Hirdetés
- A Noctua szerint néha nem megbízhatók a házgyártók termékspecifikációi
- Kisebb csavar jellemzi az ASUS új TUF-os alaplapját
- Az AOC év végére ígért monitora szerint is három a magyar igazság
- Modellspecifikus hardvertervezésben utazna a Taalas felvásárlásával az AMD
- Megjött a Sharkoon "lázadó" tápjainak legújabb generációja
- Gaming notebook topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Apple MacBook
- A Noctua szerint néha nem megbízhatók a házgyártók termékspecifikációi
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- A cégek helyett egy felhasználó oldotta meg a leégő GeForce-ok problémáját
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
-
44300 - 44201
45751 - 45701 45700 - 45601 45600 - 45501 45500 - 45401 45400 - 45301 45300 - 45201 45200 - 45101 45100 - 45001 45000 - 44901 44900 - 44801 44800 - 44701 44700 - 44601 44600 - 44501 44500 - 44401 44400 - 44301 44300 - 44201 44200 - 44101 44100 - 44001 44000 - 43901 43900 - 43801 43800 - 43701 43700 - 43601 43600 - 43501 43500 - 43401 43400 - 43301 43300 - 43201 43200 - 43101 43100 - 43001 43000 - 42901 42900 - 42801 42800 - 42701 42700 - 42601 42600 - 42501 42500 - 42401 42400 - 42301 42300 - 42201 42200 - 42101 42100 - 42001 42000 - 40001 40000 - 38001 38000 - 36001 36000 - 34001 34000 - 32001 32000 - 30001 30000 - 28001 28000 - 26001 26000 - 24001 24000 - 22001 22000 - 20001 20000 - 18001 18000 - 16001 16000 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2023-12-13 04:39 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Win-T
őstag
Nektek nincs olyan problémátok mostanában, hogy minden indításnál újra kell bindelni az összes korábban beállított billentyűt (már aki nem a default kiosztással játszik)?
Meg például Fullscreenről is minden indításnál vissza kell Windowed Fulscreenre állítanom mert nem jegyzi meg. Sosem volt korábban ilyen gondom, szerintem a új Breach ligával kezdte el. Rohadt idegesítő... -
la_cc
addikt
Jó lenne ha jönne pár új MELEE skill, ami véletlenül OP-ra sikeredik.
Bár nem számítok semmi hűha dologra erősen látszik hogy a POE2 erőltetik (ami nekem annyira nem jön be, főleg ez az új temple építgetés meg büntetés - csomó időt beleölsz aztán puff és oda a befektetett idő, energia 1 sec alatt... kösz nem).
De majd elválik, hogy a bejelentésnél megmozgatja a fantáziámat vagy sem az új liga.Most volt a Snaking Fissure, nem toltad vele?
-
Pitymaszter
tag
Jó lenne ha jönne pár új MELEE skill, ami véletlenül OP-ra sikeredik.
Bár nem számítok semmi hűha dologra erősen látszik hogy a POE2 erőltetik (ami nekem annyira nem jön be, főleg ez az új temple építgetés meg büntetés - csomó időt beleölsz aztán puff és oda a befektetett idő, energia 1 sec alatt... kösz nem).
De majd elválik, hogy a bejelentésnél megmozgatja a fantáziámat vagy sem az új liga. -
Plazmacucci
félisten
-
Siriusb
veterán
-
Siriusb
veterán
No, a Kinetic Fusilade-del majdnem Maven-t is sikerült megcsinálnom, csak a pocsolyákkal elcsesztem, s már nem tudtam a végén hová kitérni.
Amúgy Crimson ore-nál nagyon lehet látni a "chain"-t működni, gyakorlatilag körbemegy.
Érdemes megnézni.Beszereztem egy rain of splinter-t, eléggé szemmel is látható a különbség, nem gondoltam, hogy a +2 lövedék ennyit számít annak ellenére, hogy a totem sebzést meg lerontja közben.
-
Siriusb
veterán
KF-het hogy jól működjön 2 dolgot kell kibalanszolni. Nem lehet túl sok az attack speeded, és kell némi reduced skill duration. Ezt legegyszerűbben a Window of Opportunity passzívból kapsz a fán + a duration mastery 10% less skill eff dur. Support gemként érdemes a less duration suppotot használni, quality menjen rá az is megdobja az csökkentés értékét. De ha ez mind nem elég, és még mindíg sok az attack speed lehet venni Warped Timepiece unique amuletet, vagy esetleg ha az sem elég (bár elég kéne hogy legyen) akkor még van egy unique gyűrű is de annak nem vágom a nevét - ami szintén csökkent skill durationt.
Amúgy elég bonyolult a számítása a skillnek mert még befolyásolja az is, hogy mennyi extra projectile-od van. Van hozzá kalkulátor ha nagyon belemennél:
https://nemrod10.github.io/KF/
Videó magyarázat hozzá: [PoE 3.27 - Kinetic Fusillade Built Right: Don't Make This Mistake!]A gyűrű: Timeclaps, s egyetértek, ez lehet gond, amit írtál.
-
DjDanee87
addikt
kinetic fussilade konzolon. A6 végéig elég volt szinte csak 1-1 ballistát letennem. Ma folytatom, ahol tegnap befejeztem, Brine King előtti terület és a king volt itt vissza. Elég nyögvenyelősen, de halál nélkül mentem át A7-be. Kimegyek a táborból, egyből feltűnt, hogy alig sebzek. 5 ballista már a fehér mobokkal is alig bír, sárga rar, meg kb. 10-15 sec. 5 ballistának 3 frenzyvel, igaz a wand sebzése önmagában csak 200 total dps, nem Palsteron féle build red maphoz berakott 375 totál dps-e, de nem is vagyok ott. Az összes ballista körül lövedékek, züldelnek mint egy gyümölcsös, de alig lőnek , akkor se az összes, mintha szép sorban egymás után puffogtatnának. Állok, a sárga szaros nem tud leütni, nekem meg kell 10 sec. Tegnap még 1 is lecsapta volna, még A10-en is iziben. Mi a nyavalya lehet. Semmit nem bolygattam.
KF-het hogy jól működjön 2 dolgot kell kibalanszolni. Nem lehet túl sok az attack speeded, és kell némi reduced skill duration. Ezt legegyszerűbben a Window of Opportunity passzívból kapsz a fán + a duration mastery 10% less skill eff dur. Support gemként érdemes a less duration suppotot használni, quality menjen rá az is megdobja az csökkentés értékét. De ha ez mind nem elég, és még mindíg sok az attack speed lehet venni Warped Timepiece unique amuletet, vagy esetleg ha az sem elég (bár elég kéne hogy legyen) akkor még van egy unique gyűrű is de annak nem vágom a nevét - ami szintén csökkent skill durationt.
Amúgy elég bonyolult a számítása a skillnek mert még befolyásolja az is, hogy mennyi extra projectile-od van. Van hozzá kalkulátor ha nagyon belemennél:
https://nemrod10.github.io/KF/
Videó magyarázat hozzá: [PoE 3.27 - Kinetic Fusillade Built Right: Don't Make This Mistake!] -
LittleBoss67
aktív tag
kinetic fussilade konzolon. A6 végéig elég volt szinte csak 1-1 ballistát letennem. Ma folytatom, ahol tegnap befejeztem, Brine King előtti terület és a king volt itt vissza. Elég nyögvenyelősen, de halál nélkül mentem át A7-be. Kimegyek a táborból, egyből feltűnt, hogy alig sebzek. 5 ballista már a fehér mobokkal is alig bír, sárga rar, meg kb. 10-15 sec. 5 ballistának 3 frenzyvel, igaz a wand sebzése önmagában csak 200 total dps, nem Palsteron féle build red maphoz berakott 375 totál dps-e, de nem is vagyok ott. Az összes ballista körül lövedékek, züldelnek mint egy gyümölcsös, de alig lőnek , akkor se az összes, mintha szép sorban egymás után puffogtatnának. Állok, a sárga szaros nem tud leütni, nekem meg kell 10 sec. Tegnap még 1 is lecsapta volna, még A10-en is iziben. Mi a nyavalya lehet. Semmit nem bolygattam.
-
Siriusb
veterán
Breech-et csináld mindenhol, azzal össze tudod állítani a felszerelésed, illetve piszok olcsó minden cucc, amivel el tudsz indulni a kampány után. Nálam mindig az a gond, hogy bőven 70 alatt fejezem be Act10-et, hát most 70 voltam.
Less duration-re nyomd a quality-t, az az első.5L-nél ötödiknek, ha szín problémád van, szerintem added fire stb gem-et is betehetsz, amilyen szín van éppen.
-
DjDanee87
addikt
Wand:
Flat ele damage
crit multi
crit chance
és spell dmg, ahogy mondtad.
(Nem spell crit, vagy added dmg to spells kell!)5l:
Nem tudom, hogy állsz manával, de szerintem nem vagy bővében, úgyhogy Inspiration a kényelem miatt.
Nekem esett egy enlighten, így plusz auraként még a herald of thunder-t is használom, ill. precision-t arrogance-szel.Mondjuk már a kampány alatt megvolt a 6L, nem tudom, te mit csinálsz, hogy nincs...

Szerk:
kéne nekem is készíteni egy új wand-ot, vettem egy fractured crit multi-st, meg pár essence korábban, akkor ennyire futotta. Lehet veszek is pár shrieking-et.Alig játszom, úgyhogy még kampánynál járok csak. Azt hiszem act6 vagy 7 éppen. Esett a garantált 5 link breachből és azért kérdeztem. Wand meg ugyan az van rajtam mióta váltottam a buildre.
-
Siriusb
veterán
Kinetic Fusillade buildhez (Palsteron féle totemes, ha ez számít), mi az ami számít/nem számít a wandon? Próbálok rájönni megnézve 1-2 videót, de még csak annyit fejtettem meg belőle eddig:
- spell power jó
- bármilyen elemental damage jó
- phys damage nem jó???
- valami elemental damage to spells fogalmam sincs
- crit vagy spellcrit nemtudomMásik kérdés, hogy mit érdemes 5. linknek tenni guideban csak 4 és 6 link van.
Wand:
Flat ele damage
crit multi
crit chance
és spell dmg, ahogy mondtad.
(Nem spell crit, vagy added dmg to spells kell!)5l:
Nem tudom, hogy állsz manával, de szerintem nem vagy bővében, úgyhogy Inspiration a kényelem miatt.
Nekem esett egy enlighten, így plusz auraként még a herald of thunder-t is használom, ill. precision-t arrogance-szel.Mondjuk már a kampány alatt megvolt a 6L, nem tudom, te mit csinálsz, hogy nincs...

