Hirdetés
- A Noctua szerint néha nem megbízhatók a házgyártók termékspecifikációi
- Kisebb csavar jellemzi az ASUS új TUF-os alaplapját
- Az AOC év végére ígért monitora szerint is három a magyar igazság
- Modellspecifikus hardvertervezésben utazna a Taalas felvásárlásával az AMD
- Megjött a Sharkoon "lázadó" tápjainak legújabb generációja
- Gaming notebook topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Apple MacBook
- A Noctua szerint néha nem megbízhatók a házgyártók termékspecifikációi
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- A cégek helyett egy felhasználó oldotta meg a leégő GeForce-ok problémáját
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
-
44700 - 44601
45751 - 45701 45700 - 45601 45600 - 45501 45500 - 45401 45400 - 45301 45300 - 45201 45200 - 45101 45100 - 45001 45000 - 44901 44900 - 44801 44800 - 44701 44700 - 44601 44600 - 44501 44500 - 44401 44400 - 44301 44300 - 44201 44200 - 44101 44100 - 44001 44000 - 43901 43900 - 43801 43800 - 43701 43700 - 43601 43600 - 43501 43500 - 43401 43400 - 43301 43300 - 43201 43200 - 43101 43100 - 43001 43000 - 42901 42900 - 42801 42800 - 42701 42700 - 42601 42600 - 42501 42500 - 42401 42400 - 42301 42300 - 42201 42200 - 42101 42100 - 42001 42000 - 40001 40000 - 38001 38000 - 36001 36000 - 34001 34000 - 32001 32000 - 30001 30000 - 28001 28000 - 26001 26000 - 24001 24000 - 22001 22000 - 20001 20000 - 18001 18000 - 16001 16000 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2023-12-13 04:39 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Siriusb
veterán
-
Edge
veterán
In the Epilogue, players will gain access to a fully functional map device in the Karui Shores. After completing the mission
A Call to Arms, the player will also receive a personal Map Device decoration which can be placed in your hideout and used instead.Ez alapján lehet csak újra le kell pakolni a map devicét a HO-ban.
-
Siriusb
veterán
Szrintem át kellett vennem, mert most már csak venni tudok tőle és nem is jelöli aktív küldetésként. Az "Explore the Atlas" sorra csak egy duma jön fel, hogy most, hogy már megtapasztaltam, ideje felderíteni az egészet. Most próbaként vettem egy mapot tőle, hátha ettől változik valami.
In the Epilogue, players will gain access to a fully functional map device in the Karui Shores. After completing the mission
A Call to Arms, the player will also receive a personal Map Device decoration which can be placed in your hideout and used instead. -
Har_melin
addikt
Szrintem át kellett vennem, mert most már csak venni tudok tőle és nem is jelöli aktív küldetésként. Az "Explore the Atlas" sorra csak egy duma jön fel, hogy most, hogy már megtapasztaltam, ideje felderíteni az egészet. Most próbaként vettem egy mapot tőle, hátha ettől változik valami.
-
Siriusb
veterán
Kirac-tól átvetted az első térképet és lefutottad? Mert akkor nincs ez kinyitva, ha azt nem végezted el.
-
Har_melin
addikt
félreérted. A HO-ban egyáltalán nem adja fel az atlaszt, semmit nem lehet beletenni, szürke az összes foglalat. Nem jelenik meg rajta a Map Device szöveg sem, nem kattintható. Ld. a karui Shore-ban és a HO-ban készült screenshotokat. (én kombináltam össze az összetartozókat.)
-
Siriusb
veterán
Tegnap végre volt egy kis luck nekem is.
Meglepődve tapasztaltam, hogy a crop és az érc fel lett cserélve, így egy rakat itemet kaptam a hajón pár tetkóval. Közöttük egy bleedes ami 1.3 div-et ért (tegnapi árfolyamon).
De hogy mi a fenéért ilyen drága a bleed azt nem értem. Előző ligában pár c volt az ára.Jó, hogy mondod, be akartam már nézni oda.
-
Siriusb
veterán
Az másnál is bejött, hogy a HO-ból nem használható a map device?
Ott van, de nem lehet mapot tenni bele. Mindig vissza kell menni az epilógusba (ahol az első mapot meg kellett nyitni) és csak az a gép működik. Azt hittem, esetleg kell pár mapot futni hozzá, vagy kijelentkezni, és újra be, de nem akar működni.Bal klikk arra a map-ra (névre), amit futni akarsz, a likába beleteszed az adott "tier"-nek megfelelő map-ot a tatyódból.
-
Har_melin
addikt
Az másnál is bejött, hogy a HO-ból nem használható a map device?
Ott van, de nem lehet mapot tenni bele. Mindig vissza kell menni az epilógusba (ahol az első mapot meg kellett nyitni) és csak az a gép működik. Azt hittem, esetleg kell pár mapot futni hozzá, vagy kijelentkezni, és újra be, de nem akar működni. -
Lokids
addikt
Tegnap végre volt egy kis luck nekem is.
Meglepődve tapasztaltam, hogy a crop és az érc fel lett cserélve, így egy rakat itemet kaptam a hajón pár tetkóval. Közöttük egy bleedes ami 1.3 div-et ért (tegnapi árfolyamon).
De hogy mi a fenéért ilyen drága a bleed azt nem értem. Előző ligában pár c volt az ára. -
Har_melin
addikt
-
Siriusb
veterán
Teszek minden nap egy ilyen felajánlást, s az utána szerzett vagyonodon osztozunk, jó?!

