Hirdetés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Projektor topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Apple MacBook
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
_ocsisajt
őstag
válasz
crazygamer75
üzenetére
Én meg pont fordítva vagyok vele. Mivel csak hardcore-t játszom ezért nekem pont az volt az unalmas, hogy idő után átment nálam ilyen D2 irányba, hogy hallhatatlan a karakterem és ahogy utánam is írták nekem sem jön be már annyira az első részben megtapasztalt PACE kb... Most itt poe2-ben meg hetente van legalább 1-2 ripem***... Ami bosszantó, de én a jobbik oldalát nézem: Minden RIP-nél komolyan kielemzem mit battam el és figyelek ezerrel, hogy ez ne történjék meg. Amennyiben ha maradok hosszútávon és tényleg kikombózok (build/gear/odafigyelés) majd egy olyan karaktert ami esetleg hosszú hónapokig túlélne, az akkor is izgalmasabb lenne számomra, mert hiába lenne badass, ha mindég ott van a tudat, hogy akkor is koncentrálni kell!

*** Pont tegnap rippeltem le egy olyan licset (Storm mage) 91-es szinten, ami nagyon fájt! ÉÉÉs megint a kibaszott madár 80-as chaosban... De én battam el, mert olyan debil módosítókat (tudtam csak) választani, hogy már ereztem előre, hogy a 10-ik pályán a madár lehet ki fog fingatni. Ebből is azt tanultam, amit régebben a pókerben is nehezen tanultam meg, de néha el kell dobni a lapokat... Úgy is van egy kilométer 80-as bogyó a tatyiban, befejez utolsó madár előtt és újra...
Átment standardba a kari, de nehéz szívvel azt is letöröltem, pedig ahogy néztem a piacot hc szinten is naaagyon sok divinet értek a cuccai...
2K HP, 8K ES, resek maxon (chaos is majdnem max) és 250 közeli rarity...
Még 1 dolog: Most épülget egy új leányzó. Most szerintem inkább Eternal life-t fogom választani 4th asc-be és kihagyom a Blackened Heart-ot, az is segített volna a madárnál. -
Remiel
őstag
válasz
crazygamer75
üzenetére
én szeretem a POE 2, nekem nem kell egy szebb POE 1, meg hogy egy map 40 sec legyen... akinek az kell játszon az elsővel
pár dolgot javítanék én is, de meglátjuk
-
Remiel
őstag
válasz
crazygamer75
üzenetére
ez a POE 1 ben is így van minden ligában, az első 2-4 hét erős, utána vergődés, minden drága, mert kevesen játszanak
a POE 2 meg félkész még mindig, összahasonlítani majd akkor érdemes ha azt mondják kész, ez a végleges
-
pomk
őstag
válasz
crazygamer75
üzenetére
Ok. Este megy az inv.

Új hozzászólás Aktív témák
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kés topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Lexus, Toyota topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AliExpress tapasztalatok
- Synology NAS
- További aktív témák...
- Intel Core Ultra 7 265KF 20-Core - használt, garancia: 2028.11.17 Firstshop
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- HIBÁTLAN iPhone 13 Mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4181, 94% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H510M i5 11400F 16GB DDR4 1TB SSD RTX 4060 8GB Zalman S2 TG Cooler Master 650W
- Dell Latitude 5530 i7-1255U 16GB 512GB 15.6" FHD TouchScreen Nagyakksis! 1 év teljeskörű garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Green-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4169, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

2K HP, 8K ES, resek maxon (chaos is majdnem max) és 250 közeli rarity...