Hirdetés
- A hardverek is nehezen viselik ezt a kánikulát
- A Noctua szerint néha nem megbízhatók a házgyártók termékspecifikációi
- Kisebb csavar jellemzi az ASUS új TUF-os alaplapját
- Az AOC év végére ígért monitora szerint is három a magyar igazság
- Modellspecifikus hardvertervezésben utazna a Taalas felvásárlásával az AMD
- Gaming notebook topik
- Canon EOS DSLR topic
- OLED TV topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Hisense LCD és LED TV-k
- Milyen TV-t vegyek?
-
44800 - 44701
45752 - 45701 45700 - 45601 45600 - 45501 45500 - 45401 45400 - 45301 45300 - 45201 45200 - 45101 45100 - 45001 45000 - 44901 44900 - 44801 44800 - 44701 44700 - 44601 44600 - 44501 44500 - 44401 44400 - 44301 44300 - 44201 44200 - 44101 44100 - 44001 44000 - 43901 43900 - 43801 43800 - 43701 43700 - 43601 43600 - 43501 43500 - 43401 43400 - 43301 43300 - 43201 43200 - 43101 43100 - 43001 43000 - 42901 42900 - 42801 42800 - 42701 42700 - 42601 42600 - 42501 42500 - 42401 42400 - 42301 42300 - 42201 42200 - 42101 42100 - 42001 42000 - 40001 40000 - 38001 38000 - 36001 36000 - 34001 34000 - 32001 32000 - 30001 30000 - 28001 28000 - 26001 26000 - 24001 24000 - 22001 22000 - 20001 20000 - 18001 18000 - 16001 16000 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2023-12-13 04:39 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Har_melin
addikt
Tegnap megvolt az első halál nagyjából az OLoO-ra áttérés óta, memory thread végén Sirus (vagy aminek most nevezik). Az előző ligás verzióhoz képest most 11k Hp+ES helyett csak 7,2k volt, így aztán a facetank nem működött. Igaz, a karakter sincs még maxolva, de most a PoB-ba betéve a még hiányzó dolgokat az azért látszik, hogy jóval kevesebb lesz a life poolja, optimális esetben olyan 8,5k. Vagy a beszerzendőkön kívül le kell cserélnem szinte mindent a HP kimaxolásáért, ami még legalább 15 div
-
Plazmacucci
félisten
Az új match notes tartalmaz valami lényegeset? Nem értek a lovakhoz.
-
Siriusb
veterán
Kicsit fejlesztettem a chains of command-on, ami volt manyi, rálocsoltam. Nem végeztem el minden szükséges átalakítást, optimalizálást, csak kíváncsi voltam, mi lesz. Megkapta a voidforge-t és 2 új exceptiional gem-t, ami olcsó volt. Flaskák sehol sincsenek stb. Nagyon jó lett, blighted fél-afk-t próbáltam, simán ment, pár lassítót tettem csak le a miheztartás végett.
Ligakezdésnek is csak ajánlani tudom, mert ilyen simán 97-ig nem jutottam el sosem. Viszont iszonyat áron mennek a cuccok hozzá, ha min-max-olni akar az ember. -
la_cc
addikt
Akciós a Pilfering Ring.
Ha most ezt megveszem, akkor csak mostantól kezdi számolni a felvett drop-okat, ugye?
-
DjDanee87
addikt
Csinálom a challengeket, és észrevettem valamit. A challengehez 4 különböző Astrolabe-ből kell letolni 30 mapot, és összesen létezik 11 féle (a challenge szerint legalábbis), közben a játékban csak 10 féle van. Gondolom a prospecting nem készült el ligakezdésre, és majd érkezik későbbi patchben.
[kép] [kép] -
wiggen123
senior tag
Van egy farming. Még nem harapott rá egy streamer se szerintem, de ki tudja,
2 Exceptional rogue exile scarab
3 Treasure scarabElőbb dobott reflecting mistet, biztos az exceptioanal rogue dobta additional reward, vagy tile currency reward-kénet. Köv mapon meg 1 div is esett.
white T16, tormented, ghosted rogue exile, kell a védelem keményen még itt is. 8 mod map halál.
Véletlen a drop, ki kell várni a lottó ötöst xDAki bírja hajrá, én teljesen átállok erre, csak próba volt 5-10 map de vicces.
Kis mellékesbe yellow beasteket farmoltam, de lehet hagyom azt az kis aprót leesni, minél gyorsabban lemenjenek a mapok. -
Har_melin
addikt
Köszi mindkettőtöknek az infókat!
- Az Adaptive Reaction nincs kirakva, amíg nem jutok el a számomra általában a végjátékot jelentő lvl94-95-ig, addig nem szeretem számolatlanul növelni az ellenfelek túlélőképességét. Utána viszont majd megnézem.
- Az Eater/Exarch vonalon ez jó hír, azt hittem, csak az számít, ha a pályán megjelenik az influence-et jelző ikon a skillbar mellett. Akkor előbb-utóbb majd csak esik a megfelelő invitation. -
Siriusb
veterán
Játékmenet kérdések:
- a searing exarch és eater of world oltárok spawnolását mivel lehet elősegíteni? Csak a voidstone-okat akarom megszerezni, nem akarok ilyeneket futni. Már többedszer fordul elő, hogy aktiválom az influence-et a mapon, de hiába verek le minden packot a pályán, egyikről se spawnol oltárt, és így a voidstone felé sem haladok.
- az unstable breachnél mi jelent több hivebloodot, ha sok a magic/rare monszta, vagy ha sok a spawnoló "szökőkút" a stabilizáció után? Egyáltalán, számít az, hogy a stabilizáció után mennyi monsztát verek le (mennyi ideig maradok a breachben), vagy az már tök mindegy, le kell csapni a bossokat és annyi?Elvileg ha ki van rakva az Adaptive reaction az Atlas-on, azok a szökőkutak növelik a hiveblood mennyiségét és a wombgifteket is, csak ne felejtsd el ledózerolni őket.
-
DjDanee87
addikt
Játékmenet kérdések:
- a searing exarch és eater of world oltárok spawnolását mivel lehet elősegíteni? Csak a voidstone-okat akarom megszerezni, nem akarok ilyeneket futni. Már többedszer fordul elő, hogy aktiválom az influence-et a mapon, de hiába verek le minden packot a pályán, egyikről se spawnol oltárt, és így a voidstone felé sem haladok.
- az unstable breachnél mi jelent több hivebloodot, ha sok a magic/rare monszta, vagy ha sok a spawnoló "szökőkút" a stabilizáció után? Egyáltalán, számít az, hogy a stabilizáció után mennyi monsztát verek le (mennyi ideig maradok a breachben), vagy az már tök mindegy, le kell csapni a bossokat és annyi?Ha bekapcsolod Atlason az Eater/Exarch influence-t a megfelelő kapcsolóval, akkor onnantól mindegy hány Altar lesz az adott mapon. Ha egy sem, akkor is kapsz 1 pöttyöt a boss felé vezető úton, mert csak a teljesített mapokért kapsz. Altar csupán a lootot dobja meg az adott mapon, a progresshez nincs köze.
Breach lehet változott, előző ligában láttam róla egy videót, ahol azt tesztelte valaki megéri-e végtelenségig maradni farmolni. Ő úgy tapasztalta stabilizálás után max 1 környi monster ad rewardot, tehát akár végig lehet menni körben egyszer leverni mindent, de jövedelmezőbb leütni a bosst/rareket és tovább állni. Több map - több blood.
Mirage elején én is farmoltam breachet, alig láttam változást a full takarítás és a gyors befejezés közt blood mennyiségében. Én egy idő után átálltam arra, hogy amint stabil levertem a közepét. -
Har_melin
addikt
Játékmenet kérdések:
- az unstable breachnél mi jelent több hivebloodot, ha sok a magic/rare monszta, vagy ha sok a spawnoló "szökőkút" a stabilizáció után? Egyáltalán, számít az, hogy a stabilizáció után mennyi monsztát verek le (mennyi ideig maradok a breachben), vagy az már tök mindegy, le kell csapni a bossokat és annyi? -
la_cc
addikt
A holy relic azért egy elég OP all-rounder, én imádtam az előző ligában.

Én most a manastacker-emmel, azért sokkal jobban megküzdök. Arany áron van minden hozzá, már működik a kari, alakulgat, egész kényelmes a játék vele, de még mindig kéne rálocsolni sokat, mert még megtud könnyen feküdni, ha úgy van, óvatosan tudom csak kiszedegetni az altar-okat.
-
Lokids
addikt
Amúgy közeledek a végéhez a karinak. lehetne még erősíteni, de valahogy nincs kedvem diveket rálocsolni. 4 stone-ra jó. De közelébe sincs a holy relicnek.
Stackerre meg nem építem át. -
la_cc
addikt
-
Siriusb
veterán
-
Lokids
addikt
-
Plazmacucci
félisten
Követelménye nem tudom van-e. Ha nem esett még lehet venni is currency marketen. Én challenge miatt nekiálltam az olcsóbb verziókat futni, csomó kell challengehez majd.
Blightos volt legolcsóbb hétvégén 20c körül, míg mondjuk Breach kb 300c volt. Amúgy valszeg kell a 4 voidstone, hogy T16 legyen minden nap.Breachnél kiraktam hozzá Atlast, beraktam scarabokat is megpróbáltam. Első map után a scarabokat inkább mellőztem, mert valami erőmű kellene hozzá (vagy levenni a grafikát gondolom), mert nekem jatszhatatlan volt a sok monster miatt, pedig 7800x3d, 3080Ti, m.2SSD van, ami nem gondoltam volna, hogy kevés valamihez.
Kevés a szerver.
-
Siriusb
veterán
Követelménye nem tudom van-e. Ha nem esett még lehet venni is currency marketen. Én challenge miatt nekiálltam az olcsóbb verziókat futni, csomó kell challengehez majd.
Blightos volt legolcsóbb hétvégén 20c körül, míg mondjuk Breach kb 300c volt. Amúgy valszeg kell a 4 voidstone, hogy T16 legyen minden nap.Breachnél kiraktam hozzá Atlast, beraktam scarabokat is megpróbáltam. Első map után a scarabokat inkább mellőztem, mert valami erőmű kellene hozzá (vagy levenni a grafikát gondolom), mert nekem jatszhatatlan volt a sok monster miatt, pedig 7800x3d, 3080Ti, m.2SSD van, ami nem gondoltam volna, hogy kevés valamihez.
Nekem teljesen le van butítva a grafika, igaz külön videokártyám sincs. Ezért nem is tudok bármilyen skill-t / build-et kipróbálni, mert figyelnem kell arra, mennyire vannak nagy robbanások stb. Ezért előnyös számomra minyon.

-
DjDanee87
addikt
-
Plazmacucci
félisten
Egy gcp = 2 chaos, de nem esik annyi.
-
Siriusb
veterán
Esik is sok, ráadásul a két fő chaos fogyasztó dolgot módosította kivette a GGG.
Kellett Kirac map modhoz minden mapra korábban chaos, mostmár ez nincs. Ráadásul T17 helyett nightmare map van, amit lehet vele rollolni, de míg korábban a T17 volt a legjobb farm mostmár a Nightmare map inkább csak uber boss fragmentre jó és nem kell rollolgatni max profit miatt chaossal. Ez a két dolog pedig azt eredményezi, hogy a chaos 1-2 benchcrafton kívül másra nem igazán jó már és elértéktelendik. Megjósolták, hogy ez lesz, amint bejelentették a streamben a ligával kapcsolatos módosításokat.
Én akkor örültem a T17-ről való váltásnak, mert rühelltem a T17es mapokat. Ilyen szempontból be is jön a Mirage, csak kár hogy a kirac map craft opciókat kivették és astrolobe van helyette. Az a módosítás nekem nem jön be.
Meg is lepődtem az elején, hogy még mindenki chaos-ban gondolkodik, arról volt szó, hogy a szerepét átveszi valami más.
Sajnos asztolábiumot sem volt még szerencsém kipróbálni, nem tudom mit kell megcsinálnom, hogy használhassam. Lehet 4 voistone kell hozzá? -
Siriusb
veterán
Akartam, de azt mondta a játék, még nem tartok ott.

Bosszúból, – s mivel amúgy sem hagy nyugodni az LC – felskicceltem egy Trickster LC-t, s elkezdtem.
A1 eleinte kicsit nehezen ment, de aztán jobb lett. A2 már egész sima volt. Át kell gondolni, lehet a tendrils helyett Storm Burst jobb, majd egy teszt megmutatja. Normal lab is lement, de már LC-vel. Következő lab-ban a Soul Drinker-t akarom megszerezni, kíváncsi vagyok, mennyire lesz hathatós túlélés szempontjából. -
Har_melin
addikt
Esik is sok, ráadásul a két fő chaos fogyasztó dolgot módosította kivette a GGG.
Kellett Kirac map modhoz minden mapra korábban chaos, mostmár ez nincs. Ráadásul T17 helyett nightmare map van, amit lehet vele rollolni, de míg korábban a T17 volt a legjobb farm mostmár a Nightmare map inkább csak uber boss fragmentre jó és nem kell rollolgatni max profit miatt chaossal. Ez a két dolog pedig azt eredményezi, hogy a chaos 1-2 benchcrafton kívül másra nem igazán jó már és elértéktelendik. Megjósolták, hogy ez lesz, amint bejelentették a streamben a ligával kapcsolatos módosításokat.
Én akkor örültem a T17-ről való váltásnak, mert rühelltem a T17es mapokat. Ilyen szempontból be is jön a Mirage, csak kár hogy a kirac map craft opciókat kivették és astrolobe van helyette. Az a módosítás nekem nem jön be.
A chaos "használhatatlanná" tétele azért volt nagyon nagy hülyeség, mert ezzel az economyból eltűnt egy nagyon fontos köztes lépcső és semmi sincs helyette. A több chaost érő orbok (mint az ancient vagy annul) ritkábbak is és a nem craftoló tömegeknek önmagukban értéktelenek is.
-
la_cc
addikt
Nm map-okat futkossa valaki? Mennyire megérősek?
-
DjDanee87
addikt
-
la_cc
addikt

Ez megéri? A shaped régión belül ugyanazt a map-ot lehet futkosni, nem kell másik map-ra átmenni, ha jól értelmezem.
-
Har_melin
addikt
Fogalmam sincs, de így elég nehéz lépést tartani vele. Volt nagyon régen egy vicc a háború utáni hiperinflációról, hogy aki túl akar járni az eszén, az korábban keljen fel - lehetőleg még mielőtt lefekszik. Így érzem magam most.
Az ideális kimaxoláshoz kellene még kb. 30 div (ami annyira nem sok), de ezt ilyen inflációval pusztán currency swapból (85% harvest, a többi a véletlen szerencsés drop) nem tudom, lesz-e türelmem összeszedni. Meg persze még 30 div lesz-e az a 30 div, mire sikerül? -
Siriusb
veterán
Köszönöm, nagyon rendes vagy, most már nagyjából sínen vagyok - ami még kell, az már "csak" pénzkérdés. Mondjuk ilyen infláció mellett nem tudom, meddig viszem. 318c egy divine
, az egyetlen öröm, hogy ma (eddig) legalább nem drágult tovább.
Eddig egy div esett, érdemi eladható meg (az akkori értékükön) kb. még egyre volt elég. Minden más currency swapból van, de egy ponton túl nekem nagyon unalmas, érdektelenné válik a játék, ha csak azért gyűjtögetek, hogy soha ne érjem utól az egyre dráguló cuccokat.Brutális ez a váltási arány. Ennyire sok chaos esik, vagy miért történt ez az eltolódás?
-
Har_melin
addikt
Beast craft: Modify an Item to Have Maximum Possible Links (also needs Craicic Sand Spitter)
Habár én nem vagyok semmiféle egylet tagja, de ha szükséged van valamire, amennyiben tudok, szívesen segítek.
Chains of command-nak az az egyik előnye, hogy csak 6S kell hozzá, úgyhogy minden fusing-ot adtam el.
Köszönöm, nagyon rendes vagy, most már nagyjából sínen vagyok - ami még kell, az már "csak" pénzkérdés. Mondjuk ilyen infláció mellett nem tudom, meddig viszem. 318c egy divine
Eddig egy div esett, érdemi eladható meg (az akkori értékükön) kb. még egyre volt elég. Minden más currency swapból van, de egy ponton túl nekem nagyon unalmas, érdektelenné válik a játék, ha csak azért gyűjtögetek, hogy soha ne érjem utól az egyre dráguló cuccokat. -
Har_melin
addikt
-
Siriusb
veterán
nem tudom, mi az a Mórrigan (látszik, hogy sok ligát kihagytam), de alapból nem gondoltam, hogy nem fog összejönni spamelve. Mondjuk még így a dupla fuse költséggel is valami 350c volt (sikerült találom segítséget a guildben), ami a mostani div árak mellett jó bolt volt, mert a 6L változatok 4 div-ről indulnak, a saját 6S/5L darbom meg 2 div volt.
Beast craft: Modify an Item to Have Maximum Possible Links (also needs Craicic Sand Spitter)
Habár én nem vagyok semmiféle egylet tagja, de ha szükséged van valamire, amennyiben tudok, szívesen segítek.
Chains of command-nak az az egyik előnye, hogy csak 6S kell hozzá, úgyhogy minden fusing-ot adtam el.
-
la_cc
addikt
-
Har_melin
addikt
Mórrigan nagyon drága lett volna? Íjjal jártam így, aztán hagytam a francba, jó lesz az 5L-nek is felkiáltással.
Vagy, amennyiben corrupted, tainted fusing?Azt meg lehet nézni valahol, a genezis fához hány testrészt szedtem össze?
Szerk.:
Horned Skull x2 x1 — — Complete a Hive or Unstable Breach for the first time
Clasped Skull x2 — x2 — Complete a Hive or Unstable Breach (random drop)
Claw Bramble x1 — x2 — Complete an Unstable Breach (random drop)
Handmouth x1 x2 — — Complete a Hive (random drop)
Severed Limb x1 x1 — — Complete a Hive (random drop)
Strange Limb x1 — x2 — Complete a Hive in a map (random drop)
Foul Hand x1 — x2 — Complete an Unstable Breach in a map (random drop)
The Head of Vruun x1 — — x1 Kill Vruun in a Stablilized Breach in a map
Spiked Limb x1 x1 — — Complete a Hive Fortress in a map
Breachlord Limbs x1 — — x1 Kill It That Was Tul and It That Was Esh in a Hive Colonynem tudom, mi az a Mórrigan (látszik, hogy sok ligát kihagytam), de alapból nem gondoltam, hogy nem fog összejönni spamelve. Mondjuk még így a dupla fuse költséggel is valami 350c volt (sikerült találom segítséget a guildben), ami a mostani div árak mellett jó bolt volt, mert a 6L változatok 4 div-ről indulnak, a saját 6S/5L darbom meg 2 div volt.
-
Lokids
addikt
Valdo mapok mennyire parák?
Van egy Progenesises. Ami 70 div. De a map 25-ért menne el. Ránézésre semmi durva mod nincs rajta.
-
Siriusb
veterán
Mórrigan nagyon drága lett volna? Íjjal jártam így, aztán hagytam a francba, jó lesz az 5L-nek is felkiáltással.
Vagy, amennyiben corrupted, tainted fusing?Azt meg lehet nézni valahol, a genezis fához hány testrészt szedtem össze?
Szerk.:
Horned Skull x2 x1 — — Complete a Hive or Unstable Breach for the first time
Clasped Skull x2 — x2 — Complete a Hive or Unstable Breach (random drop)
Claw Bramble x1 — x2 — Complete an Unstable Breach (random drop)
Handmouth x1 x2 — — Complete a Hive (random drop)
Severed Limb x1 x1 — — Complete a Hive (random drop)
Strange Limb x1 — x2 — Complete a Hive in a map (random drop)
Foul Hand x1 — x2 — Complete an Unstable Breach in a map (random drop)
The Head of Vruun x1 — — x1 Kill Vruun in a Stablilized Breach in a map
Spiked Limb x1 x1 — — Complete a Hive Fortress in a map
Breachlord Limbs x1 — — x1 Kill It That Was Tul and It That Was Esh in a Hive Colony -
Har_melin
addikt
Az jó hír, mert a fortresst nagyon nem szeretem, lassú nekem.
Ma minden esetre sikerült elvernem 1500 fuse-t a semmire, nem adta be a 6L-t. (Még nincs meg a craft, de eddig az évek alatt csak egyszer fordult elő, hogy ennyi nem volt elég.) -
Siriusb
veterán
-
Siriusb
veterán
-
DjDanee87
addikt
-
Har_melin
addikt
A fa növesztéséhez szükséges "testrészek" csak a fortressből eshetnek, vagy az unstable breachből is?
-
la_cc
addikt
-
Siriusb
veterán
Szerintetek ezt mennyit ér?
-
Siriusb
veterán
-
la_cc
addikt
Most egy fortress éppen 6500 blood-ot adott. Ez azért nem kevés.
-
la_cc
addikt
-
Siriusb
veterán
-
la_cc
addikt
Ja igen, az volt gond, hogy csak fix-en unstable volt kirakva az Atlas-on, így nem tudott más spawn-olni, pl. fortress se. Így már okés, köszi a helpet.

-
Siriusb
veterán
Atlas-on Hive-t tudpd kirakni, ill. ott van a Hivebrain gland frgament, ami potyog a breach-ben.
A Hive többet ad vajon? Kb 500 hiveblood egy breach nálam. A 2 instability scarab + mirage, azért jön belőle. -
la_cc
addikt
-
Siriusb
veterán
-
la_cc
addikt
Hiveblood farm-ra mi most a legjobb? Unstable breach-ekről spec-eljek át a másikra és abból lesz a Fortress vagy hogy is van ez?
-
Siriusb
veterán
Nálam Holy Relic darál rendesen. Előző szezonban Svalinnt vettem az elején és elmentem level100ig a builddel, most ez nem cél és inkább sebzésre mentem rá jobban.
[így áll a kari]
Vettem rá 30 dives corrupted chestet, 10 dives corrupted beltet és sisakot. 2 új poison jewelt. Most jöhetnek a challengek. És már nem 3 div volt a legdrágább cuccom, amit eladtam. Alteration rollolni akartam magnak új clustert és sikerült egy ilyet gyártanom:
Szép, a Dialla is.
101%-os öv, nem tudtam, hogy ilyen is lehet. Tényleg jó cuccaid vannak!
A cluster-nél kicsit bántja a szemem, hogy a chaos res nem 4%.
-
la_cc
addikt
Nálam Holy Relic darál rendesen. Előző szezonban Svalinnt vettem az elején és elmentem level100ig a builddel, most ez nem cél és inkább sebzésre mentem rá jobban.
[így áll a kari]
Vettem rá 30 dives corrupted chestet, 10 dives corrupted beltet és sisakot. 2 új poison jewelt. Most jöhetnek a challengek. És már nem 3 div volt a legdrágább cuccom, amit eladtam. Alteration rollolni akartam magnak új clustert és sikerült egy ilyet gyártanom:
Valami skill nem szokott kelleni erre?

-
DjDanee87
addikt
Ne siesd el!!!

Amúgy a díszes társaság többi tagja hogy áll? Nekem bevált a chain of command, csak kicsit sok pénzt kell locsolni reá, s amit az Animate Guardan-nek adok, azt többé nem látom viszont... Ami vicces, az előző ligában kipróbálás gyanánt a blight afk verziót raktam össze, jól ment, de normál üzemmódra, map-ok futására nem tudtam átállítani. Most fordított a helyzet, map-ok mennek, AFK nem.

Van valami új build, amire érdemes ránézni? Lehet körbenézed, delve-re mit találtak ki az okosok.
[így áll a kari]
-
Siriusb
veterán
Én srs guardiannal megyek mert lusta vagyok. Most értem sárga mapokhoz. 2 div ráment a buildre, eddig meghaltam 2x. Negyedik ascendancynak mit válasszak? Valamelyik újat?
Így már érthetőbb.
Próbáltam visszanézni, említed-e valahol, mivel kezdesz, de nem, a "guardian" pediglen nekem kevés info volt. 
Néztem az afraud ascendany-t, szerintem megérné kipróbálni. -
Plazmacucci
félisten
Ne siesd el!!!

Amúgy a díszes társaság többi tagja hogy áll? Nekem bevált a chain of command, csak kicsit sok pénzt kell locsolni reá, s amit az Animate Guardan-nek adok, azt többé nem látom viszont... Ami vicces, az előző ligában kipróbálás gyanánt a blight afk verziót raktam össze, jól ment, de normál üzemmódra, map-ok futására nem tudtam átállítani. Most fordított a helyzet, map-ok mennek, AFK nem.

Van valami új build, amire érdemes ránézni? Lehet körbenézed, delve-re mit találtak ki az okosok.
Én srs guardiannal megyek mert lusta vagyok. Most értem sárga mapokhoz. 2 div ráment a buildre, eddig meghaltam 2x. Negyedik ascendancynak mit válasszak? Valamelyik újat?
-
Lokids
addikt
Ne siesd el!!!

Amúgy, most hogy kicseréltem a wandot és 3x akkora lett a sebzés, már nem egész jó a build. A holy relic jobb volt. De ez is élvezetes.
-
Siriusb
veterán
Ne siesd el!!!

-
Lokids
addikt
Ma lvl92-t elértem úgy, hogy most léptem át a T14-es mapokra. Továbbá Über lab még mindig nincs megcsinálva.
A wandom meg act5-ből van.
Lehet ideje lenne elköltenem pár div-et rá. -
la_cc
addikt
Nagyon nem értek audience with the king-hez, de nekem már van belőle 3 úgy, hogy nincs egy ritual pontom sem az Atlason. Ráadásul awakened poe trade ha jól mutatja akkor csupa semmit nem érő uniqueokat dobhat meg Perfect Forest Tigert. A tigris ára meg csökkent előző ligához képest, aminek lehet oka az új rot spectre, ami simán tudja helyettesíteni a tigrist holy relic buildben és ráadásul olcsó is.
A light of the meaning, azért drága cucc megfelő mod-dal.
-
DjDanee87
addikt
Nagyon nem értek audience with the king-hez, de nekem már van belőle 3 úgy, hogy nincs egy ritual pontom sem az Atlason. Ráadásul awakened poe trade ha jól mutatja akkor csupa semmit nem érő uniqueokat dobhat meg Perfect Forest Tigert. A tigris ára meg csökkent előző ligához képest, aminek lehet oka az új rot spectre, ami simán tudja helyettesíteni a tigrist holy relic buildben és ráadásul olcsó is.
-
la_cc
addikt
"SHAPER GUARDIAN MAP"
Remek változtatás.
Ez is megvan.Más kérdés, hátha valaki jobban a dolgok mögé lát: az "audience with the king" miért lett ilyen olcsó? Nerf-elték valahogy a drop-ját?
-
la_cc
addikt
Most a Shaper-t, hogy kell lehívni a voidstone-ért? Eltüntek a Guardian map-ok vagy mi? Vagy most milyen néven kell keresni ezeket?
Faszom, hogy mindig mindent újra kell tanulni...
-
Har_melin
addikt
-
Siriusb
veterán
Nektek is szaggat?
-
gdevil
aktív tag
-
Siriusb
veterán
3.28.0b Hotfix 3
Animate Guardians Weapon now also follows you through area transitions.
-
la_cc
addikt
-
Siriusb
veterán
-
Siriusb
veterán
-
San398
őstag
Ha egyszer végre a GGG eljut a játékfejlesztésnek arra az elképzelhetetlenül bonyolult csúcsára, hogy a "reflect" map módosító mindig a legelső legyen a felsorolásban, akkor pezsgőt fogok bontani. Ha még ráadásul esetleg valami színnel ki is lenne emelve, azt nem is tudom, mivel ünnepelném meg. A játék-nirvánát az jelentené, ha mondjuk ki lehetne választani egyet a buildkiller modokból (no-regen, reflectek, stb.) és azt mutatná a kiemelt színnel, hogy mindenki a saját karakteréhez tudja igazítani.
Igen, mindkét kezem a bilibe lóg, a fogammal gépelek.
Jobb híján én az Awakened POE Trade Map checker funkcióját használom a nem kívánt módosítók kijelzésére. Igaz minden mapot le kell így ellenőrízni, de be tudod állítani hogy milyennek jelölje a kritikus módosítót pl. reflect és milyennek ami még szódával elmegy.
-
DjDanee87
addikt
-
la_cc
addikt
Ha egyszer végre a GGG eljut a játékfejlesztésnek arra az elképzelhetetlenül bonyolult csúcsára, hogy a "reflect" map módosító mindig a legelső legyen a felsorolásban, akkor pezsgőt fogok bontani. Ha még ráadásul esetleg valami színnel ki is lenne emelve, azt nem is tudom, mivel ünnepelném meg. A játék-nirvánát az jelentené, ha mondjuk ki lehetne választani egyet a buildkiller modokból (no-regen, reflectek, stb.) és azt mutatná a kiemelt színnel, hogy mindenki a saját karakteréhez tudja igazítani.
Szimplán csak kéne valalami beállítás, hogy emelje ki sárgával a kiválasztott mod-okat...
-
Har_melin
addikt
-
la_cc
addikt
-
Siriusb
veterán
-
Lokids
addikt
-
Siriusb
veterán
12 óra, első raw divine.
Alakul ez!

-
Plazmacucci
félisten
12 óra, első raw divine.
-
Siriusb
veterán
Számomra mindig is rejtély volt, egyes emberek egy-két nap alatt miként tudnak annyi lóvét összerakni.
-
la_cc
addikt
Ja, én is. Nevetséges, hogy ezek a streamer-ek ilyen 20-30 D-s foulborn cuccokba meg 6L-es mindenben is vannak...
-
Lokids
addikt
Nézem Palsteron upgade videóit az upgrade felé, de dúrva, hogy pár nap alatt mennyi mindent összeszedett. Csak úgy dobálózik a divekkel. Én fele cuccom meg az actokból van. Bár az is igaz, amenynit ő tol 1 nap alatt, az nekem 1 hét játékidő.

-
la_cc
addikt
Valaki nyomatja még innen a mana stacker hiero-t az új shock nova gem-mel?

-
Siriusb
veterán
-
Plazmacucci
félisten
sacred orb ér valamit?
-
la_cc
addikt
-
DjDanee87
addikt
Azért van még csiszolni való a ligamechinkában. Tud úgy spanolni Breach a Mirage legszélén, hogy a leidéződő boss a pályán kívül van, és nem támad/nem támadható:
[https://www.youtube.com/watch?v=KA-yY_-eM6I] -
Siriusb
veterán
-
Lokids
addikt
Mi a f@sz van a RAin of Splinter jewellel?

Tegnap még 2 div volt. Ma 4-5 C. Egy 36%-s 50c... megvettem. Lehet holnap megkapnám 10-ért is... -
Har_melin
addikt
GGG, hogy esne rátok a zongora, muszáj volt a PoE2 legundorítóbb elemét (Drowning Ball) átemelni az egybe?
Ott legalább nyílt pályán szopatjátok vele az embert, de egy csupa zsákutca dungeonban hogy a herótba meneküljön el tőle az ember? -
la_cc
addikt
-
Edge
veterán
-
la_cc
addikt
-
Edge
veterán
-
la_cc
addikt
-
DjDanee87
addikt
Csinálhatod bármilyen sorrendben.
Annak aki Holy Relicezik: csináltam magamnak trade linket olyan timeless jewel számokról, amik adnak 2 slum lord passzívot a fán, és nem elérhetetlen helyen (2,3 vagy 5 pont elköltésével). Akinek érdekes lehet:
[https://www.pathofexile.com/trade/search/Mirage/6zgOZJ9dhG]Nyilván érdemes megnézni előtte az alábbi oldalon [link] , hogy megflelő-e a számodra az adott számozású. Én ezt használva - live search funkcióval - csíptem el 1 divért még hétvégén 143160as számút ami 5 pontért ad 2 slum lordot (80% minion damage) és 12% block chance-t.
-
Siriusb
veterán
Az első voidstone az Eldritch, az tiszta, de mi a második most?
-
Har_melin
addikt
valami nem volt kerek vele így sem, mert első próbálkozásra azt csináltam, hogy szedje ki az összes HO dekorációt. Olyan régen használom már ezt a layoutot és elrendezést, hogy nem tűnt fel, hogy a map device-on is van egy skin - amit viszont nem szedett le és a map befejezése után megint nem lehetett belépni rá. Ja, és a játékmenethez szükséges dolgok (stash, és általában különböző ládák) nem is szedhetők ki, nem jelenik meg alattuk a Dismiss opció a dekorációknál, a map device-nál sem.
Végül próbaként megpróbáltam berakni a még egyet, és akkor csodák csodája eltűnt a dizájnos darab és megjelent helyette a kis szimpla asztalka, az viszont legalább működött. -
Edge
veterán
-
Har_melin
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
-
44800 - 44701
45752 - 45701 45700 - 45601 45600 - 45501 45500 - 45401 45400 - 45301 45300 - 45201 45200 - 45101 45100 - 45001 45000 - 44901 44900 - 44801 44800 - 44701 44700 - 44601 44600 - 44501 44500 - 44401 44400 - 44301 44300 - 44201 44200 - 44101 44100 - 44001 44000 - 43901 43900 - 43801 43800 - 43701 43700 - 43601 43600 - 43501 43500 - 43401 43400 - 43301 43300 - 43201 43200 - 43101 43100 - 43001 43000 - 42901 42900 - 42801 42800 - 42701 42700 - 42601 42600 - 42501 42500 - 42401 42400 - 42301 42300 - 42201 42200 - 42101 42100 - 42001 42000 - 40001 40000 - 38001 38000 - 36001 36000 - 34001 34000 - 32001 32000 - 30001 30000 - 28001 28000 - 26001 26000 - 24001 24000 - 22001 22000 - 20001 20000 - 18001 18000 - 16001 16000 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Samsung Galaxy S26 - szeret, nem szeret
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Macska topik
- Bestbuy játékok
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Gaming notebook topik
- iPhone topik
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Xbox Series X|S
- Canon EOS DSLR topic
- További aktív témák...
- HP EliteBook 640 G11 Core Ultra 5 125U 32GB 1TB FHD 1 év gar
- Új kijelző! 4G LTE Lenovo ThinkPad P14s Gen2 i7-1185G7 16GB 512GB Quadro T500 FHD IPS 1 év gar
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- HP ProBook 445 G8 14" Ryzen 5 5600U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Honor Magic 6 Lite 256GB Emerald Green Megkímélt

A1 eleinte kicsit nehezen ment, de aztán jobb lett. A2 már egész sima volt. Át kell gondolni, lehet a tendrils helyett Storm Burst jobb, majd egy teszt megmutatja. Normal lab is lement, de már LC-vel. Következő lab-ban a Soul Drinker-t akarom megszerezni, kíváncsi vagyok, mennyire lesz hathatós túlélés szempontjából.