Szerk:
kéne nekem is készíteni egy új wand-ot, vettem egy fractured crit multi-st, meg pár essence korábban, akkor ennyire futotta. Lehet veszek is pár shrieking-et. -
DjDanee87
addikt
Kinetic Fusillade buildhez (Palsteron féle totemes, ha ez számít), mi az ami számít/nem számít a wandon? Próbálok rájönni megnézve 1-2 videót, de még csak annyit fejtettem meg belőle eddig:
- spell power jó
- bármilyen elemental damage jó
- phys damage nem jó???
- valami elemental damage to spells fogalmam sincs
- crit vagy spellcrit nemtudomMásik kérdés, hogy mit érdemes 5. linknek tenni guideban csak 4 és 6 link van.
-
Siriusb
veterán
Ne is panaszkodj, inkább áruld el, milyen hack-et használ itt mindenki rajtam kívül, hogy állandóan potyognak nektek a jobbnál jobb cuccok!
-
wiggen123
senior tag
50-es portál effect, egész jó, mint egy ajtó.
90-es map device, ilyen nagy öntödei üst szerűség.Nem panaszkodom. Előzőek ratyik voltak.
-
Plazmacucci
félisten
-
dante3
addikt
-
San398
őstag
Nekem is a goblin sapka jutott de én nem megyek tovább. a cuccokat odaadtam egy íjásznak act1-ben hátha ő tovább bírja

-
Siriusb
veterán
Megvan az 50-es láda, ennyi pont elég ebből
És valami jót kaptál vagy csak a goblin sapit, mint én?

