Hirdetés
- Kína bekérette az NVIDIA-t, de szerintük nincs hátsó kapu a chipekben
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- 4 billió dollárt ér a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-cégek
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- ZIDOO médialejátszók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Androidos tablet topic
- Házimozi belépő szinten
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Path of Exile topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
lajos001
aktív tag
Nem szándékoztam nagyképű kijelentést tenni, bár lehet félreérthető volt. 3000 sebzés egy marával hamar összejön és, ha van elég reg. és leech, akkor nem is olyan feltűnő, mint egy varázslónál.
Sajnos a marám sem halhatatlan....viszont örülök, hogy sikerült egy elég jó karaktert összehoznom (a segítségeddel) amivel már egy ideje nem feküdtem ki. Igaz eddig csak 73-as mapokig jutottam.
Persze egyes bossok (mint pl. a kovács méregfelhője) okoz fejfájást. Jah, és már kérdezni akartam, hogy a Promenade mapon (ezen haltam utoljára) a boss körül mi a f@ne sebez néha akkorát, hogy lekapja a 3/4 hp-mat? A boss nem jelent gondot, többször is levertem már.
Próbáltam egyedül bemenni, de akkor nem találkoztam halál közeli állapottal.
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor 200 Smart 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- AKCIÓ! EZÜST! RITKASÁG! Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 1000GB OLED 120Hz Gar!
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Bomba ár! HP ProBook 440 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- Lenovo Legion Pro 7 i9-14900HX 32GB RAM 1TB SSD 16" QHD+ 240Hz RTX 4080 12GB 175W DOBOZÁBAN, MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest