Hirdetés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• TrollBalint

addikt

válasz Har_melin #13393 üzenetére

egy aurát használok természetesen, a Haste-t csak Kitava ellen raktam be, mert jobbnak láttam, ha gyorsabb vagyok, mint erős.
    Oh igen, és elfelejtettem írni, hogy a body armoron van egy cold penetration support azt szoktam a volley-al cserélni (sisakban), ha kevés / elemental resistes enemy ellen megyek.
    Általánosságban elmondható, hogy arra mentem act 10 végéig, hogy minél nagyobb legyen a sebzésem és majd mapokról (gondolván, hogy ott biztos jobb cuccok esnek) feltápolodom.

Jó is, hogy ezt leírtam, a cold penetration, hogy működik? Ennyi százalékkal csökkenti, vagy ennyi százalékot von le az ellen ellenállásából?

(#13391) Plazmacucci: Igen, erre viszonylag hamar rájöttem, hogy kevés a 3, de sajna nem esett, ami esett 5 socketes, az meg nem 5 linkes és még nem jöttem rá, hogy működik a fusin orb (az randomban cserélgeti a linkeket a socketek között? Vagy van valami szisztémája? )

Új hozzászólás Aktív témák