Nekem ma meglesz a második ládikó is. -
Siriusb
veterán
tegnap este toltam le a kampanyt elöször meg 4db t1 mapot.nagyon lemaradtam. nem jatszottam sokat plussz szombat este kezdtem el.hat igen, brutalisak ezek a turbozott unique mobok.
nem tudom amugy hogy megint mellenytam-e a starteremmel vagy nem, mert magat a kampanyt sikerült 20 halallal letolni viszont a kari eleg szenvedös most meg, elfogyott a single target dpsem.
en szinte mindig valami streamer builddek kezdek (altalaban rue builddel) de most konkretan sajat kutföböl egy sst paladint csinaltam.most mar rajöttem, whisperert kellett volna kezdeni, az sst-nek kb. tökeletes ascendancy.na mindegy, meglatjuk mennyire lesz nyögvenyelös a dolog.legalabb tankos vagyok es nem halok minden sarkon.ja amugy kampanyt lvl 74en fejeztem be lol, kicsit durvan overleveled voltam.
amugy a valasz a kerdesedre, most is volt egy bug amit sokan kihasznaltak, van akinek mar mirror shardjai vannak, nem is egy....tegnap szerencsere javitottak a bugot.Overlevel: mindig azzal küzdök, hogy hatvan-egynéhányon végzek a kampánnyal, most 70 volt, igen szokatlan ez így.
Kíváncsi vagyok, meddig sikerül eljutnom ezzel a karival.
-
Plazmacucci
félisten
Hogy álltok a phrecia-val?
A Palsteron-féle Fusillade totem szerintem nagyon el van találva, fehér pályán még egy 10/10-es ultit is megcsináltam vele, de kellett ugrálni.
Wand-ot kellene gyártani, az elég gagyi, övnek egy Bisco-t raktam be, az bevált, sokat segít ha végig tud rohanni az ember a pályán, de Blight-nál is hasznos.
Néztem a videóját, ennek már 10d értékű rain of splinet-re van, light of meaning stb, hogy a bánatba tudják egyesek 2-3 nap alatt ezt összeszedni?!Megvan az 50-es láda, ennyi pont elég ebből
-
tibee77
őstag
tegnap este toltam le a kampanyt elöször meg 4db t1 mapot.nagyon lemaradtam. nem jatszottam sokat plussz szombat este kezdtem el.hat igen, brutalisak ezek a turbozott unique mobok.
nem tudom amugy hogy megint mellenytam-e a starteremmel vagy nem, mert magat a kampanyt sikerült 20 halallal letolni viszont a kari eleg szenvedös most meg, elfogyott a single target dpsem.
en szinte mindig valami streamer builddek kezdek (altalaban rue builddel) de most konkretan sajat kutföböl egy sst paladint csinaltam.most mar rajöttem, whisperert kellett volna kezdeni, az sst-nek kb. tökeletes ascendancy.na mindegy, meglatjuk mennyire lesz nyögvenyelös a dolog.legalabb tankos vagyok es nem halok minden sarkon.ja amugy kampanyt lvl 74en fejeztem be lol, kicsit durvan overleveled voltam.
amugy a valasz a kerdesedre, most is volt egy bug amit sokan kihasznaltak, van akinek mar mirror shardjai vannak, nem is egy....tegnap szerencsere javitottak a bugot. -
Siriusb
veterán
Hogy álltok a phrecia-val?
A Palsteron-féle Fusillade totem szerintem nagyon el van találva, fehér pályán még egy 10/10-es ultit is megcsináltam vele, de kellett ugrálni.
Wand-ot kellene gyártani, az elég gagyi, övnek egy Bisco-t raktam be, az bevált, sokat segít ha végig tud rohanni az ember a pályán, de Blight-nál is hasznos.
Néztem a videóját, ennek már 10d értékű rain of splinet-re van, light of meaning stb, hogy a bánatba tudják egyesek 2-3 nap alatt ezt összeszedni?! -
dante3
addikt
A5 végén a bossnál nagyon nem hiányoztak a Maven lézernyalábok, én ott kb. 5x feküdtem...
-
Siriusb
veterán
-
DjDanee87
addikt
A mérleg másik serpenyőjében pedig ott van, hogy mennyi könnyítést kaptunk az utóbbi időkben, pl. a magadra aggatott cuccokat milyen könnyű összehozni. Most éppen a fa, de Faustus-nál a tombolán megvehető dolgok is elég erőteljesek a kampány során. Nem lehet mindig az olyan bénákat kiszolgálni, mint én, Ben_-re is gondolni kell!

Nekem volt gáz, eddig 4 halál
-
wiggen123
senior tag
A mérleg másik serpenyőjében pedig ott van, hogy mennyi könnyítést kaptunk az utóbbi időkben, pl. a magadra aggatott cuccokat milyen könnyű összehozni. Most éppen a fa, de Faustus-nál a tombolán megvehető dolgok is elég erőteljesek a kampány során. Nem lehet mindig az olyan bénákat kiszolgálni, mint én, Ben_-re is gondolni kell!

Őt is pofánb*szta valami A1-A2 környékén

Amúgy teljesen jó a FA remélem bekerül az alapjátékba valamilyen szinten. Kampányhoz nagy segítség.
-
Siriusb
veterán
Szidja mindenki az enrage-es bossokat. Hát nem játék és mese :S
Mapok elején vagyok én is. Talán A1 volt a legnehezebb, act bossok inkább unalmasak, mint nehezek voltak a buildemnek.Nem erre számítottam... szerintem ha nem vesznek vissza ebből az enrage-ből, akkor rövid kihalt mini liga lesz, egyen, atom védelemű buildekkel, mert csak azok tudnak halál nélkül boldogulni endgame-ben.
Biztos nem a játékélmény volt a cél GGG-nél. Adok is meg nem is inkább, jó nesztek egy kis Phrecia liga, de szívjatok is rendesen közben

-
wiggen123
senior tag
Szidja mindenki az enrage-es bossokat. Hát nem játék és mese :S
Mapok elején vagyok én is. Talán A1 volt a legnehezebb, act bossok inkább unalmasak, mint nehezek voltak a buildemnek.Nem erre számítottam... szerintem ha nem vesznek vissza ebből az enrage-ből, akkor rövid kihalt mini liga lesz, egyen, atom védelemű buildekkel, mert csak azok tudnak halál nélkül boldogulni endgame-ben.
Biztos nem a játékélmény volt a cél GGG-nél. Adok is meg nem is inkább, jó nesztek egy kis Phrecia liga, de szívjatok is rendesen közben

-
Siriusb
veterán
az előző frísa is ilyen kaka gauntlet szerű volt?
Ez még az A1?

