak felfedezni, a wikit minimálisan olvasom, buildeket pedig nem szoktam másolni (talán összesen két buildet játszottam idáig guide-ból építve), úgyhogy bőven van még mit felfedezni/kipróbálni. Szóval a jövőben tuti visszatérek még Wraeclastra.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BestBuy ruhás topik
- bambano: Bambanő háza tája
- DOOM - The Dark Ages
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Túra és kirándulás topic
- Befutott a MindsEye végső előzetese
- Le Mans Ultimate
- Nem várt platformon a OnePlus Nord 5
- Melyik tápegységet vegyem?
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 860W Fractal Design ION + 2 Platinum tápegység garanciával hibátlan működéssel
- Kimaxolt verzió! - 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070, 1TB SSD, 64GB
- Beszámítás! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged