Hirdetés
- OLED TV topic
- Gaming notebook topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- ASUS notebook topic
- Házimozi belépő szinten
- Pánik a memóriapiacon
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jazz^
tag
A citadeleknél van valami mechanika, ami felett átsiklottam, hogy completed legyen? Vagy csak sikerült kétszer is bugba futni?
2 iron citadelt csináltam meg, full clear (map indikátor szerint se maradt ellenfél), boss meghalt, nem is haltam meg semmiben a végén, fragmenteket felvettem, kijöttem, erre az atlaszon piros "failed map" node lett mindkettő. -
Jazz^
tag
válasz
Har_melin
üzenetére
Nem kontrollerrel játszol, igaz?:D
Maga a gameplay (nagyjából) remek vele, de az inventory managment lassú és nehézkes. Főleg a quad taboknál. Azt hittem megváltás lesz a négyszeres tárhely, de olyan lassan mozog benne a "kurzor", hogy csak azt teszem már oda, amiről tudom, hogy nagyon ritkán kell, mert megőszülök, mire a "kurzor" a tab alsó harmadába ér.
Így muszáj vagyok pár tabletet, ill mapot magamnál tartani, mert számomra megtöri a flow-t, ha minden kör után még a kötelezőn felüli gem/essence/currency/stb elpakolása után még ezzel is vesződni kelljen. Hab a tortán, hogy valamiért nálam elég sűrűn elfelejti a játék a tabok affinitás beállításait is, ami tovább lassítja a dolgokat.
Aztán lehet én vagyok amúgy a nagyon elkényelmesedett, de én az ilyen QOL apróságokat sokkal jobban tudok értékelni és várni, mint pl új kontentet vagy hasonlókat.:D -
Jazz^
tag
-
Jazz^
tag
válasz
Dictator^
üzenetére
Reforge benchnél 3 egyforma szintű waystoneért egy eggyel magasabb szintűt kapsz.
Ill érdemes orbozni a fehér waystoneokat magic/rare szintre, hogy nagyobb legyen a mapon a dropchance.
Esetleg trade.
Sajnos az elején ilyen nyögvenyelős a mapozás, kesőbb kicsit javul a helyzet. (T10+) -
Jazz^
tag
válasz
ProEvoFan
üzenetére
Ps-en játék közben megnyomod a pause gombot, bemész az optionsbe.
A "game" fül alatt a general résznél ott az item filter menü. Mellette van a refresh és a web ikon. Katt a web ikonra, feldobja a böngészőt, ami egyből a poe filter oldalra visz.
Ott kiválaszod a listából, amelyiket szeretnéd, pl a neversink semistrict tökéletes az early endgame-re.
Ha rákattintasz, felhoz egy új oldalt, jobb felső sarokban a follow gomb mellett kattints a "copy"-ra, feldobja a create filter menüt, ott válaszd ki a platformnál a "PoE2"-t majd görgess a lap aljára, ahol katt a zöld submit gombra és kész is. Körrel visszaléphetsz és az options/game/item filter alatt ott lesz a választott filter. -
Jazz^
tag
0.1.1 patch note
Tomorrow we’re planning to release patch 0.1.1 for Path of Exile 2holnap jön, ha minden igaz.

szerk: nem válasz akart lenni
-
Jazz^
tag
Xboxon és GFNow-on elvileg bekapcsolható lett az itemfilter, ha esetleg valaki ezen platformokon játszik.
Playstationön sajnos nem működik.
EA ide vagy oda, ez az egyetlen QoL nagyon hiányzik konzolról, gyötrelmes magasabb waystone-okon a lootolás, ahol divine orb, greater jewellers orb, exalted orb, mirror of kadala, stb mind úgy néznek ki, mint a scroll of wisdom... -
Jazz^
tag
válasz
Har_melin
üzenetére
Pont, hogy jó működött a D3-ban az aukciós ház, szerepét remekül betöltötte, kb ugyan az volt, mint a mostani poe trade weboldal (kevesebb szűrési lehetőséggel), csak ingame, ha valami kellett, egyből mehetett a buyout, nincs interakció az eladóval, nem kellett imádkozni, hogy 150 whisperből legalább 1 ember visszajelezzen és még az is elkezdjen ott alkudozni:DD Az rmt is legalább házon belül volt, simán kiutaltad magadnak a pénz, ha sikerült eladni valamit, nem kellett shady weboldalakon üzletelgetni.
Hátránya, hogy a droprate az iszonyat le volt csavarva, ah-zni kellett a jobb cuccokért.
De ugyanez van most a poe-nél, katasztrofális drop, de legalább lehet menni weboldalra kereskedni, whispelgetni, amit még 2005 tájékán még elnézett az ember D2 lod idején, 2025-ben szerintem mindenki többet várt egy picit.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vadonatúj, bontatlan iScooter i9Max elektromos roller, 1 év gari 35 km/h
- ADATA XPG Lancer Blade 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL34 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- Kingston FURY Beast 64GB (2x32GB) DDR5 6400MHz CL32 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- Kingston FURY Beast 32GB (1x32GB) DDR5 5200MHz CL40 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- Kingston FURY Beast 32GB (1x32GB) DDR5 6400MHz CL32 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3913
- Dobozos! Xbox Series X 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- iPhone 17 Pro Max Kozmosznarancs - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3958
- LG 27GR83Q-B - 27" IPS / QHD 2K / 240Hz & 1ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DisplayHDR 400
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

EA ide vagy oda, ez az egyetlen QoL nagyon hiányzik konzolról, gyötrelmes magasabb waystone-okon a lootolás, ahol divine orb, greater jewellers orb, exalted orb, mirror of kadala, stb mind úgy néznek ki, mint a scroll of wisdom...