Hirdetés
- Gaming notebook topik
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Milyen videókártyát?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- OLED TV topic
- Ultrakönnyű Logitech "G305" egér? Úgy tűnik, igen!
- 2026 a GDDR6-os VGA-k éve lesz?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Piistii
tag
Ez a druid meh... Olyan lag van hogy nem igaz nem is lehet normálisan nyomni kidob mindig . Lehet nekem elég is volt ebből a seasonból
-
Roland861010
veterán
Ez szörnyű.
Ezt a medvét nerfeltek?
Teljesen másképp működik mint amit utoljára néztem videót.
Lehet maradók a D4-nel. -
savior
őstag
Megy már az új szezon?
-
nightwolf37
tag
Értelmeznétek nekem a videót? Imádom amúgy őket. Egyik ascendancy jobb, mint a másik, nem tudok mivel menni lassan, mert mind tetszik.
https://www.youtube.com/watch?v=bLa90dXVDWE
Ez egy summoner mágus lenne?
-
Piistii
tag
Disciple of Varashta Ascendancy mi a vélemény? Druidát próbálom ki majd kiderül mennyire lesz ok .
-
BGab0r
újonc
Szerintem sem lesz vészes a ma este.
A druidával azonban vannak fenntartásaim, nem tudom mennyire lesz képes majd end game-ben a mappokat gyorsan clearelni. Gondolom lesz majd azért olyan build variáns ami fogja tudni hozni ezt. -
Bencus88
nagyúr
válasz
Roland861010
üzenetére
Igen 8kor, sztem nem kéne gond legyen
-
Roland861010
veterán
Most ha jól néztem akkor este 8kor indul minden?
Gondolom nem érdemes rá készülni mert nem fogják bírni a szerverek!? -
nightwolf37
tag
válasz
Roland861010
üzenetére
Rendben, köszi.
-
Roland861010
veterán
válasz
nightwolf37
üzenetére
Nézd meg a linket amit belinkeltem ide.
Csak elemental képességek vannak benne. -
nightwolf37
tag
Hát, videók alapján, lehet inkább kezdek egy Chronomancer-t. Főleg ilyen minion buildeket találtam Druidhoz, azt meg nem akarok. Lehet majd lesz később ilyen tornádós vagy magmás build. Jó lenne ez a sárkány, de hogy, csak csapkodjak szárnyaival, nekem kevés. D
-
Roland861010
veterán
-
BGab0r
újonc
Ki tervez druidát kezdeni az új ligában?
Tegnap nézegettem már a mobalystic oldalát és találtam egy kezdetleges buildet Ronarray-tól. Szerintetek mennyire érdemes ilyen buildeket követni? -
_ocsisajt
őstag
Volt a táskámban egy 61 spirites Oaksworn, nem is tudtam, hogy ilyen sokat ér, még standardban is
Felraktam 500 divbe, úgy sem viszik el.
-
malacka87
őstag
Új passiv pontok gondolom megint csak pénteken derülnek ki…
-
_ocsisajt
őstag
válasz
Roland861010
üzenetére
igen

-
_ocsisajt
őstag
válasz
Roland861010
üzenetére
Én mindég, csakis

Simán bevállalom, hogy dinka vagyok
-
_ocsisajt
őstag
Más: Most rendszerezem a sima hácéba átkerült cuccokat és mennék revealelni a kúthoz. Nincs a térképen, sem odafutva mastodonbol, senemnem mutatja a lejáratot... Ez most bug? (Vagy menni kell mapokon és akkor valahogy kinyitódik? Elvileg átkerült a core-ba a kút cumó, nem?)
-
_ocsisajt
őstag
válasz
Roland861010
üzenetére
Szerintem mi elbeszéltünk egymás mellett
Tegnap este is T15 mapokat toltam a kb 30-ik witchemmel. 
Ha meghal a karim és újat kell kezdenem, akkor végig kell tolnom a questeket, nem tudom megúszni...

-
_ocsisajt
őstag
válasz
Roland861010
üzenetére
Na várjál, ezt hogy érted? Eddig én csináltam rosszul? act 1-2-3-4 és az interlúdot végigtoltam ebben a szezonban vagy 40x... Vagy elég lett volna azt a bizonyos részeit a plusz aktoknak ahol plusz skilleket meg egyéb extrákat kapol? (Igazábú nem érdemes skippelni full, nem véletlen csinálták így, hogy rákényszerítsenek finoman a full játékra)
-
Lokids
addikt
Van valakinek itt tapasztalata arról, hogy a Poe2 hogy viseli a 16 vs 32GB ram-ot?
Bár most, hogy ilyen olcsó a ram, szerintem nem fejlesztek.
-
BGab0r
újonc
-
malacka87
őstag
Azért az elég vicces, hogy therorycraft szerint jobban teljeseít majd egy medve Warri Titan ascendant alatt mint a druidnál!
Vagy ha warcry spamm akkor meg a warbringer! Remélem a druidnak a a 3. ascendant tényleg az alakváltásról fog szólni ha majd egyszer kész lesz! 
-
pomk
őstag
Mercenary esetén próbálta valaki a Mirage Archer skillt? Bárhogy próbálom, sehogy sem tudom aktiválni. Weapn settek megnéztem, azok jónak tűnnek. Van 60 spiritem, skill gem nincs benne, így elvileg működnie kéne. De az az érdekes, ha bekapcsolom és ON-nak mutatja le sem veszi a spiritet, így valamiért nem aktiválódik. Tipp?
-
Piistii
tag
válasz
malacka87
üzenetére
1.0 -ra sem lesz itt az összes class szerintem . Druidáról volt gameplay videó 2 éve és csak most kerül ki. A többiről még ennyi infó sincs . Ebből Inkább 2027 nyara lesz ha tippelhetnék . 0.4 re ígérték a nagy end game tartalmat de az átment a 0.5-re mert nem volt idejük befejezni. Ők is bevallották hogy ember hiánnyal küzdenek .
-
_ocsisajt
őstag
Tudom gáz, de engem a druida hidegen hagy.
Viszont ez a templomos cucc egész érdekes lehet. 
Gondolom a kampányok újrajátszásával nem akarnak még mindég semmit sem kezdeni... Iiiszonyatosan unalmas, komolyan. Tudom béna vagyok, de a heti 1-2 húzástól kezdek kiégni...

-
Edge
veterán
válasz
Roland861010
üzenetére
Addig kiégsz
-
Hokunda
senior tag
válasz
Roland861010
üzenetére
Már a 0.3-ban is benne volt, mi az, hogy 'most minek kellett'?
-
Ellia
addikt
válasz
Roland861010
üzenetére
Pontosan, de nem ctrl+c/v mapok, ilyen rövid történetszálak.
-
Roland861010
veterán
Act IV után ami van 3 "új" küldetés sorozat az most minek kellett?
Vagy ezt találták ki hogy ne kelljen újra végig tolni az elejéről? -
Argh!
senior tag
Azért nem bánnám ha a gem rendszert , link és socket rendszert meg átvinnék az 1-be
-
-
Ellia
addikt
válasz
nightwolf37
üzenetére
Áhhh, ha tényleg beleakarnak tolni mindent az előzőből 3 hónaponta akkor inkább '27 - még hiányzik jó pár fontosabb frissítés pl. delve, betrayal, heist...
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz
nightwolf37
üzenetére
Ámen. Az egy évet még kibírom.
-
savior
őstag
Templomnál nálam az a gond, hogy megakasztja a játékmenetet. Meg nem csak végig kell ütni, hanem építgetni. Fél órán át magyarázták a működését, nekem meg nincs egyetemi végzettségem ehhez.
-
nightwolf37
tag
válasz
Roland861010
üzenetére
Nem bánom, nagyon tetszettek az Act-ok is, speedrun-t azért nem akarok, mert tényleg nagyon szeretem a karaktereket. Ha jobban belejövök, lehet már nekem is gyorsan fog menni, addig gyakorlásnak jó.
-
boogie84
veterán

Van pár letölthető kép: [link] -
Bennyboy
őstag
Baszo lesz ez a szezon is. Lehet en vagyok tul elfogult de latni a fejlesztokon h ertenek ahhoz amit csinalnak es ami meg fontos h elvezik. Nezzetek meg egy d4 campfiret. Olyan mint ha egy diakot neznek akit kihivtak felelni de azt sem tudja milyen oran van. Kva kinos. Megint rengeteg uj content jon. Engem teljesen felcsigaztak. Az a sarkany eleg baszo. Meg a vegen ujra elkezdek streamelni. Jovore gepem is lesz hozza. Raxot ajanlom mint streameet es eleg jo buildeket is csinal. Nagyon segitokesz es ertelmes figura es tok jo zeneket is hallgat😁
-
savior
őstag
Látom ez ilyen molyolós liga lesz. A templomot az első részében se játszottam sose, de ahogy tapasztaltam más sem. A druida se tetszett. A medve formája olyan lesz, mint most a warrior: mire megütne valakit 2szer lecsapják.
Közben mutatták, hogy optimalizálják a játékot és több fps lesz. Ennek viszont örülök. -
Bencus88
nagyúr
Ez a maci nagyon meő
-
boogie84
veterán
3 perc, és bejelentés pathofexiletwitch
-
Roland861010
veterán
válasz
nightwolf37
üzenetére
Akkor nem jó a build.
Szét kell nézni valami jó kis buildert.
Mert azért az nagyon az eleje.
Vannak buildek amivel pár óra alatt végig pörgetik mind a négy actot -
nightwolf37
tag
Ellia: Aha, köszi a tippet, majd megnézem. POE1-ben volt hasonló boss, de ott ugye nem volt láthatlan, az a vizes, homáros boss, ami hullámokat emel fel maga köré.
Roland861010: Igen, amikkel összefutottam eddig, nem voltak 2 phase bossok, de szerintem majd csak sikerülni fog ez is. D
-
Roland861010
veterán
válasz
nightwolf37
üzenetére
Te az act 1 bossrol beszélsz?
-
Ellia
addikt
válasz
nightwolf37
üzenetére
Farkas pofon egyszerű... Amikor köd van, hallasz egy farkasüvöltést, akkor kell dodge-ot tolni oldalra és kész. Az A2 boss sokkal kellemetlenebb.
-
boogie84
veterán
válasz
Bencus88
üzenetére
Nem tudom, hogy ismered e ezt a oldalt. Ma láttam Rob-nál, hogy ezt nézi. arpg-timeline
-
Bencus88
nagyúr
válasz
nightwolf37
üzenetére
Mikor fog kezdődni?
-
nightwolf37
tag
válasz
Roland861010
üzenetére
Roland861010: Hát ez még határeset, elmegy. Inkább a füstös farkas bosstól parázok kicsit, mert nem látni, honnan ugrik, de lehet az se lesz nehéz. Szerencsére POE1-es bossoknál szedtem össze egy kis tapasztalatot, szóval semmi se lehetetlen. D
Bennyboy: Bizony, srácnál élőben fogjuk nézni twitchen. D
-
Bennyboy
őstag
Holnap jön majd stream az új seasonról meg a druidról.
-
Roland861010
veterán
válasz
nightwolf37
üzenetére
-
nightwolf37
tag
válasz
Roland861010
üzenetére
Hát, gondolom a dodge rendszer miatt, de bele lehet jönni. Engem pl. egyszer se talált egyik boss se, szaladgáltam körbe-körbe, egy-két lövés és ismétlés. Türelmesen levittem a hp-t. Mondjuk nálam az lesz a nehézség, ha szűk helyen kell harcolni, azt már POE1-ben se szerettem, ezért véreztem el mindig labirintusban is.
-
Roland861010
veterán
válasz
nightwolf37
üzenetére
Nem értem még régen sem volt annyira nehéz egy egy boss.
Jelenleg is inkább a bossok az egyszerűbbek szerintem.
Persze gondolom a jelenlegi vég játékban és "upgradelt nehézségen" biztos taposabbak. -
Win-T
őstag
-
Bencus88
nagyúr
válasz
Roland861010
üzenetére
Én azzal játszom, és bárki átmegy egérről kontrollerre csak pozitív véleményt hallok. Szvsz sokkal kényelmesebb és jobb.
-
Roland861010
veterán
válasz
Bencus88
üzenetére
Oh hát a act3 lávás bossa az elején sok mindenkit megfogott.
Azt én két kétkezes thorn buildel csináltam meg.Most a Lighting Rangernek kb 15s volt az egész fight.
Kontrollerel játszik valaki? Esetlegesen van összehasonlítási alapja a D4-el? Az tán az egyik legerősebb ilyen játék amit játszottam kontrollerel és marha kényelmes volt.
Viszont eladtam a kontrollert és jó lenne néha a kanapébol játszani újra. -
Bencus88
nagyúr
válasz
nightwolf37
üzenetére
Én is ezt gondolom ember plusz maci kombó lesz a tuti.
Amúgy warival saját buildel én is marhajól haladtam. Vilt boss aminek kellett 5-10 try mite lement, de haladtam. Aztán jött act 3 vége na ott estem keltem. Sima mobok is össze csuktak aztán feladtam

-
nightwolf37
tag
válasz
Bencus88
üzenetére
Szerintem eléggé használható kaszt lesz, talán állati formában tud erősen védekező felállást csinálni, emberi formában pedig full pályás sebzés, de persze ez még mind elmélet. Hát, érdemes kicsit várni, biztos lesznek druid buildek is, pár hét után. Nekem a próba kör sorcival egész jól ment, mindegyik boss, amit próbáltam meglett elsőre, amit te írtál ott még nem jártam. Egyedül a mágiát visszatükröző mobokkal gyűjt meg a bajom, azok ellen majd kell valami taktika, de eddig tetszetős minden.
-
Bencus88
nagyúr
válasz
nightwolf37
üzenetére
Köszi! Majd ha startol a druid gondolom úgy is lesz ide linkelve pár build
Kiváncsi leszek, nekem elég ha az actokon végig tudok menni.
Amikor kezdődött az egész warival act 3 végéig jutottam sajnos nem ment tovább. Az a lávás dög megölt mire a végére értem, bárhogy variáltam a buildet nem ment nekem. Illetve act 3 végén az a mérgezős boss akit körül vettek a katonák.Szóval egy levelinges buildre mindenképp szükségem lesz mikor belekezdek, mert félek nélküle nem fog menni.
-
nightwolf37
tag
válasz
Bencus88
üzenetére
Én ezt az oldalt használom, de még itt sincs bent.
https://maxroll.gg/poe2/build-guides?filter[build_guide_type][filters][0][taxonomy]=taxonomies.build_guide_type&filter[build_guide_type][filters][0][value]=archive&filter[build_guide_type][filters][0][operation]=!%3D&filter[build_guide_type][filters][1][taxonomy]=taxonomies.build_guide_type&filter[build_guide_type][filters][1][value]=%20&filter[build_guide_type][filters][1][operation]=NOT%20EXISTS
vagy ezt:
https://mobalytics.gg/poe-2/builds
-
Bencus88
nagyúr
Én vártam a druidot, igaz a játékot elég korán elengedtem. Van már esetleg valami leveling skill ami alapján lehet simán haladni a druiddal?
-
Roland861010
veterán
-
freddirty
senior tag
válasz
Roland861010
üzenetére
Igazából nekem mindegy az új kaszt. A 0.1 fun volt, a 0.3-ban a trade nagyon pozitív volt, de a végén a patchelgetések és változások már nem annyira tetszettek. Szerintem hagyom pihenni a POE2-őt amíg áthozzák az összes POE mechanikát és abbahagyják a POE1 fejlesztését. Addigra talán 1.0 lesz a POE2 és letisztul a kép. Aztán meglátjuk hogy sikerült.
-
Roland861010
veterán
Oké hogy nem része a buildnek de marha jó kis bow ez..
-
Roland861010
veterán
Ti várjátok már a Druidat?
Amit videók alapján lehet sejteni róla én nem vagyok elájulva tőle.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi smart home / Xiaomi okos otthon
- CES 2026: Minden kiszivárgott bemutatója előtt a Motorola új csúcstelefonjáról
- Elemlámpa, zseblámpa
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Arc Raiders
- Gaming notebook topik
- Ezek voltak az év játékai 2025-ben szerintetek
- Exkluzív órák
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256-1TSSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3205
- Samsung Galaxy A16 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4203, 94% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Csodás. Előző liga egész sima volt ehhez képest. Na mindegy beálltam a faluba hadd generáljon.