-
Siriusb
veterán
-
Har_melin
addikt
Köszi, nagyon rendes vagy, de közben belefutottam Madame Luck-ba és elejtett egy void reliquiary-t
Úgyhogy megvan a GW is. Majdnem a legalacsonyabb life moddal, de cserébe 6S/5L.
Csak egy picit dobta meg a sebzést, 16k-ról 33k-ra...
-
Siriusb
veterán
Kicsit korán temettem a BloO buildet, működik ez még a Ghostwrithe nélkül is, csak pont rosszkor váltottam. A9 végén, a belly előtt, ami tele van Corrupted Bloodos monsztákkal és ott azért nagyon figyelni kellett, hogy a 2,5k körüli life ne hagyjon cserben.
A10 elején vettem egy corrupted bloodot negáló jewelt, azóta béke van, már mapokon is. A GW azért nagyon jó lenne minél hamarabb, mert az Energy Blade sebzése az ES-től függ, ami most 500, a GW-vel meg 3000 fölött lenne. De így van remény arra, hogy ha máshogy nem alt trade-ből lesz annyi chaosom, hogy megvegyem.Csak egy sima 4L ghostwrite kell? Szívesen segítek.
-
Har_melin
addikt
Kicsit korán temettem a BloO buildet, működik ez még a Ghostwrithe nélkül is, csak pont rosszkor váltottam. A9 végén, a belly előtt, ami tele van Corrupted Bloodos monsztákkal és ott azért nagyon figyelni kellett, hogy a 2,5k körüli life ne hagyjon cserben.
A10 elején vettem egy corrupted bloodot negáló jewelt, azóta béke van, már mapokon is. A GW azért nagyon jó lenne minél hamarabb, mert az Energy Blade sebzése az ES-től függ, ami most 500, a GW-vel meg 3000 fölött lenne. De így van remény arra, hogy ha máshogy nem alt trade-ből lesz annyi chaosom, hogy megvegyem. -
la_cc
addikt
-
Siriusb
veterán
-
la_cc
addikt
Valaki segítene ezt megérteni?

Adott ez a gyűrű, ugye 4 power charge van, az egyenlő 4 curse-sel.

Ez nagyszerű, de hogy cast-olja automatikusan ezt a 4 átkot?
-
Lokids
addikt
-
la_cc
addikt
Esetleg Tatiantel2 csatornájára nézz rá, állítólag ő a totem nagymester.
Az összes totem-es megbaszhatja, átépítem a karit manastacker-re és Shock Nova of Procession gem-mel.
-
wiggen123
senior tag
Van egy streamer akit követek, irgalmatlan mennyiségű scarabot farmol ki. Persze még mindig strongbox a király. De jelentősen megnőtt a drop rate, így már sok minden egyéb farmolás élvezhető. Scarab olcsó lesz , ami nem felkapott nagyon hamar.
Kár hogy gyenge a buildem és nem tudok továbblépni 8mod t16 -ra, ott már dőlne a della xD
Meg bejött a meló, kevés az időm
-
Edge
veterán
Nekem az atlasz változtatás tetszik.
oks thx, akkor sztem pár hét után megnézem, addigra árak is lemennek.
-
Plazmacucci
félisten
-
Edge
veterán
szóval ez a liga nem lett túl acélos? akkor sztem kihagyom.
előző ligában egy EA ballistával is meglehetett csinálni mindent is, olyan buffok voltak a graftokkal, itt most nincs semmi ilyesmi?
-
Har_melin
addikt
-
Lokids
addikt
Szóval, ez a BLoO inkvizítor nem teljesen ideális ligakezdőnek, vagy inkább azt mondom, a mapokig jobb nem ezt forszírozni, hanem tényleg a Lightning Tendrils buildet vinni. Az a gond vele, hogy a Ghostwrithe + Rathpit Globe + Petrified Blood + Blood Magic négyesből mindegyik kell ahhoz, hogy sima legyen a játék.
Én most vagyok lvl73, még mindig csak A10-ben, de mivel volt egy kis pénzem és már elég skillpontom, A9 végén átváltottam rá a Ghostwrithe nélkül is. Működik, de így távolról sem facetank, se sebzésben, se védelemben. Hiába olcsó a foulborn Ghostwrithe (2 divért már kapható), ha nekem még csak egy van, az aprót meg el kellett költenem arra, hogy legyen ES+life, meg chaos resist.
A lightning tendrilsből utána sokat kellett volna respecelni, de valószínűleg könnyebb lenne az indulótőke összegyűjtése. Mindegy, kipróbáltam, tanulópénz.
BLoO: Ez minek a rövidítése?
-
Har_melin
addikt
Szóval, ez a BLoO inkvizítor nem teljesen ideális ligakezdőnek, vagy inkább azt mondom, a mapokig jobb nem ezt forszírozni, hanem tényleg a Lightning Tendrils buildet vinni. Az a gond vele, hogy a Ghostwrithe + Rathpit Globe + Petrified Blood + Blood Magic négyesből mindegyik kell ahhoz, hogy sima legyen a játék.
Én most vagyok lvl73, még mindig csak A10-ben, de mivel volt egy kis pénzem és már elég skillpontom, A9 végén átváltottam rá a Ghostwrithe nélkül is. Működik, de így távolról sem facetank, se sebzésben, se védelemben. Hiába olcsó a foulborn Ghostwrithe (2 divért már kapható), ha nekem még csak egy van, az aprót meg el kellett költenem arra, hogy legyen ES+life, meg chaos resist.
A lightning tendrilsből utána sokat kellett volna respecelni, de valószínűleg könnyebb lenne az indulótőke összegyűjtése. Mindegy, kipróbáltam, tanulópénz.
-
Siriusb
veterán
Valahogy meg lehet nézni, minyonnak mennyi van resistance-ből? Elfelejtettem, hogy állok vele.

-
Plazmacucci
félisten
Nem vágom mik ezek, de a build nem írt róluk. Nyilván nem a res cap-pel van gondom...

#44661 Lokids
Minden egyes totem build-nél eddig ezt éreztem minden ligában.#44660 Plazmacucci
Palsteron-t.Nézem ez a mana stacker shock nova-t amúgy. Volt már manastacker-em és az pl. eléggé bejött, hogy a védekezés és támadás is mana alapú volt, szóval lehet ma még meló előtt megpróbálom kiárulni a karimat, aztán elindulok valahogy azzal...

Esetleg Tatiantel2 csatornájára nézz rá, állítólag ő a totem nagymester.
-
Har_melin
addikt
Nem vágom mik ezek, de a build nem írt róluk. Nyilván nem a res cap-pel van gondom...

#44661 Lokids
Minden egyes totem build-nél eddig ezt éreztem minden ligában.#44660 Plazmacucci
Palsteron-t.Nézem ez a mana stacker shock nova-t amúgy. Volt már manastacker-em és az pl. eléggé bejött, hogy a védekezés és támadás is mana alapú volt, szóval lehet ma még meló előtt megpróbálom kiárulni a karimat, aztán elindulok valahogy azzal...

nem úgy gondoltam, hogy a mostani cuccon nincs meg a rescap, hanem ha átspeccelnél Ball Lightning of orbiting inkvizítorra, az ahhoz a buildhez passzoló geareken kell még arra is figyelni. A totemes build valószínűleg soha nem lesz egygombos. A túlélőképességről nem tudok nyilatkozni, nem próbáltam, de ez az inkvizitor build nagyon tankos. (Értsd: béna játékstílussal is facetank kb. minden.)
-
Siriusb
veterán

#44661 Lokids

Phreciában (tudom, az más) én is Palsteron KF totemjével mentem, elég jó volt.
-
la_cc
addikt
Nem hiszem, hogy át akarnál speccelni teljesen egy Inkvizítorra, de 3 div egy foulborn Ghostwrithe (az 50% chaos resistes), 25-35c egy Rathpit Globe, és egy gombbal elvagy. Na jó: a passzoló gear (nagyon sok life, nagyon sok life regen és hozzá a resistek) gondolom szintén extra költség lenne, cserében nem halnál meg.

