Hirdetés
- SSD kibeszélő
- Fujifilm X
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- CES 2026: jön az AMD CES előadása és az NVIDIA GeForce ON
- Milyen videókártyát?
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- OLED TV topic
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- eGPU tapasztalatok
Új hozzászólás Aktív témák
-
nightwolf37
tag
Hát. Elég zavaros, amit írnak fórumokon.
Ha jól értem, akkor PC-n megint meg kell venned a kulcsot, de ugyanazon a fióknéven, tudod folytatni PC-n is.
https://www.reddit.com/r/PathOfExile2/comments/1h5s49q/path_of_exile_2_ea_one_account_for_console_and_pc/
https://www.pathofexile.com/forum/view-thread/3589725
-
nightwolf37
tag
válasz
Nuada herceg
üzenetére
Nem tudom segít-e a problémádon, de próbáld meg kitörölni a
C:\Users\User\AppData\Roaming\Path of Exile 2
könyvtár tartalmát és próbáld indítani a játékot.
-
nightwolf37
tag
válasz
Nuada herceg
üzenetére
Sajnos Telekomra nagyon panaszkodnak játékban, nekem Medium-on nem teljes képernyőn, semmi gondom nem volt a játékban.
-
nightwolf37
tag
Hát, én kipróbáltam pár kasztot, nem volt rossz a Ranger, Mercenary, de eléggé magas szint kell, hogy értelmes képességed legyen. Ami eddig perfektül működött a jeges sorci. Egyedül a visszatükröző lovagokkal nem tudok mit kezdeni, de ha átkot használsz, akkor talán az is megoldható. Legközelebbi ingyenes hétvégén, lehet belekezdek a Huntress-be.
-
nightwolf37
tag
válasz
Walter_White
üzenetére
Próbálj meg ékezet nélküli karaktert írni. Én pár órája kezdtem villámos Mercenary-t gond nélkül.
-
nightwolf37
tag
Értelmeznétek nekem a videót? Imádom amúgy őket. Egyik ascendancy jobb, mint a másik, nem tudok mivel menni lassan, mert mind tetszik.
https://www.youtube.com/watch?v=bLa90dXVDWE
Ez egy summoner mágus lenne?
-
nightwolf37
tag
válasz
Roland861010
üzenetére
Rendben, köszi.
-
nightwolf37
tag
Hát, videók alapján, lehet inkább kezdek egy Chronomancer-t. Főleg ilyen minion buildeket találtam Druidhoz, azt meg nem akarok. Lehet majd lesz később ilyen tornádós vagy magmás build. Jó lenne ez a sárkány, de hogy, csak csapkodjak szárnyaival, nekem kevés. D
-
nightwolf37
tag
válasz
Roland861010
üzenetére
Nem bánom, nagyon tetszettek az Act-ok is, speedrun-t azért nem akarok, mert tényleg nagyon szeretem a karaktereket. Ha jobban belejövök, lehet már nekem is gyorsan fog menni, addig gyakorlásnak jó.
-
nightwolf37
tag
Ellia: Aha, köszi a tippet, majd megnézem. POE1-ben volt hasonló boss, de ott ugye nem volt láthatlan, az a vizes, homáros boss, ami hullámokat emel fel maga köré.
Roland861010: Igen, amikkel összefutottam eddig, nem voltak 2 phase bossok, de szerintem majd csak sikerülni fog ez is. D
-
nightwolf37
tag
válasz
Roland861010
üzenetére
Roland861010: Hát ez még határeset, elmegy. Inkább a füstös farkas bosstól parázok kicsit, mert nem látni, honnan ugrik, de lehet az se lesz nehéz. Szerencsére POE1-es bossoknál szedtem össze egy kis tapasztalatot, szóval semmi se lehetetlen. D
Bennyboy: Bizony, srácnál élőben fogjuk nézni twitchen. D
-
nightwolf37
tag
válasz
Roland861010
üzenetére
Hát, gondolom a dodge rendszer miatt, de bele lehet jönni. Engem pl. egyszer se talált egyik boss se, szaladgáltam körbe-körbe, egy-két lövés és ismétlés. Türelmesen levittem a hp-t. Mondjuk nálam az lesz a nehézség, ha szűk helyen kell harcolni, azt már POE1-ben se szerettem, ezért véreztem el mindig labirintusban is.
-
nightwolf37
tag
válasz
Bencus88
üzenetére
Szerintem eléggé használható kaszt lesz, talán állati formában tud erősen védekező felállást csinálni, emberi formában pedig full pályás sebzés, de persze ez még mind elmélet. Hát, érdemes kicsit várni, biztos lesznek druid buildek is, pár hét után. Nekem a próba kör sorcival egész jól ment, mindegyik boss, amit próbáltam meglett elsőre, amit te írtál ott még nem jártam. Egyedül a mágiát visszatükröző mobokkal gyűjt meg a bajom, azok ellen majd kell valami taktika, de eddig tetszetős minden.
-
nightwolf37
tag
válasz
Bencus88
üzenetére
Én ezt az oldalt használom, de még itt sincs bent.
https://maxroll.gg/poe2/build-guides?filter[build_guide_type][filters][0][taxonomy]=taxonomies.build_guide_type&filter[build_guide_type][filters][0][value]=archive&filter[build_guide_type][filters][0][operation]=!%3D&filter[build_guide_type][filters][1][taxonomy]=taxonomies.build_guide_type&filter[build_guide_type][filters][1][value]=%20&filter[build_guide_type][filters][1][operation]=NOT%20EXISTS
vagy ezt:
https://mobalytics.gg/poe-2/builds
-
nightwolf37
tag
Na végre, jönni fog a Druida, lehet aprítani ezerrel. D
-
nightwolf37
tag
válasz
BoneDragon
üzenetére
GG, szép lett.

