Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen széket vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Bővíti a Strix Halo kódnevű dizájn képességeit az AMD
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Path of Exile topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
Nordic
Közösségépítő
Az új bow supportgemről meg mindenki lemaradt?
-
Har_melin
addikt
válasz
tibee77 #11596 üzenetére
Az Acuity akkor nem kapott külön nerfet, megváltoztatták a játék mechanikáját. Nagyon nem mindegy. Egyébként én éppen hogy soha nem adom el a unique cuccaimat a liga vége előtt, pont azért, mert az item nerfek a legritkábban visszamenőleges hatályúak. Ezért vannak ma is traden 1000HP-s Kaom páncélok meg ezres szorzójú Facebreakerek
Ezzel a változással jó eséllyel éppen, hogy az egekbe megy majd a legacy darabok ára.
-
tibee77
őstag
válasz
Har_melin #11593 üzenetére
Hät sajna mikor elözö patchnel nerfeltek az ES-VP päros akkor kapott egy nerfet az acuity is (ES-re mär nem volt ervenyes az instant leech criteleskor), igy most nagyon benne van a dologban, hogy megint megkapja a hasonlo nerfet...
Na mind1, ma is tanultam valamit, mostantol minden liga vege elött eladom a cuccaimat, hogy csak exaltban älljon a motyo.
-
Win-T
őstag
No... nagyjából 45 óra twitchelés után kaptam egy Gloom Helmet skint ami a hír szerint Rare item 10% eséllyel. Mostmár tök nyugodtan és stresszmentesen fognak telni az éjszakáim, érzem.
-
BoneDragon
veterán
Rip facetank sunder build.
-
Har_melin
addikt
válasz
tibee77 #11588 üzenetére
Ligában SOHA nem szabad cuccba fektetni azért, hogy majd utána standard-en milyen sokat fog érni. Ez alól csak és kizárólag az előre bejelentett liga specifikus dolgok jelentenek kivételt, amelyek utána nem lesznek elérhetők, vagy csak nagyon macerásan.
Minden liga után jön egy buff-nerf patch, jönnek új cuccok, átalakítják a fát és korábban insta gold darabokat a kutya sem keresi többé.
-
tibee77
őstag
Igen, viszont kell a penz standardon most mär, gyüjtök valamire.
De most komolyan, miert nem hagyjäk beken pl. az acuity-t?Vagyis legaläbbis az eddigi dropokat, hogy ne bukjon az ember 20exet egy darabon....+2 barrage enchantot persze nem bäntottäk, azok megmaradnak ugy ahogy vannak.Abba kellett volna fektetni.
-
tibee77
őstag
omg ez a patch....nem viccelnek, minden egyes liga utan a draga cuccaim nagy resze ertektelen lesz.utolso liga volt hogy targyakba fektettem a penzt. 😠
-
Har_melin
addikt
válasz
Sárpac #11585 üzenetére
nem hinném, ez csak a későbbiekre vonatkozik. Aki mondjuk lvl99-es volt és 85%-on állt, az lehet, hogy szívni fog, de őszintén szólva ahhoz amúgy is olyan monotónia-tűrés kellett, hogy észre sem fogják venni...
A Beachhead-eknek köszünhetően ebben a ligában lett 90 fölötti karim, de egyébként nekem már az is a robot szintjén van.
-
Har_melin
addikt
válasz
pruzsi #11582 üzenetére
Holnap.
A lényegi változások:
- Vaal Pact: nincs insta leech, helyette megduplázza mind a maximális, mind az aktuális (összeszedett) leech rate-et.- Atziri's Acuity: Insta life és mana helyett Vaal Pact-ot ad crit esetén.
- Slayer: hát ezt eléggé lemészárolták. Brutal Fervour: megszűnik a +10%HP mint max. life leech. Hematophagy és a Vitality Void csak +3% max. leechet ad 5 helyett.
- Mind over Matter: csökkentik a keystone mögötti passzívok +mana értékét, a pontos szám nem ismert.
- Vulnerability: mostantól STR alapú és csak phys dmg-re, Bleed-re és Maim-re vonatkozik.
- Despair: új curse, pluszban a bejelentett 10 új gemhez. Ez lesz az összes meglévő Vulna gem helyén(!!!!), és a jövőben ez adja a Chaos alapú debuffot.
- Wither: csökkentik mind a stack mértékét (20 -> 15), mind a debuff/stack értékét (7% -> 6%)
- Witchfire Brew: Despair-t ad Vulnerability helyett.
- Dark Pact: nincs többé bónusz hatókör saját life használata esetén, a more dmg lement 76%-ra az eddigi 95%-ról
- Barrage: megszűnik a +2 proj enchant, +1 lesz a maximum. A legacy +2 enchantok megmaradnak (aranybánya a szerencséseknek standard-en.)
- Doomfletch és Doomfletch Prism: 110% -> 100% az ele dmg, no extra crit chance, viszont az alap íj kap + phys dmg-et. Legacy variánsról nem írnak, majd kiderül.
- Queen of the Forest: 240-380% -> 200-240% eva. Megszerezhető max.+ Movement Speed 100%. Viszlát gyalogkakukk... Itt sem írnak a legacy darabokról.
- Rise of the Phoenix: max. fire res. 8% -> 5%. Life regen 6/s ->15-20/s. Kap még pluszban 40-60 flat Life-ot is. A szöveg alapján itt lesz legacy változat, az új értékek viszont nem rollolhatók a régi cuccra divine orbbal.
- endgame XP csökkentés: állítólag túl gyorsan lehetett elérni a csúcsot. (Beachead-del persze, de egyébként?) lvl95 fölött nőni fog a plusz szinthez szükséges XP érték. 99-ről 100-ra pl. 40%-kal (!!!!) töb XP kell majd, mint eddig, nem mint ha érintene.
Ennyi a nerf, holnap jönnek a buffok.
-
pruzsi
őstag
Lesz Patch of Buff is?
-
tibee77
őstag
-
pruzsi
őstag
Hi-ho!
A fix lvl35-ért járó chaos láda azonnal járt(mert nem találtam),vagy majd most küldik? -
Har_melin
addikt
azt azért megvárom, amikor a liga elején egy 100+ life-os 5L páncél 1-2 chaos lesz... a 8c-ért kapható insanity kesztyűről nem is beszélve...
szerk.: most nézem, "ring with total elemental resistance +140: +4Chaos"
nem tudom, mit szív a srác, de rohadt kemény anyag lehet
ez a lista egy mesekönyv, vagy hogy időszerűbb legyek, egy kívánságlista a mikulásnak, köze nincs a realitásokhoz.
-
törölt tag
Jah jah biztos felturbózzák a jelenlegieket, de jelenlegiekből melyik starterrel érdemes nekimenni?
-
válasz
0karmacoma0 #11572 üzenetére
Én magamtól kezdtem el építgetni, low life-osat. Drága és nem olyan jó szerintem mint a mom, de legalább elhasználom a Shavronom.
-
0karmacoma0
senior tag
válasz
Plazmacucci #11571 üzenetére
Én Mayhemben azt toltam. Nagyon hatékony cucc. Szinte selffoundal is össze lehet hozni, a bossoknál legtöbbször csak dodgeolgatni kell és szép lassan elhullanak. Meglepően tankos tud lenni a MoM miatt, szóval nem is esik kel az ember. Az Allelopathy-val aktívabbnak szórakoztatóbbnak tűnt, de nem jutottam addig a mapezésben 10 nap alatt, hogy üsse az immortal callos verzió biztonságát. Összességében nem az a playstyle amivel hónapokig tolnám, de nagyon hatékony és relatíve olcsó build.
-
Próbált már valaki essence drain buildet? Elég jópofa.
-
0karmacoma0
senior tag
Én saját karaktert próbálok majd összehozni, csak annak amit kitaláltam nagyon nehéz rendes passzív fát összerakni. Nem zavarna ha szerdán közelebb kerülne a point blank és az elemental overload, mert a Molten Strike+Volatile Dead ötletemhez mind a kettő nagyon fontos lenne.
-
Nordic
Közösségépítő
-
Har_melin
addikt
én ismételni fogom első karakternek ezt a dw cleave juggot. Nem ez a legerősebb, amivel eddig játszottam, de az én stílusomhoz ez passzol a legjobban. Aztán ha már összegyűlik egy kis pénz meg tapasztalat a ligáról, akkor majd eldöntöm, mit próbáljak ki. Még valami nagyon gyors íjászt lehet, hogy berakok, kizárólag mapozásra és pár még hiányzó prophecy cucc beszerzésére.
-
la_cc
addikt
Erről a build-ről mit gondoltok? Jó lehet liga kezdőnek?
-
la_cc
addikt
Akkor 1-2 napon belül itt is a patch note és el lehet dönteni ki mit indít az új ligában....
-
Har_melin
addikt
Atlas merge és bónuszok a liga végével, 3.1 aktiválódásával:
- a teljesített bónuszos mapok száma meg fog egyezni az új atlaszon is a korábbi változattal, vagyis, ha volt 6 bónuszos T6-os mapod, akkor az új (standard) atlaszon is hat lesz - legfeljebb nem ugyanazok, ha a map közben más tier-be került.
- a még aktív, de érvénytelenné váló sextant blokkok és módosítók lekerülnek a mapról, vagyis célszerű lesz kijátszani őket a 3.1 aktiválódása előtt.
- Legacy (3.1 előtti) map bónuszos teljesítése esetén teljesítettnek tekinti az összes, odáig vezető mapot is!
- Legacy mapon se Elder Guardian, se shaper/elder cuccok nem lesznek
-
BoneDragon
veterán
Challenges and rewards. Az a sityak jóféle.
-
Mirman
őstag
Mai hírek :
Abyss ligában 12 , 24 és 36 challenge megoldása után elérhetővé válik az Abyss helmet , wing es portal effect.
Minden challrnget most nem fogom leírni ide , az elég jól érthető . Szerintem a 24 challenge bárkinek össze fog jönni aki játszik még anélkül is hogy direkt próbálná őket megoldani.
Azért ebben is vannak elég durva challengek a végén . Főleg az olyanok hogy ezt vagy azt a Guardiant öld meg miközben bizonyos támadást csinál stb .
Jó lesz ez .
-
törölt tag
Milyen bulid-el lesz érdemes a köv szezonban indulni?
-
la_cc
addikt
válasz
Plazmacucci #11556 üzenetére
Casual trolling.
-
Miért manipulálja a sok rohadék az árakat azzal, hogy kiteszik olcsón a cuccot, de valójában nem megvehetőek?
-
BoneDragon
veterán
válasz
0karmacoma0 #11554 üzenetére
Ez akkor is számít ha épp hostol valakit az emberke és nem ő van adásban?
-
0karmacoma0
senior tag
Én is kb 25-30 óra után kaptam meg. Fórumon azt írták, hogy az adblocker jellegű alkalmazások kikapcsolása segít felgyorsítani a dolgot, de ez sztem csak ilyen "áldozz szűzeket teliholdkor" dolog, és nem számít. Igazából egy 1 vs 99-et elég sokszor el lehet bukni a rendszer ellen.
Nem mondanám hogy ez a Seraph Helmet megváltoztatta az életem. Mondjuk kb 5 olyan volt a listán amit fel is raknék. A transmogolt Silken hood majdnem mindet veri.
-
Win-T
őstag
Nohát énnálam szinte egész hétvégén ment a twitch a háttérben, de nem kaptam egy árva kalapot se... csak a szokásos szerencsém.
-
Har_melin
addikt
válasz
Sárpac #11551 üzenetére
Tudom, nem gondoltam, hogy ajándékba
. De azt hiszem, mára végeztem a ligával, holnap még reggel felszedem a napi jewel/fuse adagot, aztán jónapot.
Meglehetős spéttel, de megoldottam a cleave jugg egyetlen hibáját, hogy elég lassú volt a map clearspeedje. A whirling blade-et nem szeretem, mert a legrosszabbkor akad bele valamibe és nem is igazán pontos. Most kidobtam és beraktam a helyére egy phase run/increased duration kombót, ez tökéletes. Az öv miatt amikor akciózom, akkor amúgyis rajtam van az onslaught amíg a fortified tart, amikor meg packok között kell mozogni, akkor bekapcsolom és tényleges sebességben alig vagyok lassabb. Nem kell célozni vele, csak rohanok.
-
Sárpac
nagyúr
Mi lesz a beachhead mappok sorsa? Érdemes betárolni vagy adjam el inkább a maradékot?
-
0karmacoma0
senior tag
-
0karmacoma0
senior tag
-
Har_melin
addikt
válasz
0karmacoma0 #11542 üzenetére
Ez a Shift+Attack kiváltására van?
-
Mirman
őstag
válasz
0karmacoma0 #11542 üzenetére
Szerintem nincs . Ez a dolog numpad specifikus tudtommal . A vicc az hogy ugyanez ugyanígy diablo 3 alatt is működik .
-
0karmacoma0
senior tag
"Escape > Input > Bind "Attack in place" to Numpad 6 > Press Numlock > Hold down Numpad 6 and press Numlock again, let go off both. You can now attack in place without holding any keys. VERY useful for movement skills."
Van valami megoldás, hogy ezt az effektet numlock/numpad nélküli billen is össze lehessen hozni?
-
BoneDragon
veterán
Na így 2-3 hónap játék után úgy érzem végre át is látom a játék mechanikáját és elértem valamit. Mostani event alatt sikerült ezt a buildet megcsinálni. Tegnap este megkaparintottam a soul takert 100c-ért (jelenleg 180), szóval nagy a boldogság. Egyedül a brass dome hiányzik, de az így is marad. Nem hittem volna, hogy ennyit dob rajtam a soul taker, úgy megyek át a mapokon mint kés a vajon, hihetetlen. Végre élvezem a mapozást.
-
la_cc
addikt
Kapott vki vmi értelemeset a twics drop-pokból? Én kaptam egy gagyi lunaris helmet-et...
-
0karmacoma0
senior tag
válasz
Remiel #11532 üzenetére
Ja volt amúgy pár furcsaság délelőtt. A strongbox lagspikeok(no ssd) miatt beraktam phase runt a CWDT setupba, hátha segít túlélni a perfect form-al kombinálva, de első próbánál örökre kiphase-eltem a valóságból.
A Contagion szerencsére elvitt mindent, de nem tudtam mozogni. skillek működtek(-flamedash, shield charge), portalt tudtam magam alá nyitni, de belemenni már nem. Relog után megmaradt az xp, de aztán az egész ment mégis a levesbe úgy néz ki.
-
Remiel
őstag
válasz
0karmacoma0 #11529 üzenetére
semmi... ritkán, de előfordul, hogy szerver gondok adódnak és akkor a legutóbbi mentést töltik vissza... cucc, xp megy ilyenkor a levesbe
-
szmegma
aktív tag
válasz
0karmacoma0 #11529 üzenetére
Pontositva a kerdest:
"Mi olt meg ket es felszer?" -
Har_melin
addikt
-
0karmacoma0
senior tag
Mayhemből eltűnt 25% xp-m. Lev 83 97%nál hagytam abba reggel, hideoutból logoltam ki, most 71%. Mi ölt meg?
-
Rizseslescó
aktív tag
válasz
Mirman #11526 üzenetére
Amúgy is az vagy XD Köszönjük mégegyszer... Lacc én jàtszottam ezt a bildet és tényleg jó Bàr sztem a map bossok elég futkározósok vele. Kib....tt gyors, csak futni kell előre a pàlyàn és okosan pakolgatni a totemeket.Bàr én az egyikVH helyett Vlightning trapet tettem.
-
la_cc
addikt
Ennél a totem build-nél vajon minek kellhet 2 vaal haste? Kétszer el lehet nyomni egymás után vagy mi?
-
Mirman
őstag
Mai hírek :
Harbringer liga vége Dec 4. este 10 újzélandi idő szerint. Eddig van idő supporter packot venni vagy challengeket csinálni . Van részletfizetési lehetőség amit emailben kell a supportal leegyeztetni , így akár 6 hónap múlva is tiéd lehet egy adott supporter pack a kivezetés után .
Chaos and order mistery box Dec 9-én kerül kivezetésre , viszont addig bármilyen pont elköltéséért kapsz egyet ingyen (nem ismetelheto) . Supporter pack vásárlása önmagában nem ad boxot viszont ha abból költesz pontot az már igen .
Jövő hét menetrendje a következő :
Hétfő : Abyss league challengek es jutalmak bemutatása
Kedd : Balanszolasi változások bemutatása
Szerda : 3.1 patch leírása
Csütörtök : passzív fa és itemfilter infókAz Abyss supporter packrol csak liga indulás után lesz hír .
A november 17-e utáni pontvasarlasokat be lehet számítani 80%-os értékben .
-
Mirman
őstag
válasz
Rizseslescó #11522 üzenetére
Na akkor holnaptól lehetőség szerint az aznapi infókat igyekszem lefordítani tömörítve .
-
0karmacoma0
senior tag
Itt amúgy a legtöbb atlassal kapcsolatos dolgot ki lehet próbálni. Remélhetőleg gyorsan aktualizálják majd a kieg után, mert rengeteg currencyt meg lehet spórolni, ha itt tervezi meg az ember a blokkolást, meg a map bónuszt. A fenti gombokkal lehet késznek jelölni, sextantolni és shape-elni egy mapet. Ilyenkor a mapre kattintva lehet ellenőrizni, hány cuccot sikerült blokkolni(Igazából sajnos a lehetségeseket mutatja, de könnyű ellenőrizni sikerült-e a dolog).
-
Mirman
őstag
válasz
LittleBoss67 #11512 üzenetére
Szivesen lefordítok minden fontosabb kiirást tömörítve ha van rá igény .
-
Melorin
addikt
-
Har_melin
addikt
az első Elder Guardian előzetes. A daresso-szerű "pihenő" fázisok minden esetre jól jönnek egy life regen-es karakternek.
-
LittleBoss67
aktív tag
Atlaszról csak magyarul pleeeez. Angolul, kínaiul és persze daragoj druzsba nyelven nem tudok, de a téma megköveteli a pontos hozzáértést. Videók nézése ehhez nem elég.
Köszönöm.Ui. Konzolon mindenkinek szarul fest a mű? Kb. 240x akármi felbontás 5-nél több ellenfél esetén. Nem, hogy az ellen, de még magam sem látom.
-
la_cc
addikt
Vki tudott kezdeni vmit, hogy ne crash-eljen a játék? Ma valahogy 15 percenként összecsukja magát...
-
0karmacoma0
senior tag
válasz
Mirman #11508 üzenetére
Ja én a harmadikat hallottam fél füllel. Arra határozottan emlékeztem, hogy garantált cuccot ad és endgame környékén lesz csak, de lehet rosszul értelmeztem. A második fele a mondatnak, viszont tényleg erős félrehallás volt tőlem. A szintezős része totál kimaradt annak a résznek.
-
Mirman
őstag
válasz
0karmacoma0 #11507 üzenetére
Az Abyssról meg azt magyarázták, hogy az endgame dungeon ami be tud spawnolni a repedésbe, garantált Abyss itemet ad, és lesz több content is benne. Viszont kb beismerte hogy elég visszafutkosós, idegesítő dolog lesz az egész, mert úgy fogalmazott, hogy jó kis mechanika lesz, hogy jutalmazza a játékost, akinek útba esik épp, vagy rászánja az időt, hogy megcsinálja.
Nem egészen ezeket mondta. Először is ott a levelingről beszéltek hogy kis szinten megéri e foglalkozni a hasadékokkal és erre mondta hogy ha útba esik mindenképp , de szerinte a lootért amúgy is .
Magáról a hasadékokról pedig azt mondta hogy 3 féle lesz és amíg le nem ölöd a szörnyeket semmi különbség nincs köztük.
1. verzió : sima hasadék , leölöd a szörnyeket , kapsz egy ládát a végén amiből eshet abyss jewel és mész tovább boldogan
2. verzió : ugyanolyan mint az előző annyi különbséggel hogy a végén nem ládát dob hanem egy másik zónába átmehetsz rajta ahol egy időre menő gyilkolás kezdődik mert záródik be mögötted a hasadék. A zóna végén valamit csinálnod kell (konkrétan így fogalmazott) aztán kapsz lootot és mehetsz a dolgodra. Ez elég gyakori lesz .
3. verzó : ez hasonló mint a második verzió , annyi különbséggel hogy a zóna végén lesz egy boss amit ha leölsz garantált abyss uniq cuccot kapsz . Elvileg ez nagyon ritka lesz.abyss jewelekről annyit mondott hogy itemlewellel erősödnek , tehát magasabb szinten jóval jobbak lesznek.
Viszont ha jók lesznek az Abyss uniqok akkor irgalmatlan áruk lesz , mivel nem lehet őket külön farmolni , vagy belebotlasz a kellő abyssba vagy sem . Gondolom mindegyik headhunter szintű vagy azt közelítő tárgy lesz ha ennyire kevés lesz belőle.
-
0karmacoma0
senior tag
válasz
Nordic #11506 üzenetére
Kíváncsi vagyok a Cyclonnal, hogy fog működni a dolog. Valszeg továbbra is ésszel kell megközelíteni az ilyen mobokat. A ranged selfkilleket tuti, hogy a legjobban oldja meg, mert azért figyelni, dodgeolgatni kell.
Reggel meghallgattam az egészet játék közben, és valami olyasmit is magyaráztak, ha nem ölöd meg a bosst a shaper/elder mapokon, akkor valamitől elesel, vagy magától elmúlik a befolyás. Mintha arra utalt volna, hogy a boss jobb cuccokat dobál majd, de csak megemlítette és gyorsan csöndbe is maradt utána. Nem lenne baj ha kicsit buffolnák a boss droppot. Mindig megutáltam magam mikor twin Alira alám DD-zte a másik hulláját, hogy aztán felszedjem a rare helmet egy beacheadnyi xp-ért cserébe.
Az Abyssról meg azt magyarázták, hogy az endgame dungeon ami be tud spawnolni a repedésbe, garantált Abyss itemet ad, és lesz több content is benne. Viszont kb beismerte hogy elég visszafutkosós, idegesítő dolog lesz az egész, mert úgy fogalmazott, hogy jó kis mechanika lesz, hogy jutalmazza a játékost, akinek útba esik épp, vagy rászánja az időt, hogy megcsinálja.
-
Nordic
Közösségépítő
Változik a reflect. Tegnap Rory beszélt róla ZiggyD streamjén.
A lényeg:
A rendes map reflect megmarad, viszont a mob reflect nem. Helyette lesz egy új nemesis mod, ami annyit tesz, hogy ha megütöd a mobot, akkor egy kikerülhető projectile-t lő ki feléd, ami lightning, fire, cold dmg-ből áll, és fix lesz a sebzése. Lassú lesz(gondolom olyan mint a Volatile), és lesz rajta cooldown, hogy pl ha a barrage proj-ból 4-5 eltalál, ne egy rakétaszázad repüljön a játékos felé.
-
pruzsi
őstag
&hogy működik ez a hemlet nyeremény? elég ha megy a háttérben ziz vagy kattintani kell valamitre amit feldobhat időközönként valami ikont:d
-
la_cc
addikt
Poetrade currency shop-ban, hogy kell kiíratni, hogy mennyi mati van "stock-on"? Vki írta global-ba, hogy rakjam egy public stash fülbe, de nem látom, hogy segített volna a dolgon.
-
Rizseslescó
aktív tag
Félreértés ne essék, én sem hittem el, de ha már ígyis-úgyis linkeskedni akartam, úgy voltam vele, hogy egy életem egy halàlom én most 'áztét kipóbálhom.' Láss csodát sikerült mert épp fortuna kegyeibe fogadott XD. Awc totemem van most én úgy gondolom - javítsatok ki ha tévednék- hogy az ancestral bond miatt a totemekre nem hat a sulphur flask? Gondolom làma kérdés, de biztos akad itt, aki ezt megválaszolja nekem..
Új hozzászólás Aktív témák
- Motoros topic
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Fűnyíró topik
- Háztartási gépek
- TCL LCD és LED TV-k
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- További aktív témák...
- Microsoft Surface Pro 9 i5-1245U 16GB 256GB 1év garancia
- Bezámítás! Asus ROG STRIX G15 G513IH Gamer notebook - R7 4800H 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1650 4GB W11
- Bezámítás! Lenovo Legion 5 17ACH6H Gamer notebook - R7 5800H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN11
- Bezámítás! Lenovo IdaPad Gaming 3 Gamer notebook - R5 7535HS 16GB DDR5 512GB SSD RTX 3050 6GBB WIN11
- MacBook Pro 16 i7-9750H 16GB RAM 512GB SSD RX 5300M 1 év garancia
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- Olcsó Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Xeon 5650X / GTX 1650 / 24GB DDR3 / 250SSD+500HDD
- Új FULL HD webkamera + Számla
- Apple iPhone 14Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1 év garancia
- GIGA AKCIÓ!!! AKTIVÁLATLAN iPad Air M2 11" WiFi + CELLULAR 512GB!!! KÉK
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest