Hirdetés
- A Noctua szerint néha nem megbízhatók a házgyártók termékspecifikációi
- Kisebb csavar jellemzi az ASUS új TUF-os alaplapját
- Az AOC év végére ígért monitora szerint is három a magyar igazság
- Modellspecifikus hardvertervezésben utazna a Taalas felvásárlásával az AMD
- Megjött a Sharkoon "lázadó" tápjainak legújabb generációja
- Gaming notebook topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Apple MacBook
- A Noctua szerint néha nem megbízhatók a házgyártók termékspecifikációi
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- A cégek helyett egy felhasználó oldotta meg a leégő GeForce-ok problémáját
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
-
44100 - 44001
45751 - 45701 45700 - 45601 45600 - 45501 45500 - 45401 45400 - 45301 45300 - 45201 45200 - 45101 45100 - 45001 45000 - 44901 44900 - 44801 44800 - 44701 44700 - 44601 44600 - 44501 44500 - 44401 44400 - 44301 44300 - 44201 44200 - 44101 44100 - 44001 44000 - 43901 43900 - 43801 43800 - 43701 43700 - 43601 43600 - 43501 43500 - 43401 43400 - 43301 43300 - 43201 43200 - 43101 43100 - 43001 43000 - 42901 42900 - 42801 42800 - 42701 42700 - 42601 42600 - 42501 42500 - 42401 42400 - 42301 42300 - 42201 42200 - 42101 42100 - 42001 42000 - 40001 40000 - 38001 38000 - 36001 36000 - 34001 34000 - 32001 32000 - 30001 30000 - 28001 28000 - 26001 26000 - 24001 24000 - 22001 22000 - 20001 20000 - 18001 18000 - 16001 16000 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2023-12-13 04:39 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Siriusb
veterán
-
la_cc
addikt
-
Siriusb
veterán
-
la_cc
addikt
-
Siriusb
veterán
Kingsmarch-ban milyen pályákon kell futtatni a bérenceimet? Vagy érdemes egyáltalán csinálni, hoz értelmes profitot?
-
wiggen123
senior tag
Igen én is ezeket tapasztalom. Én a Digi-nél vagyok, és ez mindig így volt. Vagy 5 éve meguntam és kértem a ggg supportot, hogy kapcsolja ki a két lépcsőset, és ki is kapcsolták. Azóta egy olyan jelszót használok ami 50 random karakter hosszú és vágólapról másolom be. De akkor se sírnék ha ellopnák a cuccaimat.
Én chrome password managerből másolom ugyanígy.
Egyszer mikor ssf-et toltam véletlenül valahogy bemásoltam general chatbe is, mert az volt még ott a vágólapon.
10 mp alatt toltam villámgyors jelszó resetet
-
Plazmacucci
félisten
Igen én is ezeket tapasztalom. Én a Digi-nél vagyok, és ez mindig így volt. Vagy 5 éve meguntam és kértem a ggg supportot, hogy kapcsolja ki a két lépcsőset, és ki is kapcsolták. Azóta egy olyan jelszót használok ami 50 random karakter hosszú és vágólapról másolom be. De akkor se sírnék ha ellopnák a cuccaimat.
-
-FreaK-
veterán
Nekem 3 naponta ob váltja a címet a szolgáltató. Lehet nálatok is bevezettek hasonlót.
Az lehet akkor igen. Egyik másik játék sem csinalja viszont, csak a poe. Illetve azt vettem még észre, ha elindítom a trade oldalt, akkor utána is kéri a játék.
-
Plazmacucci
félisten
-
-FreaK-
veterán
Most ez igen, ezt megértem a router restart miatt, de tegnap is kérte, illetve néhány naponta eljátsza, azt nem értem, hogy miért kell.
-
dbius
veterán
Az miért van, hogy a játék pár naponta azt mondja, hogy új helyről jelentkeztem be (nem..) írjam be a jelszavam, majd még az emailben kapott kóddal unlockoljam az accountot? rohadt idegesítő.. most másodjára csinálja, és nem akarja küldeni az unlock emailt, igaz volt egy router restartom, lehet azért.
Változott az IP címed és ami most van azzal még Nem jelentkeztél be a játékba, vagy csak régebben. Ez megszokott dolog, az accountok védelmét szolgálja.
-
-FreaK-
veterán
Az miért van, hogy a játék pár naponta azt mondja, hogy új helyről jelentkeztem be (nem..) írjam be a jelszavam, majd még az emailben kapott kóddal unlockoljam az accountot? rohadt idegesítő.. most másodjára csinálja, és nem akarja küldeni az unlock emailt, igaz volt egy router restartom, lehet azért.
-
DjDanee87
addikt
"új" ligamechanika nekem sem annyira tetszett. Kicsit kötelező jellegűnek érzem csinálni, amivel nem is feltétlenül van gond, hozta a lootot a fa különböző módokon. A bajom nekem inkább azzal van, hogy sajnos lassú kitakarítani a Hive Fortress-t (de sztem megéri) így lassította a mapozást. Több sokat lassítót meg nem szeretek halmozni a mapokon, így pl blight, ritual és még 1-2 dolog kiesik, mert akkor alig lenne valami értékelhető map/óra. Heist revamp is tök jó - csak éppen ott nincs breach, így az ott töltött idő alatt nem gyűlik a graftblood tehát megint nem csináltam.
Az a liga, ahol map indítás előtt lehetett állítani a szörnyeket ha jól rémlik allflame cuccok akkor jöttek be, sokkal jobban tetszett. Nem növelte meg a fix liga cucc a mapozás hosszát. Remélhetőleg következő valami hasonó lesz. -
Edge
veterán
Nekem nincs kedvem citadeleket csinálni, mikor annyi ideig tart mint lefutni 5 mapot.
Igen ott én is egy kicsit megtorpanok és sok esetben inkább otthagyom.
A sima breachhand uniq boss is dobja a nyitót a bossokhoz elég az. -
dbius
veterán
-
Siriusb
veterán
Mivel én nem tartozok azok közé, akik arany toalettet farmolnak T17-en maguknak, nincs svallinom stb, inkább kipróbáltam 2 (számomra) új build-et:
Eviscerate Gladiator
Tényleg gombokból össze lehet rakni és jó, de ez a stílus nem nekem való, úgyhogy 91-es szinten váltottam erre:HP Stacking Spectral Helix Gladiator
Ebbe sem kell mirrot-t betolni, még gem-eknől is 1, 16-17-eseket raktam bele többet. Nagyon jól bírja a delve-t, gyorsan lehet vele haladni, felturbózott T16-on is ügyes. Ennél is szokni kell a stílust, ki kell tapasztalni, no meg kicsit furcsa a mechanikája, pl. Dissolution of the flesh jewel.Most Aul-t keresem, hogy meglegyen a bloodline ascendancy, de bújkál a piszok.
-
crazygamer75
tag
-
Siriusb
veterán
-
Plazmacucci
félisten
Annyira nemrossz, farmolom a breach bossokat, dobtak már több divnyi cuccot, chaosos ring ps-en még több divnyi.
De amúgy mire min maxolom a buildet(EA ballista), elfogy a lelkesedésem, már mutatkoznak a jelei...Nekem nincs kedvem citadeleket csinálni, mikor annyi ideig tart mint lefutni 5 mapot.
-
Edge
veterán
Minden szarabb, bro. Az új breach meg egy raklap fos.
Annyira nemrossz, farmolom a breach bossokat, dobtak már több divnyi cuccot, chaosos ring ps-en még több divnyi.
De amúgy mire min maxolom a buildet(EA ballista), elfogy a lelkesedésem, már mutatkoznak a jelei... -
dbius
veterán
Challenge kész , akkor ideje visszatérni BF6hoz

Még craftoltam egy jobb curse on hit gyűrűt (harmadik hunter orb adta be, de múlt héten ellőttem vagy 6-7db-ot, így tényleg kijött a 10, amit craftofexile jósolt) Szükség nem volt rá, csak nem tetszett hogy 2 haszontalan stat is volt az előzőn.
Meg elküldtem egy második 50 milliós hajót, aminek nagyon hasonló lett az eredménye, mint az elsőnek. [Ez jött most]
58 div currency és 4 div tattoo wealthyexile alapján.-8 mana costot hogy lehet craftolni? milyen kombó kell hozzá?
-
la_cc
addikt
Minden szarabb, bro. Az új breach meg egy raklap fos.
A fos is fos.
-
Plazmacucci
félisten
-
Edge
veterán
Más, Heist, lehet könnyebb heistezni, mert nem kell lvlezni az npc-ket viszont a loot is szarabb lett sztem...
-
Edge
veterán
-
m.lala
aktív tag
-
Edge
veterán
oks thx akkor biztosra megyek, megvan a cucc az 50m-os hajóra, csak még nincs 6xlvl5-ös hajós.
-
DjDanee87
addikt
Nem próbáltam ki, hogy elég volna-e ha az 5ből egyik 4es. Amíg kirolloltam farmerekből a level 5-öt (18db) bőven volt 5-ös hajózásban jártas. De amikor beállítod a shipmentet lehet látni milyen esély van rá, hogy nem sikerül. Ha mind 5ös szintű akkor 0% annyit tudok.
-
Edge
veterán

Még craftoltam egy jobb curse on hit gyűrűt (harmadik hunter orb adta be, de múlt héten ellőttem vagy 6-7db-ot, így tényleg kijött a 10, amit craftofexile jósolt) Szükség nem volt rá, csak nem tetszett hogy 2 haszontalan stat is volt az előzőn.
Meg elküldtem egy második 50 milliós hajót, aminek nagyon hasonló lett az eredménye, mint az elsőnek. [Ez jött most]
58 div currency és 4 div tattoo wealthyexile alapján.Lvl5ös hajósok kellenek egy ilyen művelethez, hogy ne vesszen el a rakomány?
-
DjDanee87
addikt

58 div currency és 4 div tattoo wealthyexile alapján. -
Plazmacucci
félisten
Poe2 dudu confirmed
-
la_cc
addikt
Jelentem megtörtént a spectre&AG setupra váltás
Nem siettem el a dolgot.
[a karakter most]
Azon kívül költöttem még picit a karakterre. Egy új ghastly jewel, +2 minion Dialla, 6/20 woke gemek, 4es empowerek, 100%os darkness öv, kimaxoltam a fegyver attack speedjét, corrupted blood jewel.Ha jól sejtem lehetne dupla minion clusterrel menni az egy helyett, de annak nem néztem utána mit kéne beáldozni hozzá és pontosan mit nyernék vele. Az még lehet egy elfogadható upgrade, ha majd lecsekkolom. Progenesis lenne a másik dolog, de ha jól értelmezem az kb egy one-shot mentő cucc, de előre kell eltolni megelőzés céljából - ahhoz viszont ismerni kéne a bossokat jobban és tudni mikor kellene használnom így lehet inkább kihagyom.
Én vettem 106-ért egy egész magas duration-os Progenesis flaskát, igazából tök mind1 volt az is...
-
DjDanee87
addikt
Amikor tudsz rohanni, tök mind1, hogy ott van vagy nincs, illetve azon a budget-en, amin Danee is van, már amúgy is mindegy, mert legyalul mindent, nem számít már igazából.
A spectre-knél a Warlord kötelező a max endurance charge-ok miatt, a többi jelentéktelen annyira OP a build, biztos vagyok benne, hogy 1-2 liga és nerfelve lesz.
Jelentem megtörtént a spectre&AG setupra váltás
Nem siettem el a dolgot.
[a karakter most]
Azon kívül költöttem még picit a karakterre. Egy új ghastly jewel, +2 minion Dialla, 6/20 woke gemek, 4es empowerek, 100%os darkness öv, kimaxoltam a fegyver attack speedjét, corrupted blood jewel.Ha jól sejtem lehetne dupla minion clusterrel menni az egy helyett, de annak nem néztem utána mit kéne beáldozni hozzá és pontosan mit nyernék vele. Az még lehet egy elfogadható upgrade, ha majd lecsekkolom. Progenesis lenne a másik dolog, de ha jól értelmezem az kb egy one-shot mentő cucc, de előre kell eltolni megelőzés céljából - ahhoz viszont ismerni kéne a bossokat jobban és tudni mikor kellene használnom így lehet inkább kihagyom.
-
la_cc
addikt
Amikor tudsz rohanni, tök mind1, hogy ott van vagy nincs, illetve azon a budget-en, amin Danee is van, már amúgy is mindegy, mert legyalul mindent, nem számít már igazából.
A spectre-knél a Warlord kötelező a max endurance charge-ok miatt, a többi jelentéktelen annyira OP a build, biztos vagyok benne, hogy 1-2 liga és nerfelve lesz.
-
dbius
veterán
Egy idő után persze, odateleportál, de szinte folyamatosan elhagyod magad mellől, ha mész előre.
-
la_cc
addikt
Zizaran youtube 3.27 poverty league Jézus atya gatya, ha már ő is ilyet ír. Remélem lesz foganatja.
Értem én, hogy lejjebb akarták hozni a különbséget a top 1% és a többség között, de ez kicsit durva nerf volt. Patch note alapján vártam hogy alacsonyabb lesz a loot, de nem ennyivel. Sok kedvem nincs játszani.Szerintem meg maradhatna minden ilyen, mint most. Soha ennyi mindent nem szedtem ki, mint ebben a ligában ilyen rövid idő alatt: a kampány vége előtt már 6L-en voltam, amúgy se szerettem soha sokat költeni a map juice-olásra...
Esett lakat, elég sokat szedtem King audience jewel-ekből, esett ultiból Kalandra's touch, ami sajnos nem duplázódott...
-
DjDanee87
addikt
Nekem tigris nincs, nem tudom meg fogom-e tudni venni, minden olyan sokba kerül a buildhez.
Nekem van (mobilról írok nem tudom a nevüket)
- ami az endurance chargeokat adja,
- ami onslaughtot ad
- és harmadiknak most ez amiről beszéltünk.Korábban volt ez a teknős nekem másik buildben, de olyan tetű lassú volt, hogy szinte sosem voltam a ható környezetében, nem tudom mennyire hatékony ehhez a buildhez.
Nem tudok nyilatkozni a teknősről, még a stashben pihen nálam. Én azt hittem úgy működik, hogy ha lefutod utánad teleportál. De akkor ezek szerint nem. Mondjuk mapozáshoz nem igazán hiányzik, bossoknál meg ott van fixen ha jól sejtem.
-
dbius
veterán
Nem követtem Balormage miket változtatott a builden ligakezdés óta. Előtte amit javasolt: Perfect Guardian Turtle (determination, phys dmg red), Forest Tiger (haste, frenzy charge), Warlord (vitality, endurance charge). Ezek közül melyik helyett menne?
De mindenképpen érdekes, mert előző ligában pont Balormage mondta egy videóban vagy streamben mikor cluster jewelről volt szó, hogy hiába van rajta attack speed a minionoknak is - az nem számít, mert csak a cooldown növeli az attack speedjüket. És a cluster attack speed ránk vonatkozó része miatt jó: gyorsabb lancing steel attack. Úgyhogy ennek fényében furcsa a dolog. Persze a 100% increased damage az biztos működik: "Casts a Spell that Buffs nearby constructs with 100% increased Damage and 30% Attack and Cast Speed, this spell has a duration and a 15 second cooldown."
szerk: dbius semmit, szerezz egy abyss socketes fegyvert. +1 ghastly jewel amit lehet így nyerni.
Kinyitottam a picivel több, mint 500 stacked decket ami a level100 farmolás alatt összegyűlt. Pozitívan jöttem ki belőle, ugyan nem jelentősen. Egy The Immortal kártya (9div) két The Sephirot volt a nagyobb értékű. Kb 7 div-et ért volna eladni stacked deck formában az egészet.
Nekem tigris nincs, nem tudom meg fogom-e tudni venni, minden olyan sokba kerül a buildhez.
Nekem van (mobilról írok nem tudom a nevüket)
- ami az endurance chargeokat adja,
- ami onslaughtot ad
- és harmadiknak most ez amiről beszéltünk.Korábban volt ez a teknős nekem másik buildben, de olyan tetű lassú volt, hogy szinte sosem voltam a ható környezetében, nem tudom mennyire hatékony ehhez a buildhez.
-
DjDanee87
addikt
Nem követtem Balormage miket változtatott a builden ligakezdés óta. Előtte amit javasolt: Perfect Guardian Turtle (determination, phys dmg red), Forest Tiger (haste, frenzy charge), Warlord (vitality, endurance charge). Ezek közül melyik helyett menne?
De mindenképpen érdekes, mert előző ligában pont Balormage mondta egy videóban vagy streamben mikor cluster jewelről volt szó, hogy hiába van rajta attack speed a minionoknak is - az nem számít, mert csak a cooldown növeli az attack speedjüket. És a cluster attack speed ránk vonatkozó része miatt jó: gyorsabb lancing steel attack. Úgyhogy ennek fényében furcsa a dolog. Persze a 100% increased damage az biztos működik: "Casts a Spell that Buffs nearby constructs with 100% increased Damage and 30% Attack and Cast Speed, this spell has a duration and a 15 second cooldown."
szerk: dbius semmit, szerezz egy abyss socketes fegyvert. +1 ghastly jewel amit lehet így nyerni.
Kinyitottam a picivel több, mint 500 stacked decket ami a level100 farmolás alatt összegyűlt. Pozitívan jöttem ki belőle, ugyan nem jelentősen. Egy The Immortal kártya (9div) két The Sephirot volt a nagyobb értékű. Kb 7 div-et ért volna eladni stacked deck formában az egészet.
-
dbius
veterán
Nem tudom hogy hangos-e, néha van valami csattanó hang, egy elég nagy szárnyas valami.
Lenne Egy kérdésem is (nem kifejezetten hozzád, hanem bárkihez). Vettem én is egy curse on hit gyűrűt, így felszabadult a fegyverben egy socket
Oda mit érdemes rakni, hogy a trigger craft 8 másodpercenként castolja?
Beraktam egy contagiont, de ellentétes infókat olvasok, hogy van-e értelme. Ti mit raknátok oda?
-
Siriusb
veterán
Grat!
Holy Relicesek, próbáljátok ki az alábbi spectret:
(Perfect) Hulking Miscreation: Grants 100% increased Damage and 30% Attack and Cast Speed to Constructs - which Summon Holy Relic of Conviction count as.Régebben kipróbáltam, nem ez a hangos? Amúgy valami olyasmi rlmlik, hogy 4 mp-ig adja a boff-ot, utána 12 mp pihenés. Számokban nem vagyok biztos, de nem folyamatos, az tuti.
-
DjDanee87
addikt
Grat!
Holy Relicesek, próbáljátok ki az alábbi spectret:
(Perfect) Hulking Miscreation: Grants 100% increased Damage and 30% Attack and Cast Speed to Constructs - which Summon Holy Relic of Conviction count as.Nemhiszem, hogy érne valamit is. Holy relic nem magától támad/castol spellt hanem alancing steel hitre a cooldownjának megfelelően. Sztem attackspeed-castspeed nem segít nekik.
"When you hit an enemy with an attack, the Holy Relic triggers a spell with a short cooldown," -
dbius
veterán
-
Lokids
addikt
-
DjDanee87
addikt
la_cc-nak esett Hinekora's Lock azt hiszem. Nekem ezen kívül csak egy Kalandra's touch gyűrű, semmi más 10 div feletti cucc, mármint hajózásból mirror shard, de az majdnem garantált drop. Starfall crater-t próbáltam korábban farmolni, de már egy ideje leálltam vele. Összesen 7 krátert találtam, de Svalinn-t nem dobott egyszer sem a boss. Előző ligában kb a 2.ból esett, azért is próbáltam rá most is.
Viszont megvan a level 100 is végre. Pilfering Ring loot statjai/inventory/játék statok a level 100ról [kép]
Korábban gondolkoztam, hogy eladjam-e a stacked deckeket is egy corrupted Dialla's chestért, de ebből inkább szerencsejáték lesz. Magebloodból lesz currency arra néhány cuccra, amit még fejlesztenék. -
tibee77
őstag
-
Terrorista
senior tag
Az szép. Fából nekem eddig még csak 3-4 div-es unique jött meg egy 18 dives fractured wand.
Tegnap meg egy véletlen kinyitott stacked deckből kaptam egy Apothecary-t. Szóval most beálltam farmolni a kártyákat. Ha nagyon nem halad akkor megpörgetem a harvestes rulett kereket és lesz ami lesz.
-
Siriusb
veterán
-
wiggen123
senior tag
Zizaran youtube 3.27 poverty league Jézus atya gatya, ha már ő is ilyet ír. Remélem lesz foganatja.
Értem én, hogy lejjebb akarták hozni a különbséget a top 1% és a többség között, de ez kicsit durva nerf volt. Patch note alapján vártam hogy alacsonyabb lesz a loot, de nem ennyivel. Sok kedvem nincs játszani. -
DjDanee87
addikt
-
Edge
veterán
-
gdevil
aktív tag
-
la_cc
addikt
Már csak egy empower gem és kesztyű,body armor, cipő kell AGre és váltok arra a setupra.
Javasolt az Asenath's Gentle Touch AGre Balor setupjában. Jól gondolom, hogy ilyen esetben, amikor van curse on hit despair gyűrűm és forbidden flesh+flame Profane bloom passzívval a robbanáshoz csak hátrányt jelentene a kesztyű az animate guardianon? Temporal chaint curseölne, de a despair gondolom jobb, és feltételezem csak egyik vagy a másik lehet úgyis fent az enemyn, nem? Ha így van, milyen kesztyű javasolt helyette ?
szerk: ok megnéztem a cipőt, Windscream - ad egy extra curse-t. Gondolom emiatt akkor nyugodtan mehet az Asenath's.
A Temporal chain curse nagyon ritkán kerül fel bármire az AG-vel és a hatalmas dps miatt amúgy is kvázi 1 hitelsz mindent, teljesen mind1 az a +1 curse már a te szinteden.
-
DjDanee87
addikt
Már csak egy empower gem és kesztyű,body armor, cipő kell AGre és váltok arra a setupra.
Javasolt az Asenath's Gentle Touch AGre Balor setupjában. Jól gondolom, hogy ilyen esetben, amikor van curse on hit despair gyűrűm és forbidden flesh+flame Profane bloom passzívval a robbanáshoz csak hátrányt jelentene a kesztyű az animate guardianon? Temporal chaint curseölne, de a despair gondolom jobb, és feltételezem csak egyik vagy a másik lehet úgyis fent az enemyn, nem? Ha így van, milyen kesztyű javasolt helyette ?
szerk: ok megnéztem a cipőt, Windscream - ad egy extra curse-t. Gondolom emiatt akkor nyugodtan mehet az Asenath's.
-
gdevil
aktív tag
A legegyszerübb farm a strongbox strat, nem is kerül sokba.viszont ha csak most ertel el piros mapokig akkor egyelöre csak annyit csinalj, hogy az atlast kimaxolod.anelkül ,hogy az atlasod maxos lenne nem erdemes "farmolni".persze vannak bizonyos stratok amik kis mapokkn is müködnek (essence) de az most nem valami jövedelmezö.igazabol ez a liga nagyon nerfelve lett loot szempontbol.ilyenkor mar altalaban mageblood-om van, a kari is fullos, de most nem.nem mondom hogy csoro vagyok de na, ennel jobban szokott futni a szeker.(Ok nem is jatszottam most olyan sokat) Viszont a strongbox strat az meg mindig okes.lesz egy tonna bubblegum currencyd es neha esik valami jobb dolog is.
Köszi! Megy a strongbox szkarab nélkül is? Mert még azok se igen vannak.
A fát kirakom strongboxra. -
tibee77
őstag
A legegyszerübb farm a strongbox strat, nem is kerül sokba.viszont ha csak most ertel el piros mapokig akkor egyelöre csak annyit csinalj, hogy az atlast kimaxolod.anelkül ,hogy az atlasod maxos lenne nem erdemes "farmolni".persze vannak bizonyos stratok amik kis mapokkn is müködnek (essence) de az most nem valami jövedelmezö.igazabol ez a liga nagyon nerfelve lett loot szempontbol.ilyenkor mar altalaban mageblood-om van, a kari is fullos, de most nem.nem mondom hogy csoro vagyok de na, ennel jobban szokott futni a szeker.(Ok nem is jatszottam most olyan sokat) Viszont a strongbox strat az meg mindig okes.lesz egy tonna bubblegum currencyd es neha esik valami jobb dolog is.
-
gdevil
aktív tag
Most értem el piros mapokig talált cuccokkal (illetve volt egy Wintry Blast gemem eladtam árából), de kéne még currency a fejlesztéshez.
Mit ajánlanátok farmolni, vagy pénzt csinálni így early állapotban? Köszi. -
gdevil
aktív tag
Hát, mint mostanában általában szinte az összes MTX.
Nemtom mi van a GGG-nél, de az utóbbi időkben olyan jellegtelen, szürke armorokat, stb gyártanak, hogy számomra egyszerűen nem éri meg packot sem venni.
Nekem egy armor/back világítson, legyen látványos, feltűnő. De ezek mostanában..... -
wiggen123
senior tag
-
la_cc
addikt
Egész sokáig elvitted.
Én tegnap előtt mikor megcsináltam egy mapot, valahogy utána nehezemre esett még egyet indítani, és nem is folytattam.
Most ott áll a kari svalinnra várva kb 38 div-vel a zsebében. Nemsok kellene. Meg ugye az egyébb double corrupt cuccok, de valahogy nincs kedvem már
Még a lvl50-et sem csináltam meg az eventen, és nem is fogom...
Ha nem sajnálod a kis HC-s szöttyögést, szerintem nem rossz dolog az ingyen láda. 50-ig gyakorlatilag bármivel elmész res max-olással és hp stack-eléssel.
-
Lokids
addikt
Lvl 25-től kapod meg a +1 spectre-t, igen.

Amúgy ez a +2-es Dialla az egyik legjobb befektetés volt, amit a napokban elköltöttem, érezhetően jobb lett méginkább a sebzés.
Kicsit unom már a ligát, igazából nincs mit kiszedni a karihoz, neki állhatnék még túlárazott jewel-eket vásárolgatni a piacról vagy még jobb kesztyűt vagy cipőt szerezni, de így is 1 hit-el a kari kb. mindent már, a legtöbb boss-t pedig facetank-olja. A T17-eket farmolgattam még, de azokat meg nem látom értelmét tolni, mert szerintem nullára sem jövök ki még úgy sem, hogy a fragment-eket eladogatom, mert csak az olcsó szarok potyognak állandóan, biztosabb bevétel eladni a map-okat.
Így áll a kari most: https://poe.ninja/poe1/profile/lacc-2062/character/LaccHRelicSzara
Egész sokáig elvitted.
Én tegnap előtt mikor megcsináltam egy mapot, valahogy utána nehezemre esett még egyet indítani, és nem is folytattam.
Most ott áll a kari svalinnra várva kb 38 div-vel a zsebében. Nemsok kellene. Meg ugye az egyébb double corrupt cuccok, de valahogy nincs kedvem már
Még a lvl50-et sem csináltam meg az eventen, és nem is fogom...
-
la_cc
addikt
Nekem is valami hasonló a célom. Még kell 2 spectre (csak a tigrist vettem még), empower, AG hez cuccok. Most lvl99 50%on vagyok, remélem mire megvan a 100 lesz elég currency a váltáshoz, addig továbbra is megy a herald of purity. Esetleg Dialla ha esne valami drága cucc és futja rá. Aztán hajrá 40 challenge és befejezem majd.
A Warlord az igazi MVP a többi csak filler.
-
DjDanee87
addikt

Amúgy ez a +2-es Dialla az egyik legjobb befektetés volt, amit a napokban elköltöttem, érezhetően jobb lett méginkább a sebzés.
Kicsit unom már a ligát, igazából nincs mit kiszedni a karihoz, neki állhatnék még túlárazott jewel-eket vásárolgatni a piacról vagy még jobb kesztyűt vagy cipőt szerezni, de így is 1 hit-el a kari kb. mindent már, a legtöbb boss-t pedig facetank-olja. A T17-eket farmolgattam még, de azokat meg nem látom értelmét tolni, mert szerintem nullára sem jövök ki még úgy sem, hogy a fragment-eket eladogatom, mert csak az olcsó szarok potyognak állandóan, biztosabb bevétel eladni a map-okat.
Így áll a kari most: https://poe.ninja/poe1/profile/lacc-2062/character/LaccHRelicSzara
Nekem is valami hasonló a célom. Még kell 2 spectre (csak a tigrist vettem még), empower, AG hez cuccok. Most lvl99 50%on vagyok, remélem mire megvan a 100 lesz elég currency a váltáshoz, addig továbbra is megy a herald of purity. Esetleg Dialla ha esne valami drága cucc és futja rá. Aztán hajrá 40 challenge és befejezem majd.
-
la_cc
addikt

-
DjDanee87
addikt
Az szép. Végül nem vettem corrupted Diallat, hanem forest tigerre ruháztam be. Jól látom, hogy empower nélkül nem lesz 3 spectrem?
25ös gem kell: 21 corrupted gem, +1 ashes, +2 geofri corruption az csak 24 (2 spectre)HC SSF nekem egy body armor skint dobott.
-
la_cc
addikt
A5 Kitava első támadásába behaltam a HC eventen. Lvl 50 megvolt azért előtte. Ideje lenne megtanulni ezt a Kitava fight-ot is, előtte alig karcolászott bármi is, lehet túl nagy önbizalommal mentem be. Legalább lesz idő a többi hobbimra is most már xD
Vicces milyen op ezek az új kinetic skillek, vagy nem tudom nekem volt szerencsém, de irgalmatlan dps jön össze egy fő skill meg egy ballista combo-bol.
Na és neked dobott valami értelmeset a lvl 50-ért járó láda? Nekem csak egy gagyi back-et adott...
-
wiggen123
senior tag
A5 Kitava első támadásába behaltam a HC eventen. Lvl 50 megvolt azért előtte. Ideje lenne megtanulni ezt a Kitava fight-ot is, előtte alig karcolászott bármi is, lehet túl nagy önbizalommal mentem be. Legalább lesz idő a többi hobbimra is most már xD
Vicces milyen op ezek az új kinetic skillek, vagy nem tudom nekem volt szerencsém, de irgalmatlan dps jön össze egy fő skill meg egy ballista combo-bol.
-
la_cc
addikt
Szépen fel vagy te is gearelve. Megnéztem amúgy Balormage POB-jében ha kicserélem a void manip gemet vile toxinra akkor esik a DPS. Szóval a POB szerint is az a jobb, meg tényleg azt is látom az embereken, de meg nem tudnám mondani miért van így

Én is folyton csóró vagyok, mert annyi mindenre lehet költeni a buildhez. Most egy +2 minion gemes Dialla chesttel szemezek, de ahhoz még spórolni kell. Legtöbb div nekem a fáról szült rare itemekből van. Főleg gyűrűk, de néhány fegyver vagy armor is ment el. Csak bedobok mindent egy 1 div-es quad tabra és néha jön whisper.
Hát az elkelt már...

-
la_cc
addikt
Ha megvan az offline trader neve, hogy érdemes felvenni a kapcsolatot vele, ha ajánlatot szeretnék tenni valamelyik komolyabb cuccra? Vagy kár ezzel baszakodni?
-
dbius
veterán
Szépen fel vagy te is gearelve. Megnéztem amúgy Balormage POB-jében ha kicserélem a void manip gemet vile toxinra akkor esik a DPS. Szóval a POB szerint is az a jobb, meg tényleg azt is látom az embereken, de meg nem tudnám mondani miért van így

Én is folyton csóró vagyok, mert annyi mindenre lehet költeni a buildhez. Most egy +2 minion gemes Dialla chesttel szemezek, de ahhoz még spórolni kell. Legtöbb div nekem a fáról szült rare itemekből van. Főleg gyűrűk, de néhány fegyver vagy armor is ment el. Csak bedobok mindent egy 1 div-es quad tabra és néha jön whisper.
Köszi, igyekszik mindenki szerintem, de nem tusom, hogy lesz-e tigris, meg svalinn is egyszer

A fa nekem eddig alig adott valami használhatót, pedig néztem pár dolgot róla és aszerint sem csináltam ott sem hülyeséget az általam választott dolgokkal.
-
Siriusb
veterán
Whisper?
Miért nem az új trade rendszert használod? Ott akkor is listázva van az item, ha offline vagy, sokkal nagyobb eséllyel veszik meg.Kérdés: POB-ben nincs olyan funkció, hogy mutassa a passzív pontok sorrendjét? Pohx rakott bele loadout-ot ami 20 szintenként van felosztva, de azon belül is érdekelne, hogy merre megy előbb.
Nincs. Haladj az igényeidnek megfelelő sorrendben.
-
DjDanee87
addikt
Whisper?
Miért nem az új trade rendszert használod? Ott akkor is listázva van az item, ha offline vagy, sokkal nagyobb eséllyel veszik meg.Kérdés: POB-ben nincs olyan funkció, hogy mutassa a passzív pontok sorrendjét? Pohx rakott bele loadout-ot ami 20 szintenként van felosztva, de azon belül is érdekelne, hogy merre megy előbb.
Azt is használom, de annyi helyem nincs mint amilyen sok item jön a fáról. Quad tabok meg vannak ahova bőven fér item.
-
-FreaK-
veterán

Whisper?
-
DjDanee87
addikt
Ez a merchant tab nálam elég bugos, nem tudom ti tapasztaltok-e ilyet: Elég sokszor egyszerűen az történik, hogy nem tudok berakni semmit egyetlen merchant tabomba sem, piros háttérszínnel mutat minden üres helyet, ahová be akarom rakni az eladandó tárgyat (mint amikor pl. kevés egy tulajdonságod és emiatt nem tudod használni a tárgyat, vagy benne lévő gemet). Ha kijelentkezek és vissza, akkor sem megy.
Ha ilyenkor például kiveszek egy már eleve bent lévő tárgyat, akkor azt se tudom visszarakni ugyanoda (és máshová sem).
Várnom kell valamennyi időt, vagy megyek egy-két mapot, utána már megy. Nem értem.

#44023 DjDanee87: Nem tudom melyikkel van jobb sebzés, én eddig vile toxint használtam az unbound ailments helyett, most beraktam vile toxin helyére, meglátom érzek-e bármilyen változást.
Viszont, ha valaki olyan csóró, mint én annak adnék egy javaslatot egy kis boost sebzésre: Vaal haste. Az ashes miatt eleve kap qualityt és így AOE-t (emiatt nem is kell full qualityvel beszerezni) és amikor feltöltődik, akkor nagyobb pakkoknál kell aktiválni. Fantasztikus a hatása

Én most így állok, de folyamatosan csóró vagyok, gyakorlatilag abból veszek valamit, hogy minden szar kicsi méretű rare-t felszedek, eladom az alt.eration orbokat
Semmi sem esik, amiből pénzt tudnék csinálni. [link]Nagyjából megvan minden fontos, egy amanamu ghastly eye kéne nagyon, de nem akar esni, pedig általában abysst farmolok, de eddig semmi.

-
dbius
veterán
Ez a merchant tab nálam elég bugos, nem tudom ti tapasztaltok-e ilyet: Elég sokszor egyszerűen az történik, hogy nem tudok berakni semmit egyetlen merchant tabomba sem, piros háttérszínnel mutat minden üres helyet, ahová be akarom rakni az eladandó tárgyat (mint amikor pl. kevés egy tulajdonságod és emiatt nem tudod használni a tárgyat, vagy benne lévő gemet). Ha kijelentkezek és vissza, akkor sem megy.
Ha ilyenkor például kiveszek egy már eleve bent lévő tárgyat, akkor azt se tudom visszarakni ugyanoda (és máshová sem).
Várnom kell valamennyi időt, vagy megyek egy-két mapot, utána már megy. Nem értem.

#44023 DjDanee87: Nem tudom melyikkel van jobb sebzés, én eddig vile toxint használtam az unbound ailments helyett, most beraktam vile toxin helyére, meglátom érzek-e bármilyen változást.
Viszont, ha valaki olyan csóró, mint én annak adnék egy javaslatot egy kis boost sebzésre: Vaal haste. Az ashes miatt eleve kap qualityt és így AOE-t (emiatt nem is kell full qualityvel beszerezni) és amikor feltöltődik, akkor nagyobb pakkoknál kell aktiválni. Fantasztikus a hatása

Én most így állok, de folyamatosan csóró vagyok, gyakorlatilag abból veszek valamit, hogy minden szar kicsi méretű rare-t felszedek, eladom az alt.eration orbokat
Semmi sem esik, amiből pénzt tudnék csinálni. [link]Nagyjából megvan minden fontos, egy amanamu ghastly eye kéne nagyon, de nem akar esni, pedig általában abysst farmolok, de eddig semmi.
-
DjDanee87
addikt
Holy Relicesek, fő 6 linkben tudnátok segíteni?
Amit látok másoknál az HR, empower, enhance, és woke void manip, minion dmg, unbound ailments.
Tényleg ez a legjobb setup? Pl az awakened void manipulation chaos gemeknek ad +1 szintet, de a HR nem chaos gem, tehát "csak" a 40% more chaos damage része működik.
De én nem értem, az miért lenne jobb mint egy sima 20/20 Vile toxin:
Ha nem értem félre ez is ad 40% hit damaget, azon felül 19% more poison és 25% increased. Vagy a woke gemnél 40% more chaos azt jelenti hogy 40% more hit és 40% more poison damage is ? -
la_cc
addikt
-
Lokids
addikt
-
la_cc
addikt
-
Lokids
addikt
Ok, hogy tankosabb lesz a kari, de sebzés vajon, hogy alakul így? Azért egy malevolence csak sokat számíthat még akkor is, ha bedobok egy plaugebringer-t pl +10% more dmg-vel...
Most csak az aura miatt mínusz 10% more damage + a skill effect duration is hasznos az offering miatt. Szerintem a Progenesis flaska jobb ötlet...
Lehet. Én se használom a crabot, annak ellenére, hogy rajta van a kesztyűn.
Meg nem a plaugebringer van bent, hanem a profane. -
la_cc
addikt
Azt éred el, hogy a Svalinn melett működik ez. Hogyha a wardon átüt valami néha, akkor még mielőtt a hp sérülne, akkor ez a crab skill felfogja. De maga a ward break még nem aktiválja, így ha 10-ből 1 hit elég erős, az sem ver le.
Vagy valami ilyesmi.
Balor normálisan elmagyarázta. Csak fél füllel figyeltem.
De nem árt, ha a cipő és a kesztyű is ward-os.
Ok, hogy tankosabb lesz a kari, de sebzés vajon, hogy alakul így? Azért egy malevolence csak sokat számíthat még akkor is, ha bedobok egy plaugebringer-t pl +10% more dmg-vel...
Most csak az aura miatt mínusz 10% more damage + a skill effect duration is hasznos az offering miatt. Szerintem a Progenesis flaska jobb ötlet...
-
Lokids
addikt
Én ebben nem látok semmi extrát, ugyanez van nálam is profane bloom nélkül csak nekem az AG kesztyű robbantgat, igaz kissebeket sebez, de instant hal minden..

Én nézegettem az ajánlott aspect of crab-et, össze is raktam egy ilyen cipőt a trade-ről:

Nem volt olcsó sem, 10D + a crab craft. Így ugye elvileg el kellene hagyni a malevolence-t, visszaszedni pár skill pontot a fáról ás rámenni a 2. cluster-re alul és akkor beférne 2 foribbend jewel is, csak nincs előttem, hogy -1 aura mellett, hogy a Plaugebringer mellett most így mit érek el, amire ellocsolom ezt a rengeteg divene-t? Sokkal tankosabb lesz a kari kevesebb sebzés mellett? Mert ha igen, akkor már rámegyek inkább a Progenesis flaskára és akkor nem baszkódom a forbidden jewel-ekkel...

Azt éred el, hogy a Svalinn melett működik ez. Hogyha a wardon átüt valami néha, akkor még mielőtt a hp sérülne, akkor ez a crab skill felfogja. De maga a ward break még nem aktiválja, így ha 10-ből 1 hit elég erős, az sem ver le.
Vagy valami ilyesmi.
Balor normálisan elmagyarázta. Csak fél füllel figyeltem.
De nem árt, ha a cipő és a kesztyű is ward-os.
-
la_cc
addikt
Így robban minden T16on most: [https://www.youtube.com/watch?v=fi8wtVAER4I]
Én ebben nem látok semmi extrát, ugyanez van nálam is profane bloom nélkül csak nekem az AG kesztyű robbantgat, igaz kissebeket sebez, de instant hal minden..

Én nézegettem az ajánlott aspect of crab-et, össze is raktam egy ilyen cipőt a trade-ről:

Nem volt olcsó sem, 10D + a crab craft. Így ugye elvileg el kellene hagyni a malevolence-t, visszaszedni pár skill pontot a fáról ás rámenni a 2. cluster-re alul és akkor beférne 2 foribbend jewel is, csak nincs előttem, hogy -1 aura mellett, hogy a Plaugebringer mellett most így mit érek el, amire ellocsolom ezt a rengeteg divene-t? Sokkal tankosabb lesz a kari kevesebb sebzés mellett? Mert ha igen, akkor már rámegyek inkább a Progenesis flaskára és akkor nem baszkódom a forbidden jewel-ekkel...

-
DjDanee87
addikt
-
la_cc
addikt
Okos megoldás.
Én nem látom, hogy sebződnének enélkül sem. 25-ös a spectre gem-em az AG-meg 24. Még lehet be kéne ruháznom + 2 szintes Geofri-ra is, csak mert... ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Lokids
addikt
Két okból is. Egyrészt a Profane Bloom passzív alig működött nélküle. Mert csak olyan monstereket robbant fel, amik curseölve vannak, a fegyver triggeres despair kb 8 secenként van egy kis területre. Az meg semmi.
Curse on hit ring mindent mindig instant curseöl amit én lövök. Ráadásul a ring kiváltott egy socketet fegyveren így váltottam abyss socketes fegyverre. Most robban a screen amint meghal valami - az eddig is brutál karakter még brutálisabb lett így.Most így alakul a dolog: [link]
Még rerollolni kell majd jobb attack speed miatt a kardot, de most megint lenulláztam a bankot (22 div volt a fegyver meg 2 a curse on hit gyűrű). Jobb gyűrűt is craftolnék majd később talán, de az is ráérne woke gemek és talán a spectre+AGra váltás után.Nálam van az AG-n egy asenat kesztyű, azzal nem gond a curse.
-
DjDanee87
addikt
Két okból is. Egyrészt a Profane Bloom passzív alig működött nélküle. Mert csak olyan monstereket robbant fel, amik curseölve vannak, a fegyver triggeres despair kb 8 secenként van egy kis területre. Az meg semmi.
Curse on hit ring mindent mindig instant curseöl amit én lövök. Ráadásul a ring kiváltott egy socketet fegyveren így váltottam abyss socketes fegyverre. Most robban a screen amint meghal valami - az eddig is brutál karakter még brutálisabb lett így.Most így alakul a dolog: [link]
Még rerollolni kell majd jobb attack speed miatt a kardot, de most megint lenulláztam a bankot (22 div volt a fegyver meg 2 a curse on hit gyűrű). Jobb gyűrűt is craftolnék majd később talán, de az is ráérne woke gemek és talán a spectre+AGra váltás után. -
dbius
veterán
Ezért teszik be:
Minion Defence Mastery (1)
Minions Recover 5% of Life on Minion DeathÍgy amikor Egy SRS meghal, vagy lejár az ideje és emiatt eltűnik, akkor regenerálódik minden minion, nehezebben pusztul meg bármelyik!
-
la_cc
addikt
Minek a curse on hit gem? Ott a trigger craft-os despair.
-
DjDanee87
addikt
-
Siriusb
veterán
Első gamble alkalmával esett egy quill rain, inkább most kussolok
Inkább nem mondok semmit...
-
m.lala
aktív tag
Gyors kérdésem lenne, még nincs meg a fegyver csak kérdezem köszi ha valaki segit
freezing pulse totemet csinálok, túl könnyü volt a centrifuga slayer: a buildem használ egy anathema övet amivel elvileg annyi curse felmegy amennyi power charge-om vanBeraktam a cipőbe egy mark on hit+assassin markot---nem triggereli... gondolom mert nem én ütök,
viszont át tudom alakitani a fegyverben, ez lenne a boss verő verzió: kézzel megy fel egy frostbite és egy elemental weakness (ez 2 curse ezeket látom is, ez sima liba)
és menne a fegyverből egy cold snap-hextouch-punishment-assassin mark-bonechill-unbound kombó.....a punishment menne low life ra az assassins markot is feldobná a hextouch..elméletileg....a kérdés működhet vagy ne bonyolitsam ennyire?![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Plazmacucci
félisten
-
Siriusb
veterán
Én is most állok neki. De még a ligában sem tartok sehol. Kb heti 6-8 órát játszok.
6-8 óra alatt én a kampányt sem tudom végigcsinálni.

-
Plazmacucci
félisten
-
Siriusb
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
-
44100 - 44001
45751 - 45701 45700 - 45601 45600 - 45501 45500 - 45401 45400 - 45301 45300 - 45201 45200 - 45101 45100 - 45001 45000 - 44901 44900 - 44801 44800 - 44701 44700 - 44601 44600 - 44501 44500 - 44401 44400 - 44301 44300 - 44201 44200 - 44101 44100 - 44001 44000 - 43901 43900 - 43801 43800 - 43701 43700 - 43601 43600 - 43501 43500 - 43401 43400 - 43301 43300 - 43201 43200 - 43101 43100 - 43001 43000 - 42901 42900 - 42801 42800 - 42701 42700 - 42601 42600 - 42501 42500 - 42401 42400 - 42301 42300 - 42201 42200 - 42101 42100 - 42001 42000 - 40001 40000 - 38001 38000 - 36001 36000 - 34001 34000 - 32001 32000 - 30001 30000 - 28001 28000 - 26001 26000 - 24001 24000 - 22001 22000 - 20001 20000 - 18001 18000 - 16001 16000 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Gaming notebook topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen routert?
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- pechman8: A Hangfal, ahogy én tapasztalom
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 Pro NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 32GR93U-B UHD IPS 144Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 16e 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- NerdQaxe 6.1 TH/s Open Source Bitcoin ASIC Miner - Számla / 1 hó Garancia / Ingyenes GLS
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 8GB 8GB Rampage SHIVA Be Quiet! 600W

A sima breachhand uniq boss is dobja a nyitót a bossokhoz elég az.

kene küldened a szerencseböl nekünk is.

Viccesen hangzik.