#44661 Lokids

-
Siriusb
veterán
-
Har_melin
addikt
Adott egy 90-es hierophant. Jelenleg totem-es fussili-val nyomom, 1 voidstone van még csak meg, de már eléggé unom, nem jön be a gameplay, sok gombot kell állandoan nyomkodni, meg is döglik folyamat, zsebbe kéne nyúlni, hogy túléljen (Aegis min.), illetve a faszkalap streamer is kb. már 10-szer módosította a build-et és naponta úgy verziókat látok, így elég nehezemre esik már követni.

Van még valami meta build hierophant-hoz? Az elfekvőben lévő vagyonom 3-4 D + valamennyi apró, amit a rajta lévő szemét kupacból ki tudnék árulni.
Nem hiszem, hogy át akarnál speccelni teljesen egy Inkvizítorra, de 3 div egy foulborn Ghostwrithe (az 50% chaos resistes), 25-35c egy Rathpit Globe, és egy gombbal elvagy. Na jó: a passzoló gear (nagyon sok life, nagyon sok life regen és hozzá a resistek) gondolom szintén extra költség lenne, cserében nem halnál meg.
-
Har_melin
addikt
próbáltam még egy kicsit játszani este, de A9 Blood Aquaduct teljesen powerpoint lett. Megint ugyanaz, mint tegnap a Tidal Island-nél, hogy egyébként normálisan fut(na) a játék, de valamiért ez a szakasz irgalmatlanul szaggat. Szóval mára ennyi.
-
Lokids
addikt
-
Siriusb
veterán
Ez jólesett:
Kaptam egy olyan oltárt, amin az volt: map boss dob 3 div-et. Mivel mirage is volt éppen ott, gondoltam lesz 6 div-em, de sajna a túloldali boss nem dobott semmit.
Maradt a 3 div. 
-
wiggen123
senior tag
Én red mapok elején fogytam el dps-ben.
Szerintem váltok a 2. tervezett buildre ami tetszett penancea brand ignite. Az új bloodline-al jól néz ki. -
Lokids
addikt
Adott egy 90-es hierophant. Jelenleg totem-es fussili-val nyomom, 1 voidstone van még csak meg, de már eléggé unom, nem jön be a gameplay, sok gombot kell állandoan nyomkodni, meg is döglik folyamat, zsebbe kéne nyúlni, hogy túléljen (Aegis min.), illetve a faszkalap streamer is kb. már 10-szer módosította a build-et és naponta úgy verziókat látok, így elég nehezemre esik már követni.

Van még valami meta build hierophant-hoz? Az elfekvőben lévő vagyonom 3-4 D + valamennyi apró, amit a rajta lévő szemét kupacból ki tudnék árulni.
Én még csak early mapokon vagyiok, de nekem is probléma, hogy ez mocsok nehéz lesz tankosítani. Az aegis setuphoz meg kell lóvé. Mivel még Div nem esett chaos sincs sok, streamer luckom sincs, így félek, hogy ez nyögvenyelős lesz.
Előző ligában jobban ment.
-
Plazmacucci
félisten

Melyiket követed?
-
DjDanee87
addikt
Volt egy érdekes Originator map válaszható bonus a bosskill után, ami ugye a következő mapokon is ott lesz a főbossig elérve. Ezt a [10es hotfixben] kikapcsolták: "The Memory Altar modifier that revives rare monsters by expending petals has been temporarily disabled."
Volt "szerencsém" hozzá még tegnap és elég érdekes volt. Úgy nézett ki a dolog, hogy amikor megöltél egy rare mobot akkor újraéledt ha volt rá 30 petal-od. Akkor azt a 30 rózsaszirmot leminuszolta és te megölhetted mégegyszer a dögöt, hogy újra lootolhasd. Gyakorlatban ez elég érdekes volt, mert néhány 100 petal simán összejön és emiatt minden raret sokszor kell megölni és lassú procedúra. Viszont lehetett volna jó oldal is, ha találunk mondjuk egy jó lootot adó monstert és azt sorozatgyilkolni, mert a loot kategória amit dob, nem változik. Lehet pont ezért kapcsolták ki ezt, mert inkább átdolgozzák az egészet.
Én mire rájöttem, hogyan működik már a lánc utolsó mapján voltam. Ott nem találtam hirtelen jó lootot dobó raret, a néhány amit így "farmoltam" az így nézett ki
[6 socketes rare]
[jewellry rare]
[currency rare] -
la_cc
addikt

Ezt esetleg tolja valaki?
Goratha's Shock Nova of Procession Archmage Hierophant League Start
-
Siriusb
veterán

-
la_cc
addikt

-
Har_melin
addikt
Szerintem arra való hogy a kedvenc buffolt ligamechanikádat megduplázza. Amúgy kuka.
Még én sem vagyok mapokon, de nekem is ez az érzésem. Véletlenszerűen persze eshetnek jó dolgok (nekem pl. A6-ban Tukohama előtt esett egy Ngamahu Firewalker a spéci mob csoportból), de önmagában nem túl vonzó.
-
Plazmacucci
félisten
Nektek mi a véleményetek Miragerol mapokon eddig?
Nekem érzésre olyan, hogy önmagában kb semmit nem ér, vagy éppen egy kicsit többet a semminél. Jónak akkor tudnám elképzelni, ha mellé lenne egy kirakott Atlas+ scarabokkal felturbózott ligamechanika és azt erősítené, de ott még nem járok a progressben.
Valószínű nekem inkább hagyni kéne egyelőre és rámenni az Atlasra és csak utána foglalkozni vele, mert nagyon lassít így. Annyiból jobban örültem Keepersnek, hogy ott jött a blood/wombgiftek fixen és termelte a profitot. Itt meg sokat számít a saját setupod (ami nem feltétlenül baj, csak én pl nem vagyok jó ilyen farm kitalálásban).
Hozzátenném a Keepers fát bár nerfelték, azért még nem kimaxolva is gyártott nekem már 2 dives chaos res gyűrűt. Másnak, akitől kesztyűt vettem, egy egész Shop tabja kesztyű volt, gondolom az is fáról. Lehet érdemes volna arra rakni az Atlast. Map level upgrade, scarab és Kingsmarchot választottam elsőre, de nem vagyok meggyőződve róla, hogy jó döntés volt.
Szerintem arra való hogy a kedvenc buffolt ligamechanikádat megduplázza. Amúgy kuka.
-
Siriusb
veterán
Nekem érzésre olyan, hogy önmagában kb semmit nem ér, vagy éppen egy kicsit többet a semminél. Jónak akkor tudnám elképzelni, ha mellé lenne egy kirakott Atlas+ scarabokkal felturbózott ligamechanika és azt erősítené, de ott még nem járok a progressben.
Valószínű nekem inkább hagyni kéne egyelőre és rámenni az Atlasra és csak utána foglalkozni vele, mert nagyon lassít így. Annyiból jobban örültem Keepersnek, hogy ott jött a blood/wombgiftek fixen és termelte a profitot. Itt meg sokat számít a saját setupod (ami nem feltétlenül baj, csak én pl nem vagyok jó ilyen farm kitalálásban).
Hozzátenném a Keepers fát bár nerfelték, azért még nem kimaxolva is gyártott nekem már 2 dives chaos res gyűrűt. Másnak, akitől kesztyűt vettem, egy egész Shop tabja kesztyű volt, gondolom az is fáról. Lehet érdemes volna arra rakni az Atlast. Map level upgrade, scarab és Kingsmarchot választottam elsőre, de nem vagyok meggyőződve róla, hogy jó döntés volt.
Én még a voidstone-tól is messze járok, de egyetértek, önmagában elég gyengécske, különösen az előző ligához viszonyítva.
-
dante3
addikt
Nekem tegnap beadott a három választható közé egy Unique jewelest. Ki is dobott egy Inspired Learning jewel-t az egyik láda, 5 div-ért el is vitték. Nyilván mákom volt, de úgy néz ki tud adni jókat is.
-
DjDanee87
addikt
-
Siriusb
veterán
Itt is hasonló a szintu. Cipő, öv, gyűrűk, amulet még kampányból de azért 2 Voidstone meglett így is

Dialla's + enhance supportra vertem el a lóvét
[https://poe.ninja/poe1/profile/Vinsanity87-2260/character/Gwynbleidd_Mirage]
6 linkelést most is Einharra bíztam, mert úgy olcsóbban jött ki a dolog. Olyan beastet vettem hozzá, amin volt 10% esély hogy nem használódik el, de az nem jött be sajnos. Előző ligában sikerült ezzel a megoldással ingyen 6 linkelni, bár asszem akkor 30 vagy 40% esély volt a beasten. Kicsit paráztam a harctól, ami előtt még vennem is kellett egy body armort 1C-ért, mert a linkelni kívánt itemet nem lehet használni - az megy az altarra.
Végül nem volt gond: [link]Köv lépés Ashes amulet és Darkness belt lesz, és utána a resiteket helyre kell majd hozni és cserélve lesznek a low level cuccok.
Grat!
Nekem 6L nem gond, elég a 6 lik is a ruhán, egy omen of the jeweller meg is oldotta.
-
DjDanee87
addikt
Itt is hasonló a szintu. Cipő, öv, gyűrűk, amulet még kampányból de azért 2 Voidstone meglett így is

Dialla's + enhance supportra vertem el a lóvét
[https://poe.ninja/poe1/profile/Vinsanity87-2260/character/Gwynbleidd_Mirage]
6 linkelést most is Einharra bíztam, mert úgy olcsóbban jött ki a dolog. Olyan beastet vettem hozzá, amin volt 10% esély hogy nem használódik el, de az nem jött be sajnos. Előző ligában sikerült ezzel a megoldással ingyen 6 linkelni, bár asszem akkor 30 vagy 40% esély volt a beasten. Kicsit paráztam a harctól, ami előtt még vennem is kellett egy body armort 1C-ért, mert a linkelni kívánt itemet nem lehet használni - az megy az altarra.
Végül nem volt gond: [link]Köv lépés Ashes amulet és Darkness belt lesz, és utána a resiteket helyre kell majd hozni és cserélve lesznek a low level cuccok.
-
Siriusb
veterán
Hogy tud egy Animate Guardian "elveszni"? Nem úgy volt néhány patch óta, hogy ha meghal újra leszületik a köv zónában? Ráaggattam kb 20 chaosnyi itemet (szerencsére csak annyit), első T16 mapon még az elején láttam, aztán a végén már sehol. Gondoltam meghalt, nem számít. De hiába nyitok új mapot nem tér vissza. Vajon mi történhetett ?
szerk: Amint rádobtam az itemet a skillt levettem az action barról.
szerk 2: Siriusb: köszi, tényleg.
Neked kell előhívni, nem automatikusan éled újra.
-
DjDanee87
addikt
Hogy tud egy Animate Guardian "elveszni"? Nem úgy volt néhány patch óta, hogy ha meghal újra leszületik a köv zónában? Ráaggattam kb 20 chaosnyi itemet (szerencsére csak annyit), első T16 mapon még az elején láttam, aztán a végén már sehol. Gondoltam meghalt, nem számít. De hiába nyitok új mapot nem tér vissza. Vajon mi történhetett ?
szerk: Amint rádobtam az itemet a skillt levettem az action barról.
szerk 2: Siriusb: köszi, tényleg.
-
Siriusb
veterán
Belevágtam a BLoO inkvizítorba. Kb. A5 közepéig mentem a Lightning tendrils-szel, aztán egy életem, egy halálom alapon váltottam. Egyelőre Herald of Ice, Orb of Storm a két kísérő, mert természetesen még semmilyen build specifikus cuccom nincs, még nem használom az Energy Blade-et sem.
Teljesen jól muzsikál, A6 Prison volt egyedül, ahol a haladásban érezhetően lassított a sok apró szoba és főleg a kismillió ajtónyílás. Ott sem volt túlélési probléma, csak sokat kellett oda-vissza sasszézni, hogy az ajtóba beálló dögöket kicsalogassam.Sok sikert hozzá!
Én Chain of Command-ot tolom, nagyon tetszik, igaz elég érdekes egy játékstílus. Nagyon darál, még akkor is, ha csak néhány klón van meg. Elég tescós cuccokkal megyek, a következő szintugrás vagy 7-10 div lenne. Cipő, kesztyű még kampányból van.

-
Har_melin
addikt
Belevágtam a BLoO inkvizítorba. Kb. A5 közepéig mentem a Lightning tendrils-szel, aztán egy életem, egy halálom alapon váltottam. Egyelőre Herald of Ice, Orb of Storm a két kísérő, mert természetesen még semmilyen build specifikus cuccom nincs, még nem használom az Energy Blade-et sem.
Teljesen jól muzsikál, A6 Prison volt egyedül, ahol a haladásban érezhetően lassított a sok apró szoba és főleg a kismillió ajtónyílás. Ott sem volt túlélési probléma, csak sokat kellett oda-vissza sasszézni, hogy az ajtóba beálló dögöket kicsalogassam. -
Siriusb
veterán
-
la_cc
addikt
-
Plazmacucci
félisten
-
Siriusb
veterán
Akkor actoc alatt érdemes elengedni, ha csak nem ad sűrűn leveling unique-okat.
Nekem semmit olyat nem adott, amit használhattam volna.
Ellenben most új hibaüzenet: Nem tudok kimenni a mirázsból, mert szétkapcsolódtam a szerverrel.
-
Plazmacucci
félisten
-
Siriusb
veterán
Megéri a liga kontentet gyűrni?
Nem egy Keepers...
-
Plazmacucci
félisten
Megéri a liga kontentet gyűrni?
-
DjDanee87
addikt
-
Siriusb
veterán
-
Siriusb
veterán
-
Lokids
addikt
Basszus nagyon lassan haladok. Még csak act6-ban vagyok kb 10 óra alatt. Ahhoz képest, hogy tegnap le akartam tudni az egészet.
-
la_cc
addikt
A Polaric Invitation-nél addig kell túrnom az Atlas-t, ahova bezoomol, míg találok ott neki helyet ahonnan el tudom indítani? Vagy mit ért a leírás a "pinpoint" alatt?

-
la_cc
addikt
-
la_cc
addikt
Horticrafting bench-et hogy kapjuk meg? Letoltam 1 harvest-et és nem adta be pedig kellene...
-
DjDanee87
addikt
Van egy számomra elég idegesítő új bug, ti találkoztatok már vele?
3 helyen vettem észre, passzív fán pont osztásnál, atlas fán pont osztásnál és a gemek szintezésénél. Előfordul, hogy nem működik a gomb, mármint az apply points a fáknál és a level all gem gomb. Ilyenkor csak relog segít. Tök jó mikor új gemeket kezdek el húzni, és elég gyakran kell egyesével kattintgatni a szintezést...mint a régi szép időkben
-
DjDanee87
addikt
XP nagyon jön szerintem. Level 90, de még nem vagyok T16on, és végre első divine is megjött!
-
Siriusb
veterán
Ezek vajon fix helyek, vagy random rakja be őket a játék? Már nem emlékszem pontosan, de mint ha A1-ben a prison-ben is lett volna egy ilyen "rejtett" szoba, amelyikben fixen volt currency-s láda. (Azért idézőjeles, mert ott a térképen látszott, hogy van egy plusz helyiség, csak a nyitó kallantyút kellet megtalálni hozzá.)
Az upper prison-ben a láda flask-okat nyom, az kb. alap megcsinálni. Vannak olyan helyek, ahol 2 oszlopot kell lenyomni, vagy csak átmenni az átjárón, mint a fenti képen.
Vagy A8-ban a Hidden belly, azt sem mindig egyszerű megtalálni, de valamennyire be tudod azonosítani a fellelési helyét. Nem pontosan ugyanott vannak mindig. -
Har_melin
addikt
Ezek vajon fix helyek, vagy random rakja be őket a játék? Már nem emlékszem pontosan, de mint ha A1-ben a prison-ben is lett volna egy ilyen "rejtett" szoba, amelyikben fixen volt currency-s láda. (Azért idézőjeles, mert ott a térképen látszott, hogy van egy plusz helyiség, csak a nyitó kallantyút kellet megtalálni hozzá.)
-
Siriusb
veterán
-
la_cc
addikt

Na most itt hogy indítok map-ot?
Nincs itt semmi sehol.Szerk.: Közben meg lett.
Ha global-ban nem mondják meg, hogy ezekre a halvány kék baszásokra kell kattolni, biztos nem jövök rá magamtól...

-
Siriusb
veterán
Én a gravebind-nél láttam, hogy megduplázódott az ára délelőtthöz képest.

-
DjDanee87
addikt
Mert 5link 1 chaos, 6 corrupted kuka 6link meg az én socket színeimmel most épp minimum 50chaos

És Hiába vagyok T10 mapoknál, divine még nem is esett. Ráadásul most látom, hogy Dialla's ára durván felment dél óta. Akkor még 200-220c volt most 5 div a legolcsóbb
-
Siriusb
veterán
Gg. Most ébrednek Amerikában vagy mi van?
Lekopogom, nálam most rendben ment azóta.
Volt egy érdekes mozzanat, mirázson belül megcsináltam egy másik mirázst.
Vajon ezt így is szándékozták, vagy csak nem gondoltak a lehetőségre? -
Plazmacucci
félisten
-
Siriusb
veterán
Engem most kezdett kibaszkodni timeout-tal.
Volt megint egy q.
Viszont utána esett egy divine orb!
-
la_cc
addikt
Igen 3-4 liga óta. Nekem nagyon bejön általában.
Most kivételesen nagyon lassúnak tűnik az indulásom. Remélem azért jó lesz később, előző ligában kezdésnél a runegraftok pl sokat segítettek, ami most nincs. Most kezdtem a mapokat, 5 linket vennem kellett, még nem esett. Gemeket, Geofri sisakot szintén venni kellett, mert nem volt szerencsém Lab runokkal. Úgyhogy egyelőre nem állok jól, de majdcsak esik valami
5L-t minek veszel? Akkor már nem jobb lenne valami átmeneti kuka corrupted 6L?

-
Plazmacucci
félisten
-
Siriusb
veterán
Egy órája még tízezresével dobta ki az embereket. Általában akkor játszható amikor elmennek aludni. Ami szégyen mert évek óta ez van, az eu szerverek szarok/kevesek.
Jaaaa.
Most jónak tűnik, remélem marad ez az állapot.
-
DjDanee87
addikt
Igen 3-4 liga óta. Nekem nagyon bejön általában.
Most kivételesen nagyon lassúnak tűnik az indulásom. Remélem azért jó lesz később, előző ligában kezdésnél a runegraftok pl sokat segítettek, ami most nincs. Most kezdtem a mapokat, 5 linket vennem kellett, még nem esett. Gemeket, Geofri sisakot szintén venni kellett, mert nem volt szerencsém Lab runokkal. Úgyhogy egyelőre nem állok jól, de majdcsak esik valami
-
Edge
veterán
phox rf chieftainje most megint tuti lett?
-
Lokids
addikt
-
Plazmacucci
félisten
Egy órája még tízezresével dobta ki az embereket. Általában akkor játszható amikor elmennek aludni. Ami szégyen mert évek óta ez van, az eu szerverek szarok/kevesek.
-
DjDanee87
addikt
Már jónak tűnik. Nekem még így is leggyorsabb Act1-10em lett (na mondjuk soha nem siettem el) 9óra 30p /played (ebbe mondjuk van 3 cruel lab futás IS). Most válthatok holy relicre Absolution-ről és mehet az Atlas.
-
Siriusb
veterán
Vége a fő műsoridőnek?
Ezt most nem fogom, mert fáradt vagyok (avagy meghaladja az értelmi képességeimet).

De remélhetőleg hamarosan jövök, úgyhogy zsírozzátok be a szervereket, hogy minden gördülékenyen menjen.

-
Plazmacucci
félisten
-
la_cc
addikt
Most ok egy 10 perce. Toljátok.

-
DjDanee87
addikt
-
la_cc
addikt
-
Siriusb
veterán
Korábban megpróbáltam, most ültem le, hogy egy félórát nyomom, de úgy látom, nem lesz belőle semmi.
-
Siriusb
veterán
-
Lokids
addikt
-
DjDanee87
addikt
Nekem eddig jó volt. Most 2 DC egymás után 8k, majd 12k queue. Ráadásul belly of the beastet futottam végig, most mehetek újra elejétől....
Kíváncsiságból most megnézem tényleg Washington gatewayt -
Lokids
addikt
-
Siriusb
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
-
44700 - 44601
45751 - 45701 45700 - 45601 45600 - 45501 45500 - 45401 45400 - 45301 45300 - 45201 45200 - 45101 45100 - 45001 45000 - 44901 44900 - 44801 44800 - 44701 44700 - 44601 44600 - 44501 44500 - 44401 44400 - 44301 44300 - 44201 44200 - 44101 44100 - 44001 44000 - 43901 43900 - 43801 43800 - 43701 43700 - 43601 43600 - 43501 43500 - 43401 43400 - 43301 43300 - 43201 43200 - 43101 43100 - 43001 43000 - 42901 42900 - 42801 42800 - 42701 42700 - 42601 42600 - 42501 42500 - 42401 42400 - 42301 42300 - 42201 42200 - 42101 42100 - 42001 42000 - 40001 40000 - 38001 38000 - 36001 36000 - 34001 34000 - 32001 32000 - 30001 30000 - 28001 28000 - 26001 26000 - 24001 24000 - 22001 22000 - 20001 20000 - 18001 18000 - 16001 16000 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Gaming notebook topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen routert?
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- pechman8: A Hangfal, ahogy én tapasztalom
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Vicces képek
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 32GR93U-B UHD IPS 144Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- 27% - INTEL Core i7-13700KF 3.5GHz LGA-1700 (30M Cache, up to 5.40 GHz) OEM CPU!
- HP Omen 16" i5-13420H Rtx 4050 32GB DDR5 512GB SSD 144Hz
- Érintő hibás! Surface Pro 7+ i5-1135G7 16G 256GB 1 év garancia
- NVME, M2 SATA, 2,5" SATA 256GB 512GB 2280, 2230 SSD-k vegyes OEM márkák +USB átalakítók

Úgyhogy megvan a GW is. Majdnem a legalacsonyabb life moddal, de cserébe 6S/5L.