-
nightwolf37
tag
válasz
CPT.Pirk
üzenetére
Én míg volt ingyenes hétvége, csináltam egy jeges sorcit. Bossokkal nem volt gondom elsőre ezek haltak meg w,a,s,d-vel: The Bloated Miller, The Devourer, The Rust King, Beira of the rotten pack, The Rotten Druid. Kb. eddig jutottam, mondjuk ez inkább ilyen tanuló kari volt. Szóval, ha ingyenes lesz a játék, akkor majd kezdek újat, de eddig nekem tetszik a dolog. Egyedül majd még azt kell megtanulnom, hogy harcoljak a mágiát visszatükröző ellenfelek ellen.
-
nightwolf37
tag
Na, tegnap sajnos meglett az első halál. Az a durva, hogy nem boss-nál haltam meg, hanem sima szörnytől (kripta). Visszatükrözte a varázslatomat és visszadobta rám. Majd ha erősebb leszek, lehet visszamegyek, de inkább csinálom a többi küldetést, mert ez már tényleg lehetetlen kategória.
-
nightwolf37
tag
válasz
CptAdamica
üzenetére
Ugyanezt a buildet csinálom én is. Nagyon jó.
-
nightwolf37
tag
Eddig nagyon baba a játék. The Bloated Miller és Beira lenyomva. Halál nélkül

-
nightwolf37
tag

Én már készen állok az indításra. Még a parancsikont is kicseréltem.
-
nightwolf37
tag
válasz
CptAdamica
üzenetére
Lehet rosszul emlékszek, de mintha Lost Ark-nál lett volna olyan funkció, hogy második karival, átugorhattad az egész sztorit.
-
nightwolf37
tag
Hát, azért reménykedek, hogy előbb-utóbb jön az új kaszt is. A Druida-ra még kíváncsi leszek, a többi maradék kaszt nem az világom (Shadow, Templar, Witch (voltam már ilyen build-el, annyira nem jött be, talán a Lich-nek adok esélyt de ennyi), Duelist, Shadow, Marauder. Azt hiszem ennyi. Az újakkal együtt talán így megvan a 36 ascendancy.
-
nightwolf37
tag
Gondolom, csak új pálya lesz bemutatva, semmi komolyabb cucc.
-
nightwolf37
tag
válasz
Csokishurka
üzenetére
Igen, pont ezért mondtam, amennyivel olcsóbb, annyit nem ér. D
-
nightwolf37
tag
Szia! Ez a minimum:
CPU:Intel® Core™ i7-7700 or AMD™ Ryzen 5 2500X
RAM:8 GB RAM
GPU:NVIDIA® GeForce® GTX 960 (3GB), Intel® Arc™ A380, or ATI Radeon™ RX 470
DX:Version 12
STO:100 GB available space
NET:Broadband Internet connectionSzerintem minimumban elmegy neked simán.
-
nightwolf37
tag
Gondoltam, hogy ez lesz. Nagy az érdeklődés. D
-
nightwolf37
tag
válasz
zsirfecske
üzenetére
Köszi. Első ránézésre ezek vonzó kasztok lesznek nekem: Stormweaver, Witchhunter. A Blood Mage nekem kicsit becsapós, másik játékban már láttam ilyet, hogy saját életből harcol maga a kaszt, de itt gondolom más lesz.
-
nightwolf37
tag
Sziasztok!
https://www.youtube.com/watch?v=ZpIbaTXJD4g&t=402s
39:47-nél szerintetek, az megint ugyanolyan labirintus lesz, mint az 1-es részben?
-
nightwolf37
tag
válasz
Szeszkazán
üzenetére
Igen, sajnos.
https://www.youtube.com/watch?v=V2zus8ux73s
-
nightwolf37
tag
válasz
atainprison
üzenetére
Hát, még pár hónap, addig ki kell bírnunk. D
-
nightwolf37
tag
válasz
atainprison
üzenetére
Aha, hát majd meglátjuk. Videók alapján jól néz ki a játék. Már csak a szerverektől félek egy kicsit, hogy lesz felépítve.
-
nightwolf37
tag
válasz
atainprison
üzenetére
Hát, ha ezek a kasztok elsőnek benne lesznek, akkor nekem megfelel:
Sorceress, Mercenary, (ránézek esetleg a Druidára, ha lesz más változata Ascendancy-n belül).
A közelharc annyira nem vonz, szóval távolsági kaszttal leszek.
-
nightwolf37
tag
https://www.youtube.com/watch?v=eYaSU9UCe0w
Remélem, akkor már február környékére fullos lesz a játék.
Új hozzászólás Aktív témák
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256-1TSSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 9060XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4001
- Vivo V50 5G 512GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest