Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen széket vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Bővíti a Strix Halo kódnevű dizájn képességeit az AMD
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Path of Exile topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Remiel
őstag
válasz
Rizseslescó #11998 üzenetére
én tegnap kifarmoltam egy Onit valamit kezdeni kell vele, szóval megnézem én is
-
Har_melin
addikt
válasz
Rizseslescó #11998 üzenetére
én még nem, de Mathil csinált egy videót róla.
-
Rizseslescó
aktív tag
Sziasztok, szeretnék én is egy új karaktert.Az Oni kardos infernal blow-l szemezgetek. Valaki próbálta már?
-
Gothmog
senior tag
válasz
Remiel #11995 üzenetére
Igazából az összes karaktert ki lehetne vesézni hasonló stílusban.
Csak míg egyeseknél jól állnak/menő hatást keltenek a testi deformitások (pl. shadow), addig a templar alapból tényleg olyan... nyomorult.
De szerintem lehet kompenzálni. (Én pl. kifejezetten kedvelem a templarom fizimiskáját az alábbi cuccban.Szerk.: Bocs, kicsit nagyok lettek belinkelve a képek, de talán kibírható.
-
-
Remiel
őstag
válasz
pruzsi #11994 üzenetére
hát de
a Templárral a következő gondjaim vannak:
nincs válla, minden cucc csapott rajta
zsiráf nyaka van és szinte minden sapi olyan mintha nyele lenne
pocakos, a dereka, csípője szélesebb mint a válla
állandóan felfelé néz, mint aki az időjárásra kíváncsi
ja és ha botot használ olyan mint akinek az egyik keze el van törve és felkötveruha nélkül meg melle van és pelenkája, hogy a futását meg se említsem
-
pruzsi
őstag
válasz
macskajaj22 #11974 üzenetére
Igen sajnos érintette... és drága is volt mert már akkor vettem amikor bejelentették a nerfet és abban a hitben voltam hogy a meglévőt nem nerfelik.
A linkelt guide nem az enyém csak a videó.Remiel: Úgy gondolom így nem néz ki annyira szarul
-
la_cc
addikt
válasz
BoneDragon #11990 üzenetére
Omg... Report? Acc név? Valami?
-
San398
őstag
A felső jewelt dobd ki és tegyél helyette ilyet [link] ez helyettesiti a lesser multiple projectiles-t aminek a helyére mehet cold penetration
A ruhán lévő utolsó tulajdonság "Inflicts a random level 20 curse..." ez is baj lehet ha gyorsan halnak a totemek, 2-3 átkot pillanatok alatt összzedhetsz, Kellene egy "of warding" flaska vagy/és kettő Kikazaru ring
-
BoneDragon
veterán
Kiesett életem első bellyje erre jól átbasztak... 1exáért elment volna, erre cancellelte a tradet és mikor legközelebb tradeltünk 1c-t dobott be én meg rányomtam a tradere...
Ah, mindegy...
-
Louro
őstag
Ha steam-en keresztül játszok, akkor hogyan tudok bejelentkezni a honlapon? A steam-es emailcímem nem fogadja el. Ha meg regisztrálok és felhasználónévhez a steam felhasználónevet írom be, akkor már foglalt :S
-
Gothmog
senior tag
válasz
Remiel #11975 üzenetére
Ki tud ám normálisan/kifejezetten jól is nézni a templar, csak ügyesen kell öltöztetni
(Viszont tény, hogy alapból tényleg nagyon ergya az a beállás)
Nekem amúgy valami gagyi HQ effekt volt az ajándékdobozban, de nem panaszkodom, mert az előző mystery box garnitúránál 10+1 darabból kijött a teljes Chaos armor szett (sisak, mellvért, kesztyű, lábbeli) lábnyommal és szárnnyal egyetemben. Na nem mintha használnám (nem tetszik
)
-
Ancestral call elég kemény, most próbálok ezzel indítani eget. Egyenlőre dual strike plusz ez lesz.
-
la_cc
addikt
válasz
Plazmacucci #11979 üzenetére
Az szexi...
Grat!
-
Fire cloak volt a boxban. Most boldogság van
-
Remiel
őstag
talán tedd nyilvánossá a karakterlapod, így kissé mentalistának kell lenni, hogy kitaláljuk mi van rajta
CWDT csak a nála nem nagyobb szintű gemeket aktiválja, én még sosem húztam lvl4 fölé, akkor 725 bekapott dmg után durran és lvl44 kell hozzá, ami azt jelenti, hogy azok a gemek amik kapcsolódnak hozzá és a CWDT aktiválja őket max lvl44 követelménnyel rendelkezhetnek. ez alól kivétel pl az increased duration support (ami nálam mellette van többek között) mert azt nem aktiválja, lehet maxos
ja az 5 link 150, a 6 link 1500 fusionért craftolható
-
GL820
tag
-
GL820
tag
Sziasztok!
Egy ideje már játszok a poeval, de sok dolgot nem értek még sajna most se. Ezért lenne néhány kérdésem:
Adott pl. ez az inquisitor:
https://www.pathofexile.com/account/view-profile/obsi821/charactersSzóval, szerettem volna neki jó nagy sebzést, de nem igazán jön össze. Valami tipp?
Szerettem volna még neki valami plusz védelmet, a molten shellre gondoltam, de nem akar működni a cast when damage takennel. Ennek tudja valaki az okát?
Szerencsére találtam egy pont neki való páncélt, de persze ezzel is gondom akadt, egyszerűen nem tudok legalább 5 foglalatot összekötni, max 4-et, pedig rengeteg orb of fusingot elhasználtam már rá. Egyáltalán hány kell ahhoz, hogy 5-öt biztosan összekössön? /6-ról nem is álmodozok/Egyébként egyik karakterem sem igazán erős, szóval valamit valahol biztosan elrontok, a 91-es karimmal is csak el lehet lenni, de nem igazán ütős az se, miközben hasonló szintű karik már úgy kitakarítanak egy t11-12 mapot, hogy csak pislogok.
Minden ötletet szívesen fogadok!
-
Remiel
őstag
válasz
rumkola #11973 üzenetére
Hát ez bizony az új event része(Abyss), kicsit olvass utána, mert sok lenne leírni és ha ez meglepett lesz még olyan ami jobban meg fog
(#11972) pruzsi én szereztem 2 poet's pent, de mentálisan képtelen vagyok olyan béna karaktert indítani mint a templar, ami szerintem a játék szégyene ahogy kinéz (illetve felnéz), pedig jelenleg sajnos az tűnik a legjobbnak ezekhez... majd ha lesz más build kipróbálom
-
macskajaj22
csendes tag
válasz
pruzsi #11972 üzenetére
A nerf érintette a meglévő enchantot is, nem semmi... Dobta a gép vagy vetted jó drágán ?
Na majd valamelyik nap rakok fel én is, az én verzióm teleportál unearth-bodyswap comboval és offhandban van VD meg spell cascadeInq-en én is gondolkodtam csak gc helyett fp -vel és akkor valahogy összehozni 4 treshold jewelt a fán (2 frostboltnak, 2 freesing pulsenak) Amúgy amit linkeltél guide a tiéd ?
-
rumkola
nagyúr
Sziasztok!
Az mi, hogy mapozás közben egyszer csak megjelent a Shaper, minden lila lett és megállt, közben elkezdett nekem szövegelni, ezután eltűnt a lilaság és ment a harc tovább mintha mi sem történt volna. Aztán egyszer csak újra megáll és lila minden, szövegelt aztán meg eltűnt és minden folytatódott rendesen tovább.
Ez mi? Tudja valaki?
Előre is köszi!ui: bocs ha érthetetlenre sikerült.
Ja és esett egy olyan gutting knife, aminek csillagos a háttere. Ez mi?
-
pruzsi
őstag
válasz
macskajaj22 #11971 üzenetére
Nekem volt egy berserker még a +3 enchantal.
Nerf után kikáztam lett belőle spectral throw.Most egy inquisitor poétám van glacial cascade+frostbolt.
-
macskajaj22
csendes tag
Sziasztok,
Poet's pen-t próbáltátok már ?
Én imádom, egyszer úgyis nerfelve lesz, de addig kijátszom a lelkét is a karakternek
Budget karinak indult, de annyira jól szórakoztam, hogy komolyabb összeget költöttem rá.
https://www.pathofexile.com/account/view-profile/Skirm/characters/bruteforcetendril Lvl 95, 149/157 atlas, guardianok közül eddig hydra ment le, a többihez még nem volt szerencsém... Kb a régi coc óta nem szórakoztam ilyen jól. -
San398
őstag
válasz
crazygamer75 #11967 üzenetére
POE web oldalon belépsz majd ott rákattintasz a "Click here ..." és a játékban kapod meg
-
San398
őstag
Aki még nem látta: Free mystery box
-
Har_melin
addikt
válasz
Joezyka #11962 üzenetére
Vagy ez, vagy kezdesz egy új karaktert egy meglévő build leírás alapján.
Azt, hogy hogyan lehet kezdő buildet választani, a topik tetején lévő összefoglalóban megtalálod, de ha visszalapozol pár oldalt, akkor biztosan találsz a kommentek között is tippet, mert liga kezdéskor ez mindig téma.
-
Drenadar
veterán
A golem build még mindig nagyon drága? :-(
Vagy már esetleg butitottak is rajta?
-
San398
őstag
válasz
#65675776 #11951 üzenetére
Mi győzött meg hogy így leírd a játékot?? Ha egy hozzászólás elég volt hogy leírd a játékot akkor csak sajnálni tudom, mert sose fogod megtudni mit hagysz ki! Ennyire szabad játékot még nem láttam!! (persze a logikai megkötések megvannak és az összefüggések a skill és a skillfa és item között)Ha jól tudom a készítők valamikor mondtak olyat a poe-ra, hogy készíts olyan buil-det amire nem gondoltunk. Ha van időd akkor néz bele ezekbe Build of the Week van közöttük elég eredeti build.
-
Har_melin
addikt
válasz
#65675776 #11953 üzenetére
Még egy dolog:
A kommentekben lévő "kötelező" dolgok mindig az adott buildre vonatkoznak. Általánosságban csak annyiban kötelezők, hogy meg kell legyen az attribútum szinted az egyes skillekhez, kell legyen resisted, kell legyen sebzésed és kell legyen HP-d (vagy ami helyette van). Slussz. Ezek valóban "kötelezőek", de ha nem lennének azok, akkor ez a vérpistike hülyegyerekek játéka lenne, amiben mindegy, mit csinálsz, mit választasz, úgy is leversz mindenkit a játék második felétől.
A "kötelező" tanácsok már elkezdett buildekre vonatkoztak, ahol már lehetett látni, hogy hol vannak a lyukak, mi hiányzik a fenti négyesből. Ilyen értelemben persze "kötelezőek", mert nélkülük az a konkrét karakter abban az állapotban kiegyensúlyozatlan. De nem általános érvényűek, másnak egy másik buildnél már nem lennének érvényesek.
-
Louro
őstag
válasz
Amíg meg nem ismeri a játékot a játékos, addig azért jól jön egy kis segítség. Én, mint kezdő, ha a passzív fán meg kellene keresnem, hogy mit érdemes kiraknom, akkor napok rámennének, hogy összerakjam az útvonalakat. Jó ez a szabadság, de csak azoknak, akik már alaposan ismerik a felépítését. Kezdőként ijesztő ez a méret.
Picit más: Ez a duelist egy állat. Megy, hentel. Ez a Herald of Ash meg ..... Pedig inkább caster vagyok, de itt ez most bejött.
-
Har_melin
addikt
válasz
ne is haragudj, de ez ostobaság. Minden játékban, mindig vannak az átlagosnál erősebb variációk. nem kell azokat játszani. Nem vagy köteles a metát követni, kitalálhatsz magadnak is egy buildet, senki sem tart vissza.
"Kötelező" dolgok pedig csak annyiban vannak, hogy egyrészt képesnek kell lenned leverni a mobokat, másrészt túl kell élned. Az, hogy ezt hogyan csinálod, az a te dolgod. Nyilván ha elindulsz egy úton, akkor az hoz magával logikus következő lépéseket, egyszerűen azért, mert véges elosztható pontból gazdálkodsz. Ráadásul éppen a hármas build építési struktúra miatt (skill gemek-passzívok-gear) közel azonos eredményt egészen eltérő módon is el lehet érni.
"Betonbiztos" build pedig nincs. Olyan sok van, amivel jó eséllyel folyamatos anyázás nélkül lehet végigvinni a játékot. Olyan, amivel biztosan nem halsz meg nincs.
-
0karmacoma0
senior tag
Hát valamelyik nap Mathi vagy hogy hívják, nyilazó slayerrel ment, úgy hogy minden Atziri runban cserélgette a main skilljét és próbálgatta melyik a jó. És érdekes módon jól haladt, egyszer se halt. Ez a játék adja messze a legnagyobb szabadságot, csak érteni kell mit és miért csinálsz. Ha ez utóbbi a baj, akkor nem értem ez hogy lenne negatívum.
-
törölt tag
válasz
Har_melin #11952 üzenetére
Soha sem akartam semmilyen játékban sem "übergod" karaktert építeni. De amikor vannak betonbiztos build-ek, az azt jelenti, hogy azok "übergod"-ok, ergo értelmét veszíti az egész, nem lesz valódi szabad fejlődés. Ha vannak úgymond kötelező dolgok, de a hsz-okat olvasvan csak ilyenek vannak, akkor bizony teljesen kötött az egész.
-
Har_melin
addikt
válasz
#65675776 #11951 üzenetére
Lehet autót csinálni kilenc, kereszteben álló kerékkel, az garantáltan eredeti lesz - csak használhatatlan.
A játékban töménytelen eredeti, nem szimpla brute force alapon épülő karakter lehetőség van, csak ezekhez a játékot kell ismerni. Az, hogy valaki vaktában összehozzon egy ilyet, elég esélytelen. Amit te eredetinek nevezel, az a "tök mindegy mit csinálok, a végén úgy is übergod leszek" koncepció, amit hála az égnek ez a játék elkerül.
-
-
Har_melin
addikt
válasz
Joezyka #11946 üzenetére
nagyon kevés olyan használható build van, ami több különböző dedikált ele dmg-et használ. A másik, hogy egy buildnél mindig a végét tervezi meg az ember, aztán az odáig vezető utat - fordítva általában nem működik.
Ha viszont a saját fejed után akarsz menni, akkor próbálkozz nyugodtan, csak tartsd észben, hogy ha szívsz, akkor az 90%-ban emiatt van és nem szégyen kidobni egy nem működő karaktert.
-
San398
őstag
válasz
Plazmacucci #11947 üzenetére
Szerintem a kesztyű az öv a két gyűrű kuka (life plusz sok resist kellene) igy mehetne a jewel socket-be is life-os
Amuletben keresnék olyat amin van sok dex meg str igy felszabadulna öt node ami mehetne a scion alá valahogy igy raknám át a pontokat [link] Adetonate dead helyett tennék egy curse-t (pl.ball lightning vagy arc + curse on hit, enfeeble -
0karmacoma0
senior tag
válasz
Plazmacucci #11947 üzenetére
Szerintem egy tripla resistes Stygian Vise sokat segítene, mert nem buknál ennyi lifeot a köveken. Úgy látom ott próbálod cap-elni a resistet, de a legtöbb passzív köveden nincs life.
-
válasz
Plazmacucci #11945 üzenetére
Zombie_chan_abyss
4k life, 1,5k es. -
Joezyka
senior tag
egy újabb kezdő kérdés merült fel bennem: elemental witch-et szeretnék csinálni, akkor mindegyik elemental ágra kéne tenni pontot, vagy csak amit használok? (most épp lighting a nyerő, de gondolom nagyobb szinten szóba jöhet más erősebb skill is).
-
válasz
San398 #11944 üzenetére
Igen bárkit szétszednek másodpercek alatt, de annyi mob jön, hogy öt zombi, két spectre, egy gólem kevés, hogy engem ne találjon be senki. Az zombik intelligenciája meg olyan gyér hogy megállás nélkül terelni kell, hogy ne egy helyben álljanak. Egy abyss repedésből annyi köcsög jön elő, hogy futkosás az egész, és ha egy rare mob rám üt kettőt, game over. Linkelni majd gépéről.
T9-10 mapok meg keményebbek mint a harmadik fokozatú lab bunyó. -
San398
őstag
válasz
Plazmacucci #11942 üzenetére
Ez új kari? Mert itt azt írtad 10 másodperc és szétszedik izaro-t. Linkeld már be a karakter lapodat. Nekem volt már több summoner karim és csak akkor haltam ha hülye módon nekirohantam mindenkinek
-
BoneDragon
veterán
Én most húzom a 4. karakterem és azt hiszem ez lesz a tuti... Elég brutális ez a juggernaut, meg se kell állni vele, csak darál az ember.
-
Mit csináljak, hogy a summoner ne legyen olyan gyökér? Egy métert nem tudok haladni mert egyfolytában fekszem. Kurva idegesítő.
-
Louro
őstag
Na kezdtem egy Duelist-et. Dual wield miatt. Esküszöm élvezetesebb, mint a witch. Van olyan gyors, mint az ED+Contagion. Witch-csel sajna kicsit sablonos, távolról 2 skillt kombinálni. Duelist-tel legalább be a közepébe és túlélni
-
Remiel
őstag
válasz
Plazmacucci #11939 üzenetére
minden nézőpont kérdése... az, hogy valaki bemegy Shaperhez, meghal, majd megnézi ahogy a petek leölik, az minden volt csak nem fair a többi builddel szemben
-
-
Remiel
őstag
válasz
Plazmacucci #11936 üzenetére
Hát ez már így marad, a gólemes meghalok aztán dolgozzanak a srácok buildek is mennek a kukába
Szerencsére a totemek még aprítanak amíg élnek
-
San398
őstag
válasz
Plazmacucci #11936 üzenetére
A 3.1-el jött be.
-
válasz
Plazmacucci #11935 üzenetére
Miután megdöglök, nem tudnak tovább harcolni a minionok. Ez mióta van így????
-
Végre egy értelmes drop: Abberath cipő, 50c.
-
0karmacoma0
senior tag
Ja, hát nem véletlenül 15c egy magasabb map ára. Harbinger tényleg jól volt időzítve az új játékos vonzó patchez, mert nem volt benne ez a mapozó szenvedés az orbok miatt. Amúgy én is 80 körüli bónusznál vagyok, 11+ csak a Shaped fields van, T12 Villa(a blokkolás miatt, ez van kirakva 3c tabba eladásra), Shaped Dunes, és Arsenal. Így még nem futottam ki piros mapből. Sextantokkal megyek Fieldset amíg van, utána lenyomom a shaped Dunes-eket és Arsenalt sextantok nélkül. Minden mapra legalább 2 Chisel megy. Magas packsizera megy zana mod ráadásként.
Ami gázos lesz az Zana szintezés, mert Harbiba úgy csináltam, hogy Master seeks helepel(+GM bekészítve) mentem egy kört a Guardianoknál, és reseteltem a próféciát, ha nem adta be kör végén. Most ez kicsit problémásabb lesz, és volt vagy 30k xp különbség kisebb mapok és T16 között.
-
tibee77
őstag
Nem akarlak elszomoritani de en mär legaläbb 2-3 exet költöttem mapokra.
Ez van, felhuzott atlasnäl is csak annyit ersz el, hogy nagyobb szintü map esik (ha esik!).Ahhoz, hogy sürübben essen map chiselezned kell öket.
-
la_cc
addikt
Folyamat kifutok a piros map-okból, pedig 80 complete map-nál járok már. Kinek mi a taktikája erre? Vegyek map-ot azt csá? Drága mulatság...
-
-
-
tibee77
őstag
Reddit-en mär belefutottam pär post-ba ahol ezt taglaltäk.Hät en inkäbb kihagyom, az ärät simän összefarmolom annyi idö alatt ami ehhez a sword-höz kell.
-
Har_melin
addikt
Hoppá, ebbe a jóságba belefutott már valaki?
-
tibee77
őstag
Jo lacc ismersz, ha van idöm tolom orrverzesig kb. a jatekot.Egy karit mär 89-ig, mäsikat meg mär 91ig huztam.Sokat toltam, nincs ebben semmi tyüha dolog.
-
-
la_cc
addikt
válasz
Plazmacucci #11920 üzenetére
Az igen, akkor neked kb. 2-3 map-onként fixen van egy.
(#11917) tibee77 --> Neked meg 6 ex esett eddig, csak csöndbe maradnék.
A legértékesebb drop-om is 65C volt eddig, messze a legszarabb ligám eddig.
-
-
la_cc
addikt
Aby depth milyen gyakran jelenik meg nektek? Most 86 a kari, de max 3-5, ha megjelenthetett eddig.
-
-
tibee77
őstag
Na ahogy lätom ujabb ember tert ät dio3 topikrol hozzänk, szeva Joezyka!
Plazma:Azok a Lych abyss bossok.Neha az abyssal depth-ben lehet velük talälkozni, eleg ritkäk.En mär tuti volt lenn vagy 50szer (de lehet inkäbb a 100hoz közelit) es konkretan 5-tel talälkoztam (de az is lehet hogy 4, most nemtom pontosan) es igen, eleg kemenyek tudnak lenni.Ök dobäljäk az uj abyss unique cuccokat, nekem idäig kesztyük meg fejes esett, semmi dräga cucc.Särpac kollegänak persze 2 abyss bossbol esett 2 chest armour (kb legdrägäbb chest a ligäban most) es siränkozik hogy milyen szerencsetlen mert nem esett exalt neki. xD Gazdag emberek es a nyügjeik.. -
-
San398
őstag
válasz
Plazmacucci #11912 üzenetére
Ja, bocs akkor nem egyről beszéltünk!
Joezyka Lehet változtatni a socket szinét Chromatic orb segítségével
-
Joezyka
senior tag
válasz
San398 #11911 üzenetére
ó értem már!
Tehát 1 aktív skill gem és hozzá a support geme(ek).
Link gemeket most kezdtem el "gyűjteni", vannak ilyen aktiválandó helyek, ahol megjelenik egy csomó mob, azokat leölöm és boldogság.A 3 ember közül és rögtön azt találtam meg elsőre akit nem volt muszáj megölni, de mivel úgy volt hogy ölni kell valakit, így nekiestem
Eramir jóembert megkeresem akkor.
Köszönöm a segítséget.
Még egy kérdés: a fegyver maga határozza meg, hogy milyen gemet tudok beletenni. azaz, hiába van egy nagyon jó lighting gemem, ha a fegyver csak pl fire-t fogad, nem tudom beletenni (így kell érteni, ugye? )
-
-
San398
őstag
válasz
Plazmacucci #11909 üzenetére
Az a "nagy zöld köcsög unique boss" mindig ott van!
Joezyka:
- 3 valakit kell megölni: nem muszáj mindegyiket megölni, attól függ milyen buildet indítasz aszerint lehet az egyiknek segíteni [link] Ha meg van a 3 zöld tárgy akkor beszélj a földön ülő öreggel(Eramir) és kapsz 2 skill pontot
- honnan tudom, hogy egy cuccba milyen kavicsokat tudok beletenni? : színre színt- piros foglalatba piros gem stb... itt is attól függ milyen a build olyan support gemet kell hozzá tenni, és fontos hogy kötésben(link) legyenek a gemek -
Joezyka
senior tag
üdv!
Nemrég kezdtem el játszani, persze rengeteg kérdésem van, de most csak amikre nem találok választ:
- act2-ben vagyok (lvl 22) és az egyik küldetésnél amikor 3 valakit kell megölni, lett 3 zöld tárgyam, amikkel nem tudok mit kezdeni. A quest kész, de még csak a stash-be se tudom átteni. Ezzel mit lehet csinálni?
- honnan tudom, hogy egy cuccba milyen kavicsokat tudok beletenni? találom a jobb cuccokat, de pl a köveket nem tudom átteni bele (sőt, jelenleg semmilyen követ nem tudok beletenni 1-2 cuccba) néztem, hogy a követelményeknek megfelelek, lvl, str, int meg ilyenek. (wizzard amúgy).Köszönöm a segítséget.
-
Földalatti abyss járat végén volt egy nagy zöld köcsög unique boss, azzal többször is össze lehet futni?
-
Har_melin
addikt
válasz
crazygamer75 #11907 üzenetére
igen, magától castolja. Ha már van, akkor csinál egy újat helyette.
-
Har_melin
addikt
A gemeknél azért kell neked leokéznod mindig a szintlépést, mert vannak kombinációk, amelyekben nem szabad, hogy egy-egy gem egy bizonyos szint fölé kerüljön. csak a legelején lépnek ilyen gyorsan szintet, az az egy kattintás nem akkora teher.
A quality növeli egy tárgy alaptulajdonságait, gemek esetében pedig valamilyen buffot ad hozzá.
A skillfát illetően tévedsz, kismillió különféle build van, nincs negligált vonal. Nyilván mindig vannak aktuális meta buildek, amelyeket sokan játszanak, de egyrészt ez is mindig változik az új ligákkal, nerfekkel/buffokkal, másrészt csak azért mert valami "divatos" még nem mindenki szeret bele.
A gemeknek a szintezéssel nő az alaptulajdonság igénye is, ezért kellhet egy witchnek is dex és str is. Az egy tulajdonságúaknak általában 150 fölött van a plafon, ha nincs meg ennyid, akkor nem tudod lvl20-ra felszintezni. értelem szerűen a szín mutatja, hogy melyik a meghatározó tulajdonság, de ha fölé viszed az egeret akkor mutatja is, hogy melyeket nézi.
-
-
Louro
őstag
válasz
Plazmacucci #11903 üzenetére
Köszi, akkor marad szerintem a Witch egyelőre. De T10....Egyelőre Act1. Most kell valami börtön felé mennem.
Egyelőre fejlődgetek, ismerkedek a játékkal, aztán ha kérdés van és nem találom a választ 1 percen belül, akkor jelentkezek
-
A chaos és damage over time támadásokat zöld udpport gemekkel is lehet erősíteni, így a dex sosem árt. Másra mondjuk nem jó, és 150 körülit witch-el is össze lehet hozni. Az én contagion + essence drain karim ez: WAZZUP_PACSI
35k sebzés per másodperc, és az egymás mellett álló mobokra átugrik, egy egész képernyőnyit ki lehet fektetni kb két másodpercen belül.
Először rájuk szórod a contagion-t, majd az egyikbe belelövöd az draint, és mindegyik terül. T10-es mapokon a fehér mobok 1mp, a kékek max 2 alatt fekszenek. Unique boss-ok kicsit futkosósak, de nem nehéz. -
Louro
őstag
válasz
0karmacoma0 #11901 üzenetére
Ahogy olvasgatok nem tudom eldönteni, hogy a Witch vagy a Shadow jobb rá. Több leírást találtam, de mivel mágiát használ, a dexterity-nek gondolom inkább védelem miatt lenne jelentőssége. Vagy tévedek?
Bár ezt az ED részt nem értem, de ha meglesz a kavics, akkor lehet össze fog állni a kép. Ha jól olvastam valahol előbb kell az ED és a Contagion szétszórja? Na mindegy, ezt majd meglátom.
Új hozzászólás Aktív témák
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Fűnyíró topik
- Háztartási gépek
- TCL LCD és LED TV-k
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- További aktív témák...
- Microsoft Surface Pro 9 i5-1245U 16GB 256GB 1év garancia
- Bezámítás! Asus ROG STRIX G15 G513IH Gamer notebook - R7 4800H 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1650 4GB W11
- Bezámítás! Lenovo Legion 5 17ACH6H Gamer notebook - R7 5800H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN11
- Bezámítás! Lenovo IdaPad Gaming 3 Gamer notebook - R5 7535HS 16GB DDR5 512GB SSD RTX 3050 6GBB WIN11
- MacBook Pro 16 i7-9750H 16GB RAM 512GB SSD RX 5300M 1 év garancia
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A520 AORUS R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad P71 - i7-7820HQ I 64GB I 512SSD I FHD I Nvidia 6GB I W11 I Cam I Garancia
- Apple iPhone 14Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1 év garancia
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest