Hirdetés
- A Noctua szerint néha nem megbízhatók a házgyártók termékspecifikációi
- Kisebb csavar jellemzi az ASUS új TUF-os alaplapját
- Az AOC év végére ígért monitora szerint is három a magyar igazság
- Modellspecifikus hardvertervezésben utazna a Taalas felvásárlásával az AMD
- Megjött a Sharkoon "lázadó" tápjainak legújabb generációja
- Gaming notebook topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Apple MacBook
- A Noctua szerint néha nem megbízhatók a házgyártók termékspecifikációi
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- A cégek helyett egy felhasználó oldotta meg a leégő GeForce-ok problémáját
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
-
44500 - 44401
45751 - 45701 45700 - 45601 45600 - 45501 45500 - 45401 45400 - 45301 45300 - 45201 45200 - 45101 45100 - 45001 45000 - 44901 44900 - 44801 44800 - 44701 44700 - 44601 44600 - 44501 44500 - 44401 44400 - 44301 44300 - 44201 44200 - 44101 44100 - 44001 44000 - 43901 43900 - 43801 43800 - 43701 43700 - 43601 43600 - 43501 43500 - 43401 43400 - 43301 43300 - 43201 43200 - 43101 43100 - 43001 43000 - 42901 42900 - 42801 42800 - 42701 42700 - 42601 42600 - 42501 42500 - 42401 42400 - 42301 42300 - 42201 42200 - 42101 42100 - 42001 42000 - 40001 40000 - 38001 38000 - 36001 36000 - 34001 34000 - 32001 32000 - 30001 30000 - 28001 28000 - 26001 26000 - 24001 24000 - 22001 22000 - 20001 20000 - 18001 18000 - 16001 16000 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2023-12-13 04:39 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Siriusb
veterán
Pont ezt mazsolázom én is. Szerintetek mazohista vagyok ezzel:
Atlas completion miatt felmegyek a +20 pontra, kirakom a többi + mapos cuccot vele.
Utána Tormented spirit, rogue exiles, ahogy birja a buildem. Majd Destructive play és a többi kis nyalánkság.
atlasA build az új nova skill Elementalistával.
Gondolom amire a Destructive Play-hez érnél, már meglesz a második Atlas-od. Lehet érdemes lenne inkább az eater-t kirakni, mert az ad divine orb altar-t, s ebben a későbbi fázisban már jobban járnál vele, hiszen ott a Mirage is.
Én azért gondolkozok breach-ben vagy blight-ban, hogy gyorsabban jöjjön az xp. Közben eszembe jutott, hogy minimális Jun-t is bele kellene raknom, mert a Catarina bloodline-ra megyek.
-
wiggen123
senior tag
Ha kevés lesz a kakaó a buildben, akkor rogue exile helyett breach nekem is. Főleg ha marad a fractured itemekre a pont. De ahogy hallottam elvették a + tier pontokat, szóval sok alacsony szar fracture item is lesz, meg pár jobb.
-
wiggen123
senior tag
Két tervezetet készítettem kezdéshez, chain of command-dal:
2.) Blight, ritual
Vélemény? Illetve ti hogy indultok?
Jó lenne breach+ritu, de pont egymással szemben vannak. Szerintem a breach + provisioning tudja hozni a nagyobb lóvét, harvest pedig xp + stabil bevétel.Pont ezt mazsolázom én is. Szerintetek mazohista vagyok ezzel:
Atlas completion miatt felmegyek a +20 pontra, kirakom a többi + mapos cuccot vele.
Utána Tormented spirit, rogue exiles, ahogy birja a buildem. Majd Destructive play és a többi kis nyalánkság.
atlasA build az új nova skill Elementalistával.
-
Siriusb
veterán
Két tervezetet készítettem kezdéshez, chain of command-dal:
2.) Blight, ritual
Vélemény? Illetve ti hogy indultok?
Jó lenne breach+ritu, de pont egymással szemben vannak. Szerintem a breach + provisioning tudja hozni a nagyobb lóvét, harvest pedig xp + stabil bevétel. -
Siriusb
veterán
poeplanner.com már frissítve van, ha valakit érdekel.
-
Plazmacucci
félisten
Én sosem agyalok, vagy kész pob-ot követek, vagy csinálom a magam dolgát. Ebben a most véget érő ligában is eljutottam T15-ig zombikkal, csak már túl sokszor megdöglöttem és nem volt kedvem újra belekezdeni.
-
Siriusb
veterán
Matekot kéne megnézni pobban. Dupla adag zombi kompenzálja e őket. De nekem erre biztos nem lenne energiám
Sárgáig szerintem el tudnám vinni a scion-t túl sok agyalás nélkül, de utána... Ahhoz kísérletezni, agyalni kellene, amihez nem fog most menni. Viszont következő ligára már nem ezek lesznek az ascandency-ban, akkor meg minek öljek bele időt.
-
Plazmacucci
félisten
Matekot kéne megnézni pobban. Dupla adag zombi kompenzálja e őket. De nekem erre biztos nem lenne energiám
-
Siriusb
veterán
Nekem azert szimpi mert nem kell annyi mindennel szarakodni. Se buttler se spectrék.
Egyetértek veled, de hogy kompenzálod azt a nem elhanyagolható pluszt, amit ezek biztosítanak? Pláne az AG felszerelését most már nem is bukod el, csak ha másik AG gem-et teszel be.
-
Plazmacucci
félisten
-
Siriusb
veterán
Új minion exceptional support + dark monarch + zombi = profit? 30 zombi kemény lenne.
Gondolkoztam ezen a sapkán, de nem látom át, pl. az AG kiesését miként lehetne pótolni. Fejben nem tudom elképzelni, hogy a dupla zombi mennyiség kompenzálná az egyéb minyonokat.
-
Siriusb
veterán
Alright, faced some big targetted nerfs but honestly build is still alive and rocking.
For those who want the least inputs possible, this is still one of the best for that.
Aspirational PoB: https://pobb.in/u6FAWcUhvvGh
Full progression guide from zero to endgame: https://mobalytics.gg/poe/profile/emi/builds/cws-chieftain-3-28
alright enjoys guys :D
-
Siriusb
veterán
Tud valaki összefoglalót, miként fog működni az új atlasz, vagy valami kezdő stratégia? Ezzel nemigen foglalkoztam.
-
dante3
addikt
-
Plazmacucci
félisten
Max boss fight-nál lehet probléma, clear-hez, delve-hez pont jó.
Beindult az agyam, hogy absolution+zombi kombóval kezdjek, ráadásul scion-on. Vajon másnak is eszébe jut minyonhoz a reliquarian vagy egyedül lennék vele?
Az str begyűjtés lehet probléma, 1k-kell a baron-hoz, de szerencsére bal felé indulnék a scion-nal, a fa azon oldalán meg kellene tudni oldani.Ghazzy biztos gondolt rá
-
Siriusb
veterán
Ha nincs belőlük elég akkor csak nagyon nagy befektetéssel jók. Valahogy azt is jó lenne megoldani, hogy phasingeljenek, mert amúgy egymástól nehezen férnek el.
Max boss fight-nál lehet probléma, clear-hez, delve-hez pont jó.
Beindult az agyam, hogy absolution+zombi kombóval kezdjek, ráadásul scion-on. Vajon másnak is eszébe jut minyonhoz a reliquarian vagy egyedül lennék vele?
Az str begyűjtés lehet probléma, 1k-kell a baron-hoz, de szerencsére bal felé indulnék a scion-nal, a fa azon oldalán meg kellene tudni oldani. -
Plazmacucci
félisten
Ha nincs belőlük elég akkor csak nagyon nagy befektetéssel jók. Valahogy azt is jó lenne megoldani, hogy phasingeljenek, mert amúgy egymástól nehezen férnek el.
-
Siriusb
veterán
Képzeld, azt nem is próbáltam ki. Annyira más a játék. Nekem ez okoz csak komfort érzetet, már nem is játszok jóformán semmi mást. Boomer vagyok.
A korral jár, nálam is ez van.

Amúgy gondolkoztam a zombin a Reliquarian-nal, Aura skills + Maata + tear of purity, még élhető is lenne, minél több aurát nyomni a zombikra. Baron + str megoldaná a leech-t, lehetne jó crit fegyvert csinálni a Maatához. ,
-
Plazmacucci
félisten
Képzeld, azt nem is próbáltam ki. Annyira más a játék. Nekem ez okoz csak komfort érzetet, már nem is játszok jóformán semmi mást. Boomer vagyok.
-
Siriusb
veterán
Nem tudom, de biztos drága lesz.
Egyik hozzászólásoddal örömet okozol, a másikkal lelombozol. Poe2-ben biztos druidával mentél, hogy ennyire az egyensúlyra törekszel.
-
Plazmacucci
félisten
-
la_cc
addikt
-
Siriusb
veterán
-
la_cc
addikt
Új minion exceptional support + dark monarch + zombi = profit? 30 zombi kemény lenne.
Mi az új?
-
Siriusb
veterán
Húha, kezdhetek agyalni. Ez a chain of command-nál is jó, 14 helyett 18 klón. Honnan fog jönni ez a gem? Maven?
-
DjDanee87
addikt
Azt tudjuk már, hogy breach ezután hogyan fog működni?
Tegnap a rövid játékom alatt act2ben találtam egy breach-t, és meglepődve láttam, hogy nem maradt meg a csík előző ligából ami mutatta mennyi monstert kell ölni a boss/rarek spawnjához. Azért nincs ilyen csík, mert már nem spawnolható ilyen extra monster, vagy erről nincs még infónk?
-
Plazmacucci
félisten
-
Plazmacucci
félisten
-
dante3
addikt
megpróbáltam még az új liga előtt bepótolni a hiányzó Maven küldetéseket. Újra meg kell csinálnom a három memory thread-et (Eddig nem adta be újra eagont, de még hátha) és a Feared-ből emiatt hiányzik ennek a végső bossa is. Viszont a két másik hiányzót (überelder és sirus) megcsináltam. Nagyon bénán, mert eddig ezeket talán ha egyszer vagy kétszer sikerült összesen megoldanom az évek során, szóval nulla rutin volt, össze-vissza mászkáltam, hogy mikor melyik hol van, mikor sebezhető, de ennek ellenére is halál nélkül, facetank módban megoldható volt. Szóval nálam biztosan ez lesz a kezdő (és valószínűleg az egyetlen) build a ligában. A Harvest és a blight hoz annyi folyamatosan eladható cuccot, hogy annak elégnek kell lennie a felszereléshez.
Éppen ma néztem róla egy videót: [link]
Gondolom valami hasonlót használsz te is, tud osztani rendesen, nagyfőnökök csak pislognak aztán meghalnak.
-
dbius
veterán
Szégyen szemre nekem legtöbbször csak a ruszki átjáró játszható.
Ruszki? Nálam moszkva eltűnt a listából, másik oroszra nem emlékszem.
-
Plazmacucci
félisten
Ma is szarnak tűnnek a szerverek.
Ilyet meg eddig nem is tudom láttam-e:
Próbáltam Párizst, Amszterdamot és Frankfurtot. Lehet inkább kelet felé kellene próbálkozni. Amúgy nem az internetemmel van baj, legalábbis nem hiszem, mert ezelőtt mentem 5-6 kört BF6ban és semmi lag/DC nem volt ott.
Szégyen szemre nekem legtöbbször csak a ruszki átjáró játszható.
-
Har_melin
addikt
megpróbáltam még az új liga előtt bepótolni a hiányzó Maven küldetéseket. Újra meg kell csinálnom a három memory thread-et (Eddig nem adta be újra eagont, de még hátha) és a Feared-ből emiatt hiányzik ennek a végső bossa is. Viszont a két másik hiányzót (überelder és sirus) megcsináltam. Nagyon bénán, mert eddig ezeket talán ha egyszer vagy kétszer sikerült összesen megoldanom az évek során, szóval nulla rutin volt, össze-vissza mászkáltam, hogy mikor melyik hol van, mikor sebezhető, de ennek ellenére is halál nélkül, facetank módban megoldható volt. Szóval nálam biztosan ez lesz a kezdő (és valószínűleg az egyetlen) build a ligában. A Harvest és a blight hoz annyi folyamatosan eladható cuccot, hogy annak elégnek kell lennie a felszereléshez.
-
DjDanee87
addikt
Ma is szarnak tűnnek a szerverek.
Ilyet meg eddig nem is tudom láttam-e:
Próbáltam Párizst, Amszterdamot és Frankfurtot. Lehet inkább kelet felé kellene próbálkozni. Amúgy nem az internetemmel van baj, legalábbis nem hiszem, mert ezelőtt mentem 5-6 kört BF6ban és semmi lag/DC nem volt ott.
-
Siriusb
veterán
-
la_cc
addikt
Nézem ezt a build magyarázó videót. Bloodline-t lehet választani a meglévő ascendancy mellé is, ha lenne fölös pont mehet oda is?
-
la_cc
addikt
-
Siriusb
veterán
-
la_cc
addikt
-
Siriusb
veterán
Biztos lesz olyan amúgy. Nulladik napi joly skill nerf, ilyesmi. Sajnos nem tudok pénteken játszani.
Írd meg, amúgy milyen panaszaid lennének és 8 óra után 10 percenként bemásolom ide a nevedben.

-
Plazmacucci
félisten
-
la_cc
addikt
Mindig másnap este kell belekezdeni.
Mikorra már shadow nerf-elik az aktuális liga mechanikát?
-
Plazmacucci
félisten
Egy tanács Sirgog-tol a YouTubeon. Nem érdemes chaos orbot halmozni, főleg nem a ligakezdésnél. Kivezették a map device craftot, ami maponként fixen használta a chaos orbot, és a T17 mapokat amit szintén chaos orbbal volt rollolható. Emiatt ő a chaos inflációját gondolja logikusnak és inkább más currencyt érdemes tartani szerinte.
Persze nem tudni mi lesz a drop rate, változik-e valami és ha igen mennyit a patchben.Gcp lesz az új meta.
-
DjDanee87
addikt
Egy tanács Sirgog-tol a YouTubeon. Nem érdemes chaos orbot halmozni, főleg nem a ligakezdésnél. Kivezették a map device craftot, ami maponként fixen használta a chaos orbot, és a T17 mapokat amit szintén chaos orbbal volt rollolható. Emiatt ő a chaos inflációját gondolja logikusnak és inkább más currencyt érdemes tartani szerinte.
Persze nem tudni mi lesz a drop rate, változik-e valami és ha igen mennyit a patchben. -
Har_melin
addikt
megcsináltam a ligában mindhárom memory strandet, de nem figyeltem, hogy Maven is aktiválva legyen a végükön. Van rá mód, hogy újra megjelenjenek az atlaszon?
-
Plazmacucci
félisten
A legtöbb új liga kezdetén mindig szarok voltak a szerók, most sem kell másra számítani. A mostani ligában nekem konkrétan új karit kellett csinálnom Mud Flats után, mert nem engedte át a kari a kövi pályára, szerver csere meg instance cserélgetések sem segítettek. 45 perc ment el ezzel a baszakodással...

Mindig másnap este kell belekezdeni.
-
Siriusb
veterán
Mármint nem térhet vissza a területre?
Igen.
-
la_cc
addikt
A legtöbb új liga kezdetén mindig szarok voltak a szerók, most sem kell másra számítani. A mostani ligában nekem konkrétan új karit kellett csinálnom Mud Flats után, mert nem engedte át a kari a kövi pályára, szerver csere meg instance cserélgetések sem segítettek. 45 perc ment el ezzel a baszakodással...

-
Plazmacucci
félisten
Nem, ellenben nem is vesznek el a cuccok, újra tudod mindennel együtt éleszteni. Csak nem ott, ahol meghalt.
mirages wipes temporary minions (request for devs)
Szerintetek is ilyan lesz a mirage, új helyszínnek számít? Nekem valahogy ez nem jött le, viszont ez esetben felejtős a chain of command.Mármint nem térhet vissza a területre?
-
Siriusb
veterán
Nem ugy volt, hogy már kidobják a szarjaikat a földre ha megmakkannak?
Nem, ellenben nem is vesznek el a cuccok, újra tudod mindennel együtt éleszteni. Csak nem ott, ahol meghalt.
mirages wipes temporary minions (request for devs)
Szerintetek is ilyan lesz a mirage, új helyszínnek számít? Nekem valahogy ez nem jött le, viszont ez esetben felejtős a chain of command. -
Plazmacucci
félisten
-
Siriusb
veterán
Chain of command-hoz nem merném használni, ezen niincs plusz élet az AG-nek, itt meg ha meghal az AG, buktad a pályát.
-
Siriusb
veterán
Mondom mi lesz:
Failed to join any instance.
Unexpected disconnection
Még 20 ember előtted ... még 20000 .... még 400000 -
Plazmacucci
félisten
-
DjDanee87
addikt
Szerverek remélem nem ilyenek lesznek péntek este.
Egy óra alatt 4 halál, mert "megáll" a játék. Aztán kicsivel később gyorsított felvétellel megmutatja hogyan öltek meg a dögök amíg a játék 1-2 percig gondolkzott.
-
Plazmacucci
félisten
-
DjDanee87
addikt
Act2-3 lazább, mert azzal megölsz mobokat, hogy át shield chargeolsz a mapon. RF aoe-je megöli őket miközben meg sem kell állnod castolni (SRSt).
Nem mondanám nehéznek, sem igazán lassúnak az SRSt, csak RF könnyebb és kis szinten szerintem még gyorsabb is. -
la_cc
addikt
Az új Guardian-hez OP build ötletek?

-
Siriusb
veterán
-
la_cc
addikt
Azt mondják.
Akkor ezt kell kezdeni, nincs mese.
-
Plazmacucci
félisten
-
la_cc
addikt
-
dante3
addikt
-
Siriusb
veterán
-
Siriusb
veterán
örülök ennek a listának, ezek szerint remélhetőleg a két foulborn unique ára nem lesz az egekben és a 1H abyssos fegyvereké sem.
Azon viszont meg vagyok lepve, hogy brünne baromi jól használható és filléres Lightning tendrils levelingjét azóta sem fedezték fel. Az EB-Lightning orb-Ghostwrithe kombó szerintem legalább olyan erős és talán még tankosabb, mint az ő Lightning Conduit buildje. Lehet, hogy nem power playereknek való, de aki egy, max két karaktert csinál egy ligában, annak teljesen jó ahhoz, hogy mindent letudjon vele.Inkvizítoron tényleg jó, még a fehér, T1+ helyeken is használtam, s csak utána mentem LC-re.
-
Plazmacucci
félisten
-
la_cc
addikt
- Kinetic fusillade totem hiero
- HOLY Absolution Guardian
- Flicker stike SlayerEz a 3 izgatja most a fantáziámat, Flickert még sosem próbáltam, egyszer szeretném, de lehet csak második kariként.
Absolution és a Guardian is kapott bufot, jónak néz ki [link]
Kinetic-et néztem twitchen, lily és Jungroan is próbálta, 4 linkben aprít szépen. Jung 5:11 alatt begyűjtötte vele a 2 voidstonet lóf@x gearben.
Kinetic fusillade totem hiero

Egy jó kis build kéne erre, ja...
-
dante3
addikt
- Kinetic fusillade totem hiero
- HOLY Absolution Guardian
- Flicker stike SlayerEz a 3 izgatja most a fantáziámat, Flickert még sosem próbáltam, egyszer szeretném, de lehet csak második kariként.
Absolution és a Guardian is kapott bufot, jónak néz ki [link]
Kinetic-et néztem twitchen, lily és Jungroan is próbálta, 4 linkben aprít szépen. Jung 5:11 alatt begyűjtötte vele a 2 voidstonet lóf@x gearben.
-
la_cc
addikt
AW-ról valami olyasmi rémlik, hogy elég macerás minden egyes instance előtt újra idézni őket.
-
Siriusb
veterán
Phreciában azzal mentem, nagyon jó. Szerintem Palsteron már összerakta Mirage-ra is, nagyon laza vele a kampány, azt hiszem 31-nél jön be a totem, szóval onnantól sima ügy. Csak ajánlani tudom. Less duration a legfontosabb, azzal éred el a géppuska hatást, minimális a késleltetés. Ráadásul most a totem is kapott egy kis buff-ot, hamarabb készenlétbe fog állni.
-
Siriusb
veterán
Kipróbáltam én mennyi idő alatt jutok el Act3-ig összehasonlításképpen. Videóban 49 percébe telt neki, nekem 1óra 26p. Az nem kis különbség 2 act alatt
Witchel fogok a ligában is kezdeni, úgyhogy kipróbáltam a videóból az RF+scorching ray kezdést. Hogy mennyivel jobban szeretem RFet SRShez képest. Még azon is elgondolkoztam: mi lenne ha a korábbi (és a Balormage által ajánlott) rolling magma > SRS > holy relic út helyett - ahol alig kell a talent fát változtatni - mondjuk mennék rolling magma > RF > holy relic irányba?
Nyilván a fát sokkal jobban át kéne alakítani a váltásnál (több lenne a gold költség), de kétlem, hogy ne lenne rá kellő mennyiség viszonylag kis szinten ahol olcsóbb. Mondjuk a necro ascendancyval a Labból nem sokra mennék leveling alatt RFet használva. Aztán meg lehet hasznos passzívok nélkül gyenge lenne már a váltás előtt és szenvednék vele, hiába nagyon gyors és erős act2-3ban... ha lesz rá időm (és játszható még a karakter) lehet kipróbálom.
Viccsen RF-et nem próbáltam, de SRS-én lazább lenne? Háááááát.
-
Siriusb
veterán
Itt is dicsérte valaki Halm breaker poison ranged animate weapon-ját és jókat is olvastam róla, számomra nem annyira jön be.
Viszont Rusei chain of command-jának lehet adok még egy esélyt. AFK verzió nagyon jó volt, de pályákon nem tudtam vele boldogulni. Hátha most... -
Siriusb
veterán
Rolling magma + flamewall + Holy Flame totem szokott nálam lenni, szerintem a totemhez szoktam használni a combustion-t a summon phantasm-mal együtt.
-
Siriusb
veterán
Én próbaként maradni fogok a Ghostwrithe Energy Blade inqusitornál. Az EB kapott egy marha nagy nerfet a quality és int stackereknél, szóval remélhetőleg nem sokan mennek ezen az úton, a foulborn Ghostwrithe-ot viszont ez csak alig érinti. A mostani buildemben 2% quality volt az EB-n, és nagyjából facetankolva vitt mindent, amihez eljutottam. PoB-ban átírtam ennek és a foulborn Red Dream jewelnek is a módosított értékeit, és azt a kb. 10% HP+ES veszteséget szerintem még kínlódás nélkül elviseli majd a build. xp-hez és eladni valóhoz meg nagyon jó vele a Blight és a Harvest, de szerintem a Ritual is. Beállsz vele a kiinduló pontra és a Ball Lightning of Orbiting mindent letarol, ami a közeledbe jön.
Az nem rossz.
Néztem én is a Ball Lightning of Orbiting-ot, hasonlót, spectral helix-es build-et próbáltam ki azt hiszem gladiátorral, fillérekből ment vele a Delve, map-on is teszteltem, az is laza volt.
Kösz, hogy felhoztad, ha tudok, kicsit utána nézek a ninján. -
Har_melin
addikt
örülök ennek a listának, ezek szerint remélhetőleg a két foulborn unique ára nem lesz az egekben és a 1H abyssos fegyvereké sem.
Azon viszont meg vagyok lepve, hogy brünne baromi jól használható és filléres Lightning tendrils levelingjét azóta sem fedezték fel. Az EB-Lightning orb-Ghostwrithe kombó szerintem legalább olyan erős és talán még tankosabb, mint az ő Lightning Conduit buildje. Lehet, hogy nem power playereknek való, de aki egy, max két karaktert csinál egy ligában, annak teljesen jó ahhoz, hogy mindent letudjon vele. -
la_cc
addikt
-
DjDanee87
addikt
2 voidstone 6 óra alatt?
[link] Kipróbáltam én mennyi idő alatt jutok el Act3-ig összehasonlításképpen. Videóban 49 percébe telt neki, nekem 1óra 26p. Az nem kis különbség 2 act alatt
Witchel fogok a ligában is kezdeni, úgyhogy kipróbáltam a videóból az RF+scorching ray kezdést. Hogy mennyivel jobban szeretem RFet SRShez képest. Még azon is elgondolkoztam: mi lenne ha a korábbi (és a Balormage által ajánlott) rolling magma > SRS > holy relic út helyett - ahol alig kell a talent fát változtatni - mondjuk mennék rolling magma > RF > holy relic irányba?
Nyilván a fát sokkal jobban át kéne alakítani a váltásnál (több lenne a gold költség), de kétlem, hogy ne lenne rá kellő mennyiség viszonylag kis szinten ahol olcsóbb. Mondjuk a necro ascendancyval a Labból nem sokra mennék leveling alatt RFet használva. Aztán meg lehet hasznos passzívok nélkül gyenge lenne már a váltás előtt és szenvednék vele, hiába nagyon gyors és erős act2-3ban... ha lesz rá időm (és játszható még a karakter) lehet kipróbálom.
-
Plazmacucci
félisten
Változást nem látok az SRS-nél, a spectre-k meg kaptak +4 szintet, már lvl 85-ösök is lehetnek max. megidézve.
A holy flame totem is kapott egy combosabb buff-ot egyébként, ha valaki szeretne totem-ezni.
Holy Flame Totem: Now fires 3-6 Projectiles at gem levels 1-20 (previously 3 at all levels). Now has the AoE gem tag.
Értem, de érted, még is csak spectrék. Clunky.
-
la_cc
addikt
Változást nem látok az SRS-nél, a spectre-k meg kaptak +4 szintet, már lvl 85-ösök is lehetnek max. megidézve.
A holy flame totem is kapott egy combosabb buff-ot egyébként, ha valaki szeretne totem-ezni.
Holy Flame Totem: Now fires 3-6 Projectiles at gem levels 1-20 (previously 3 at all levels). Now has the AoE gem tag.
+ gyorsabban elkezdenek lőni is. [link]
-
la_cc
addikt
Még mindig az srs guardian a legjobb szerintem.
-
Plazmacucci
félisten
-
la_cc
addikt
Minion-oknál spectre tűnik a legjobb kezdésnek, nem?
-
Plazmacucci
félisten
Nem tudom, sosem levelingeltem magmával. Nem lehet sokkal rosszabb a clear.
-
Har_melin
addikt
Milyen build jár a kis agyatokban ennyi új infó után?
Blight, Hive, Ulti(?) lenne a cél, szóval nekem egyelőre ezek jutottak eszembe:
- Chain of Command (mégiscsak minion, s hátha második nekifutásra összejön)
- KF Totem (sokoldalú, kényelmes)
- Elementalist LC (tartalékba)CWS-t Bloodnotch nerf-fel gondolom kinyírták, legalábbis nem lesz olyan robosztus.
Én próbaként maradni fogok a Ghostwrithe Energy Blade inqusitornál. Az EB kapott egy marha nagy nerfet a quality és int stackereknél, szóval remélhetőleg nem sokan mennek ezen az úton, a foulborn Ghostwrithe-ot viszont ez csak alig érinti. A mostani buildemben 2% quality volt az EB-n, és nagyjából facetankolva vitt mindent, amihez eljutottam. PoB-ban átírtam ennek és a foulborn Red Dream jewelnek is a módosított értékeit, és azt a kb. 10% HP+ES veszteséget szerintem még kínlódás nélkül elviseli majd a build. xp-hez és eladni valóhoz meg nagyon jó vele a Blight és a Harvest, de szerintem a Ritual is. Beállsz vele a kiinduló pontra és a Ball Lightning of Orbiting mindent letarol, ami a közeledbe jön.
-
DjDanee87
addikt
Alvás az kell, anélkül hulla volnék egész nap. Arra nem emlékszem mennyit időt töltöttem alvással/reggelivel/ebéddel, de kijön kb 11-13 órára az Act1-10. Az reális, tudom nem vagyok gyors, de én szeretem kitapasztalni milyen az új ligamechnika már kis szinten is, úgyhogy nem hagytam ki azt sem.
-
dante3
addikt
-
DjDanee87
addikt
Tegnap néztem Tytykiller-t twitchen, azért nem semmi amiket művelnek a"nagyok"...
Flicker Strike-ot tolt 0-ról 2 Voidstone-ig. 7 óra alatt végzett, 4. óra környékén már 16-os mapokat tisztogatta. Én kb. Act4-5 körül járok olyankor...
Amúgy 80-as szinten fejezte be 43 halállal. 570pdps 2H sword támogatta, ez 1.1m sebzést jelentett.
[link]Igen, egyesek durván tolják. Kíváncsiságból megnéztem a screenshotomat mostani ligából. Nekem szombat 16:20-ra lett meg csak a kampány és kezdtem a mapozást

-
dante3
addikt
Tegnap néztem Tytykiller-t twitchen, azért nem semmi amiket művelnek a"nagyok"...
Flicker Strike-ot tolt 0-ról 2 Voidstone-ig. 7 óra alatt végzett, 4. óra környékén már 16-os mapokat tisztogatta. Én kb. Act4-5 körül járok olyankor...
Amúgy 80-as szinten fejezte be 43 halállal. 570pdps 2H sword támogatta, ez 1.1m sebzést jelentett.
[link] -
dante3
addikt
2 voidstone 6 óra alatt?
[link] 
[Ő is ilyen videókat gyárt, 2. voidstone-ig nyomatja] lehet mazsolázgatni
-
Plazmacucci
félisten
2 voidstone 6 óra alatt?
[link] -
Siriusb
veterán
Fracturing Orbs and Ancient Orbs are now able to drop as part of the core drop pool.
Ancient Shards, Binding Shards, Engineer's Shards, Harbinger's Shards, and Horizon Shards can no longer be obtained. Existing items will be deleted upon logging in.Mirror shardot nem említi.
Removed most cases of Currency Shards dropping throughout the game. Vendor recipes for Currency Shards are unchanged.
Ezek alapján nekem úgy tűnik nincs rá esély. Persze lehet csak nem szerepel a patch noteban valamiért. Vagyis nem állítják, hogy mirror shard ne létezne továbbra is, de nem írják hogy bekerülne core drop poolba sem. Gondolom Kingsmarch továbbra is fog tudni hozni hajózással, de így elvileg kiesik egy lehetőség a farmolására (harbi), a Kingsmarch sem biztos egyelőre - ki tudja mit variáltak a dropjaival.
Gondolkozom azon, hogy a bányászat plusz xp-t ad, s esetleg a krátert, úgyhogy azt is csinálom, így beleférhet mindemelett, hogy hajókat küldök a mirror-ért.

Blight+ritual+ore jó lesz. Ha chain of command mellett döntök, szerintem gyorsan végig lehet szaladni, mondjuk ez esetben pont a blight nem kellene, mert az lassít a legjobban.
Na, majd kiderül, ha lesz atlas tree,Tényleg, ezt mikor szokták közreadni, pán nappal a kezdés előtt, ugye? Persze az is idő, amire intágrálják az xml-t vagy json-t, nem tudom, milyen formában teszi közzé a GGG.
-
DjDanee87
addikt
Fracturing Orbs and Ancient Orbs are now able to drop as part of the core drop pool.
Ancient Shards, Binding Shards, Engineer's Shards, Harbinger's Shards, and Horizon Shards can no longer be obtained. Existing items will be deleted upon logging in.Mirror shardot nem említi.
Removed most cases of Currency Shards dropping throughout the game. Vendor recipes for Currency Shards are unchanged.
Ezek alapján nekem úgy tűnik nincs rá esély. Persze lehet csak nem szerepel a patch noteban valamiért. Vagyis nem állítják, hogy mirror shard ne létezne továbbra is, de nem írják hogy bekerülne core drop poolba sem. Gondolom Kingsmarch továbbra is fog tudni hozni hajózással, de így elvileg kiesik egy lehetőség a farmolására (harbi), a Kingsmarch sem biztos egyelőre - ki tudja mit variáltak a dropjaival.
-
Siriusb
veterán
Oh ezt az atlas keystone passzívot nem sikerült felfognom, mikor élőben ment a bejelentés. [kép]
Akkor no para, lehet továbbra is 1 kedvenc mapot tolni anélkül, hogy lemondanánk a sok lootról amit az influence jelent majd az atlas fán. Nálam ez sokszor a passzív biztos sokat lesz használva - olyan sok map van aminek vagy a bossát vagy a map elrendezését nem szeretem.Siriusb: Build csak 1 jár az eszemben. Nem értek én az új buildek kitalálásához, úgyhogy az előző ligákban bevált Holy Relic lesz a kezdésem ismét
Tényleg, egy kérdés: harbinger törölve állítólag a mostani ligában, mirror shard akkor vajon nem is eshet most?
Ne csodálkozz, elsőre túlterhel a sok info.
Ez azt jelenti, hogy egy asztrolábiummal annyiszor futhatod ugyanazt a pályát, amennyi pálya található a régióban?Harbinger: nem tudom visszaidézni ez is oda tartozik-e, de bizonyos cuccok átkerültek a core drop-ba.
Új hozzászólás Aktív témák
-
44500 - 44401
45751 - 45701 45700 - 45601 45600 - 45501 45500 - 45401 45400 - 45301 45300 - 45201 45200 - 45101 45100 - 45001 45000 - 44901 44900 - 44801 44800 - 44701 44700 - 44601 44600 - 44501 44500 - 44401 44400 - 44301 44300 - 44201 44200 - 44101 44100 - 44001 44000 - 43901 43900 - 43801 43800 - 43701 43700 - 43601 43600 - 43501 43500 - 43401 43400 - 43301 43300 - 43201 43200 - 43101 43100 - 43001 43000 - 42901 42900 - 42801 42800 - 42701 42700 - 42601 42600 - 42501 42500 - 42401 42400 - 42301 42300 - 42201 42200 - 42101 42100 - 42001 42000 - 40001 40000 - 38001 38000 - 36001 36000 - 34001 34000 - 32001 32000 - 30001 30000 - 28001 28000 - 26001 26000 - 24001 24000 - 22001 22000 - 20001 20000 - 18001 18000 - 16001 16000 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Gaming notebook topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen routert?
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- pechman8: A Hangfal, ahogy én tapasztalom
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Vicces képek
- További aktív témák...
- SK hynix DDR4 8GB / 16GB asztali RAM 2666MHz - Számla / 1 év garancia - Több darab!
- Gamer PC! i7-9700 / RTX 4070 12GB / Z390 / 16GB DDR4 / 500GB SSD / 850w!
- Készpénzes / Utalásos konzol felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- 295 - Lenovo Legion 9 (18IAX10) - Intel Core U9 275HX, 192GB RAM, RTX 5090 (ELKELT)
- SZÁLCSISZOLT FÉM HATÁSÚ Dell Latitude 5420 14" Touchscreen i5-1135G7 16GB 512GB 1 év gar, LTE OPCIÓ