Nálam 24, de ebből kb 20 a Brutus...
-
Plazmacucci
félisten
az előző frísa is ilyen kaka gauntlet szerű volt?
-
Siriusb
veterán
Kampány letudva, jön az Idol gyűjtögetés. Az a vicc, hogy már a kampány alatt megvolt a 6L, ez a keltető fa nagyon brutál.
-
DjDanee87
addikt
Nagyon nem akarok belemenni. Lehet fun lenne, de inkább én is a szünetre voksolnék és majd kockulás következő normál ligában. De valameddig elmegyek azért, mert még nem is láttam milyen a mapolás így atlas fa nélkül.
-
Siriusb
veterán
A Less Duration support a legfontosabb, illetve a fán is felfelé haladva kirakni a cluster-t (respec).
Szerintem nagyon jó, pikk-pakk ledarálja az ellent, breech is sima liba. -
DjDanee87
addikt
Én is az ő buildjét kezdtem, de csak tegnap este. Eljutottam Act3 végére ahol lehet váltani a buildre, az mára maradt. De kezdés is egyszerű volt a galvanic arrow/rain of arrow/shrapnel ballista setuppal. Kváncsi vagyok a továbbiakra.
-
Siriusb
veterán
Breech-et csináld, már az elején tudsz egy jó graft-ot szerezni, az pedig nagyot dob.
Gamble is jó cuccokat tud adni, mondjuk az arany kell az async trade-hez is, nevetséges, hogy 1c cucc vásárlásához kell 2-4.000 arany.
-
Lokids
addikt
-
Siriusb
veterán
-
Siriusb
veterán
Elég jó rng-m van ma
Level 9-re megvan a 2db +1 all lightning skill wandom. Az igen!
Én meg bosszankodom, most szórja a minion wand-okat, mert nem olyan karakterrel megyek. Amikor minion build-em van, úgy kell megvásárolni az árustól.Amúgy ez a Palsteron-féle Kinetic Fusi totem nagyon jó, Holnap este befejezem a kampányt.
-
Lokids
addikt
Eddig eljutottam submerge passage-ig. Nehezen akaródzik a folytatás. Lehet mégsem tolom, pedig ki akartam próbálni.

-
Plazmacucci
félisten
Elég jó rng-m van ma
Level 9-re megvan a 2db +1 all lightning skill wandom. -
Siriusb
veterán
-
wiggen123
senior tag
-
Plazmacucci
félisten
-
Siriusb
veterán
Brutus kb. 28-adjára ment le...

-
Siriusb
veterán
Failed to join any instances...
-
Siriusb
veterán
Elfelejtettem, hogy ez ilyen szivatós...

Sok sikert mindenkinek! -
Siriusb
veterán
Találtam pár jó dolgot, pl.: https://heartofphos.github.io/exile-leveling/#/
Importálom a build-et és végig mutatja, melyik gem-et hol tudom megszerezni, s az adott gem melyik változatban (lesz) használatos.
Ez is hasonló: https://exile-tools.com/gemplanner
-
wiggen123
senior tag
Farmolj fishing rodot

Ha marad energiám 2. karakternek szörfölőt terveztem, ha lesz valami horgász értelmezhető védelemmel. -
Siriusb
veterán
Néztem én is nem rossz. Ami nem tetszett, hogy Endgame verzió nincs, nekem endgame az T17-től kezdődik felfele. Ő is Day 4-5 körül valami stackerre fog váltni másik ascendacyra classon belül.
Penance Brand of Dissipation Herald [link]
most ezt nézem. Többnyire Rare cuccokkal (Fáról szüretelve stilszerűen xD viszonylag olcsón) is szépek a számok. Szerintem 2 stone szinte azonnal megvan kis geareléssel a fárol. 4 stone majd meglátjuk mennyi idő. Endgame-ig fel lehet húzni szerintem simán idővel. Brand miatt nem tudom, hezitálok nem kedvencem a játékstílus.Extra map modokkal számoltok? Kelleni fog az EHP rendesen.
Na igen, az kvázi csak egy alapot nyújt, az én esetemben ezzel jól elleszek 1-2 hétig.

Amúgy ott van Tati verziója is (ranger), de azt a mana flask ascendancy-t nem értem.Map mod: bizakodom, hogy a totem miatt kisebb hatása lesz.
-
wiggen123
senior tag
Néztem én is nem rossz. Ami nem tetszett, hogy Endgame verzió nincs, nekem endgame az T17-től kezdődik felfele. Ő is Day 4-5 körül valami stackerre fog váltni másik ascendacyra classon belül.
Penance Brand of Dissipation Herald [link]
most ezt nézem. Többnyire Rare cuccokkal (Fáról szüretelve stilszerűen xD viszonylag olcsón) is szépek a számok. Szerintem 2 stone szinte azonnal megvan kis geareléssel a fárol. 4 stone majd meglátjuk mennyi idő. Endgame-ig fel lehet húzni szerintem simán idővel. Brand miatt nem tudom, hezitálok nem kedvencem a játékstílus.Extra map modokkal számoltok? Kelleni fog az EHP rendesen.
-
Siriusb
veterán
Ez pedig Tati:
Hybrid MoM Crit Kinetic Fusillade Totem WhispererEz is piszkálja a fantáziámat.

-
Siriusb
veterán
Döntésképtelenségi paralízisben vagyok
Csak a szokásos. A nevemre legalább már felírtam pár opciót. Az se semmi...Bog alap uniqueja drága lesz a sok life stacker miatt, de csak egy T2-es, pár nap és lejjebb megy az ára. Nem tudom kivárjam mig esik kicsit az ára, kifarmoljam az árát, vagy mást keressek...
https://www.youtube.com/watch?v=_R74RqBEXB4
Nálam ez a legvalószínűbb.
-
Plazmacucci
félisten
Csak a szokásos. A nevemre legalább már felírtam pár opciót. Az se semmi...Bog alap uniqueja drága lesz a sok life stacker miatt, de csak egy T2-es, pár nap és lejjebb megy az ára. Nem tudom kivárjam mig esik kicsit az ára, kifarmoljam az árát, vagy mást keressek...
Farmolj fishing rodot
-
wiggen123
senior tag
-
Siriusb
veterán
Flicker wildspeaker
Hú, nekem az túl zizegős.

Viszont ha lesz Kinetic Fusilade totem build, akkor átnyergelek arra, elvileg Tati és Palsteron is foglalkozik vele.
Szerk:
Egy kis érdekesség:
If you do the breach encounter in "The Slave Pens" (Act 5) and "The Twilight Strand" (Act 6) you will get a guaranteed 5 link body armour drop in each zone.
[link] -
Plazmacucci
félisten
Mi mellett tettétek le a voksotokat?
HoaG jó lenne, de lancing steel-t nem akarom. Ruetoo buildje felzabálná a gépet.

Chain of command tetszik, de nem látom át, hogy tudnék vele előre haladni, kipróbáltam nemrég, blight afk-ra nagyon király.Marad poeguy EA ballistája, akármennyire is ciki.

Flicker wildspeaker
-
Plazmacucci
félisten
-
Siriusb
veterán
Mi mellett tettétek le a voksotokat?
HoaG jó lenne, de lancing steel-t nem akarom. Ruetoo buildje felzabálná a gépet.

Chain of command tetszik, de nem látom át, hogy tudnék vele előre haladni, kipróbáltam nemrég, blight afk-ra nagyon király.Marad poeguy EA ballistája, akármennyire is ciki.

-
Siriusb
veterán
Frísa hánykor kezdődik?
Este 10-kor: Jan 29, 2026 10:00 PM (GMT+1).
Úgyhogy már most kezdj el kávézni.
-
Plazmacucci
félisten
Frísa hánykor kezdődik?
-
wiggen123
senior tag
Állítólag most működhet a raise zombi of falling két montregullal.
Ilyesmi vágyálmom van nekem is
Félig support Paladin (Link skillek, flask hat a linked célpontra, minionok linkelhetőek) félig minion (Reaper of Revenants), HH buffot adó helmet minionok számára.Az a baj szerintem T16-ig lenne életképes, még a HH buffokkal is csak.
Ami nem álom, hanem valóság: Life stacking Bog wich Blade Vortex, ha bajlódnék még melee skillekkel, Cyclone Paladin spin to win.
[link] -
la_cc
addikt
Akkor eljött a te időd a zombikkal.
-
Siriusb
veterán
Ahhoz túl fáradt vagyok, hogy ezt végiggondoljam, de jó lenni kipróbálni valami zombis cuccot.
Szerintem úgy is meghosszabbítják majd a liga végéig az eseményt, úgyhogy érdemes lenne belevágni. -
Plazmacucci
félisten
Ha valakivel szembejön egy jó build, legyen szíves megosztani velünk.
Részemről eddig kettőt találtam, ami jó lehet:Heralf of Agony Herald
https://www.youtube.com/watch?v=RWK1s8VYi9QAnimated Weapons Servant of Arakaali (sajnos leveling nincs)
https://www.youtube.com/watch?v=42Isot0SWc0Mondjuk úgyis csak szombat este fogok vele foglalkozni, addigra már talán tisztább lesz a kép.
-
Siriusb
veterán
Ha valakivel szembejön egy jó build, legyen szíves megosztani velünk.
Részemről eddig kettőt találtam, ami jó lehet:Heralf of Agony Herald
https://www.youtube.com/watch?v=RWK1s8VYi9QAnimated Weapons Servant of Arakaali (sajnos leveling nincs)
https://www.youtube.com/watch?v=42Isot0SWc0Mondjuk úgyis csak szombat este fogok vele foglalkozni, addigra már talán tisztább lesz a kép.
-
wiggen123
senior tag
Igen ez az egyik új. Hát 50-ig ahogy írták mások bármi elvisz. Ismerkedj a játékkal, kövess részletes leírást, ahol van leveling-hez is útmutató.
-
Win-T
őstag
Akkora effortot szerintem nem akarok beletenni, mire összeszedem ezeket a uniqe-okat, szerintem a legtöbb nem is használható lvl50 alatt.

Wiggen ajánlatát meg nem is értem... mi az a paladin? Az már valami phreciás ascendancy?
-
wiggen123
senior tag
Cuki fine tech
Az a sipka biztos nem két fillér lesz az első napokban, ez az egyetlen hibája. Vagy adja szarásig a fa alacsony szinten, az jó lenne! -
la_cc
addikt
-
Win-T
őstag
Nekem egy olyant mondjatok ami a legsímábban, a legkissebb törődés nélkül elvisz lvl50-ig az első dobozért... erre talán lesz időm. Még a jelenlegi ligában is megragadtam act8-ban.
-
Siriusb
veterán
Ha valaki szeretne ötletelni phrecia-ra.
Elkezdtem egy shadow poison zombit. https://pobb.in/WuuXA2pykTSOHa esetleg van jó ötlet... Elég sok aurát raktam bele, még ki kell bogoznom, lehet-e egyáltalán működtetni ebben a felállásban, az energy shield növelésről nem is beszélve.
A zombi father build inspirálta ezt a kezdeményt.
Olyan változatot próbálok kigondolni, amit a rendelkezésre álló idő alatt meg is lehet valósítani.
Eh, közben rájöttem, hogy nincs semmi, amiből leech lenne, úgyhogy az egész ghostwhrite rész kuka.
Nagyon beleégett az agyamba a necromancer.
Nehéz kenyér ez a build gyártás.
-
Siriusb
veterán
Ha valaki szeretne ötletelni phrecia-ra.
Elkezdtem egy shadow poison zombit. https://pobb.in/WuuXA2pykTSOHa esetleg van jó ötlet... Elég sok aurát raktam bele, még ki kell bogoznom, lehet-e egyáltalán működtetni ebben a felállásban, az energy shield növelésről nem is beszélve.
A zombi father build inspirálta ezt a kezdeményt.
Olyan változatot próbálok kigondolni, amit a rendelkezésre álló idő alatt meg is lehet valósítani.
-
Plazmacucci
félisten
Át fogják vajon variálni a meme ascendancykat?
-
tibee77
őstag
Azert azt tegyük hozza, ha valaki pl. exileokat akarta farmolni (asszem az volt akkor a legjobb penz) akkor ilyen több szaz div-be került a jo idol setup, miközben ugyanazt sima ligaban megoldhattad atlas-szal meg par c-s scarabokkal.Async trade-del jobb lesz ez most mint anno (gyötrelem volt venni akarmilyen idolt is) de az uj ascendancyk eleg faszak lesznek a mostani foulborn cuccokkal.Kerdes csak, hogy mit lehet majd elerni 2 het alatt?Az event kb. 20-21 nap lesz , viszont kerdes, hogy meddig lesz aktiv trade.Meglatjuk, en mar varom a cuccost.Kb. a 10. buildet probalom ki keepers-en es ugy erzem megtalaltam az egyik kedvencemet.Life stacker inquisitor a Foulborn Ghostwrithe chest-tel.Egyik legjobb all content vivö buildem eddig, igazi foolproof uber bosser, clearje is van azert.Eleg jo vele barmit is csinalni.Ilyen defense-e van. A max resisteket feljebb vihetnem 90-re is de ahhoz kene lvl 100 es bealdoznom egy jewelsocketet.Szoval marad igy a kari, lehet majd std-n veszek hozza meg egy par giga cuccot, feljebb tornazom a szamokat.
-
wiggen123
senior tag
-
la_cc
addikt
Nincs 110-en valamennyi atlas passive pontunk, helyette ilyen diablo 2 charm szerű különböző méretű cuccokat pakolhatunk véges mennyiségben, mint a scarabokat a map mellé. Atlas max szintje fölé húzható egy-egy mechanika, ha csak arra koncentrálsz.
Biztos nerfelik a korábbi ultratáp stratégiákat.
Ez nem is rémlik. Melyik ligában volt ez?

-
wiggen123
senior tag
Nincs 110-en valamennyi atlas passive pontunk, helyette ilyen diablo 2 charm szerű különböző méretű cuccokat pakolhatunk véges mennyiségben, mint a scarabokat a map mellé. Atlas max szintje fölé húzható egy-egy mechanika, ha csak arra koncentrálsz.
Biztos nerfelik a korábbi ultratáp stratégiákat.
-
la_cc
addikt
-
tibee77
őstag
En meg mindig tolom a ligat de mar kezdtem kiegni teljesen.Erre most bejelentik hogy lesz phrecia !
Asszem kicsit pihentetem en is a dolgot, hogy ujult erövel nekilendüljek majd.
-
Plazmacucci
félisten
Nekem nehéz az inventory management, azt nem tudom megszokni. Mozogni meg harcolni jó.
Na de ez most 3 hetes móka lesz, az nekem lehet kevés, hogy bármeddig eljussak. Már csak ilyen daddy style-ban nyomom. -
Siriusb
veterán
De olyan gecik, én most kezdtem megint elölről pohx miatt.
Akkor gyorsan hagyd abba és pihenj egy hetet!

Tényleg, milyen a kontrollerrel? -
Plazmacucci
félisten
-
Siriusb
veterán
-
wiggen123
senior tag
-
Siriusb
veterán
You can expect Path of Exile 3.28 to launch early March#44211 Plazmacucc
Na, hogy megy a kontrollerrel?Én 90 tájékán feladtam az eviscerate gladiátort, pedig nagyon jó. Az a problémám, ha nem figyelek oda és alá,raknak valami csúnya degen-t, hamar vége a dalnak, amire észreveszem és odacsapok az 1-es billentyűre, már placcs.
Viszont a Blight-ot is, ritual-t is simán lehet vele csinálni az elejétől, ultimatum-nál oda kell figyelni.
Jószívvel ajánlom bárkinek, hogy próbálja ki.Most gondolkodom, mi legyen helyette, más gladiátor build-et nem találtam, ami megmozgatta volna fantáziámat (CWS lett volna a terv, de ahhoz sok minden kellene még). Legyen valami minion a változatosság kedvéért?

-
Plazmacucci
félisten
-
Siriusb
veterán
Igen én elkezdtem, de most kontrollerrel
Azzal lehet egyáltalán kezelni?

-
Plazmacucci
félisten
Valaki tolja Pohx ligáját? Kíváncsiságból egy retaliation gladiator mellett döntöttem, eleinte döcögős volt, de amint lett block chance... Normal lab-nál volt már olyan, hogy kínlódtam, hogy könnyen lement, na de hogy 31-es szinten Izaro és facetank... Majdnem magam mellé ültem meglepetésemben.

Igen én elkezdtem, de most kontrollerrel
-
Siriusb
veterán
Valaki tolja Pohx ligáját? Kíváncsiságból egy retaliation gladiator mellett döntöttem, eleinte döcögős volt, de amint lett block chance... Normal lab-nál volt már olyan, hogy kínlódtam, hogy könnyen lement, na de hogy 31-es szinten Izaro és facetank... Majdnem magam mellé ültem meglepetésemben.

-
la_cc
addikt
-
Siriusb
veterán
-
la_cc
addikt
-
Siriusb
veterán
Ha valaki érdekel:
https://www.pathofexile.com/private-leagues/league/Pohx+Keepers+Restart
Start Time:Jan 9, 2026, 5:00:00 PM (Europe/Budapest)
-
Siriusb
veterán
-
Grim666
tag
-
Siriusb
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
-
44300 - 44201
45751 - 45701 45700 - 45601 45600 - 45501 45500 - 45401 45400 - 45301 45300 - 45201 45200 - 45101 45100 - 45001 45000 - 44901 44900 - 44801 44800 - 44701 44700 - 44601 44600 - 44501 44500 - 44401 44400 - 44301 44300 - 44201 44200 - 44101 44100 - 44001 44000 - 43901 43900 - 43801 43800 - 43701 43700 - 43601 43600 - 43501 43500 - 43401 43400 - 43301 43300 - 43201 43200 - 43101 43100 - 43001 43000 - 42901 42900 - 42801 42800 - 42701 42700 - 42601 42600 - 42501 42500 - 42401 42400 - 42301 42300 - 42201 42200 - 42101 42100 - 42001 42000 - 40001 40000 - 38001 38000 - 36001 36000 - 34001 34000 - 32001 32000 - 30001 30000 - 28001 28000 - 26001 26000 - 24001 24000 - 22001 22000 - 20001 20000 - 18001 18000 - 16001 16000 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Gaming notebook topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen routert?
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- pechman8: A Hangfal, ahogy én tapasztalom
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- ÚJ kijelző! LTE Lenovo ThinkPad X13 Gen 2 i5-1135G7 16GB 512GB FHD+ TouchScreen 1év gar.
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Apple IPhone 13 Pro Max 128gb, Újszerű, 12 Hónap garanciával
- HP EliteBook 830 G8 13,3" i7 -1185 G7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Lenovo Ideapad Gaming 3 Ryzen 5 6600H Rtx 3050 16GB DDR5 1TB
Érdemes megnézni.

Asszem kicsit pihentetem en is a dolgot, hogy ujult erövel nekilendüljek majd.