Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Mit tud egy nagy név? Teszten az Acer Predator Orion 5000 PC
- CES 2026: árad a Panther Lake az Inteltől
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Projektor topic
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Apple asztali gépek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dictator^
veterán
válasz
Csokishurka
üzenetére
Sekhemasba a final bossra be tudsz jönni, vagy csak akkor tudsz bejönni, hogy az elejétől velünk vagy?
Nem teszteltem, és fogalmam sincs. Redditen sem találtam róla infót. -
Dictator^
veterán
Breach ring normal-ban mit érhet?

Traden nehéz megállapítani már mi a valós ár -
Dictator^
veterán
válasz
Sunrider987
üzenetére
Az a fura, hogy egy csomó van fent 1-2-ért, én meg ahogy felraktam, azonnal kaptam vagy 20 whispert.. (2ex ért tettem fel)
#2786Csokishurka: asc4 -et meg tudod csinálni?
Egyik haverommal akivel játszom megpróbáltunk egy Djinn Barya 75-öt, honor resist és max honoros reliccel, utolsó bossnál ő elhalt a honor loss miatt, én meg 80%-ról levittem 25%-ra és ott fogytam el, viszont volt vagy 10 perc a fight. Gondolom DPS hiány.
-
Dictator^
veterán
válasz
Sunrider987
üzenetére
Mennyit ér a Pillar Staff?
-
Dictator^
veterán
válasz
zsirfecske
üzenetére
az nice.
amennyi szerencsém van a t15 mapokat corruptálni, úgy ennyi szerencsém lenne ezt felhúzni. ráadásul ha jól tudom sapphire ringből 3 fajta unique is van. -
Dictator^
veterán
válasz
zsirfecske
üzenetére
Mi ér ennyit ebbe a Dream Fragments gyűrűbe?
-
Dictator^
veterán
válasz
CptAdamica
üzenetére
Most adtam el 20-ért egy 24 Cold Res-est.
Kb instant írtak 5-en. -
Dictator^
veterán
Trade-hez van valami trükk, ha lejjebb akarom venni az árat? Nem látom, hogy újra listázná.
Ha kiveszem és visszateszem akkor sem, ha másik tabra teszem akkor sem. -
Dictator^
veterán
Herald of Thunder skillnél számít a quality? Leírásban nem látszik, de a POE 2 DB oldalon azt írja, hogy van additional modifier ha nagyobb a qualityje.
-
Dictator^
veterán
válasz
zsirfecske
üzenetére
Mennyire garantált, hogy az is átjön ide (map stash tab poe2-be)?
-
Dictator^
veterán
válasz
-)Verso(-
üzenetére
Melyik buildet csinálod? Igazából anno én is elkezdtem saját elképzelés szerint, és amíg nem jött össze, addig a Maxrollos Falling Thunderre váltottam. Hellyel-közzel hasonló volt amit csináltam.
Viszont nem tudom milyen Body Armourod van, de az biztos, hogy ez az Evasion es Armor elég pics@füst most.
Ascendency-nél ha felfelé mész balra, ahol bukod az összes spiritet a geareden, de cserébe a Body Armournak az össz Evasion Raiting és Energy Shield ratingéből kapsz egy tonna spiritet (amennyiben jó nagy a két stat a body armouron), illetve a felette lévő két passive meg egy rakás armourt fog adni neked.
Igaz ehhez kell egy rohadt jó body armour.
Ezután mint a vaj, úgy mentem át T3-ről T11-ig.Igaz nem SSF, de a Body armourt végül vettem, az nagyon dobott ezen a builden.
-
Dictator^
veterán
Vajon jön hajnalban a stash tab discount?
-
Dictator^
veterán
Na jó, utolsó üzenet megint pont a map complete után, hogy error cant connect to.. mire elolvastam megint timeouttal kidobott
-
Dictator^
veterán
Engem kidobott, pont az utolsó keyemet használtam fel tier12be.. azóta nem enged be. Közben a géptől eljöttem, lehet csak a frankfurti szerver halt le ? Ilyenkor meghal a karakter itt, vagy instant DC?
Épp fightban voltam.. -
Dictator^
veterán
Falling Thunderes Invoker Monknál mennyire ragaszkodjak a Quarterstaffokon az All melee skill levelhez?
Charged staffon kívül ugye mindennek nő a szintje.
Most vadászok traden egy jobbat, jeleneg +4 all melee skill leveles van 102-205dmg-es.
Engedjem el az All melee skillst, és legyen nagyobb Physical dmg-es?
Jó lenne valami kalkulátor
-
Dictator^
veterán
Ascendency 3 fázisához hanyas szintűek kéne legyünk?
Djinn Baryja 66-ot próbáltunk tegnap, de mindig offolt a honor, illetve a 3.trialos maprészhez át sem értünk.
Inscribed 75öt próbáltunk, 2. trialrészbe kaptam egy instant halált.
Mennyiek kéne legyünk?
Honor Resist és Max Honoros reliccel próbáltuk.Én Monk LV78, Invoker Falling thunderrel, haver Mercenary LV78 Witch Hunter lightningos builddel.
-
Dictator^
veterán
Hi!
Eljutottam a 6/10-es Waystone mapokig, viszont a Vendor csak 1-est és 4-est árul. Ez normális? Rohadt sokba kerül így a felugpradelés. Van valami alternatív módja a szerzésnek?
Tudom, hogy nem Diablo, de az azért kicsit elveszi a kedvet az egésztől.
Ugyanezt csinálta a game Tier 3 óta. Ott is csak 1-est kaptam. Majd Tier 5-nél meg 3-asokat..
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Mit tud egy nagy név? Teszten az Acer Predator Orion 5000 PC
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- CES 2026: árad a Panther Lake az Inteltől
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Projektor topic
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z390 i7 8700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Rampage SHIVA Corsair 550W
- Xiaomi 13T Dobozzal Töltővel
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
- HIBÁTLAN iPhone XS Max 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2898
- Eladó Google Pixel 9 Pro 16/256GB / Ajándék fólia és tok! / Akku 100% / 24 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest