Hirdetés
- A Noctua szerint néha nem megbízhatók a házgyártók termékspecifikációi
- Kisebb csavar jellemzi az ASUS új TUF-os alaplapját
- Az AOC év végére ígért monitora szerint is három a magyar igazság
- Modellspecifikus hardvertervezésben utazna a Taalas felvásárlásával az AMD
- Megjött a Sharkoon "lázadó" tápjainak legújabb generációja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Apple MacBook
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- A cégek helyett egy felhasználó oldotta meg a leégő GeForce-ok problémáját
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Apple asztali gépek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
-
44400 - 44301
45751 - 45701 45700 - 45601 45600 - 45501 45500 - 45401 45400 - 45301 45300 - 45201 45200 - 45101 45100 - 45001 45000 - 44901 44900 - 44801 44800 - 44701 44700 - 44601 44600 - 44501 44500 - 44401 44400 - 44301 44300 - 44201 44200 - 44101 44100 - 44001 44000 - 43901 43900 - 43801 43800 - 43701 43700 - 43601 43600 - 43501 43500 - 43401 43400 - 43301 43300 - 43201 43200 - 43101 43100 - 43001 43000 - 42901 42900 - 42801 42800 - 42701 42700 - 42601 42600 - 42501 42500 - 42401 42400 - 42301 42300 - 42201 42200 - 42101 42100 - 42001 42000 - 40001 40000 - 38001 38000 - 36001 36000 - 34001 34000 - 32001 32000 - 30001 30000 - 28001 28000 - 26001 26000 - 24001 24000 - 22001 22000 - 20001 20000 - 18001 18000 - 16001 16000 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2023-12-13 04:39 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
DjDanee87
addikt
Lehet orrvérzésig tolni kedvenc mapot, csak lesz az a 4 új orb vagy micsoda, ami feltuningol néhány mapot és ligamechanikát a mapon belül az atlason. Hogyha azok olyan durván tuningolják majd, mint ahogyan a streamben mutatták, akkor kötelező jellegűnek tűnik. És akkor nem a kedvenc map orrvérzésig tolása lesz a taktika ezentúl, hanem ilyen orbok használata (a scarabokon felül) és az így randomra megjelenő influence farmolása az atlason.
Nekem olyan kötelező dolognak hangzik így elsőre, tapasztalat nélkül, mint a chisel, scarabok és a mapok rollolása - de legalábbis rare szintre húzása a farmoláshoz a korábbi patchekben. Aztán meglátjuk a gyakorlatban, lehet mindenki imádni fogja, nekem elsőre ránézésre nem tetszik a dolog.Oh ezt az atlas keystone passzívot nem sikerült felfognom, mikor élőben ment a bejelentés. [kép]
Akkor no para, lehet továbbra is 1 kedvenc mapot tolni anélkül, hogy lemondanánk a sok lootról amit az influence jelent majd az atlas fán. Nálam ez sokszor a passzív biztos sokat lesz használva - olyan sok map van aminek vagy a bossát vagy a map elrendezését nem szeretem.Siriusb: Build csak 1 jár az eszemben. Nem értek én az új buildek kitalálásához, úgyhogy az előző ligákban bevált Holy Relic lesz a kezdésem ismét
Tényleg, egy kérdés: harbinger törölve állítólag a mostani ligában, mirror shard akkor vajon nem is eshet most?
-
Siriusb
veterán
Golem nodeot nost nyírták ki.
Valami pozitívat tessék mondani!

Basszus, olyan büszke voltam witch-csel A1-et 43 perc alatt megcsináltam. Belenézed Ben twitch-éba: óra: 27 perc, hely: A2 weaver
-
Plazmacucci
félisten
Milyen build jár a kis agyatokban ennyi új infó után?
Blight, Hive, Ulti(?) lenne a cél, szóval nekem egyelőre ezek jutottak eszembe:
- Chain of Command (mégiscsak minion, s hátha második nekifutásra összejön)
- KF Totem (sokoldalú, kényelmes)
- Elementalist LC (tartalékba)CWS-t Bloodnotch nerf-fel gondolom kinyírták, legalábbis nem lesz olyan robosztus.
Golem nodeot nost nyírták ki.
-
Siriusb
veterán
Milyen build jár a kis agyatokban ennyi új infó után?
Blight, Hive, Ulti(?) lenne a cél, szóval nekem egyelőre ezek jutottak eszembe:
- Chain of Command (mégiscsak minion, s hátha második nekifutásra összejön)
- KF Totem (sokoldalú, kényelmes)
- Elementalist LC (tartalékba)CWS-t Bloodnotch nerf-fel gondolom kinyírták, legalábbis nem lesz olyan robosztus.
-
Siriusb
veterán
The Guardian now has an additional 2-point Ascendancy Notable: Marshal of Divinity. This Notable grants Inflict Hallowing Flame on Melee Hit, You can inflict +1 Hallowing Flame on Enemies, and Gain 10% of Physical Damage as Extra Lightning Damage for each of your Hallowing Flames that have been removed by an allied hit recently, up to 80%.
Ugye jól értem, hogy a minion-ok nem kapják meg a buff-ot? És nem is tudnak Hallowing Flame-t generálni egyébként?
-
Plazmacucci
félisten
Shrine-t hogy utálom. -
dante3
addikt
Mi jön be helyettük?
The following Maps have been added back to the Atlas: Shrine, Fungal Hollow, Pen, Carcass, Lair, Bog, Terrace, Siege, Dungeon, Relic Chambers, Cold River, Coral Ruins, Wharf, Fields, Plaza, Cage, Spider Lair, Courthouse, Graveyard, Gardens, Haunted Mansion, Reef, Dry Sea, Foundry, Dig
-
Plazmacucci
félisten
Ez nekem annyira nem tetszik: "The following Maps have been removed from the Atlas: Arachnid Nest, Colosseum, Waste Pool, Thicket, Academy, Infested Valley, Cells, Desert, Bone Crypt, Toxic Sewer, Precinct, Shore, Spider Forest, Estuary, Channel, Bazaar, Glacier, Villa, Ramparts, Museum, Desert Spring, Temple, Underground River, Plateau, Phantasmagoria" Ebből legalább 4, amit szerettem futni, főleg a Toxic...
Mi jön be helyettük?
-
dante3
addikt
Ez nekem annyira nem tetszik: "The following Maps have been removed from the Atlas: Arachnid Nest, Colosseum, Waste Pool, Thicket, Academy, Infested Valley, Cells, Desert, Bone Crypt, Toxic Sewer, Precinct, Shore, Spider Forest, Estuary, Channel, Bazaar, Glacier, Villa, Ramparts, Museum, Desert Spring, Temple, Underground River, Plateau, Phantasmagoria" Ebből legalább 4, amit szerettem futni, főleg a Toxic...
-
la_cc
addikt
Ez így sokáig elfog tartani akkor, mert egy merő unalom a 2...

-
San398
őstag
A bemutató után én is ezt éreztem, hogy összemosódik a két játék. Mondjuk nem baj hogy egyikből viszik a tartalmat a másikba és viszont. Kicsit olyan mintha a poe1 lenne a teszt környezet és ami "jó" azt viszik poe2-be
-
Plazmacucci
félisten
-
Lokids
addikt
Dehát azt mondták 2x annyi currency fog esni itemek helyett. Game saved
2x annyi currency? Te jó ég. Számoljunk csak?
0 * 2 = x
x = ...
Valahogy nem tetszik az eredmény.
-
Plazmacucci
félisten
-
Siriusb
veterán
Jonathan meg a Mark vette át a stafétát. Kopasz barátunk már szólóban nyomja.
Tényleg, Jonathan a szemüveges, ugye? Akkor Mark volt a képernyőn tegnap. legalább nem Eleonórának hívtam.
-
Plazmacucci
félisten
-
Siriusb
veterán
Meg az awakened supportok??
Lejjebb olvastam:
All Awakened Support Gems can no longer be obtained, except for Awakened Empower, Awakened Enlighten and Awakened Enhance. -
Siriusb
veterán
Chris szerencsére már nem tagja a csapatnak
Akkor hogy hívják a srácot?
-
Plazmacucci
félisten
-
Siriusb
veterán
Na elmennek a fenébe, most olvasom:
Ultimatum Added a modifier to Ultimatums that prevents players being able to Block.
Ráadásul Elementalist gólemjeit is visszavágták. Lőttek a terveimnek.
-
Siriusb
veterán
Dehát azt mondták 2x annyi currency fog esni itemek helyett. Game saved
Ha valahogy elszámítják magukat és dőlni fog a lé... Azt mondta Chris, hogy a liga közepén nem akar egyensúlyozni, hogy ne borítson fel mindent. Szóval van remény.

-
Siriusb
veterán
Harbiknak tényleg kampó?
Igen.
Awakened: Elvileg jobb verzók jönnek (Exceptional), de számomra nem világos, hogy azonnal csere vagy most még egymás mellett léteznek (Awakened Support Gems, which are being phased out.).
-
Siriusb
veterán
Kingsmarchra kíváncsi leszek. Ha jól értettem, megcserélik a növények és a bányászott ércek jutalmát. Vagyis akkor érceket kell a mapokon bányászni ezután a mirror shardokért - ha csak nem lett nerfelve a jutalom és tényleg ad majd ezután is shardot. Előnye hogy kevesebb gold a bányászokat és az olvasztókat eltartani, mint a farmereket korábban. Viszont így nem lesz sajnos a 24/7 offline "termesztés", mert a mapokat kell tolni folyamatosan az ércekért. Ha jól emlékszem maxos emberkkel nem volt túl sok idő bányászni/megmunkálni az ércet, és akkor nem lehet előre 18 órányi munkát felhalmozni nekik. Aztán ki tudja, lehet játszottak a számokkal, akár a jutalmakkal. Majd kiderül.
Láttam róla 1-2 reddit postot az elmúlt héten, hogy embereknek nem nagyon tetszett a Kingsmarch eddigi megoldása. Nekem pont ellenkezőleg, én imádtam, hogy farmoltam goldot, másnap meg mehetek dolgozni, mert a növényeket farmolják és később hozza a hajó belőle a mirror shardot. Kb ez volt az egyedüli fix jó bevételem a random eső cuccok eladásán kívül. Na kíváncsi leszek mi marad ebből ezek után. Lehet Svalinn pl olcsóbb lesz így, ha sokan rámennek az érc farmolásra mapokon, akkor több kráter spawnol, több Svalinn fog esni a játékosoknak.
Shipping ores and bars in Kingsmarch will now return Currency items, while shipping crops will return Equipment items.
Szóval jól értetted.
-
Plazmacucci
félisten
Lehet orrvérzésig tolni kedvenc mapot, csak lesz az a 4 új orb vagy micsoda, ami feltuningol néhány mapot és ligamechanikát a mapon belül az atlason. Hogyha azok olyan durván tuningolják majd, mint ahogyan a streamben mutatták, akkor kötelező jellegűnek tűnik. És akkor nem a kedvenc map orrvérzésig tolása lesz a taktika ezentúl, hanem ilyen orbok használata (a scarabokon felül) és az így randomra megjelenő influence farmolása az atlason.
Nekem olyan kötelező dolognak hangzik így elsőre, tapasztalat nélkül, mint a chisel, scarabok és a mapok rollolása - de legalábbis rare szintre húzása a farmoláshoz a korábbi patchekben. Aztán meglátjuk a gyakorlatban, lehet mindenki imádni fogja, nekem elsőre ránézésre nem tetszik a dolog.Dehát azt mondták 2x annyi currency fog esni itemek helyett. Game saved
-
DjDanee87
addikt
harbi és awawkened gems tényleg kész, finito.
A mapoknál én ha jól értem, akkor layout nélküli Tier mapok fognak esni, azokat kell aktiválni az atlasz pontjain és megadni, hogy melyik layoutot akarod futni, vagyis továbbra is lehet majd a kedvenc mapot tolni orrvérzésig.
Ami engem érdekelt, hogy amennyire látom, az Energy Blade inquisitort nem nerfelték nagyon, csak a Foulborn Ghostwrithe kapott egy -10% ES-t. Nem öröm, de ha a mostani 5700+5700 helyett 5700+4500 lesz az effektív life poolom, az összes többi bónusz megmarad, akkor azzal azért el lehet lenni. Aztán persze lehet, hogy benéztem még valamit, majd meglátom.Lehet orrvérzésig tolni kedvenc mapot, csak lesz az a 4 új orb vagy micsoda, ami feltuningol néhány mapot és ligamechanikát a mapon belül az atlason. Hogyha azok olyan durván tuningolják majd, mint ahogyan a streamben mutatták, akkor kötelező jellegűnek tűnik. És akkor nem a kedvenc map orrvérzésig tolása lesz a taktika ezentúl, hanem ilyen orbok használata (a scarabokon felül) és az így randomra megjelenő influence farmolása az atlason.
Nekem olyan kötelező dolognak hangzik így elsőre, tapasztalat nélkül, mint a chisel, scarabok és a mapok rollolása - de legalábbis rare szintre húzása a farmoláshoz a korábbi patchekben. Aztán meglátjuk a gyakorlatban, lehet mindenki imádni fogja, nekem elsőre ránézésre nem tetszik a dolog. -
Har_melin
addikt
harbi és awawkened gems tényleg kész, finito.
A mapoknál én ha jól értem, akkor layout nélküli Tier mapok fognak esni, azokat kell aktiválni az atlasz pontjain és megadni, hogy melyik layoutot akarod futni, vagyis továbbra is lehet majd a kedvenc mapot tolni orrvérzésig.
Ami engem érdekelt, hogy amennyire látom, az Energy Blade inquisitort nem nerfelték nagyon, csak a Foulborn Ghostwrithe kapott egy -10% ES-t. Nem öröm, de ha a mostani 5700+5700 helyett 5700+4500 lesz az effektív life poolom, az összes többi bónusz megmarad, akkor azzal azért el lehet lenni. Aztán persze lehet, hogy benéztem még valamit, majd meglátom. -
Plazmacucci
félisten
Harbiknak tényleg kampó?
Meg az awakened supportok??
-
Plazmacucci
félisten
Harbiknak tényleg kampó?
-
DjDanee87
addikt
Valami ilyesmi, de nem figyeltem annyira oda.
Az asztrolábok szerintem durvák lesznek, legalábbis az utolsó pálya a régióban, amikor felhalmoz mindenféle mod-ot. Ezt kombinálod a mostani mechanikával, azaz duplázod a tartalmat, és a többit már végig sem tudom gondolni.
A scion-ra nagyon kíváncsi vagyok.
Volt egy-két tetszetős skill a bemutatóban.
Nekem azzal két dolog nem tetszik így első ránézésre. Egyrészt, nem mehetek vele a kedvenc mapomon, ha jól értem, hanem azt a néhány random megjelölt mapot kell letolni vele, ami módosul az Atlason. Másrészt félek olyan lesz, mint a Scarabok. Scarab nélkül ligamechnika elég kiheréltnek hat Scarabbal megtolthoz képest. Vagyis ezentúl nem csak a Scarabokat lesz "kötelező" megvenni a farmoláshoz, ahogyan eddig is, hanem még ezeket a bogyókat is.
Aztán meglátjuk mi sül ki belőle. -
Siriusb
veterán
Kingsmarchra kíváncsi leszek. Ha jól értettem, megcserélik a növények és a bányászott ércek jutalmát. Vagyis akkor érceket kell a mapokon bányászni ezután a mirror shardokért - ha csak nem lett nerfelve a jutalom és tényleg ad majd ezután is shardot. Előnye hogy kevesebb gold a bányászokat és az olvasztókat eltartani, mint a farmereket korábban. Viszont így nem lesz sajnos a 24/7 offline "termesztés", mert a mapokat kell tolni folyamatosan az ércekért. Ha jól emlékszem maxos emberkkel nem volt túl sok idő bányászni/megmunkálni az ércet, és akkor nem lehet előre 18 órányi munkát felhalmozni nekik. Aztán ki tudja, lehet játszottak a számokkal, akár a jutalmakkal. Majd kiderül.
Láttam róla 1-2 reddit postot az elmúlt héten, hogy embereknek nem nagyon tetszett a Kingsmarch eddigi megoldása. Nekem pont ellenkezőleg, én imádtam, hogy farmoltam goldot, másnap meg mehetek dolgozni, mert a növényeket farmolják és később hozza a hajó belőle a mirror shardot. Kb ez volt az egyedüli fix jó bevételem a random eső cuccok eladásán kívül. Na kíváncsi leszek mi marad ebből ezek után. Lehet Svalinn pl olcsóbb lesz így, ha sokan rámennek az érc farmolásra mapokon, akkor több kráter spawnol, több Svalinn fog esni a játékosoknak.
Valami ilyesmi, de nem figyeltem annyira oda.
Az asztrolábok szerintem durvák lesznek, legalábbis az utolsó pálya a régióban, amikor felhalmoz mindenféle mod-ot. Ezt kombinálod a mostani mechanikával, azaz duplázod a tartalmat, és a többit már végig sem tudom gondolni.
A scion-ra nagyon kíváncsi vagyok.
Volt egy-két tetszetős skill a bemutatóban.
-
DjDanee87
addikt
-
Siriusb
veterán
-
la_cc
addikt
Lehet újratanulni az altas működését...
-
Siriusb
veterán
-
Siriusb
veterán
Rá se ismerek a játékra.
2 héttel ezelőtt kellett volna ez a bejelentés, 1 hét kevés lesz mindezt felfogni.
-
Plazmacucci
félisten
Rá se ismerek a játékra.
-
Siriusb
veterán
Életem legnehezebb 5 perce következik.
Nem semmi ez a beharangozó.
-
Plazmacucci
félisten
-
Siriusb
veterán
Ne feledjétek, ma este twitch!
-
Plazmacucci
félisten
https://www.youtube.com/watch?v=3zq6hH2yEL0&t=677s
"I will be very surprised iw we don't do a drastic shift in 3.28"
2 héttel ezelőtt. Vajh' mi lesz ebből?!Remélem valami jó.
-
Siriusb
veterán
Ez tervezett a ggg részéről. A #44328-ben elmagyarázzák
https://www.youtube.com/watch?v=3zq6hH2yEL0&t=677s
"I will be very surprised iw we don't do a drastic shift in 3.28"
2 héttel ezelőtt. Vajh' mi lesz ebből?! -
Siriusb
veterán
Jól van, meggyőztél. Írtam is Chris Wilsonnak youtubon.
Ha már itt tartunk, nem intézkednél, jusson nekem is abból a fazékból?
-
Plazmacucci
félisten
-
Siriusb
veterán
No de mindez rád nem vonatkozik a kivételezett helyzeted miatt!

Ha TE megnyitsz egy új térképet, már a hideout-ban dőlni kell a divine orb-nak, szóval -> #44354
-
Plazmacucci
félisten
-
Siriusb
veterán
Jó, nekem csak kampány alatt hullik divine, mapokon már nem
-
Plazmacucci
félisten
-
Siriusb
veterán
számítanak rám.Szerintem nektek személyre szabott kliensetek van, amilyen "mákotok" szokott lenni... Hiába, az elit kiváltságai előrevalók.
-
Plazmacucci
félisten
-
Siriusb
veterán
Mi ütött ezekbe
Valószínűleg rendkívül fontosak nekik a magyar játékosok és nem akarják, hogy a kezdet óráit átaludjuk.
-
Plazmacucci
félisten
-
Siriusb
veterán
Ingyen
Mi más kell még?
Egyéb:
Minél többet birizgálom ezt az elementalist LC-t, annál inkább ezzel akarok kezdeni. poe.ninját böngészgetem ötletekért, s úgy gondolom CI felé fogok tendálni, mivel ritual/ultimatum a terv, de legalábbis az ulti, persze mindkettőnél célszerű a chaos/poison immunity. Ultimatumhoz mik azok a kitételek, amelyekre jobban oda kell figyelni? Ha valakinek vannak jó meglátásai, ne tartsa magában.
-
Siriusb
veterán
-
la_cc
addikt
-
DjDanee87
addikt
-
Siriusb
veterán
-
Siriusb
veterán
Ezek nélkül azért tudtam élni. Skill gem meta shake up kell a népnek.
Az async trade bevezetését nehéz felülmúlni.

A titkos helyekből is kb. csak az Act 1-béli ládikóra mentem rá, többi azt sem nagyon tudom, hol van. Ha már itt tartunk a garantált 5L megmaradt (twilight strand és slave pen volt talán a két helyszín)? -
Plazmacucci
félisten
Ezek nélkül azért tudtam élni. Skill gem meta shake up kell a népnek.
-
Siriusb
veterán
-
Plazmacucci
félisten
Gondolod borítják a bilit? Lehet akkor jól is járok LC-vel, kevés a valószínűsége, hogy ezt érintené.
Mondjuk attól tartok, hogy CWS-t kinyírják, azért nem is tervezek vele. Egyelőre.
Március 6-ig még százszor meggondolom magam. Kezdés előtt 5 perccel még nyolcszor. Q-ban háromszor és még ott a karakterválasztás fázisa is. 
Sajnos valóban volt már rá példa, hogy valóban a belépés közben gondoltam meg magam...Hamarosan kiderul
-
Siriusb
veterán
Szerintem sok mindent szét fognak cseszni, uh nem.
Gondolod borítják a bilit? Lehet akkor jól is járok LC-vel, kevés a valószínűsége, hogy ezt érintené.
Mondjuk attól tartok, hogy CWS-t kinyírják, azért nem is tervezek vele. Egyelőre.
Március 6-ig még százszor meggondolom magam. Kezdés előtt 5 perccel még nyolcszor. Q-ban háromszor és még ott a karakterválasztás fázisa is. 
Sajnos valóban volt már rá példa, hogy valóban a belépés közben gondoltam meg magam... -
Plazmacucci
félisten
Múltkorjában böngészgettem poe ninját Lighning Conduit miatt, s mivel a legtöbben Elemetalist választanak hozzá, csak ki kellett próbálnom. Persze még a kampányon sem értem végig, de sokkal jobb, mint vártam, pláne első lab után, amikor már LC is van 3 gólemmel egyetemben. Jó lenne eljutni legalább a sárga pályákig, de a jelenlegi állás szerint tartalék tervből kezd előresorolódni, pláne, hogy úgy látom, nem kell hozzá túlzott befektetés.
Ti agyaltok valamin, vagy kivártok a nagy bejelentésekig?
Palsteron nagyon ügyködik a Fusi totemen, bizonnyal egy megbízható választás lesz.
Szerintem sok mindent szét fognak cseszni, uh nem.
-
Siriusb
veterán
Múltkorjában böngészgettem poe ninját Lighning Conduit miatt, s mivel a legtöbben Elemetalist választanak hozzá, csak ki kellett próbálnom. Persze még a kampányon sem értem végig, de sokkal jobb, mint vártam, pláne első lab után, amikor már LC is van 3 gólemmel egyetemben. Jó lenne eljutni legalább a sárga pályákig, de a jelenlegi állás szerint tartalék tervből kezd előresorolódni, pláne, hogy úgy látom, nem kell hozzá túlzott befektetés.
Ti agyaltok valamin, vagy kivártok a nagy bejelentésekig?
Palsteron nagyon ügyködik a Fusi totemen, bizonnyal egy megbízható választás lesz.
-
Siriusb
veterán
POB-ban Scion Scavanger-rel elkezdtem nézegetni a lehetőségeket, és egész jó lightning crit power charge / energy shield / evasion / spell suppress karit össze lehet rakni (szerintem) a Fusi totemhez. Már csak az a kérdés, mi lesz a patch-ben.
. Nem biztos, hogy addig különösebben energiát kellene belefektetnem. -
Siriusb
veterán
Remélem. Csak ne járjunk úgy mint a kinetic rain-nel.
Attól tartok, a Kinetic Fusillade-t is megnyesik, pedig jó lenne egy laza totem build így kezdésre. Próbáltam kiötleni egyet, de nem nagyon ment. Persze ha lesz egy jó scion ascendancy, még bármi megtörténhet.

-
Plazmacucci
félisten
-
Plazmacucci
félisten
[link] holy hammers
-
wiggen123
senior tag
Én mindig megfogadom, hogy majd reggel, meg másnap ráér, meg pár káosz lesz csak a leveling cucc, amit más levedlett. Aztán ott liheget a PoB előtt kezdés előtt egy órával, mivel menjek kampányban ami nem lesz gergya, meg uncsi

-
Siriusb
veterán
Azon gondolkozom, melyikünknek lesz annyi esze, hogy csak szombaton kezd bele az új ligába. Ráadásul ügy, hogy este 8-kor kezdődik...
Lehet közösen szidjuk majd a GGG szervereket?
-
Plazmacucci
félisten
Néznivaló [link]
-
Plazmacucci
félisten
-
Siriusb
veterán
Én ez alatt a 10+ év alatt családos lettem. Ezzel azt hiszem mindent elmondtam
Tehát a család kiszolgál, hogy nyugodtan tudj játszani? Ez igen!
-
la_cc
addikt
Én ez alatt a 10+ év alatt családos lettem. Ezzel azt hiszem mindent elmondtam
Derék dolog is az.
-
Plazmacucci
félisten
-
la_cc
addikt
Én 12 év utan sem vagyok ügyes. Általában 2 voidstone után megunom a grindot.
A game kb. 4 voidstone után kezdődik igazán, amikor max közeli az atlas a passzívokkal már. Ha jó a build-em, én kb. idáig szoktam bírni.
-
wiggen123
senior tag
Nekik van az endgame kitalálva. T17 - T16.5 mapok, über bossok, minél több map modra legyél képes. Juiced mapok, titanic scarab stb.
-
Plazmacucci
félisten
Én 12 év utan sem vagyok ügyes. Általában 2 voidstone után megunom a grindot.
-
Siriusb
veterán
Hát a fa minek számított? Szerintem early game után leginkább egyiknek sem miután silent nerf-elték az egészet...
Graft-ból megvettem trade-ről, amit akartam. Currency-ből az elején kaptam 5C-t, azon kívül árultam belőle az elején, nekem kb. ennyi volt a fa.Ja igen, sosem volt az a cucc, amit akartam nyitogatni, venni meg nem vettem elvből.
Nekem a fa craft-nak számít. Elég jó cuccokat dobott, jó áron el lehetett adni (provisioning). Emellett nekem is csak a graft-ból (pár szerencsés dobás) volt némi bevétel.
Ti, mint ügyes játékosok, nem érzitek azt, hogy túl könnyű számotokra lassan a játék?
-
Siriusb
veterán
-
la_cc
addikt
Hát a fa minek számított? Szerintem early game után leginkább egyiknek sem miután silent nerf-elték az egészet...
Graft-ból megvettem trade-ről, amit akartam. Currency-ből az elején kaptam 5C-t, azon kívül árultam belőle az elején, nekem kb. ennyi volt a fa.Ja igen, sosem volt az a cucc, amit akartam nyitogatni, venni meg nem vettem elvből.
-
dante3
addikt
-
Siriusb
veterán
-
la_cc
addikt
NA
Combat vagy craft liga lesz vajon?
-
Plazmacucci
félisten
-
Siriusb
veterán
Scion is buffolva lesz.
Nem árt neki, elég elhagyatott szegényke.
Szerk.: amúgy tudsz még ilyen titkos információt? Én szívesen hallanám.

-
Plazmacucci
félisten
Scion is buffolva lesz.
-
Siriusb
veterán
-
Siriusb
veterán
Kint van az új teaser, inkább azzal foglalkozz már
Ó, arról lemaradtam. Na, majd délután.
-
Plazmacucci
félisten
Na, elkezdtem tervezni biztonsági tartaléknak a Lightning Conduit inquesitor-t, ha más nem lesz...
CWS a legszimpatikusabb jelenleg, annyira összeraktam, hogy a normál T16 ulti-t vigye, nagyon kényelmes.
Csak borsos áron mennek a hozzávalók ligakezdéskor. Persze ki tudja, mi lesz a peccsben, elmehet még bármi felé a választás.
LC-t kéne úgy összeraknom, hogy ultizhassak, sosem csináltam ezt a mechanikát – csak a mostani próba erejéig –, ki kellene próbálnom. Egyelőre kb. 90-ig van meg viszonylag olcsón. persze rá kellett jönnöm, mark on hit, cast on crit spell-lel nem működik, pedig jó lett volna automatizálgatni.
Azért a Kitava sapkán még gondolkozom...Kint van az új teaser, inkább azzal foglalkozz már
-
Siriusb
veterán
Na, elkezdtem tervezni biztonsági tartaléknak a Lightning Conduit inquesitor-t, ha más nem lesz...
CWS a legszimpatikusabb jelenleg, annyira összeraktam, hogy a normál T16 ulti-t vigye, nagyon kényelmes.
Csak borsos áron mennek a hozzávalók ligakezdéskor. Persze ki tudja, mi lesz a peccsben, elmehet még bármi felé a választás.
LC-t kéne úgy összeraknom, hogy ultizhassak, sosem csináltam ezt a mechanikát – csak a mostani próba erejéig –, ki kellene próbálnom. Egyelőre kb. 90-ig van meg viszonylag olcsón. persze rá kellett jönnöm, mark on hit, cast on crit spell-lel nem működik, pedig jó lett volna automatizálgatni.
Azért a Kitava sapkán még gondolkozom... -
wiggen123
senior tag
-
Pitymaszter
tag
-
Win-T
őstag
Technical Support (Path of Exile 1) - Settings not saving [Solved] - Forum - Path of Exile
szerintem ez lehet, steam-es jateknal.
Na ezt majd kipróbálom, bár Eset Internet Securityt használok, nem a Windowsét.
De rohadjak meg ha értem, hát más beállításokat símán elment, a hangot vagy az UI-t ha változtatok valamit, ezeket meg nem.
-
Argh!
senior tag
Ezt a linket nem igazán értem... de rákerestem persze, google-el is a hibára, meg AI-al is megbeszéltem. Minden fájl írható, olvasható a documents/my games mappában.
De megoldást semmi nem jelentett eddig... Steam verzió egyébként.
A második részben semmi ilyen gond nincs. Meg mondom ezzel sem volt eddig, pedig jópár éve tolom már.Technical Support (Path of Exile 1) - Settings not saving [Solved] - Forum - Path of Exile
szerintem ez lehet, steam-es jateknal.
-
Win-T
őstag
path of exile - Google-keresés
Probáld ki ezeket.
Ezt a linket nem igazán értem... de rákerestem persze, google-el is a hibára, meg AI-al is megbeszéltem. Minden fájl írható, olvasható a documents/my games mappában.
De megoldást semmi nem jelentett eddig... Steam verzió egyébként.
A második részben semmi ilyen gond nincs. Meg mondom ezzel sem volt eddig, pedig jópár éve tolom már. -
Siriusb
veterán
Nektek nincs olyan problémátok mostanában, hogy minden indításnál újra kell bindelni az összes korábban beállított billentyűt (már aki nem a default kiosztással játszik)?
Meg például Fullscreenről is minden indításnál vissza kell Windowed Fulscreenre állítanom mert nem jegyzi meg. Sosem volt korábban ilyen gondom, szerintem a új Breach ligával kezdte el. Rohadt idegesítő...Mostanában keveset indítottam el, de nem tűnt fel. Steam vagy önálló kliens? Nem lehet valami fájl jogosultság probléma? Ha már úgyis elveszett a beállítás, esetleg töröld a konfig fájlt és nézd meg, létrehozza-e a beállítás mentése után.
-
Argh!
senior tag
Nektek nincs olyan problémátok mostanában, hogy minden indításnál újra kell bindelni az összes korábban beállított billentyűt (már aki nem a default kiosztással játszik)?
Meg például Fullscreenről is minden indításnál vissza kell Windowed Fulscreenre állítanom mert nem jegyzi meg. Sosem volt korábban ilyen gondom, szerintem a új Breach ligával kezdte el. Rohadt idegesítő...path of exile - Google-keresés
Probáld ki ezeket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
44400 - 44301
45751 - 45701 45700 - 45601 45600 - 45501 45500 - 45401 45400 - 45301 45300 - 45201 45200 - 45101 45100 - 45001 45000 - 44901 44900 - 44801 44800 - 44701 44700 - 44601 44600 - 44501 44500 - 44401 44400 - 44301 44300 - 44201 44200 - 44101 44100 - 44001 44000 - 43901 43900 - 43801 43800 - 43701 43700 - 43601 43600 - 43501 43500 - 43401 43400 - 43301 43300 - 43201 43200 - 43101 43100 - 43001 43000 - 42901 42900 - 42801 42800 - 42701 42700 - 42601 42600 - 42501 42500 - 42401 42400 - 42301 42300 - 42201 42200 - 42101 42100 - 42001 42000 - 40001 40000 - 38001 38000 - 36001 36000 - 34001 34000 - 32001 32000 - 30001 30000 - 28001 28000 - 26001 26000 - 24001 24000 - 22001 22000 - 20001 20000 - 18001 18000 - 16001 16000 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Mikrotik routerek
- Diablo II: Classic és Resurrected
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Apple MacBook
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen okostelefont vegyek?
- PlayStation 5
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Apple MacBook Pro 14 M2 Pro (2023) 16GB / 1TB SSD Karcmentes állapot, 88%-os akkumulátor (128 ci
- Lenovo Thinkcentre M720s SFF,i3-8100,8GB DDR4,256GB NVMe SSD,WIN11
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Windforce 2 OC GTX 960 4GB videókártya garanciával hibátlan működéssel
- Dell Latitude 5420 14" Touchscreen i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia, 4G LTE OPCIÓ
- Samsung Galaxy S23 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával